• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atanlar ?!?

Ay ruhum daraldı, bu adamla aynı eve mi girecektin sen? Hala doğru mu yaptım diye soruyorsun, anlaşıldı canının kıymeti yok senin. Bunun laciverdini bulursun yakında.
Birde düzgün insan diyor.
Hiç düzgün görmesem de inanmam bunun düzgün olduğuna 😂
Bu bildiğin yamuk.

Nişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Ben düğünden bir akşam önce Nisan attım,sebep nişanlımın bizim evde bana el kaldirmasiydi.Onun öncesinde gündüz bizimkilerle kavga ettikleri için sorun olmamıştı.5 yıl sonra başkasıyla evlendim

Ben düğünden bir akşam önce Nisan attım,sebep nişanlımın bizim evde bana el kaldirmasiydi.Onun öncesinde gündüz bizimkilerle kavga ettikleri için sorun olmamıştı.5 yıl sonra başkasıyla evlendim
Benzerini arkadaşım yaptı , kına günü ayrıldılar. Adamin borçları yüzünden beraber tuttukları eve icra kağıdı gelmiş. Zaten borç batağında adamdı , arkadaşım ayrıldıktan sonra adam için kefil olduğu borçları ödemek zorunda kaldı. Ayrıldığına hiç pişman değil , sadece ne kadar salak mışım okadar dayandım dedi. 3 yıl sonra başkasıyla tanıştı , evlendi şimdi 3 aylık ikizleri var. İki bebekten biraz kafayı yemiş durumda 🐣🐣 ama gene de mutlu , eşi , kayınvalidesi çok yardımcı oluyorlar.

Şuanda evlendiğiniz kişiyle nasılsınız merak ettim

Benzerini arkadaşım yaptı , kına günü ayrıldılar. Adamin borçları yüzünden beraber tuttukları eve icra kağıdı gelmiş. Zaten borç batağında adamdı , arkadaşım ayrıldıktan sonra adam için kefil olduğu borçları ödemek zorunda kaldı. Ayrıldığına hiç pişman değil , sadece ne kadar salak mışım okadar dayandım dedi. 3 yıl sonra başkasıyla tanıştı , evlendi şimdi 3 aylık ikizleri var. İki bebekten biraz kafayı yemiş durumda 🐣🐣 ama gene de mutlu , eşi , kayınvalidesi çok yardımcı oluyorlar.
Nedense borçları da hep asil borç sahibi değil de kefiller ödüyor.Allah'tan borç kalmadı üzerime,tam tersi o çektiği kredinin yarısını bana vermisti ayrılınca fazlasıyla geri iade ettim
Şuanda evlendiğiniz kişiyle nasılsınız merak ettim
😊Şu an evlendiğim kişiyi hiç sorma boşanma aşamasındayiz 🤭 ilişkilerden yana şanssızım tam tanımadan evlilik kararları aldım hep

Nişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Ben iki kez nişan attım (birinde ben değil karşı taraf attı). Açıkcası ikisindende pişman değilim. İlki çok kısa sürmüştü attık. İkincide yaklaşık 3-4 ay kadar nişanlı kaldık ve bitti. Şuan evli değilim çünkü en son nişan bitiş hikayemin üzerinden henüz 5 ay oldu

Ben uzun süre nişanı bozmaya cesaret edemedim sonra bi anda oldu herşey ayrıldık cok zor bir süreç sonrası ise nasip ama aklınızda sorular içinizde huzursuzluk varsa iyice gözden geçirin şu an evli değilim ama yaptığımdan pişman değilim

Nedense borçları da hep asil borç sahibi değil de kefiller ödüyor.Allah'tan borç kalmadı üzerime,tam tersi o çektiği kredinin yarısını bana vermisti ayrılınca fazlasıyla geri iade ettim

😊Şu an evlendiğim kişiyi hiç sorma boşanma aşamasındayiz 🤭 ilişkilerden yana şanssızım tam tanımadan evlilik kararları aldım hep
Ya üzüldüm ne kadar sürede evlenme kararı aldınız nasıl tanıştınız kusura bakmayın merak ettim, bende yaklaşık bir ay önce nişan attım pişman değilim. Ama bazen sanki hiç hayatımda biri olmicak hissine kapılıyorum ilişkiden yana bende şansız biri olarak

Ya üzüldüm ne kadar sürede evlenme kararı aldınız nasıl tanıştınız kusura bakmayın merak ettim, bende yaklaşık bir ay önce nişan attım pişman değilim. Ama bazen sanki hiç hayatımda biri olmicak hissine kapılıyorum ilişkiden yana bende şansız biri olarak
Tanıştıktan 3 ay sonra nişan yaptık nişandan bir ay sonra nikah vs..Olur ya birden pat diye bir ilişki başlayabiliyor hayırlısını isteyin illa olsun demeyin asla..
Önceki nişanlım ile ilgili olan kavgalardan bahsetmiştim arkadasa,nisanliyken olan davranışları 3 ile çarp evlilikte nasıl olacağını görürsün demişti,aynen öyle oldu evlrndigim kişide..

Tanıştıktan 3 ay sonra nişan yaptık nişandan bir ay sonra nikah vs..Olur ya birden pat diye bir ilişki başlayabiliyor hayırlısını isteyin illa olsun demeyin asla..
Önceki nişanlım ile ilgili olan kavgalardan bahsetmiştim arkadasa,nisanliyken olan davranışları 3 ile çarp evlilikte nasıl olacağını görürsün demişti,aynen öyle oldu evlrndigim kişide..
Çok haklısınız illa olsun diyip zorlanan herşey tersine dönebiliyor. Bu nişanı attığım kişi içinde inanın 4 yılım gitti bu süre zarfında nasıl bu kadar vakit geçirmişim diye düşündüm ve tanıyamamışım. Onların evine aile ortamına girince onun karakterine daha net gördüm bu süre içinde de içime sinmeyen şeyler vardı tam emin değildim hep ya sen seviyosun yoksa bu kadar zaman geçirmezsin diye kendimi kandırdım sonuç verdiğim emek geçen zamanım bir toz oldu gitti. Yinede herşeyin hayırlısı umarım sizinde benimde bundan sonraki süreçte karşımıza çok çok daha iyi içimize sinen kıymet bilen insanlar çıkar. Her son yeni bir başlangıçtır demişler :KK25:

Babam bana nişan tanıma evresidir bu iş olmaz, nişanı at kızım dedi. Tabi ben salak ne dedim. Yoo baba ben bu acıyı kaldiramam 😂 Sonuç 9 yıl evlilikten sonra boşandım. Bir saniye bile ayrıldığım için pişman olmadım ama onunla geçen her gün için pişman oldum.

Babam bana nişan tanıma evresidir bu iş olmaz, nişanı at kızım dedi. Tabi ben salak ne dedim. Yoo baba ben bu acıyı kaldiramam 😂 Sonuç 9 yıl evlilikten sonra boşandım. Bir saniye bile ayrıldığım için pişman olmadım ama onunla geçen her gün için pişman oldum.
Sevgi de biyere kadar desenize bir ömür çekmek zor insanları

Yaa dalga mı geçiyosunuz? Değer veren, sizi sizden çok düşünen insanın yapacağı şeyler mi bunlar? Siz bir insan karşısındaki değer verince nasıl davranır onu bile bilmiyosunuz, biraz aklınızı kullanın lütfen
Aklımı kullanıp nişanı attım işte sadece sevgiden gözüm kör oldu galiba

Attım ve eşimle tanıştım. Eşim Hayatımın aşkı 7 senedir cok mutluyum ve iyiki o nişandan dönmüşüm diye çok şükrettim.sevmiyorsan ayrılırsın . Dünyanın sonu degil. Hatta birçok seyin başlangıcı. Tabi yinede sebep onemli yani neden ayrılmak istediğin sevgisizlik mi yoksa düzelebilecek birşey mi..

Ben nişan değil de söz atmıştım zamanında (varsa öyle bir tabir) 😁 yani önceden sevgiliydim (ben üni de okuyordum o da akademideydi) sevgiliyken her şey güzeldi çok iyi bir insandı, okullar bitince ailelerle tanışınca annesi beni hiç istemedi (kılık kıyafetim, saç rengimi vs beğenmemiş djdndjks) belli etti zaten tanışmada, ama kendisi çok iyi biriydi alttan aldı hep. Ailem zaten bayıldı ona çoook sevdiler. Sonra işte onlar bize geldi ailem ile tanıştı kadın utanmadan sen nasıl bu kadar harika insanların kızısın inanamıyorum niye böyle tuhafsın kılık kıyafetin hiç hoş değil bile dedi 🙄 sanki ben çok kötü bir insanmışım gibi Yani afedersiniz de dinsiz imansız biriymişim gibi yaftaladı hep beni. Tanışma sonrası isteme öncesi annesi telefon açtı (o sırada ben atanıp doğuya gitmiştim oğlu da subay İzmir’de görev yapıyordu uzaktık da baya) hal hatır derken, akrabalar dedi ki oğlun neden evleniyor daha çok genç hem neden yabancı alıyorsunuz diye saçmaladı. Ben de daha gencim o vakit verdim veriştirdim kapattım telefonu. Çocuğu da aradım ağzıma geleni saydım. Allah var çocuk çok uğraştı çabaladı olmadı ama. Soğumuştum birden bire. Sonrasında eşimle evlendim tabi ki hiç pişman da olmadım. Ama o sırada olgunlaştım çokça zaman geçti. O halimle kabul etmeyeceğim şeyi eşimde kabul ettim. Ondan soğumadım, nasip biraz doğru zaman doğru insan olayına bağlı sanki…Sadece insallah çok mutlu olmustur dedim en son bir ortak arkadaşımız onun da evlendiğini üstelik Ukranyalı biriyle evlendiğini falan söylemişti shdndjsmdkdk çok da merak etmedim ama çok mutlu oldum ex kayınvalidem büyük konuşmalarının payını almıştır dedim. Ama şunu söyleyeyim ilişki bittikten 3/4 ay sonra bir boşluğa düşebiliyor insan o dönemki duygusallığı atlatınca bir problem kalmıyor.

Attım ve eşimle tanıştım. Eşim Hayatımın aşkı 7 senedir cok mutluyum ve iyiki o nişandan dönmüşüm diye çok şükrettim.sevmiyorsan ayrılırsın . Dünyanın sonu degil. Hatta birçok seyin başlangıcı. Tabi yinede sebep onemli yani neden ayrılmak istediğin sevgisizlik mi yoksa düzelebilecek birşey mi..
Ben severek ayrıldım ettiği laflardan sonra yalvardı ama affetmedim

Back
X