Nişan atan erkek ?

Kızlar selam, yeni biriyle görüşüyorum. 15 gun falan oldu. Kendisi tam bir ikizler erkeği. Bu ana kadar her şey gayet uyumluydu. Bugün onun doğum günüydü yemek yiyelim dedik. Yemek yerken birden sana bir şey söylemem gerekiyor diye konuya girdi. Ben nişan attım dedi. Ağustos ayında nişan atmış gelinlik,dugun salonu her şey hazırmış. 15 gun sonra dugunleri varken nisanı attım dedi. Neden diye sorduğumda çok kavga ediyorduk, uzak mesafe iliskisiydi, anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi. Kız sanırım her ayrilikta kendine zarar veriyormuş. Bileğini kesme, ilac icme vs. Ve kızla düzenli cinsel hayatları varmış. Hatta kız hamilelik testi bile yapmış. Bir yandan diyorum ki herkesin basına gelebilir. Olgun davranmalıyım. Bir yandan da içim içimi yiyor sonuçta belli şeyleri görmüş yaşamış. Kızı her yerden engelledim diyor. Ona karşı bir seyi kalmamış kendinden çok soğuttu diyor ama bilemiyorum kız biraz takıntılı gibi ulaşmaya falan çalışabilir gibi geldi. Sizce kafamı takmalı yol yakınken konuşmayalım mi demeliyim ? Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mi etmeliyim. Hatta kız o kadar üzerine gitmişti çocukta kalp rahatsızlığı çıkmış. Ömür boyu ilac kullanacakmış. Bayagi yıpranmış anlasilan. Kafam çok karışık sizce cocuk gibi mi davranıyorum. Gelmiş gitmiş bir şey icin. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Yani bunca şeye rağmen kızı düğün arefesinde bırakması kısmen tuhaf geldi. Kız o kadar kötü ve dengesizse düzenli cinsel hayatlarında neden bu dengesizlikleri sorun olmamış ? Tabi ki kimse kimseye mecbur değil ama sanki kıza biraz işine geldiği gibi davranmış gibi geldi bana. Kız bunca yasanmisliktan dolayı ayrılıkları hazmedememis olabilir. İntihara teşebbüs eden kız olduğu için asil kızın ruh sağlığı bozulmuş buna kim ne kadar neden olmuş onu öğrenmek lazım..

Şuan geçmişte olmuş olgunlukla karşılarım diyebilirsiniz ama ilişki ilerleyip ciddiyete binerse karakterinizi bilmiyorum ama geçmişine takılıp bunu kendinize problem edebilirsiniz. Arada güçlü bir bağ yokken insan amaaan olabilir diyor ama sonra bı bakıyorsunuz olabilir dedikleriniz icinize dert oluyor.

Kızlar selam, yeni biriyle görüşüyorum. 15 gun falan oldu. Kendisi tam bir ikizler erkeği. Bu ana kadar her şey gayet uyumluydu. Bugün onun doğum günüydü yemek yiyelim dedik. Yemek yerken birden sana bir şey söylemem gerekiyor diye konuya girdi. Ben nişan attım dedi. Ağustos ayında nişan atmış gelinlik,dugun salonu her şey hazırmış. 15 gun sonra dugunleri varken nisanı attım dedi. Neden diye sorduğumda çok kavga ediyorduk, uzak mesafe iliskisiydi, anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi. Kız sanırım her ayrilikta kendine zarar veriyormuş. Bileğini kesme, ilac icme vs. Ve kızla düzenli cinsel hayatları varmış. Hatta kız hamilelik testi bile yapmış. Bir yandan diyorum ki herkesin basına gelebilir. Olgun davranmalıyım. Bir yandan da içim içimi yiyor sonuçta belli şeyleri görmüş yaşamış. Kızı her yerden engelledim diyor. Ona karşı bir seyi kalmamış kendinden çok soğuttu diyor ama bilemiyorum kız biraz takıntılı gibi ulaşmaya falan çalışabilir gibi geldi. Sizce kafamı takmalı yol yakınken konuşmayalım mi demeliyim ? Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mi etmeliyim. Hatta kız o kadar üzerine gitmişti çocukta kalp rahatsızlığı çıkmış. Ömür boyu ilac kullanacakmış. Bayagi yıpranmış anlasilan. Kafam çok karışık sizce cocuk gibi mi davranıyorum. Gelmiş gitmiş bir şey icin. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Cnm yaaaa bugün 10 adama eski sevgilisini sor, 8 i benim. Eski bileklerini kesti/ intihara kalkıstı / anne babası öldü bırakamıyorum suan.. der :)) benim eski 2 senelik sevgilim de benim icin bi kıza bileklerini kesti bırakıcam ama psikolojisinin düzelmesini bekliyorum demisti😬 kız da böyle piskin piskin anlatmıstı ddm öyle mi? Adamdan ayrıldım, Ankaradan sabah 5 de istanbuldaydı. Evimde salob mutfak vs kamera var. .. kız icin 3 günlük or.. icin mi ayrılıyorusn benden yatabilmek icin öyle dedim demisti.. bende kıza atmıstım kamera kaydını😉 sana niye böyle detaylı anlattım.. biz o yollardan gectik be gülüm:) adam senle takılacak vicdan yaptırıp takılmadan sonra seni sallayacak bnn icin de simdiden psikolojim saglam değil temelini atıyor, böyle yapacak ki sen de kıyamayıp bağrına basacaksın🤣 sen bide git o eski nisanlısını dinle bak neler duyacaksın.Bide azıcık mantıklı olun. Böyle harcarlar

Regl olduğunu anlamamış mi hadi kendini inandırmaya çalışmışta affedersiniz de sizide kandırmayi basarmis regliyken kokar insan ya hu anlaşılır... bu kadar saf olmayın gözünüzü seveyim.. Resmen karşısında ki kıza b.k atmış. Kanmayın efendim kanmayın böyle erkeklere

Ne kadar karaktersiz birisi ya. Evlilik öncesi ilişki yaşıyor ama kız bakire değildi diye arkasından atıp tutuyor. Madem sürekli kavga ediyolardı, kız psikopattı, evliliğe 15 gün kalana kadar aklı neredeymiş? Kızı resmen yüz üstü bırakmış
Hayır bide kız bakire değildi ama düzenli bı cinsel yaşamları vardı düğün arefesi mi bunu dert etmiş. Kızın kendine zarar verme faslı bana inandırıcı geldi adam kızı kullanıp bırakmış kim bilir neler yaşattı kız kendine zarar verme boyutuna geldi. Ama pardon erkektir yapar elinin kiri oluyordu dimiiii ..

Cnm yaaaa bugün 10 adama eski sevgilisini sor, 8 i benim. Eski bileklerini kesti/ intihara kalkıstı / anne babası öldü bırakamıyorum suan.. der :)) benim eski 2 senelik sevgilim de benim icin bi kıza bileklerini kesti bırakıcam ama psikolojisinin düzelmesini bekliyorum demisti😬
Lise sondayken dersanede tanıştığım çocuk da aynı şeyi söylemişti. Ayrılıp gelecekti, sevgili olacaktık güya böyle haberler gönderiyordu bana 😂 sonuç olarak ne zaman ayrıldı bilmiyorum ben başka sevgili buldum,baktım ayrılacağı geleceği falan yok prim vermedim bu hokkabaza daha 18 yaşındaydık😂 uzun sürdü ayrılması eminim

Siz adamdan fena halde hoşlanmışsınız, burada insanlara verdiğiniz tepkiler muazzam, ayrıca savunmak için sunduğunuz argümanlar yüzde yüz adamın ağzı. Ne kadar da güvenmişsiniz kısa zamanda öyle. İnsan 10 yıllık kocasına bu kadar güvenmiyor.

Bu kişiyle görüşmeyi kes.Yoksa sonun o kız gibi olur.

Oturmuş, eski nişanlısı hakkında hunharca dedikodu yapmışsınız, herif cinsel hayatın detayına kadar (regl, gebelik testi, "konoştormo bono şomdo demiş bi de, hey Allahım) anlatmış, anasına saygısızlıkla suçlamış (ki asla inandırıcı değil, anacı ruh hastalarından biri daha belli ki, böyle mevzularda %99 erkek ailesi suçlu çıkıyor), kendine de hiç toz kondurmamış, onca zamanının geçtiği kadını küçük düşürmeye çalışmış, sen de oturup dinlemişsin, bi de utanmadan kızı takıntılı olmakla suçluyorsun, nasıl bu kadar eminsin 15 günlük heriften, karşıdaki kadının sorunlu olduğundan, haddin mi ayrıca? Hiç mi rahatsız olmadın bu konuşmalardan, hiç mi tedirgin olmadın, güvensizlik duymadın? İnanılmaz gerçekten.
Olgun davranmak derken, neyi anlayışla karşılayacaksın anlamadım. Olgun davranmak bi ton pespayeliği sineye çekmek midir?
Karşıdakinin geçmişi beni ilgilendirmez gibi bi klişeye inanmıyorum; geçmişinde psikopatlıklar yapan birinin geçmişi nasıl beni ilgilendirmez mesela? Beni etkileyecek kısımlar beni bal gibi ilgilendirir. Gidip sevgilisiyle neler yaptığını kurcalamak değil kastettiğimiz.
Nişan atmış veya boşanmış biriyle birlikte olunabilir elbette, ayrılmış olması değil, neden ayrıldığı önemli.
Bence seviye iki tarafta da yerlerde, herif leş, sen de aklamak için dünden hazırsın. Bu herif ne anlatıyor bana diye sormamışsın bile, gelmiş kadın musallat olur mu diyorsun.
O kadınla gidilip konuşulsa bitiren tarafın kadın olduğu bile çıkabilir ortaya, hiç şaşırmam.

Üyelik iptali de komik, okuduğuna kalıbımı basarım.

sana eski nişanlısının yaptığı hamilelik testine kadar neden anlattı ki? ve bana anlattıklarında yalan da var gibi geldi hiç güven vermedi bu çocuk kaç yaşında bi de yaşını merak ettim

Oturmuş, eski nişanlısı hakkında hunharca dedikodu yapmışsınız, herif cinsel hayatın detayına kadar (regl, gebelik testi, "konoştormo bono şomdo demiş bi de, hey Allahım) anlatmış, anasına saygısızlıkla suçlamış (ki asla inandırıcı değil, anacı ruh hastalarından biri daha belli ki, böyle mevzularda %99 erkek ailesi suçlu çıkıyor), kendine de hiç toz kondurmamış, onca zamanının geçtiği kadını küçük düşürmeye çalışmış, sen de oturup dinlemişsin, bi de utanmadan kızı takıntılı olmakla suçluyorsun, nasıl bu kadar eminsin 15 günlük heriften, karşıdaki kadının sorunlu olduğundan, haddin mi ayrıca? Hiç mi rahatsız olmadın bu konuşmalardan, hiç mi tedirgin olmadın, güvensizlik duymadın? İnanılmaz gerçekten.
Olgun davranmak derken, neyi anlayışla karşılayacaksın anlamadım. Olgun davranmak bi ton pespayeliği sineye çekmek midir?
Karşıdakinin geçmişi beni ilgilendirmez gibi bi klişeye inanmıyorum; geçmişinde psikopatlıklar yapan birinin geçmişi nasıl beni ilgilendirmez mesela? Beni etkileyecek kısımlar beni bal gibi ilgilendirir. Gidip sevgilisiyle neler yaptığını kurcalamak değil kastettiğimiz.
Nişan atmış veya boşanmış biriyle birlikte olunabilir elbette, ayrılmış olması değil, neden ayrıldığı önemli.
Bence seviye iki tarafta da yerlerde, herif leş, sen de aklamak için dünden hazırsın. Bu herif ne anlatıyor bana diye sormamışsın bile, gelmiş kadın musallat olur mu diyorsun.
O kadınla gidilip konuşulsa bitiren tarafın kadın olduğu bile çıkabilir ortaya, hiç şaşırmam.

Üyelik iptali de komik, okuduğuna kalıbımı basarım.
Ayrıca adam hala da deli gibi aşık, epey örnek gördüm böyle, bir kısmından böyle bir şekilde ayrıldıktan o b*kladığı kadınlarla evlenen mi dersin, o sabah akşam küfrettikleri eski sevgili ile aldatanlar mı dersin, ohooo. Bu kadar nefretin ardından iyi şeyler çıkmıyor.

kötülüyorsa yada detay veriyorsa kaç bide ikizler unutamıyor bırak maşa olma ne gerek var uzak dur

Ayrıca adam hala da deli gibi aşık, epey örnek gördüm böyle, bir kısmından böyle bir şekilde ayrıldıktan o b*kladığı kadınlarla evlenen mi dersin, o sabah akşam küfrettikleri eski sevgili ile aldatanlar mı dersin, ohooo. Bu kadar nefretin ardından iyi şeyler çıkmıyor.
Ben de öyle düşünüyorum. Böyle yaparak kendini de kandırmaya, ikna etmeye çalışıyor aklınca, nefret ediyorum ayakları falan, yav he he.
Konu sahibin de ne özümsemiş mevzuyu, hemen de havaya girip elin kızına sallamalar :KK53: Kız takıntı yapar mıymış, dikkat et de herif kızı takıntı yapmış olmasın.

Son düzenleme:
Güvenilir bir tip değil ayrıca boşboğaz gibi, böyle birini hayatınıza katmaya eminmisiniz 😶

Back
X