- Konu Sahibi ecevekedileri
Anladim cnmEvet erkenlerde yanılma oluyor ama biz koyulasmayı takip etmek icin yapıyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim cnmEvet erkenlerde yanılma oluyor ama biz koyulasmayı takip etmek icin yapıyoruz![]()
Ayy ne güzelll hayırlı olsun canımm hemen kan verrKızlar sabah yine tekrarladım , inanamıyorum hala ama sanırım hamileyimmm![]()
2 taneKac tane yumurtaniz vardı acaba ?
İnanamıyoruuummmm eveeettt hamilesin n inşallah canımKızlar sabah yine tekrarladım , inanamıyorum hala ama sanırım hamileyimmm![]()
Benim de 2 tane yumurta ve ikiz olmasını o kadar cok istiyorum ki hayırlısı neyse o olsun2 tane
Bu sabah yaptıklarım kaset test erken gebelik değildi hafif silik çıkması normal muhtemelenCnm erken gebelik testi cok hassas olduğu icin poz. Cikarir negatif olsa bile ben gecen aylarda sadece catlatma ignesi oldum. Igne haric 13. Gün bile benim erken gebelikte poz. Cikti ama adet oldum o yüzden erken gebelik yanıltıyor hani geleceği gosterdigi icin igne etkisiyle gecmiste poz. Olduğu icin igneden kaynakli onuda gösterebilir dikkat edin o yüzde
Amin canım darısı tüm arkadaşlarımın başına güzel haberlerinizi bekliyorumİnanamıyoruuummmm eveeettt hamilesin n inşallah canımdarısı başımıza
YaaaaBen de aşılama ile ikiz bebek olmuş olarak yazayım belki size yardımcı olurum.. 6. Gün yoğun bir bel ağrısı oldu 11 12 ve 13. Gün kahverengi yerleşme kanaması ve mide hassasiyeti olmuştu ondan önce hiç belirti yoktu
İdrar testini adet geciktikten sonra mı yaptın canım?2 tane
Bu sabah yaptıklarım kaset test erken gebelik değildi hafif silik çıkması normal muhtemelen![]()
Aşko kaç sperm ve kaç yumurtaya yapmıştınızAmin canım benim bugün bi aksilik olmazsa direkt kan vermeye gideceğim![]()
Haberlerini merakla bekliyoruz canım inşallah kanda da pozitifi görürüz bugünAminnn canımmmm güzel haberlerinizi bekliyorumbugün kan vermeyi düşünüyorum
![]()
Canım yıkama sonrası 33 milyon kaldı doktor gayet iyi demişti hatta , benimde olgunlaşan 2 yumurtam vardıAşko kaç sperm ve kaç yumurtaya yapmıştınız![]()
İnşallah canım mutlaka yazacağım buraya bi kaç saate kan vermiş olurumHaberlerini merakla bekliyoruz canım inşallah kanda da pozitifi görürüz bugün![]()
Canım 1 ml'de mi 33 milyon. Yoksa toplamda mı 33 milyon? Hep kafam karışıyor bu milyon milyar işlerindeCanım yıkama sonrası 33 milyon kaldı doktor gayet iyi demişti hatta , benimde olgunlaşan 2 yumurtam vardı![]()
Aynen canım bende pek anlamıyorum 1ml 33 milyonCanım 1 ml'de mi 33 milyon. Yoksa toplamda mı 33 milyon? Hep kafam karışıyor bu milyon milyar işlerinde![]()
Teşekkürler canım rabbim kucağınızı boş bırakmasın ikiz ihtimali çok yüksek aşılamada ama çok zor tavsiye etmemBenim de 2 tane yumurta ve ikiz olmasını o kadar cok istiyorum ki hayırlısı neyse o olsunönceki yazdıklarına baktım da senin de bir kiz bir erkek sanırım Allah bağışlasın S Saripapatya22
![]()
18 mm iki yumurta canımYaaaaAllah bağışlasın canımmm. Benim 20 mm iki tane yumurtam vardı. Onlara yapıldı aşılama. Senin kaç yumurtan vardı acaba? Ben de ikiz istiyorum hem de çok
![]()
Tam adet günü yapmıştım canım kanı da o gün verdim değer 500 dü yani aslında bi hafta önceden belli oluyorİdrar testini adet geciktikten sonra mı yaptın canım?