- 17 Şubat 2023
- 83
- 29
- 3
- 32
- Konu Sahibi hicmadammine
-
Yok dediğiniz gibi degil eminim.Adamın nişan attığını da sanmıyorum. Nikah kıyılmış, düğün 1-2 ay sonra da olabilir. Adam evlenmiş ve karısı ailesini ziyaret için şehir dışında da olabilir. Adam da karısı yokken ava çıkmış olabilir.
Offffff daral geldi sizden. Rica etsem gider misniz ?Pardon da size ne? Size ne kızın ilki mi değil mi? Bir insanın kendi hür iradesiyle cinsel birliktelik yaşaması sizi ilgilendirmez hakkına girmek ne alaka ayrıca? Bu ne avam bir bakış açısıdır. Neleri sormuştur okurken ben utandım sizin yerinize
Yok dediğiniz gibi degil eminim.
Offffff daral geldi sizden. Rica etsem gider misniz ?
Tamam kal burda.Yok gitmem
Kusura bakmayın ama kim bilir ne hale getirdi eski nişanlısını ki kız kendine zarar vermeyi bile düşünmüş. Bir de eski nişanlısına sormak lazım. Belki birlikte olmaya zorlandı kız adam tarafından .Bu kadar cinselligine varana kadar anlatan bir erkek bana hiç normal gelmedi .Surekli ayrılıyoruz diye intihar etmeye kalkışması. Bilek kesme ve ilac icme. Normal degul bu davranışlar. Hepimiz ayrıldık birilerinden
Nasıl bi saygısızlık? Bahsetmiştir mutlaka cinsel hayatlarına kadar anlattığına göre. Bu cümleden ana kuzusu bir erkek olduğunu çıkarıyorum.uzak mesafe iliskisiydi, anneme falan çok saygısızlık yaptı
Bir önceki ilişkisi hakkında bu tarz konuşan kişiyle işiniz olmasınCinsellik konusunu özellikle ben açtım o söylemedi. Kız regl olduğunda birlikte olmuşlar bana bakireyim dedi beni kandirdi diyor madem kandirdi niye hamile bırakacaktın diyorum. O öyle istiyordu konuşturma beni şimdi dedi
Aynen öyle yapmalıydınız bence. Kadının sırrını reglini ortaya dökmüş 2 dakika da.Sen beni nereden tanıyorsun da benim hakkımda yorum yapıyorsun. Ne biliyorsun dengim olduğunu ? Anlatmaya başladı ne deseydim sus bi kadın hakkında böyle konuşma deyip masadan mi kalksaydim. Bu kadar düşünceliysen kadınlara karşı eger bende kadınım. Sen yorum yapma bana. Senin fikrine ihtiyacım yok.
Ne iğrenç muhabbetler bunlar.Yok öyle olmadı. Ben dedim ki hakkına mi girdin kızın ilki mi oldun dedim? Kan gelmis ama regl olduğu icin gelmis. Sonradan öğrenmiş.
Ben erkeğe güvenmem kızdan da dinlemek lazım. Cinsellik kısmını anlatması saçma, kalp rahatsızlığı kısmına inanmadım duygu sömürüsü yapıyor, özellikle anneme saygısızlık yapıyordu dedigi anda kaçmak lazım bence, anneci bir tipKızlar selam, yeni biriyle görüşüyorum. 15 gun falan oldu. Kendisi tam bir ikizler erkeği. Bu ana kadar her şey gayet uyumluydu. Bugün onun doğum günüydü yemek yiyelim dedik. Yemek yerken birden sana bir şey söylemem gerekiyor diye konuya girdi. Ben nişan attım dedi. Ağustos ayında nişan atmış gelinlik,dugun salonu her şey hazırmış. 15 gun sonra dugunleri varken nisanı attım dedi. Neden diye sorduğumda çok kavga ediyorduk, uzak mesafe iliskisiydi, anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi. Kız sanırım her ayrilikta kendine zarar veriyormuş. Bileğini kesme, ilac icme vs. Ve kızla düzenli cinsel hayatları varmış. Hatta kız hamilelik testi bile yapmış. Bir yandan diyorum ki herkesin basına gelebilir. Olgun davranmalıyım. Bir yandan da içim içimi yiyor sonuçta belli şeyleri görmüş yaşamış. Kızı her yerden engelledim diyor. Ona karşı bir seyi kalmamış kendinden çok soğuttu diyor ama bilemiyorum kız biraz takıntılı gibi ulaşmaya falan çalışabilir gibi geldi. Sizce kafamı takmalı yol yakınken konuşmayalım mi demeliyim ? Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mi etmeliyim. Hatta kız o kadar üzerine gitmişti çocukta kalp rahatsızlığı çıkmış. Ömür boyu ilac kullanacakmış. Bayagi yıpranmış anlasilan. Kafam çok karışık sizce cocuk gibi mi davranıyorum. Gelmiş gitmiş bir şey icin. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?