• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atıldı, ailelerin haberi yok.

Mantığınızı hiç kullanmayıp hadi nişanlanalım deyip nişanlandınız.
Ayaklarınız yere basmadı, aslan erkeğim kaplan erkeğim diye göklere çıkardınız.
Burda söylenenlere hiç kulak asmadınız.

Kaderiniz mi yok, seçimlerinizin sonucunu mu yaşıyorsunuz tekrar düşünün isterseniz.

Biraz zaman verin.
Muhakkak arayacak.
Belki düşünmeye ihtiyacı vardır onun da.
Her şey yoluna girer umarım.

telefonda bile birbirinize tahammul edemiyorsaniz evlenince ayni evin icinde birbirinizi yersiniz. Bekle ama bi seyleri duzeltmeden evlenmeyin sonra daha cok uzulursun

Üzmeyin kendinizi. Hatasını anlar arar. Aramazsa zaten sizde bitirin fazla naz aşık usandırır. Zaman burakın

Bi kabusta gibiyim.. Kabullenemiyorum. Ayrılığı beynimde yaşıyorum.
O herkesin özendiği, mükemmel giden, gıpta edilen ilişkimiz bitti.
Son zamanlarda çok fazla tartışmalarımız oluyordu artık birbirimizi aramak bile istemiyorduk. Geçmeyen yaralarım, kırgınlıklarım.. Önceki akşam ulaşamadım hiç, sabaha kadar içmiş arkadaşlarıyla, ben de kızdım o da demediğini bırakmadı bana, bana mı soracakmış.. canı benimle konusmak istememiş, o anlarda kafasını dinlemeliymiş. Ben de patladım kendimce haklı olarak, beni kendinen uzaklaştırmaya calısıyosun, gururumla oynuyosun ama ben bu oyunun farkına varmayacak, ay bırakmasın beni zaten ikinci nişanım evde kalırım laf olur diyecek insan değilim. gurursuz değilim, bitsin dedim. hala geri dönüş yapmadı. çok üzülüyorum. kalbim paramparça. neresinden toparlayacağımızı bilmiyorum. annem çok üzülür duysa.. içim yanıyor. yaşadıklarım çok fazla ölmek istiyorum.. Nasıl değişir böyle.. o güzel günlerimiz hepsi yalanmış. nasıl davranacağımı bilmiyorum.

tatlım hatırladığım kadarıyla nişanlın askerdeydi. ve sen askerdeki birine alttan almayıp fevri davranırsan suç sende. onun psikolojisi zaten bozuk. ki seninle tartışmak istememiş olacakki seninle konusmak istememiş. seviyorsa döner sen merak etme yıpratma kendini.

Ahh duygucum ben sana cok erken demistim bence bitsin istemedin adama.blöf yaptin adamda yutmadi durup dusun herseyi kendi elinle yapiyorsun canim acele etme artik dur dusun ve arayan taraf sen olma:KK43:

bekle bakalım. karşı nasıl bi adım atıcak.
sessizde kal. ve bekle

Benim esim de yapmisti bi kere boyle, sozluyken.
Hem de arkadasinda kalmis haberim yok, telefon kapali ulasamadim, cildirmistim resmen. Ama isin asli bizimki babasiyla tartismis, babasi evden kovmus falan filan. Ben de cazcuz etmeyeyim diye kapamis telefonu. Erkeklerin mantigi bu yani kisacasi.

Nişan zamanı çok fazla problem çıkıyormuş duyup ta inanmazdım, biz de 8. senemiz de nişanlandık ve hiç bugüne kadar veremediğimiz ayrılık kararı alıyorduk neredeyse, bizim tamamen maddi sıkıntılar ama, nişanlım kafasında bazı şeyleri çok fazla büyütüp stres yapıyordu. Şuan çözüldü çok şükür, aileler işin içine girince herşey daha da bir zor oluyor, beklentiler artıyormuş, nişanı 6 ay' dan fazla uzatmayacakmışsın bunu anladım, ama nişanlandıktan sonra :)

En basiti, nişanlımın durumu çok iyi değil, bunu herkes biliyor ve görebiliyor, biz herşeyimizi ortak yapıyoruz, anaanneme geliyor ve anannemin yaşadığı yer artık mahalle diye geçiyor ama köy, belirli bir saatten soıra ulaşımı yok bizim, eniştemin falan da arabası var. Kuzenlerimin ve teyzemlerin takıldığı, geliyormuş biz arabayla merkeze götürüyormuşuz, yani biz damata hizmet ediyoruz. İyi de, arabası yok, belirli bir saatten sonra ulaşımı yok, e yemek yemeden olmaz, çay içmeden olmaz, durumu da ortadayken bu fazla beklenti niye? Üstelik bizde eve giderken aynı yolu kullanacağız?

Umarım barışırsınız ama ailenize tamamen bitirmeden kesinlikle söylemeyin, biz onu da yaptık maalesef ve babam resmen içini kustu nişanlım hakkında meğer neler düşünmüş? Askerliği bahane etmesinin sebebi '' belki smuwila ayrılır '' düşüncesiymiş. Bişeyler konuşulduktan sonra herşey çok daha zor oluyor..

Son zamanlarda çok fazla tartışmalarımız oluyordu artık birbirimizi aramak bile istemiyorduk. Geçmeyen yaralarım, kırgınlıklarım.. Önceki akşam ulaşamadım hiç, sabaha kadar içmiş arkadaşlarıyla, ben de kızdım o da demediğini bırakmadı bana, bana mı soracakmış.. canı benimle konusmak istememiş, o anlarda kafasını dinlemeliymiş. Ben de patladım kendimce haklı olarak, beni kendinen uzaklaştırmaya calısıyosun, gururumla oynuyosun ama ben bu oyunun farkına varmayacak, ay bırakmasın beni zaten ikinci nişanım evde kalırım laf olur diyecek insan değilim. gurursuz değilim, bitsin dedim. hala geri dönüş yapmadı. çok üzülüyorum. kalbim paramparça. neresinden toparlayacağımızı bilmiyorum. annem çok üzülür duysa.. içim yanıyor. yaşadıklarım çok fazla ölmek istiyorum.. Nasıl değişir böyle.. o güzel günlerimiz hepsi yalanmış. nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Duygu herkesin gıbta ettiği bir ilişkin olduğu kanısına nerden vardın merak ediyorum. Etrafındaki yaşıtın kızlar belki yaptığı süprizlere çok romantiiik demişlerdir ama kkda hayat tecrübesi olan her kadın sana bir dur bir düşün dedi.
Olacakları söyliyim. Sana gene çok tatlı bir süpriz yapacak, arkadaşlarının olağanüstü diyeceği görseli bol ama arkası ne kadar sağlam olduğunu bilmediğin bir şeyle gönlünü alacak. Ve sen yine aslanım kaplanım moduna döneceksin. Ama şunu diyim insanlar evlenince rutine biniyor bazı şeyler. Süprizler her zaman devam etmiyor. Her tartışmanın sonu romantizmle bitmiyor. Evlilik ciddenbaşka bir dünya. Sevgili olmakla nişanlı olmakla kıyaslanamaz. Sen bu adamın süprizlerini al bir kenara koy. Geriye kalan adamı seviyor musun bir ona bak. O adamla bir ömür geçirebilir misin? Tuvalette bazen çıkacak seslerine, yemekten sonra midesi ağrırsa geğirmesine katlanabilecek misin? Çok hasta oldu kusarken boynuna ıslak bez koyabilecek misin?

Duygu herkesin gıbta ettiği bir ilişkin olduğu kanısına nerden vardın merak ediyorum. Etrafındaki yaşıtın kızlar belki yaptığı süprizlere çok romantiiik demişlerdir ama kkda hayat tecrübesi olan her kadın sana bir dur bir düşün dedi.
Olacakları söyliyim. Sana gene çok tatlı bir süpriz yapacak, arkadaşlarının olağanüstü diyeceği görseli bol ama arkası ne kadar sağlam olduğunu bilmediğin bir şeyle gönlünü alacak. Ve sen yine aslanım kaplanım moduna döneceksin. Ama şunu diyim insanlar evlenince rutine biniyor bazı şeyler. Süprizler her zaman devam etmiyor. Her tartışmanın sonu romantizmle bitmiyor. Evlilik ciddenbaşka bir dünya. Sevgili olmakla nişanlı olmakla kıyaslanamaz. Sen bu adamın süprizlerini al bir kenara koy. Geriye kalan adamı seviyor musun bir ona bak. O adamla bir ömür geçirebilir misin? Tuvalette bazen çıkacak seslerine, yemekten sonra midesi ağrırsa geğirmesine katlanabilecek misin? Çok hasta oldu kusarken boynuna ıslak bez koyabilecek misin?
Valla bu duruma daha nasil yorum yapilirdi vallahi bravo canim duygunun nisanlisi gecen sefer koluna dovme yaptirmak istedi ozur dilemek icin bu sefer bence hemen yildirim nikahi ile evlenmek isteyecek

Dur bakalım acele etme
Gurur güzel bir şeydir ama fazlası zarar, bu kadar fevri olman doğru değil
Bir de küçük dipnot ; içen adamla tartışılmaz

canım bu kadar üzülüyorsan geri adım at her nişanlılık dönemi böyle kavga dövüşle geçiyor emin ol herkes te bu tarz olaylar oluyor arar elbet açmamzlık yapma yumuşak konuş çok üzülürsün sonra onu başkasıyla nişanlanmış evlenmiş görürsen

insallah döner ..
cok fevri davranmıssın ..
sıkma canını hayırlısı ..

Bence ailelere hemen söyleme sonra pişman olunca dönüş daha zor oluyor ama o söyler mi bilmem tabi

Daha yaşınız küçük değil mi? Yaşıtlarınız üniversitede okuyup size göre nispeten daha toz pembe bir hayat yaşarken neden nişandır şudur budur deyip kendinize eziyet ediyorsunuz?

Back
X