Nişan atma kararı aldım

Madem sizinle gezerken harcadığı paraları istedi, size de sizin üniversiteden ayrılmanıza sebep oldu diye manevi tazminat verseymiş. Onu hesaplasaymış bakalım bedeli ne kadarmış. İyi ki kurtulmuşsunuz. Ortak tanıdıklarınız demedi mi ne acayip bir insanmış diye?

Üniversiteyi bitirmeyi düşünüyor musunuz? Oyunculuk istiyormuşsunuz, o hayaliniz ne oldu?

Gec kalmissin.simdi degil..unv birakmak yerine o hasta ruhluyu birakacaktin.
Cok kiziyorum erkek icin unv den vazgecenlere..akliniz nerde sizin..

Benim 4 ay oldu evden işe işten eve başka hiçbir şey yapamıyorum. İnşallah bir gün karşımıza şu güvensizliğimizi yeneccek birileri çıkar.

İlk aylar bende öyle oldum sonra birde baktım ki seni asla aldatmam ben senle ayrılıkyada küslüklerde bile hiç kimse ile konuşmadım o bu şu diyen arkdaş kendini bana uzak dur bu kızlar bilmem ne dediği kızların kucağına atmış .
Bana izin vermediği herşeyi onlarla yapıyor .
Boğazda yemekler vs her gün her gece gezmeler .
Noluyoruz ya dedim :)
Dünyamı yıkıldı zaten kavga gürültü bi ilişkiydi ya 2 günlük insanlara öyle değer verince bende dedim bbi kendime geliyim :)
nerede oturuyorsun sen ben istanbul

Gec kalmissin.simdi degil..unv birakmak yerine o hasta ruhluyu birakacaktin.
Cok kiziyorum erkek icin unv den vazgecenlere..akliniz nerde sizin..

Bitti gitti .
Ders almış oldumsu an muhasebe yapıyorum o unc bitsede o işi yapmayacaktım .
Birde bu seneki ünv sınavlarına girip açıktan 4 yıllık sosyal hizmet okuycam inşallah

Ben Elazığ'da yasıyorum benimkide ben olmazsam yapamazdı güya beni terkeden O oldu. Ben ayrılalım ailelerimiz anlasamıyor dedikçe engelledi en sonunda bir anda telefonda ayrılalım dedi bitirdi burada çok acı çektim çok ağladım ama hiç Ona yansıtmadım çok şükür.

dua et bitanem Allah büyük

nişanlının psikolojisi bozuk bence. ayrılman daha doğru gibi duruyor.

Ben de yengeç burcuyum ve ayyyni tarif ettiğin gibi dominant baskıcı kıskanç sürekli "benden iyisini bulamazsın "yapan, sürekli alttan almak zorunda kaldığım, bana sadakatini ayyyni seninki gibi abartan, kendisini hep haklı gören beni çok çok üzen bir sevgilim vardı.

Asla beni aldatmaz diyordum çünkü kendisini dünyanın en ahlaklı insanı gibi gösteriyordu ama benim de tanidigin bir arkadaşıyla beni aldattı ve onun için beni bıraktı.

İşin garibi hala beni suçluyor yok efendim kendi yanlış yapmış ama bana iyilik yapmış ben mutlu değilmişim onun için fedakarlık yapmiyormusum (aynı senin gibi hayatımı rezil ettim saysam burada inanamazsin daha ne fedakarlığı yahu) ona huzur vermemisim vs vs...

Şok oldum ama iyi oldu biliyor musun?

Annen inanılmaz haklı sen de çok akıllı bir kizsin. Sorunu biliyorsun aslında. Sana kendini suçlu hissettirecektir ama yilma. Kimsenin manyak huylarini çekmek için evlenmek zorunda değilsin. Ben 27 yaşımda ayrıldım söz konusu uzun iliskimden ve inan hiç pişman diilim şimdi güzel mutlu bir ilişkim var. Hayatım çok iyiye gitti inan bana. Suçluluk duyma oyuna gelme senin canın yok mu yani??? Önce senin psikolojin ve sağlığın.

Ay ayrilmissin zaten çok sevindim merak etme daha çok gencsin hayal ettiğin mesleğin peşinden git calisirsan olur. Herkesin böyle bir sınavı vardır merak etme böyle böyle öğreniriz kendi hayatimizin kiymetini bilmeyi, ilişkileri vs...

çok mutluyumm..
Sahte bir aşk yaşayacağıma gerçek bir yalnızlıkyaşıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…