• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Cnm erken gebelik testi cok hassas olduğu icin poz. Cikarir negatif olsa bile ben gecen aylarda sadece catlatma ignesi oldum. Igne haric 13. Gün bile benim erken gebelikte poz. Cikti ama adet oldum o yüzden erken gebelik yanıltıyor hani geleceği gosterdigi icin igne etkisiyle gecmiste poz. Olduğu icin igneden kaynakli onuda gösterebilir dikkat edin o yüzde
Bu sabah yaptıklarım kaset test erken gebelik değildi hafif silik çıkması normal muhtemelen 😇

Ben de aşılama ile ikiz bebek olmuş olarak yazayım belki size yardımcı olurum.. 6. Gün yoğun bir bel ağrısı oldu 11 12 ve 13. Gün kahverengi yerleşme kanaması ve mide hassasiyeti olmuştu ondan önce hiç belirti yoktu
Yaaaa 😍😍 Allah bağışlasın canımmm. Benim 20 mm iki tane yumurtam vardı. Onlara yapıldı aşılama. Senin kaç yumurtan vardı acaba? Ben de ikiz istiyorum hem de çok ♥️😍🍼🤰

Benim de 2 tane yumurta ve ikiz olmasını o kadar cok istiyorum ki hayırlısı neyse o olsun🥰 önceki yazdıklarına baktım da senin de bir kiz bir erkek sanırım Allah bağışlasın S Saripapatya22 😊
Teşekkürler canım rabbim kucağınızı boş bırakmasın ikiz ihtimali çok yüksek aşılamada ama çok zor tavsiye etmem 😊

Back
X