- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.011
- 158
- Konu Sahibi hicmadammine
-
Sen beni nereden tanıyorsun da benim hakkımda yorum yapıyorsun. Ne biliyorsun dengim olduğunu ? Anlatmaya başladı ne deseydim sus bi kadın hakkında böyle konuşma deyip masadan mi kalksaydim. Bu kadar düşünceliysen kadınlara karşı eger bende kadınım. Sen yorum yapma bana. Senin fikrine ihtiyacım yok.Bir de bakireliği gündeme getirmesi konu sahibinin durumuyla ilgili aklınca acaba müsait mi değil mi diye öğrenmeye çalışıyor. Bakire olmayan onunla olacak çünkü zihniyet bu. Bilinç altı çok kirli biri bu, bence uzak dur diyeceğim ama konu sahibi sen de 15 günlük adamla bu muhabbetlere girdiğine göre çok farklı değilsin senin yanında bir kadın hakkında bu kadar rahat konuşmasına izin veriyorsan ve daha adamın ne olduğunu bilmeden eski sevgilisi takıntılı biri diye yazıyorsan az çok dengini bulmuşsun devam et olgun takılmaya.
Zaten diğer bulusmanizda,kızla birliktelik esnasında kayda aldığı goruntuleri de gösterir bu adam.Yok öyle olmadı. Ben dedim ki hakkına mi girdin kızın ilki mi oldun dedim? Kan gelmis ama regl olduğu icin gelmis. Sonradan öğrenmiş.
Yok deve kiz uzerine gitti diye kalp rahatsizligi mi cikmis. Peki kizin takintili oldugunu nerden anladiniz?Kızlar selam, yeni biriyle görüşüyorum. 15 gun falan oldu. Kendisi tam bir ikizler erkeği. Bu ana kadar her şey gayet uyumluydu. Bugün onun doğum günüydü yemek yiyelim dedik. Yemek yerken birden sana bir şey söylemem gerekiyor diye konuya girdi. Ben nişan attım dedi. Ağustos ayında nişan atmış gelinlik,dugun salonu her şey hazırmış. 15 gun sonra dugunleri varken nisanı attım dedi. Neden diye sorduğumda çok kavga ediyorduk, uzak mesafe iliskisiydi, anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi. Kız sanırım her ayrilikta kendine zarar veriyormuş. Bileğini kesme, ilac icme vs. Ve kızla düzenli cinsel hayatları varmış. Hatta kız hamilelik testi bile yapmış. Bir yandan diyorum ki herkesin basına gelebilir. Olgun davranmalıyım. Bir yandan da içim içimi yiyor sonuçta belli şeyleri görmüş yaşamış. Kızı her yerden engelledim diyor. Ona karşı bir seyi kalmamış kendinden çok soğuttu diyor ama bilemiyorum kız biraz takıntılı gibi ulaşmaya falan çalışabilir gibi geldi. Sizce kafamı takmalı yol yakınken konuşmayalım mi demeliyim ? Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mi etmeliyim. Hatta kız o kadar üzerine gitmişti çocukta kalp rahatsızlığı çıkmış. Ömür boyu ilac kullanacakmış. Bayagi yıpranmış anlasilan. Kafam çok karışık sizce cocuk gibi mi davranıyorum. Gelmiş gitmiş bir şey icin. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Kızlar selam, yeni biriyle görüşüyorum. 15 gun falan oldu. Kendisi tam bir ikizler erkeği. Bu ana kadar her şey gayet uyumluydu. Bugün onun doğum günüydü yemek yiyelim dedik. Yemek yerken birden sana bir şey söylemem gerekiyor diye konuya girdi. Ben nişan attım dedi. Ağustos ayında nişan atmış gelinlik,dugun salonu her şey hazırmış. 15 gun sonra dugunleri varken nisanı attım dedi. Neden diye sorduğumda çok kavga ediyorduk, uzak mesafe iliskisiydi, anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi. Kız sanırım her ayrilikta kendine zarar veriyormuş. Bileğini kesme, ilac icme vs. Ve kızla düzenli cinsel hayatları varmış. Hatta kız hamilelik testi bile yapmış. Bir yandan diyorum ki herkesin basına gelebilir. Olgun davranmalıyım. Bir yandan da içim içimi yiyor sonuçta belli şeyleri görmüş yaşamış. Kızı her yerden engelledim diyor. Ona karşı bir seyi kalmamış kendinden çok soğuttu diyor ama bilemiyorum kız biraz takıntılı gibi ulaşmaya falan çalışabilir gibi geldi. Sizce kafamı takmalı yol yakınken konuşmayalım mi demeliyim ? Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mi etmeliyim. Hatta kız o kadar üzerine gitmişti çocukta kalp rahatsızlığı çıkmış. Ömür boyu ilac kullanacakmış. Bayagi yıpranmış anlasilan. Kafam çok karışık sizce cocuk gibi mi davranıyorum. Gelmiş gitmiş bir şey icin. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Cinsellik konusunu özellikle ben açtım o söylemedi. Kız regl olduğunda birlikte olmuşlar bana bakireyim dedi beni kandirdi diyor madem kandirdi niye hamile bırakacaktın diyorum. O öyle istiyordu konuşturma beni şimdi dedi
Surekli ayrılıyoruz diye intihar etmeye kalkışması. Bilek kesme ve ilac icme. Normal degul bu davranışlar. Hepimiz ayrıldık birilerindenYok deve kiz uzerine gitti diye kalp rahatsizligi mi cikmis. Peki kizin takintili oldugunu nerden anladiniz?
Ya anlamıyorum sizi birden anlatmaya başladı ne yapsaydım yahu Allah Allah. Birisi bisey anlatırken dinlersin. Birden durup durup masadan mi kalksaydimAdamın evlenmek üzereyken ayrıldığı ve beraberlik yaşadığı kadına dair anlattığı bu kadar özel detayları niye dinlediniz ?
Tüm bu duyduklarınıza rağmen adamdan soğumamanız da ilginç.
Yok öyle olmadı. Ben dedim ki hakkına mi girdin kızın ilki mi oldun dedim? Kan gelmis ama regl olduğu icin gelmis. Sonradan öğrenmiş.
Şu cümle bile her şeyi gösteriyor aslında. Ayrıca iyi ya da kötü ne yaşamış olursa olsun eski nişanlısını bu kadar yerecek sözler söylemez insan. Evlenme aşamasına gelene kadar anlamamış mı kızın nasıl biri olduğunu? Ben olsam hiç bulaşmazdım.anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi.
Kızlar selam, yeni biriyle görüşüyorum. 15 gun falan oldu. Kendisi tam bir ikizler erkeği. Bu ana kadar her şey gayet uyumluydu. Bugün onun doğum günüydü yemek yiyelim dedik. Yemek yerken birden sana bir şey söylemem gerekiyor diye konuya girdi. Ben nişan attım dedi. Ağustos ayında nişan atmış gelinlik,dugun salonu her şey hazırmış. 15 gun sonra dugunleri varken nisanı attım dedi. Neden diye sorduğumda çok kavga ediyorduk, uzak mesafe iliskisiydi, anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi. Kız sanırım her ayrilikta kendine zarar veriyormuş. Bileğini kesme, ilac icme vs. Ve kızla düzenli cinsel hayatları varmış. Hatta kız hamilelik testi bile yapmış. Bir yandan diyorum ki herkesin basına gelebilir. Olgun davranmalıyım. Bir yandan da içim içimi yiyor sonuçta belli şeyleri görmüş yaşamış. Kızı her yerden engelledim diyor. Ona karşı bir seyi kalmamış kendinden çok soğuttu diyor ama bilemiyorum kız biraz takıntılı gibi ulaşmaya falan çalışabilir gibi geldi. Sizce kafamı takmalı yol yakınken konuşmayalım mi demeliyim ? Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mi etmeliyim. Hatta kız o kadar üzerine gitmişti çocukta kalp rahatsızlığı çıkmış. Ömür boyu ilac kullanacakmış. Bayagi yıpranmış anlasilan. Kafam çok karışık sizce cocuk gibi mi davranıyorum. Gelmiş gitmiş bir şey icin. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi.
Sizce kafamı takmalı yol yakınken konuşmayalım mi demeliyim ? Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mi etmeliyim.
Kafam çok karışık sizce cocuk gibi mi davranıyorum. Gelmiş gitmiş bir şey icin.
Ya anlamıyorum sizi birden anlatmaya başladı ne yapsaydım yahu Allah Allah. Birisi bisey anlatırken dinlersin. Birden durup durup masadan mi kalksaydim
Yok öyle olmadı. Ben dedim ki hakkına mi girdin kızın ilki mi oldun dedim? Kan gelmis ama regl olduğu icin gelmis. Sonradan öğrenmiş.
Evet sordum. Ne olmuş ? Demekki bunalmışım degil mi ? Kusura bakmayın herkes sizin gibi mantıklı ve Zeki degil. Sacma mi geldi size ? Bakmaz geçerdiniz. Bu kadar ukala olmaya gerek yok. Kimse 4/4 olamaz.Adam hadi birden anlattı; donup kaldınız, tepki veremediniz, konuşmasını dinlediniz diyelim. 30 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Adamdan duyduklarınızı unutup, hafızanızdan silmek yerine; forumda anlatmayı seçen sizsiniz
Hadi o anda masadan kalkıp gidemediniz, basiretiniz bağlandı diyelim. Bu adam(!) için hâlâ konu açıp "Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mı etmeliyim" diye soran sizsiniz.
Evet sordum. Ne olmuş ? Demekki bunalmışım degil mi ? Kusura bakmayın herkes sizin gibi mantıklı ve Zeki degil. Sacma mi geldi size ? Bakmaz geçerdiniz. Bu kadar ukala olmaya gerek yok. Kimse 4/4 olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?