Nişan atan erkek ?

Yok dediğiniz gibi degil eminim.

Offffff daral geldi sizden. Rica etsem gider misniz ?

Surekli ayrılıyoruz diye intihar etmeye kalkışması. Bilek kesme ve ilac icme. Normal degul bu davranışlar. Hepimiz ayrıldık birilerinden
Kusura bakmayın ama kim bilir ne hale getirdi eski nişanlısını ki kız kendine zarar vermeyi bile düşünmüş. Bir de eski nişanlısına sormak lazım. Belki birlikte olmaya zorlandı kız adam tarafından .Bu kadar cinselligine varana kadar anlatan bir erkek bana hiç normal gelmedi .

Senin olgunlukla karşılamanı gerektirecek bir durum yok çünkü bu arkadaş zaten olgun biri değil. Farkında değilsin ama şimdiden ilişkinizin sınırlarını belirlemeye başlamış.

Annemle iyi geçin
Düzenli cinsel hayatım var, seninle de olmasını isterim
Nişanlım hala bana deli gibi aşık
Ayrıca bana yanlış yapma lüksün yok yaparsan seni nikah masasında bile bırakabilirim

Diyor. Sence bu adama vakit harcamaya değer mi?

Kızı Allah kurtarmış bidaha niye dönmeye çalışsın ki bu şahısa.
uzak mesafe iliskisiydi, anneme falan çok saygısızlık yaptı
Nasıl bi saygısızlık? Bahsetmiştir mutlaka cinsel hayatlarına kadar anlattığına göre. Bu cümleden ana kuzusu bir erkek olduğunu çıkarıyorum.
Ayrıca evlenecegi kızın arkasından böyle konuşan birisi senin arkandan neler söyler, korkmuyor musun?

Bir önceki ilişkisi hakkında bu tarz konuşan kişiyle işiniz olmasın
Yatarken iyiydi ayrılınca kandırmış mı oldu
Sizinle de ilişki yaşayıp bitirirse sonrakine neler diyecek acaba?

Herifin konustuklari igrenc farkindamisin. Mahremiyetden bi haber. Yarin senden ayrilsa senin hakkindada öyle konusabilir haberin olsun. Benim böyle nisan atan tanidigim vardi. Onlar ilk kiza sucu attilar fazla istekleri vardi diye. Ama asıl sorun erkegin annesinin cok baskin olup herseye karismasi (aile binaya gelin gidecekti kiz). Simdi ki gelinin canini okuyor. Yani ilk gelin adayi kacip iyi yapmis. Bir erkek kadini size kötülüyorsa 98% kusurlu taraf kendisi

Çok konuşan adamı sevmem. Hele bir de boş konuşuyorsa koşarak uzaklaşırım

Niye milletin cinsel hayatını, özel hayatını hatta bekaretini konuştunuz? Size ne yararı var ne zararı var?

Adam kızla beraber olurken utanmıyormuş da size söylerken mi o istedi konuşturma beni tribine girdi. Midem bulandı gerçekten. Iğrenç. Çok bayağı, bayat bahaneler.

Tencere kapak olmuşsunuz. Sen sor o anlatsın.

Bir de yazmaz mi kız geri döner, takıntılı diye. Kurtulmuş zavallı napsın o boşboğaz, çocuk akıllı adamı. Senin olsun.

Sinirlenmemek elde değil. Mahremiyet denen bir şey var. Ne hakkı var 15 günlük tanıdığı kıza eski sevgilisinin hatta nişanlısının bütün özelini anlatmaya. Igrenc herif

Aynen öyle yapmalıydınız bence. Kadının sırrını reglini ortaya dökmüş 2 dakika da.

Yok öyle olmadı. Ben dedim ki hakkına mi girdin kızın ilki mi oldun dedim? Kan gelmis ama regl olduğu icin gelmis. Sonradan öğrenmiş.
Ne iğrenç muhabbetler bunlar.
Evlilikten döndüğü kadın hakkinda bu kadar özel konuları konuşan "adama" güvenenilecek misiniz gerçekten diye soracağım ama sizde üzerinize vazife olmayan şeyleri merak ettiğinize göre sorun edecek gibi durmuyorsunuz.

Üyeliği kapattın ama okuyacağını biliyorum.

O adamı bırak. Yarın bir gün seninle çıkarı ters düşer, senin arkandan kimbilir neler söyler. Hayat senin etrafında dönmüyor.

Evlenmesine ramak kalmış kadının arkasından bunları konuşan sana neler yapmaz. Azıcık mantığın varsa uzaklaşırsın konu sahibesi

Ben erkeğe güvenmem kızdan da dinlemek lazım. Cinsellik kısmını anlatması saçma, kalp rahatsızlığı kısmına inanmadım duygu sömürüsü yapıyor, özellikle anneme saygısızlık yapıyordu dedigi anda kaçmak lazım bence, anneci bir tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…