• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atan erkek ?

Haaa kesin intihar etmiştir, haaa kesin aşkından ölüyordur. Karşındaki herifin fena halde kuyruk acısı var anlaşılan. Muhtemelen kız bunu g.t gibi ortada bıraktı orda burda kızın özeline kadar anlatıyor. Sen de saf saf inanıyorsun. Hshsh

Ya anlamıyorum sizi birden anlatmaya başladı ne yapsaydım yahu Allah Allah. Birisi bisey anlatırken dinlersin. Birden durup durup masadan mi kalksaydim
Evet kalmanız lazımdı regl halindeyken ilişkiye girdik bakire bla bla derken ben bunları duymak istemiyorum ne münasebet demeniz gerekirdi.İliskiniz olur ayrilirsaniz size de bir kulp takıp başka kadına mağdurumda mağdurym diye anlatması çok olası.
Biz ne ara bu hâle geldik bu kadar özel ,mahrem şeyleri bir adamin ağzından duyup rahat rahat oturur olduk,bı de hiç tanımadığımız insanlara başkalarının lafıyla çamur Atar hâle geldik yazık ......

Evet kalmanız lazımdı regl halindeyken ilişkiye girdik bakire bla bla derken ben bunları duymak istemiyorum ne münasebet demeniz gerekirdi.İliskiniz olur ayrilirsaniz size de bir kulp takıp başka kadına mağdurumda mağdurym diye anlatması çok olası.
Biz ne ara bu hâle geldik bu kadar özel ,mahrem şeyleri bir adamin ağzından duyup rahat rahat oturur olduk,bı de hiç tanımadığımız insanlara başkalarının lafıyla çamur Atar hâle geldik yazık ......
Kötü, adi, takıntılı, şirret kadının üzdüğü masum, minnoş adamı mükemmel kişiliği ile iyi edecek, aklınca oynadığı senaryo bu.

Kızlar selam, yeni biriyle görüşüyorum. 15 gun falan oldu. Kendisi tam bir ikizler erkeği. Bu ana kadar her şey gayet uyumluydu. Bugün onun doğum günüydü yemek yiyelim dedik. Yemek yerken birden sana bir şey söylemem gerekiyor diye konuya girdi. Ben nişan attım dedi. Ağustos ayında nişan atmış gelinlik,dugun salonu her şey hazırmış. 15 gun sonra dugunleri varken nisanı attım dedi. Neden diye sorduğumda çok kavga ediyorduk, uzak mesafe iliskisiydi, anneme falan çok saygısızlık yaptı dedi. Kız sanırım her ayrilikta kendine zarar veriyormuş. Bileğini kesme, ilac icme vs. Ve kızla düzenli cinsel hayatları varmış. Hatta kız hamilelik testi bile yapmış. Bir yandan diyorum ki herkesin basına gelebilir. Olgun davranmalıyım. Bir yandan da içim içimi yiyor sonuçta belli şeyleri görmüş yaşamış. Kızı her yerden engelledim diyor. Ona karşı bir seyi kalmamış kendinden çok soğuttu diyor ama bilemiyorum kız biraz takıntılı gibi ulaşmaya falan çalışabilir gibi geldi. Sizce kafamı takmalı yol yakınken konuşmayalım mi demeliyim ? Yoksa olgunlukla karşılayıp devam mi etmeliyim. Hatta kız o kadar üzerine gitmişti çocukta kalp rahatsızlığı çıkmış. Ömür boyu ilac kullanacakmış. Bayagi yıpranmış anlasilan. Kafam çok karışık sizce cocuk gibi mi davranıyorum. Gelmiş gitmiş bir şey icin. Siz olsanız ne düşünürdünüz ?
Sakın uzak durun bu ne biçim birseydir

İkizler erkeği deyince zaten kaçasım geldi 😬
Nişan atmak boşanmak normal orda sıkıntı yok. Ama o evre nasıl oldu orası önemli.
Hiçbir erkek kendini bu kadar hasta etmez. Sallamaz bile. Ve arada mesajı vermiş anneme saygısızlık! Yaptı diye. Belki de kızı o ve ailesi hasta etti. Genelde ayrıldığı kadının arkasından atıp tutanlar sorunlu oluyor. Neyse ben olsam bu adamdan hızla kaçardım.

Cinsellik konusunu özellikle ben açtım o söylemedi. Kız regl olduğunda birlikte olmuşlar bana bakireyim dedi beni kandirdi diyor madem kandirdi niye hamile bırakacaktın diyorum. O öyle istiyordu konuşturma beni şimdi dedi
Iki kişi arasında yaşanan özel şeyleri bir başkasına bu şekilde anlatması hiç hoş değil.Sizle ne yaşarsa bir sonrakine de aynı şekilde anlayacaktır.Iliskide hep bir tarafın suçlu olmasına imkan yok.Etkiye tepki olarak yaşanan şeyler olabilir.Annesi ne yaptı ne dedi saygısızlık yaptı?Sen ona ne yaşattın intihar etme isteği oluştu?Siz onun baktigi pencerenden olaylara bakmaya başlamışsın.Bir de kızı dinleseniz neler cikar

Aklınıza takılmış işte niye devam edesiniz ki.
Daha 10-15 günlük mesele.

Ki bence nişan atması sorun değil de diğer anlattıkları adamın bakış açısını gösteriyor onlar sorun.

eşimde nişan atmış, hatta nişanlanıp eve gelip ben yapamıyorum demiş. Bana sadece nişan attım dedi uyuşmuyorduk demişti. Ayrıntıyı görümcelerim anlattı. Sorun olan nişan atması değil kızı kötülemesi. Kız neler yapmış eşime dinlerken, kız hiç tanımamış adamı diye düşündüm hatta.

Sizinkinde farklı olan kız takıntılı yani başımıza bunlar gelebilir, haberin olsun niye kötülemiş. Kız bana yada sana ulaşırsa beni suçlama sorun bende değil demek istemiş bence.

Kızın hayatını mahvetmis belli sonrada takıntılı diye adını çıkarmış.
Geçsin o işleri.
Kimse boş yere takıntı yapmıyor .
Yıllar önce biriyle çıkmıştım eski ilişkisini sormuştum kız ayrılınca hastanelik olmuş .
2 sene kızla ilişki yaşamış sonra da bırakmış kızı .
Gittin mi hastaneye dedim hayır dedi haberlerini alıyordum ama dedi.
Ben öyle kötü oldum ki vicdansız demek ki diye düşündüm .
O halde bir kızı bırakabiliyorsa beni de bırakabilir dedim ve görüşmedim bir daha .
Bir kadın boş yere o hale gelmiyor .
Erkekler getiriyor bunu bilin .
Umut veriyorlar oyuncak gibi oynuyorlar .
Oyle adamdan da kimseye hayır gelmez.

Uzak mesafe ilişkisinde duzenli cinsel iliski nasil oluyor ki bende oraya takildim buram buram yalan kokan bahaneler sanki

Kızın hayatını mahvetmis belli sonrada takıntılı diye adını çıkarmış.
Geçsin o işleri.
Kimse boş yere takıntı yapmıyor .
Yıllar önce biriyle çıkmıştım eski ilişkisini sormuştum kız ayrılınca hastanelik olmuş .
2 sene kızla ilişki yaşamış sonra da bırakmış kızı .
Gittin mi hastaneye dedim hayır dedi haberlerini alıyordum ama dedi.
Ben öyle kötü oldum ki vicdansız demek ki diye düşündüm .
O halde bir kızı bırakabiliyorsa beni de bırakabilir dedim ve görüşmedim bir daha .
Bir kadın boş yere o hale gelmiyor .
Erkekler getiriyor bunu bilin .
Umut veriyorlar oyuncak gibi oynuyorlar .
Oyle adamdan da kimseye hayır gelmez.
Anlamadım.Erkek kızdan ayrılmış ve kız bu yüzden hastanelik mi olmuş.Eğer öyleyse gitmemesi daha iyi zaten.Sırf bu yüzden ilişkiye devam etmek zorunda kalırdı yoksa erkek.

Anlamadım.Erkek kızdan ayrılmış ve kız bu yüzden hastanelik mi olmuş.Eğer öyleyse gitmemesi daha iyi zaten.Sırf bu yüzden ilişkiye devam etmek zorunda kalırdı yoksa erkek.
Kızın ruh durumunu bozmuş .
Sonrada elini kolunu sallayarak gitmiş .
Benle görüştü .
Kız orda hastanelik olmuş beyefendi benle gününü gün edicekti .
Kusura bakmayın da böyle adamla işim olmaz .
Bende onu terk ettim tellerine çıkmadım .
Peşimden koşuyor bide.
Bir tiksinti geldi .
Kimse durup dururken hastanelik olmaz kimbilir neler yaptı kıza .
Ahını aldı .
Böyle bir adamla zaten olmazdım çok iyi yapmisim aferin bana

Kızın ruh durumunu bozmuş .
Sonrada elini kolunu sallayarak gitmiş .
Benle görüştü .
Kız orda hastanelik olmuş beyefendi benle gününü gün edicekti .
Kusura bakmayın da böyle adamla işim olmaz .
Bende onu terk ettim tellerine çıkmadım .
Peşimden koşuyor bide.
Bir tiksinti geldi .
Kimse durup dururken hastanelik olmaz kimbilir neler yaptı kıza .
Ahını aldı .
Böyle bir adamla zaten olmazdım çok iyi yapmisim aferin bana
Kızın adını takıntılı diye çıkaranla hastanelik eden aynı kişi mi.Ben ilk yorumunuzda farklı zamanlarda iki farklı flört yani iki farklı kişi olarak anladım.

Kızın adını takıntılı diye çıkaranla hastanelik eden aynı kişi mi.Ben ilk yorumunuzda farklı zamanlarda iki farklı flört yani iki farklı kişi olarak anladım.
Hayır aynı kişi .
Adamın benden önce böyle bir ilişkisi olmuş sonra bana geldi .
2 sene bu kızla olmuş .
Kız evlenmek istemiş haliyle .
Kızı terk etmiş .
Kullanmış kızı 2 sene tabi böyle söylemiyor .
Kız çok asikmis ayrıldıktan sonra bunalıma giriyor .
Bende bunu duyunca istemedim o adamı .
Bide bana diyordu sen aşık olmaktan korkuyorsun vs neden aşık olmaktan korkuyorum ya ben aşk kadınıyım zaten.
Ama böyle birine duygu gelistirmedim.
Aynısını bana da yapardı.
Vicdan çok önemli bence bir erkekte .
Vicdanlı bir erkek durumu bu noktaya getirmez diye düşünüyorum.
Kıza umut vermiş 2 senesini yemiş hasta etmiş bırakmış .
Bende onu bıraktım oh iyi oldu .
Onun intikamını almış oldum🤣🤣

Hayır aynı kişi .
Adamın benden önce böyle bir ilişkisi olmuş sonra bana geldi .
2 sene bu kızla olmuş .
Kız evlenmek istemiş haliyle .
Kızı terk etmiş .
Kullanmış kızı 2 sene tabi böyle söylemiyor .
Kız çok asikmis ayrıldıktan sonra bunalıma giriyor .
Bende bunu duyunca istemedim o adamı .
Bide bana diyordu sen aşık olmaktan korkuyorsun vs neden aşık olmaktan korkuyorum ya ben aşk kadınıyım zaten.
Ama böyle birine duygu gelistirmedim.
Aynısını bana da yapardı.
Vicdan çok önemli bence bir erkekte .
Vicdanlı bir erkek durumu bu noktaya getirmez diy düşünüyorum.
Kıza umut vermiş 2 senesini yemiş hasta etmiş bırakmış .
Bende onu bıraktım oh iyi oldu .
Onun intikamını almış oldum🤣🤣
Adam ne yaşattı bilemem kötü şeyler yaşattıysa bilemem
Ancak şöyle bir gerçek her uzun ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir kural yok.5 6 yıllık ilişkiler bitiyor.Yakın kız arkadaşım 4 yıllık ilişkisini bitirdi o zaman kız aadamı 4 yıl kullandı size göre.Çocuk bitmemesi için çabaladı.Ama arkadaşım sevgim bitti dedi.Belki o adamda aynısı oldu öyle bitirdi.

Adam ne yaşattı bilemem kötü şeyler yaşattıysa bilemem
Ancak şöyle bir gerçek her uzun ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir kural yok.5 6 yıllık ilişkiler bitiyor.Yakın kız arkadaşım 4 yıllık ilişkisini bitirdi o zaman kız aadamı 4 yıl kullandı size göre.Çocuk bitmemesi için çabaladı.Ama arkadaşım sevgim bitti dedi.Belki o adamda aynısı oldu öyle bitirdi.
Orası beni ilgilendirmez.
Benim midem bulanmisti .
Onu sorgulamadim açıkçası tabi her ilişki bitebilir ama bu şekilde değil .
Psikolojik şiddet uygulayıp terk edenler var karektersizlik yapanlar var .
Kimse durup dururken hastanelik olmaz.
Ben böyle adama güvenmem umrumda olmaz açıkçası.
Terk ettim bende bir kaç kere buluştum ölçtüm tarttim öyle hastanelik olucak kadae nasıl sevmiş şaşırdım açıkçası yakışıklı da değildi adam öyle ahım şahım değildi .
Beğenmemiştim zaten kısa boyluydu falan.
Bana çok iyi davranıyordu el üstünde tutuyordu ama istemedim itici geldi .
Bide salak aşık olmaktan korkuyorsun demişti ben fazla ilgilenmedigim için .
Ne alakası varsa heralde bu cümleyi duyacaj son kişiyim bu hayatta .

Son düzenleme:
Back
X