Nişan atan erkek ?

Adam ne yaşattı bilemem kötü şeyler yaşattıysa bilemem. Ancak şöyle bir gerçek her uzun ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir kural yok.5 6 yıllık ilişkiler bitiyor.Yakın kız arkadaşım 4 yıllık ilişkisini bitirdi o zaman kız aadamı 4 yıl kullandı size göre.Çocuk bitmemesi için çabaladı.Ama arkadaşım sevgim bitti dedi.Belki o adamda aynısı oldu öyle bitirdi.
Sevmeyip ayrılmakla kullanıp ayrılmak aynı şey değil. 2 sene sevgili olmuşlar bu kızın psikolojisi bozuksa ilk günlerde de bunu gösterirdi zaten, adamda ayrılırdı bu zaman normalderdik. Cinsellik yaşa sonra kızın arkasından b*k at b*kire değildi diye sizce bu adam normal durmuş mudur ilişkide. Bazı erkekler ayrılırım tehdidiyle bile manipüle edip cinsellik yaşamaya çalışıyor özellikle bu gençlerde çok var.

Kızlar selam, yeni biriyle görüşüyorum. 15 gun falan oldu. Kendisi tam bir ikizler erkeği. Bu ana kadar her şey gayet uyumluydu. Bugün onun doğum günüydü yemek yiyelim dedik. Yemek yerken birden sana bir şey söylemem gerekiyor diye konuya girdi. Ben nişan attım dedi. Ağustos ayında nişan atmış gelinlik,dugun salonu her şey hazırmış. 15 gun sonra dugunleri varken nisanı attım dedi. Neden diye sorduğumda çok kavga ediyorduk, uzak mesafe iliskisiydi, anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi. Kız sanırım her ayrilikta kendine zarar veriyormuş. Bileğini kesme, ilac icme vs. Ve kızla düzenli cinsel hayatları varmış. Hatta kız hamilelik testi bile yapmış. Bir yandan diyorum ki herkesin basına gelebilir. Olgun davranmalıyım. Bir yandan da içim içimi yiyor sonuçta belli şeyleri görmüş yaşamış. Kızı her yerden engelledim diyor. Ona karşı bir seyi kalmamış kendinden çok soğuttu diyor ama bilemiyorum kız biraz takıntılı gibi ulaşmaya falan çalışabilir gibi geldi. Sizce kafamı takmalı yol yakınken konuşmayalım mi demeliyim ? Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mi etmeliyim. Hatta kız o kadar üzerine gitmişti çocukta kalp rahatsızlığı çıkmış. Ömür boyu ilac kullanacakmış. Bayagi yıpranmış anlasilan. Kafam çok karışık sizce cocuk gibi mi davranıyorum. Gelmiş gitmiş bir şey icin. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Kız bir anda mı böyle olmuş nişan yapana kadar gelmemiş mi aklına saçmalığa bak birde diyorsun kız takıntı olur mu bize acaba ne takıntı olacak eski nişanlısı hakkında bu kadar ayrıntılı konuşan birde onu suçlayan cümleler kuran kişiden kurtulmuş kız napsın seninkini ben üzülüyorum sizin gibilere erkek size ne derse inanıyorsunuz hiç aklınıza gelmiyor bir gün evliliğe az zaman kala nişanlısını bırakan acaba benide bırakır mı adam bildiğin yaptığı kusuru örtmek adına eski nişanlısını senin gözünde küçültmüş.

Adam tam bı iğrennç yaratık madem kız çok kötüydü evliliğe 15 gün kalami aklına geldi kızın kötü oldugunu namussuz karaktersiz
Kızı resmen yüzüstü birakmiş senide birakmayacagi ne malum

Kızlar selam, yeni biriyle görüşüyorum. 15 gun falan oldu. Kendisi tam bir ikizler erkeği. Bu ana kadar her şey gayet uyumluydu. Bugün onun doğum günüydü yemek yiyelim dedik. Yemek yerken birden sana bir şey söylemem gerekiyor diye konuya girdi. Ben nişan attım dedi. Ağustos ayında nişan atmış gelinlik,dugun salonu her şey hazırmış. 15 gun sonra dugunleri varken nisanı attım dedi. Neden diye sorduğumda çok kavga ediyorduk, uzak mesafe iliskisiydi, anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi. Kız sanırım her ayrilikta kendine zarar veriyormuş. Bileğini kesme, ilac icme vs. Ve kızla düzenli cinsel hayatları varmış. Hatta kız hamilelik testi bile yapmış. Bir yandan diyorum ki herkesin basına gelebilir. Olgun davranmalıyım. Bir yandan da içim içimi yiyor sonuçta belli şeyleri görmüş yaşamış. Kızı her yerden engelledim diyor. Ona karşı bir seyi kalmamış kendinden çok soğuttu diyor ama bilemiyorum kız biraz takıntılı gibi ulaşmaya falan çalışabilir gibi geldi. Sizce kafamı takmalı yol yakınken konuşmayalım mi demeliyim ? Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mi etmeliyim. Hatta kız o kadar üzerine gitmişti çocukta kalp rahatsızlığı çıkmış. Ömür boyu ilac kullanacakmış. Bayagi yıpranmış anlasilan. Kafam çok karışık sizce cocuk gibi mi davranıyorum. Gelmiş gitmiş bir şey icin. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Oyunlara gelmeyin...

Cinsellik konusunu özellikle ben açtım o söylemedi. Kız regl olduğunda birlikte olmuşlar bana bakireyim dedi beni kandirdi diyor madem kandirdi niye hamile bırakacaktın diyorum. O öyle istiyordu konuşturma beni şimdi dedi
Bu adamla konuşmak kendine saygisi olmayan bir kadinin yapacağı is olur birak eski sevgilisi hakkinda bunlari soyleyen adamdan hayir gelmez hele kiiii kadini dinlemeden

Saflik yapma.

Bunu bir erkeğin anlatmasının 2 nedeni vardır

1) saf salak biridir nerede ne söyleyeceğini bilmiyordur

2) planlı söylemiştir. Anneme saygısızlık edersen ayrılırıza ayağını denk al mesajı, senden kimler kimler vardı seni silerim istesem mesajı vs vs

Bu arada kronik hastalığı var ve bu şekilde söylüyor size muhtemelen

Cinsellik konusunu özellikle ben açtım o söylemedi. Kız regl olduğunda birlikte olmuşlar bana bakireyim dedi beni kandirdi diyor madem kandirdi niye hamile bırakacaktın diyorum. O öyle istiyordu konuşturma beni şimdi dedi

Üfff ne iğrenç diyaloglar. Buluşma da mide bulandırıcı. Yeminle bu kadar mahremiyetini anlattığı döktüğü kişi yerinde olmak istemezdim. Sizin hakkınızda da atar tutar bu boş boğaz kesinlikle abartı bence kızı aldatmştır kız bunu terk etmiştir, annesine saygısızlık yaptı diye hiçbir erkek masraf yaptığı sevdiği kadını bırakmaz ve orta yolu bulmaya çalışırdı, kimi kandırıyor uğruna intihar düşüncek kadın annesine asla öyle davranmaz.
Bu denli seven kadınlar oldukça fedakar olurlar, El üstünde tutarlar çünkü kaybetme korkusu vardır. Çok tutarsız yani söyledikleri.
İşin içinde çok farklı durumlar söz konusu gibi hiç güvenilir değil.

Sevmeyip ayrılmakla kullanıp ayrılmak aynı şey değil. 2 sene sevgili olmuşlar bu kızın psikolojisi bozuksa ilk günlerde de bunu gösterirdi zaten, adamda ayrılırdı bu zaman normalderdik. Cinsellik yaşa sonra kızın arkasından b*k at b*kire değildi diye sizce bu adam normal durmuş mudur ilişkide. Bazı erkekler ayrılırım tehdidiyle bile manipüle edip cinsellik yaşamaya çalışıyor özellikle bu gençlerde çok
Bu platformda dahi cinsellik yaşayıp daha sonra gerçeği ğörüp nişan atan kadın konuları var.İnsanlar ilk baştan kendini farklı gösterebiliyor.Evlenene kadar kendini saklayan insanlar görüyoruz buradada konular var.Bide bu taraftan bakalım.
Bir konu vardı adam şizofrenmiş tanısı varmış saklamışlar evlendikten sonra ortaya çıkmış.
Cinsellik yaşadık diye nişan atılmasın mı

Son düzenleme:
Back
X