Nişan atma sonrasında gelen pişmanlık

Allah evladınızı size bağışlasın ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.sanslıymışsınızki aılenız her anlamda yanınızda Allah sabır versin

Değişmezdi ne o aile ne de o nişanlı. Ailemle aramı bozmaya çalışıyorsun diyen adamdan bir halt olmaz

Kardeşim nişanlısından ayrıldığında intihar bile etmeye niyetlendi unutamıom die.sevemem başkasını artık evlenemem falan filan derdi.

Şimdi başkası ile evli çocuu bile var.2.çocuga hszırlanıyolar:)

oooo bacım kafanı takma sorunsuz bitirmişsin önüne bak benim arkadaşım nişan alışverişinde çıkana kavga yüzünden hala mahkemelik hatta tazminat ödeyecekler valla büyük rezillik çıktı, sen haline şükret

Unutursun emin ol. Zaten sen nisan atmamış, bozulan nisanın yüzüğünü çıkarmışsın. Eşya iptal ettirmek zaten nişan atıldı demektir.

Benim etrafımdaki nişanlı arkadaşlarım nişanlılarının üstüne titriyor sizin ki olmamış ailesine iade ettiğiniz iyi olmuş.Ben de nişan planları yaparken terkedildim.Dayanacağız alışacağız biz de hayatımıza devam edeceğiz.Haber alma bırak gitsin adam olsaydı yanında olurdu.Ben de 29 olcam nefes alamıyorum ağlama krizleri falan filan ama yaşıyorum napayım sen de öyle yap

Atlatmissin iste ne guzel bitmis gitmis gecmisi dusunmeyip ileriye bakarak atlatabilirsin

Allah'ın sevgili kulu oldugunuzu hic dusundunuz mu acab..Nısan atmak nedir insanlar ayrilip yeniden mutlulugu yakaliyorlar..Nicin bu kadar umutsuzsunuz ne varmis yasinizda muhtesem bi yas rvlilik oldukca ideal..Sizi haketmeyen insanlarla vakit kaybetmeyip harika bi karar vermissinz..Şimdiden size bunlari yasatan bir aile bir eş adayi ilerde emin olun hayatınızi zindana cevirrdi..Kalbinizi ferah tutun..Sizi hakeden gercekten sevecek insanla karsilamaniz dilegiyle..☺

Teşekkür ederim ben yapı olarak birine kolay kolay güvenıp hayatıma almam ilk defa bir insana şans verdim cünkü yüzük takıldıktan bır sureye kadarda cok cok ıyıdi.ama işte umutsuzlugum sundan ben guvenımı yitirdim.kımseyı hayatıma almAk ıstemıyorum ki nerdeyse 7 ay olacak atalı.

Boş geçin. Yenilenin. Hayat her saniye akıyor. Birine saplanıp kalmak saçma. Evlenmekle ilgili size özelden bişey atıyorum.

Şu mesajdan sonra arkana bile bakma diyorum...sağda solda gelini kötüleyen biri seni de kötüleyecek hatta belki boşandıracaktı...ama kötü günler yaşayacagın kesinmiş....5 ay geçmiş artık toparla karsına cıkanları değerlendir şans ver...belki de oyle biri cıkar ki ex hatırladıkca komik gelir

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…