Ay gercektenmiTamamen aynı sebeplerden nisanlıyken ayrıldım. Geri barıstık. Tamamen aynı sebeplerden bosanıyorum. İnan yuva dağılması, bohçaların gitmesinden cok cok ağır. Kurtulduğun için şanslısın
Yok bacım ne saygisi. Umrunda olmadimAnne duasi aldin.heralde evlenmeden kurtulmussun. Bu adamdan koca olmaz. Saygi sevgi bilmiyor. Kiymet bilmeyeni ne diye dusunursun hala
Gerçek. Emin ol evlenince dediğini yapmadığın zaman tokat filan da atacaktı. Ben yaşadım. Keşke o ayrıldığımızda geri barışmasaydım. Daha buyuk bir zarardan dönmüşsünAy gercektenmi
Tokat atti bi kereGerçek. Emin ol evlenince dediğini yapmadığın zaman tokat filan da atacaktı. Ben yaşadım. Keşke o ayrıldığımızda geri barışmasaydım. Daha buyuk bir zarardan dönmüşsün
Bnde yaşadım keşke bitseymiş hala pişmanım ama yapacak bir şey yok sevdıgım için farklı şuanki aklım olsa sevgiyide gömer istemezdim dızene sokmaya çalışıyorum hayatımıGerçek. Emin ol evlenince dediğini yapmadığın zaman tokat filan da atacaktı. Ben yaşadım. Keşke o ayrıldığımızda geri barışmasaydım. Daha buyuk bir zarardan dönmüşsün
Sakın sakın istese bile geri dönme. Binbir emekle kurduğun yuva dağılınca hic toparlanamazsınTokat atti bi kere
Yok kuzum iste hersey olalo 15 gun olduEski konu galiba tanıdık geldi
Evlendin mi senBnde yaşadım keşke bitseymiş hala pişmanım ama yapacak bir şey yok sevdıgım için farklı şuanki aklım olsa sevgiyide gömer istemezdim dızene sokmaya çalışıyorum hayatımı
Ben de hayatımın neresinden tutacağımı bilmiyorum alt üst oldum. Vardır bir hayır. Düzlüğe çıkarız insallahBnde yaşadım keşke bitseymiş hala pişmanım ama yapacak bir şey yok sevdıgım için farklı şuanki aklım olsa sevgiyide gömer istemezdim dızene sokmaya çalışıyorum hayatımı
Okumuştum çünkü hatrladom kurtulduğuna dua et üzülmeye değmez gerçekten ilerde iyiki olmamış diyeceksınYok kuzum iste hersey olalo 15 gun oldu
Evlendim maalesef gözüm kör olmuş evlenınce gözüm acıldı bazı şeyler ortadayken görmemişim geç oldu ama çabalıyorum bakalım nolursa ben bu anlattıklarının kat kat fazlasını yaşadım aile sorunu değildi ikimiz arasındaydı ama herşey görmek istememişim hiçbir şeyiEvlendin mi sen
Aslinda gormemiz gerekiyo hatalarını . Benim de ailesiyle tek bir sorunum yoktuEvlendim maalesef gözüm kör olmuş evlenınce gözüm acıldı bazı şeyler ortadayken görmemişim geç oldu ama çabalıyorum bakalım nolursa ben bu anlattıklarının kat kat fazlasını yaşadım aile sorunu değildi ikimiz arasındaydı ama herşey görmek istememişim hiçbir şeyi
Bir batıp bir cıkıyoruz biz bunada şükür bazı şeyler düzelirken bazı şeyler daha cok kötüye gidiyor bi yerlerden olmuyor işteBen de hayatımın neresinden tutacağımı bilmiyorum alt üst oldum. Vardır bir hayır. Düzlüğe çıkarız insallah
Aile sorun değil sorun biziz anlaşamıyoruz halada öyleyiz bi anda tartışırz sadece o bağırıp çağırıp herşey söyler ben susarım susmazsam sonu daha kötüye gidiyor snrı geçince de normal gibi konuşur hiçbir şey yapmamış gibiAslinda gormemiz gerekiyo hatalarını . Benim de ailesiyle tek bir sorunum yoktu
Valla evli değilsen ayrilAile sorun değil sorun biziz anlaşamıyoruz halada öyleyiz bi anda tartışırz sadece o bağırıp çağırıp herşey söyler ben susarım susmazsam sonu daha kötüye gidiyor snrı geçince de normal gibi konuşur hiçbir şey yapmamış gibi
Evliyim 2 yıllık çocuk istiyorum onunla uğraşayım onunla ilgileneyim diye onunda me hali varsa görsün diyorum boşansam nolcak dul kadına millet farklı gözle bakıyor çabalıyorum bakalım sonumuz ne olcakValla evli değilsen ayril
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?