- 1 Mayıs 2019
- 106
- 52
- 98
- Konu Sahibi Sevgi emekti
-
Allah evladınızı size bağışlasın ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.sanslıymışsınızki aılenız her anlamda yanınızda Allah sabır versinSağolun Evet büyük bir imtihan.Ama bebeğim o kadar tatlı ki beni hayata bağlıyor. Bende isterdim babasiz büyümesin ama baba olduğunun sorumluluğunu bile tasiyamayacak biriymis.şükür ailem arkamda maddi, manevi işimde var benim ve bebegimin sağlığı da yerinde.bu büyük imtihanı sabırla atlatmaktan başka çarem yok.
Değişmezdi ne o aile ne de o nişanlı. Ailemle aramı bozmaya çalışıyorsun diyen adamdan bir halt olmazYa sevıyodum hala ve kendımı hep sorguladım acele karar mı verdim biraz daha tolerans gösterebılırmıydım yada ne bıleyım evlenınce degısırmıydı ve tabı en kötüsü acaip bı vicdan yaptım
Kardeşiniz adına sevindim mutlulugu daimi olsunKardeşim nişanlısından ayrıldığında intihar bile etmeye niyetlendi unutamıom die.sevemem başkasını artık evlenemem falan filan derdi.
Şimdi başkası ile evli çocuu bile var.2.çocuga hszırlanıyolar:)
Atlatmissin iste ne guzel bitmis gitmis gecmisi dusunmeyip ileriye bakarak atlatabilirsinArkadaşlar foruma yeeni üye oldum.5 ay önce nişan attım hala unutamıyorum acısı ilk günkü gibi.nişan atma sebebime gelince ailesi herseye karısıyordu kullanacagımız eşyadan tutun oturacagımız eve kadar nişanlımla hep bu yüzden tartısıp problem yaşıyorduk aılesıyle aramda denge kurmasını ısteyıp muhattap olmak ıstemedıgımı söledigimde bana verdiği cevap ailesını ona düşman etmeye çalısıyormusum aılesın atıp benı tutmayacagını söledi en sonda daha yüzük parmagımdayken babasının esyayı iptal etmeye gıttıgını ögrenınce daha fazla dayanamayıp yuzuk attım.nişanlım hiçbisekılde mucadele etmedı aradan 12 saat gecmeden gelip bohcayı aldılar.ben bu yasananları hazmedemıyorum oysakı benı cok sevdıgını bensız yapamıcagını söyleyip sacımın telıne kıyamazdı nasıl bu duruma geldik biletmiyorum.ben pişman olup kapıma gelmesını beklerken o ise hayatına bakıyor şımdıden bıkac kızla görusup karar veremıyormus.bunu duydugumdan berı cok kötüyüm.güvenım bitti sankı bırdaha sevemezmişim gıbı hıssedıyorum bu arada yaşım 31.sanki evlenemıcekmişim gibi yada karsıma cıkacak ınsanların daha önce nişan attıgım için problem haline getırecegını düşünüyorum.ama Allahtan tek ıstedıgım ahımın kalmaması çünkü ben ona hep dürüst davrandım nişanlanmadan önce herseyı konustuk artı eksi yönlerımı saklamadım söledim o ise bana yerıne getıremıcegı sözler verip kandırdı.bu durumu nasıl atlatabilirim
Ah işte bide yalan konuşmazlarmıydı biz iptale degil ertelemeye gittik diyeUnutursun emin ol. Zaten sen nisan atmamış, bozulan nisanın yüzüğünü çıkarmışsın. Eşya iptal ettirmek zaten nişan atıldı demektir.
Benim etrafımdaki nişanlı arkadaşlarım nişanlılarının üstüne titriyor sizin ki olmamış ailesine iade ettiğiniz iyi olmuş.Ben de nişan planları yaparken terkedildim.Dayanacağız alışacağız biz de hayatımıza devam edeceğiz.Haber alma bırak gitsin adam olsaydı yanında olurdu.Ben de 29 olcam nefes alamıyorum ağlama krizleri falan filan ama yaşıyorum napayım sen de
Üzüldüm adınıza zaman herseyin ilacı umarım doğru ınsanla karsılasırsınız
Cok şükür sorunsuz atlattım.şuan ne durumdalaroooo bacım kafanı takma sorunsuz bitirmişsin önüne bak benim arkadaşım nişan alışverişinde çıkana kavga yüzünden hala mahkemelik hatta tazminat ödeyecekler valla büyük rezillik çıktı, sen haline şükret
Arkadaşlar foruma yeeni üye oldum.5 ay önce nişan attım hala unutamıyorum acısı ilk günkü gibi.nişan atma sebebime gelince ailesi herseye karısıyordu kullanacagımız eşyadan tutun oturacagımız eve kadar nişanlımla hep bu yüzden tartısıp problem yaşıyorduk aılesıyle aramda denge kurmasını ısteyıp muhattap olmak ıstemedıgımı söledigimde bana verdiği cevap ailesını ona düşman etmeye çalısıyormusum aılesın atıp benı tutmayacagını söledi en sonda daha yüzük parmagımdayken babasının esyayı iptal etmeye gıttıgını ögrenınce daha fazla dayanamayıp yuzuk attım.nişanlım hiçbisekılde mucadele etmedı aradan 12 saat gecmeden gelip bohcayı aldılar.ben bu yasananları hazmedemıyorum oysakı benı cok sevdıgını bensız yapamıcagını söyleyip sacımın telıne kıyamazdı nasıl bu duruma geldik biletmiyorum.ben pişman olup kapıma gelmesını beklerken o ise hayatına bakıyor şımdıden bıkac kızla görusup karar veremıyormus.bunu duydugumdan berı cok kötüyüm.güvenım bitti sankı bırdaha sevemezmişim gıbı hıssedıyorum bu arada yaşım 31.sanki evlenemıcekmişim gibi yada karsıma cıkacak ınsanların daha önce nişan attıgım için problem haline getırecegını düşünüyorum.ama Allahtan tek ıstedıgım ahımın kalmaması çünkü ben ona hep dürüst davrandım nişanlanmadan önce herseyı konustuk artı eksi yönlerımı saklamadım söledim o ise bana yerıne getıremıcegı sözler verip kandırdı.bu durumu nasıl atlatabilirim
Teşekkür ederim ben yapı olarak birine kolay kolay güvenıp hayatıma almam ilk defa bir insana şans verdim cünkü yüzük takıldıktan bır sureye kadarda cok cok ıyıdi.ama işte umutsuzlugum sundan ben guvenımı yitirdim.kımseyı hayatıma almAk ıstemıyorum ki nerdeyse 7 ay olacak atalı.Allah'ın sevgili kulu oldugunuzu hic dusundunuz mu acab..Nısan atmak nedir insanlar ayrilip yeniden mutlulugu yakaliyorlar..Nicin bu kadar umutsuzsunuz ne varmis yasinizda muhtesem bi yas rvlilik oldukca ideal..Sizi haketmeyen insanlarla vakit kaybetmeyip harika bi karar vermissinz..Şimdiden size bunlari yasatan bir aile bir eş adayi ilerde emin olun hayatınızi zindana cevirrdi..Kalbinizi ferah tutun..Sizi hakeden gercekten sevecek insanla karsilamaniz dilegiyle..☺
Saplanmak değilde guvensizlık diyelim.Boş geçin. Yenilenin. Hayat her saniye akıyor. Birine saplanıp kalmak saçma. Evlenmekle ilgili size özelden bişey atıyorum.
Bu aielerinde yaşanılan ikinci nişan atma.daha önce abiside nişanlanmış o yüzük birsekilde atılmış ben sebebını sordugumda karşı tarafı dünya malıyla suçladılar.ex kaynanam bize geldiğinde suan ki gelinini annesini kötüleyip dururdu bundan cok rahatsız oldum bi ara nişanlıma sordum ailenın özellıke annenın bu sekıl konuşması kafamda kaygılar oluşturuyo dıye bana verdiği cevap neymiş annesi bizi kendıne yakın gördüğünden böyle konuşuyormuş kı sonradan ögrendıgımdede annesı başkalarının yanındada gelinini kötülermiş.abısının suankı hanımındada düğüne 1 hafta kala bit televizyon yüzünden nişan atılıyormuş.suan hala duyuyorumkı benım lüksü sevdıgımı söyleyip duruyomuş ex nişanlım.bu arada eniştemle aynı işyerinde çalışıyolar
Amin inşallahŞu mesajdan sonra arkana bile bakma diyorum...sağda solda gelini kötüleyen biri seni de kötüleyecek hatta belki boşandıracaktı...ama kötü günler yaşayacagın kesinmiş....5 ay geçmiş artık toparla karsına cıkanları değerlendir şans ver...belki de oyle biri cıkar ki ex hatırladıkca komik gelir
Şuan 4. mahkeme sonrası bitti canım, 12 bin tl tazminat ödeyecek erkek tarafı ama yıne olaylar olaylar yanııCok şükür sorunsuz atlattım.şuan ne durumdalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?