• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atma kavgalar

Haklısınız ama herkesın dedıgı gibi düğün stresı nişanlılık farklı herkes cok sorunlar yasıyor ama bu beni silmesi engellemesini bende affedemem onada sosyan medyadan yazdım bunu affetmıcem dıye. Bir yandan ev esya tarıh alınmıs ne yapacagımı bılmıyorum
Oyle bir şey yok Nisan stresi diye yani hatta bu stres ×2evlilik stresi demektir nişanlısının kötü olan hiç bir şey evlenince geçmez iki katı kötü yaşanır bunu aklınızdan çıkarmadan devamını dusunun

İşte aklı sıra had bildirmek başka bir şey değil dediğim gibi kbakmayın ama bu saatten snra olsa da durum değişir evlilik öyle kolay bir şey değil şimdiden yanınızda durmayan o zaman hiç durmaz bence bu işaret sizin için kör olmayın yeter. Ayrıca erken gördüğünüz için sevinmeliisniz . Babanızın dediği gibi sessiz kalın
Sessiz kalıyorum suanda benımde kafamı toplamaya ıhtıyacım var oda düşünsün zaten ev esyaları almaya gıdınce karsılasacagız daha o asamalara gelmedık o kadar yorularak o evı yaptım kı nişanlım yurtdısındaydı ben babam ugrastık evı tutduk sonrasından geldı sımdk tek tek ceyızlerı ordan almak bana cok koyacak bılmıyorum 11 hazıranda gün aldık hersey suan belırsızlık

Off içim daraldı herkesin yazılarını okuyunca cok stresli yorucu zamanlar.. Bazı sayfalarda nişanlılık stresli zamanlar herkes bu sorunları yasıyor evlenınce gecıyor dıyor sımdı bu bana yazılanlar cok agır oldu ama bır o kadar gercek farkındayım ben suan susuyorum sadece bazı seylerı kaldırabılmek ıcın bırwz zamana ıhtıyacım var zaten tarıh ev vs alındıgı ıcın o herseyı halletsın nunu gmze alıyorsa dıyorum yapıcak bırsey yok sinirlendigim baska konu var annesının aramaması sonucta aılesı bunı nasıl kabul ettı bıraz yapıcı olmalıydı
sizin goremediginiz gerçekleriniz maalesef içinizin daralması bundan sizin hayatınız yön verecek olan yine sizsiniz öfke kontrolü var düğün stresi var diye de kendinizi kandırmayın 7 de ne ise 70 de odur insan kimse kimsenin huyunu suyunu karakterini degistiremez degismezde..

Bana danişmadan bişey yaptiramazsın BENIM EVIM' emi dedi size?
Tam benim eski kocam gibi konuşmuş ve biliyorum siz hala hatasını anlasında dönsün diye bekliyorsunuz, içiniz yanıyordur esmen şu saatte ayrildiginiz için.
Ama nişanlinizin yaptigi bir hata degil, bu karaktersizlik, size karşı saygisizlik.
Bence bu kişi sizi kalpten sevmiyor, size değer vermiyor, evliliğide hazır değil.
Biliyorum size ne desem yine bildiginizi yapacaksiniz eğer bu kişi özür dileyip size dönerse, ama bu benim size son uyarim istemiyorum benim yaptigim hatayı yapmanizi, sonra hem siz hem aileniz üzüleceksiniz yapmayin yoksa pişman olacaksiniz AYRILIN..

sizin goremediginiz gerçekleriniz maalesef içinizin daralması bundan sizin hayatınız yön verecek olan yine sizsiniz öfke kontrolü var düğün stresi var diye de kendinizi kandırmayın 7 de ne ise 70 de odur insan kimse kimsenin huyunu suyunu karakterini degistiremez degismezde..
Haklısınız suan görememem cok normal degıl mı cünkü daha dğn gece yasandı olay bır sindirmem düşünmem gerekır sessizce. Ama nedense içim cok rahat vardır bır hayır dıyorum herseyde ne olacaksa olsun bıtsın ya da devam etsın

Bana danişmadan bişey yaptiramazsın BENIM EVIM' emi dedi size?
Tam benim eski kocam gibi konuşmuş ve biliyorum siz hala hatasını anlasında dönsün diye bekliyorsunuz, içiniz yanıyordur esmen şu saatte ayrildiginiz için.
Ama nişanlinizin yaptigi bir hata degil, bu karaktersizlik, size karşı saygisizlik.
Bence bu kişi sizi kalpten sevmiyor, size değer vermiyor, evliliğide hazır değil.
Biliyorum size ne desem yine bildiginizi yapacaksiniz eğer bu kişi özür dileyip size dönerse, ama bu benim size son uyarim istemiyorum benim yaptigim hatayı yapmanizi, sonra hem siz hem aileniz üzüleceksiniz yapmayin yoksa pişman olacaksiniz AYRILIN..
Hayır benım evime benden habersiz kimse birsey yaptırmasın dedı bana bir danısın orda aılemin yanında dedı bızım daha öncelık eksıklerımız varken gidip raf yaptırmasın. Suan zaten kendi içimde düşünüyorum her detayı belkı burda anlatmıyorum ama artılar eksıler var görebılıyorum benımde yanlıslarım var ama onun bu yaptıgını asla örtemez hele kı silmesi engellemesini asla kaldıramıyorum. Birde annesının hala ogluna hak verıp kabullenmesını hıc

Bende daha yeni nisan atma surecinden geçtim. Iletisim yoktu. Kendini agirdan satiyordu ailesi zatem tam umursamaz. Kaf daginda goruyorlardi kendilerini ve 2sene nişanli kaldik beni çok magdur ettiler emekle yaptigim çeyizlerim ona veridigm emekler vs en cok onlara uzulmustum seni çok iyi anliyorum telefonun basina bekliyosun belki arar hersey duzelir fakat asla öyle olmuyor. Bu fragman sana sadece bunu soyluyorum. Hersey bitiyor duzeliyor. Alısıyosun. Bana saygisi olmayan birisyle yuva kurmaktansa ailemle mutlu hayat yaşarim. Duygusal düsünme mantıklı düsün. Ayrılırsam Ölurüm biterim deme Ölum haric herseyin çozümü vardır. Kendine kötuluk etme kendine deger ver. Allah hakkinda hayirlı olani nasip etsin.

Sessiz kalıyorum suanda benımde kafamı toplamaya ıhtıyacım var oda düşünsün zaten ev esyaları almaya gıdınce karsılasacagız daha o asamalara gelmedık o kadar yorularak o evı yaptım kı nişanlım yurtdısındaydı ben babam ugrastık evı tutduk sonrasından geldı sımdk tek tek ceyızlerı ordan almak bana cok koyacak bılmıyorum 11 hazıranda gün aldık hersey suan belırsızlık
Hala gelecek için düşünüyorsunuz bence . Eşyalwrı toplamaya siz gitmeyin bence bırakın .. valla bende nişanlıyken her şeyi nişanlmla yaptık bundan snra fa öyle olacak kimseyi karıştırmadım . Evlilik için acele etmeyin bence. Muhtemelen o da gün aldığınız için rahat nasılsa evleneceğim modunda ..

Hala gelecek için düşünüyorsunuz bence . Eşyalwrı toplamaya siz gitmeyin bence bırakın .. valla bende nişanlıyken her şeyi nişanlmla yaptık bundan snra fa öyle olacak kimseyi karıştırmadım . Evlilik için acele etmeyin bence. Muhtemelen o da gün aldığınız için rahat nasılsa evleneceğim modunda ..
Gercekten oyle mi düşünüyorsunuz gin alınmıs esyalar daha bır kısmı grlmemıs sıparısler verılmıs paralar ödenmıs pekı bu kadar rahat ınsan nasıl sılebılır benımle konusmadan kendı kendıne nısan atma kararı nasıl alabılır aıle buyuklerı konusmamıs etmemıs nen bılmıyorum nasıl ılerlıyor bu asamalar

Hayır benım evime benden habersiz kimse birsey yaptırmasın dedı bana bir danısın orda aılemin yanında dedı bızım daha öncelık eksıklerımız varken gidip raf yaptırmasın. Suan zaten kendi içimde düşünüyorum her detayı belkı burda anlatmıyorum ama artılar eksıler var görebılıyorum benımde yanlıslarım var ama onun bu yaptıgını asla örtemez hele kı silmesi engellemesini asla kaldıramıyorum. Birde annesının hala ogluna hak verıp kabullenmesını hıc
Sen hala kendini suçluyorsun ve bittiğini kabullenemiyorsun farkında mısın? Bh saatten sonra gelse bile ki gelmez senin kabul etmemen gerekir hadsiz engellemek nedir dengesiz ya

Sen hala kendini suçluyorsun ve bittiğini kabullenemiyorsun farkında mısın? Bh saatten sonra gelse bile ki gelmez senin kabul etmemen gerekir hadsiz engellemek nedir dengesiz ya
Benimde 1 önce ki gün bagırıp sesimş yükseltmem annesinin yanında yanlıştı oda kabullenemedi erte gün bir dolapa patladı. Ben gelmesini beklemiyorum suan cok yeni sindirmeye calısıyorum tabi ki yanlışını affedecegim de asla demiyorum sadece zamana ihtıyacım var

Aynen öyle bir konusma yapıp silseydı ben onu 3 gün aramadım nun öfkesını mı yaptı sonra aradıgım an sıldı bılmıyorum. Ama cok cocukca davranıstı ben yapsam bu hareketı ınanılmaz uzatırdı konuyu. Nasıl düşünecegımk ne yapacagımı ınanın bılmıyorum burası bana dünden berı cok ıyı geldı herkesle konusmak ne guzel bır platform herkese tesekkür edıyorum
Bir insana verilecek en buyuk ceza onu umursamamaktir. Birsey yapmayin. Umursamayin. Aramayin sormayin. Onunla ortak kisiletle mumkun mertebe gorusmemeye calisin cunku cok laf goturup getirirler. Sabirli olun. Elbet nikah gunu yaklasacak. Karsi taraf hic adim atmiyorsa bu is bitmistir zaten. O zaman elbet esyalar o bu konusu icin ararlar, buyukler konusur zaten o konulari da, onlar gerekeni yapar. Allah'ın sevgili kuluymussunuz ki erken farkina varmissiniz. Bu kisiyle olmazmis evlilik. Bulunmadik hint kumasi degil bu adam, uzulmeyin. Boylesi cok var etrafta.

Haklısınız suan görememem cok normal degıl mı cünkü daha dğn gece yasandı olay bır sindirmem düşünmem gerekır sessizce. Ama nedense içim cok rahat vardır bır hayır dıyorum herseyde ne olacaksa olsun bıtsın ya da devam etsın
zor zaman geçiriyorsun bizim şer sandığımız hayırlı olan aslında geri döner mi dönerse affedermisin sana kalmış ama bu saatten sonra duygularınla değil mantığınla hareket et senin hakkında ne hayırlı ise o olsun 🙏🤲 hiç kendinde hata arama sana o psikolojiyi yüklüyor seni engelleyerek

Benimde 1 önce ki gün bagırıp sesimş yükseltmem annesinin yanında yanlıştı oda kabullenemedi erte gün bir dolapa patladı. Ben gelmesini beklemiyorum suan cok yeni sindirmeye calısıyorum tabi ki yanlışını affedecegim de asla demiyorum sadece zamana ihtıyacım var
Bagrismalar olabilir ama sosyal medyada silmek en en en son şey olmalıydı seninki hata ise onunki hatanın kralı hatta cümle aleme ilan etmek yani. Zeytinyağı gibi üste çıkmış. Bak güzel kardeşim bu kişiliktekiinsanka ömür geçmez sen çok çok daha iyilerine layıksın

Bir insana verilecek en buyuk ceza onu umursamamaktir. Birsey yapmayin. Umursamayin. Aramayin sormayin. Onunla ortak kisiletle mumkun mertebe gorusmemeye calisin cunku cok laf goturup getirirler. Sabirli olun. Elbet nikah gunu yaklasacak. Karsi taraf hic adim atmiyorsa bu is bitmistir zaten. O zaman elbet esyalar o bu konusu icin ararlar, buyukler konusur zaten o konulari da, onlar gerekeni yapar. Allah'ın sevgili kuluymussunuz ki erken farkina varmissiniz. Bu kisiyle olmazmis evlilik. Bulunmadik hint kumasi degil bu adam, uzulmeyin. Boylesi cok var etrafta.
Evet nikah günü 11 haziranda suan zaten yasaklardan cıkamadıgımız ıcın elımız kolumuz baglı. Yasaklardan sonra konusulur ama o zamana kadar annesınin muhakak bır acıklama ıcın araması gerekmez mi aılesınede cok kızıyorum kabullenmıs bır acıklama ıcın aramamasına

Bagrismalar olabilir ama sosyal medyada silmek en en en son şey olmalıydı seninki hata ise onunki hatanın kralı hatta cümle aleme ilan etmek yani. Zeytinyağı gibi üste çıkmış. Bak güzel kardeşim bu kişiliktekiinsanka ömür geçmez sen çok çok daha iyilerine layıksın
Teşekkür ediyorum insallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Sana birsey soyliyeyimmi evlendiğimde kayinvalidemin ust katına taşındım cocuk odasında kanepe vardi yatirsan yatmaz kaldırsan kalkmaz bir sinirlendim aldim elime keseri 1 saat içinde balkondan kömürlüğün oraya parçalayıp ativerdim(kalkmiyor o derece eşek ölüsü kanepe).Birde benim evim diyecek onu da atarım aşağı.mutfagim eskiydi kuzeni mobilyacı sen bi cocugu çağır bakem dedim böyle böyle bana hemen yeni bir mutfak yapıyorsun dedim 15 gün sonra yeni mutfagimda yemek yapiyordum.simdi 2 odaya laminant parke ve yüklük yaptircam eşime dedim kapanma sonrası bizim cocuk gelsin isi var başlasın diye.param ne kadara yeterse ihtiyacım varsa esim asla demez diyemez.Kayinvalidem bile der kızın işine karışma içişleri bakanı o evde diye(ihtiyacim olduğunu bildigi icin gardrobum artık iyice eskidi zaten hesaplı düğünmobilyasiydi yıkılmak üzere.kizimin odasi fayans lgs hazırlanıyor ders calisirken üşümesin diye).Arkam sağlam yani.2 rafa bıdı bıdı edecek.Bazen kendi der sen beni camdan aşağı atarsın kizdırırsam diye.Evde huzursuz olmaktansa (çünkü istedigim olana kadar rahat vermem)dedigimi yapıp huzurlu olmayı seciyor.(15 yıllık evliyim bu arada cicim ayında da degiliz)Birak ne hali varsa görsün insan 2 raf icin sevdiğini kırıp benim evim dermi o evi o zaman nasıl sahipleneceksin nasil seveceksiniz.Benim gibi olsaydın ne yapardı nisanlınız acaba???

Evet nikah günü 11 haziranda suan zaten yasaklardan cıkamadıgımız ıcın elımız kolumuz baglı. Yasaklardan sonra konusulur ama o zamana kadar annesınin muhakak bır acıklama ıcın araması gerekmez mi aılesınede cok kızıyorum kabullenmıs bır acıklama ıcın aramamasına
Güya seni istemiyorlar ama asıl istemeyen sen olmalısın. Belli ki biraz dik birisin ama bu senin kusurun değil (ailen bile senin yüzünden ayrıldı vs diyebilirler) ama bu bir olumlu özellik aslında. Bunu baskılamaya çalışan insan evlilikte neler neler yapardım sen düşün? Ya... benzer şeyleri yaşadım kendimi çok suçladım o zamanlar ama şimdi iyi ki diyorum

Güya seni istemiyorlar ama asıl istemeyen sen olmalısın. Belli ki biraz dik birisin ama bu senin kusurun değil (ailen bile senin yüzünden ayrıldı vs diyebilirler) ama bu bir olumlu özellik aslında. Bunu baskılamaya çalışan insan evlilikte neler neler yapardım sen düşün? Ya... benzer şeyleri yaşadım kendimi çok suçladım o zamanlar ama şimdi iyi ki diyorum
Senınde sesin cok yükselıyor dedı annesı ama kendı oglunun yaptıgı terbıyesızlıgı görmezden gelıyor. Kusura bakmasında bırı bana bagırdıgında sessız kalıp alttan alamam. Haksızsam tamam gıder özurdılerım, ama haklıysam bırsey yapmam sessiz kalırım beklerım. Kadın bıraz sessız kalmalı alttan almalı boyle evlılıkler yürür düşüncesindeler benım sadrce bıraz dilimin ayarı yok tek yanlıs belkıde bu

Gercekten oyle mi düşünüyorsunuz gin alınmıs esyalar daha bır kısmı grlmemıs sıparısler verılmıs paralar ödenmıs pekı bu kadar rahat ınsan nasıl sılebılır benımle konusmadan kendı kendıne nısan atma kararı nasıl alabılır aıle buyuklerı konusmamıs etmemıs nen bılmıyorum nasıl ılerlıyor bu asamalar
Peki diyelim aileler konustu sizinle konustu bu çocukla evlenmeyi cidden düşünüyor musunuz çocuk dedim cidden büyümemiş ergen siz mi büyüteceksiniz yarın öbür gün ailesi ile sizin aranızda denge kurabilecek olgunlkta mı sizce. O bu kadr rahat ama siz değilsiniz onun düşünmesi gerek sizin değil bu böyledir düşünmeyen bi adamla mı evleneceksiniz . Sizi silmiş size saygısı yok ayrıca tenezzül edip konuşmamış bile buna rağmen düşünüyorsanız sizin tercihiniz hakııjızda hayırlısı. Ailelrr gençlerin fikirlerine saygı duyar karışmaz bir şey var ise söyler ama bitmiş yada bitirilmiş bi şeyde ne konuşulmasını bekliyorsunuz anlamadım. Ayrıfa o bitirmiş sizde arkanıza yaslanıp bekleyeceksiniz o size geldiğinde çatır çatır burnundan getireceksiniz. Ayrıca ben böyle bit şey yaşasam adam bana 9 haziran da gelse kbaköa derim beni sileceksin engelleyeceksin brn her şey hazır para harcandı diye kabul edecem öyle mi senin düşünmediğini ben hiç düşünmem der evliliği ertelerdim

Back
X