Nişan atan erkek ?

Sen beni nereden tanıyorsun da benim hakkımda yorum yapıyorsun. Ne biliyorsun dengim olduğunu ? Anlatmaya başladı ne deseydim sus bi kadın hakkında böyle konuşma deyip masadan mi kalksaydim. Bu kadar düşünceliysen kadınlara karşı eger bende kadınım. Sen yorum yapma bana. Senin fikrine ihtiyacım yok.

Yok öyle olmadı. Ben dedim ki hakkına mi girdin kızın ilki mi oldun dedim? Kan gelmis ama regl olduğu icin gelmis. Sonradan öğrenmiş.
Zaten diğer bulusmanizda,kızla birliktelik esnasında kayda aldığı goruntuleri de gösterir bu adam.
Evleneceği kadının bu denli özelini,mahremini utanmadan ve sıkılmadan 15 günlük yarım yamalak tanidigi birine anlatan kişi : Seni kimbilir kimlere reklam eder.
Bizden söylemesi.

Yok deve kiz uzerine gitti diye kalp rahatsizligi mi cikmis. Peki kizin takintili oldugunu nerden anladiniz?

Adamın evlenmek üzereyken ayrıldığı ve beraberlik yaşadığı kadına dair anlattığı bu kadar özel detayları niye dinlediniz ?

Tüm bu duyduklarınıza rağmen adamdan soğumamanız da ilginç.

Yok deve kiz uzerine gitti diye kalp rahatsizligi mi cikmis. Peki kizin takintili oldugunu nerden anladiniz?
Surekli ayrılıyoruz diye intihar etmeye kalkışması. Bilek kesme ve ilac icme. Normal degul bu davranışlar. Hepimiz ayrıldık birilerinden

Ya anlamıyorum sizi birden anlatmaya başladı ne yapsaydım yahu Allah Allah. Birisi bisey anlatırken dinlersin. Birden durup durup masadan mi kalksaydim

anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi.
Şu cümle bile her şeyi gösteriyor aslında. Ayrıca iyi ya da kötü ne yaşamış olursa olsun eski nişanlısını bu kadar yerecek sözler söylemez insan. Evlenme aşamasına gelene kadar anlamamış mı kızın nasıl biri olduğunu? Ben olsam hiç bulaşmazdım.

bugün evleneceği kadına bu muhabbeti yapan yarın sana yapar.
Ayrıca bana karısını aldatan erkeğin zaten ayrı gibiyiz palavralarına benzettim. Ne demek kı sorunluydu.
Mantıklı davran bence

Bitmiş ilişkiyi bu kadar anlatması midemi bulandırdı. Şu sözden sonra kaçarak uzaklaşmanın lazım. Ayrılık nedeni bu cümlede gizli

anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi.

Sizce kafamı takmalı yol yakınken konuşmayalım mi demeliyim ? Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mi etmeliyim.

Kafam çok karışık sizce cocuk gibi mi davranıyorum. Gelmiş gitmiş bir şey icin.

Ya anlamıyorum sizi birden anlatmaya başladı ne yapsaydım yahu Allah Allah. Birisi bisey anlatırken dinlersin. Birden durup durup masadan mi kalksaydim

Adam hadi birden anlattı; donup kaldınız, tepki veremediniz, konuşmasını dinlediniz diyelim. 30 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Adamdan duyduklarınızı unutup, hafızanızdan silmek yerine; forumda anlatmayı seçen sizsiniz

Hadi o anda masadan kalkıp gidemediniz, basiretiniz bağlandı diyelim. Bu adam(!) için hâlâ konu açıp "Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mı etmeliyim" diye soran sizsiniz.

Nişan atmak çok normal bir durum. Herkesin başına gelebilir ama asıl sorun erkek arkadaşınızın eski nişanlısı hakkında söylediklerinde. Cinsel hayatlarına kadar anlatmış yuh yani. Bir zamanlar hayatında olan, nişanlandığı kişiyi bir başkasına bu kadar kötüleyenden hayır gelmez.

Evet sordum. Ne olmuş ? Demekki bunalmışım degil mi ? Kusura bakmayın herkes sizin gibi mantıklı ve Zeki degil. Sacma mi geldi size ? Bakmaz geçerdiniz. Bu kadar ukala olmaya gerek yok. Kimse 4/4 olamaz.

Evet sordum. Ne olmuş ? Demekki bunalmışım degil mi ? Kusura bakmayın herkes sizin gibi mantıklı ve Zeki degil. Sacma mi geldi size ? Bakmaz geçerdiniz. Bu kadar ukala olmaya gerek yok. Kimse 4/4 olamaz.

Adamın nişan attığını da sanmıyorum. Nikah kıyılmış, düğün 1-2 ay sonra da olabilir. Adam evlenmiş ve karısı ailesini ziyaret için şehir dışında da olabilir. Adam da karısı yokken, ava çıkmış olabilir.

Yok öyle olmadı. Ben dedim ki hakkına mi girdin kızın ilki mi oldun dedim? Kan gelmis ama regl olduğu icin gelmis. Sonradan öğrenmiş.

Pardon da size ne? Size ne kızın ilki mi değil mi? Bir insanın kendi hür iradesiyle cinsel birliktelik yaşaması sizi ilgilendirmez hakkına girmek ne alaka ayrıca? Bu ne avam bir bakış açısıdır. Neleri sormuştur okurken ben utandım sizin yerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…