Nişan atma sonrasında gelen pişmanlık

Konu basligina anlam veremedim. Neyin pismanligi bu? Ayriligin pismanligi olduguna ihtimal vermek istemiyorum cunku zaten ayrilarak kendinizi kurtarmissiniz.

Ayrica insan yeniden seviyor evet, cok da guzel seviyor. Ve sevilmenin gercekten ne demek oldugunu da anliyor. Siz eski nisanliniz tarafindan sevilmemissiniz ki. Ayrica 31 yas gec degil ki. Ben 33 de severek ve sevilerek evlendim. Ki bizim iliskimizde oyle buyuk sozler ve vaatler yoktu ilk zamanlar. Yani sensiz yapamam sensiz olurum vs gibi seyler. Benden size nacizane tavsiye buyuk laf edenlerden hep cekinin. Davranisa bakin. Gercek sevgi sessizdir. Abartiyi sevmez.

Cnm yorumları okumadım ama daha önce nişan atmış biri olarak, öncelikle Allah kurtarmış diyorum. Ayrıca karşına çıkan insanlar ne nişan atmanı dert eder ne de sen bekar kalırsın korkma psikolojik olarak yıpranmışsın, uzman desteği al, çok faydasını göreceksin. Bir süre sonrada bu düşüncelerine güleceksin emin ol. İnşallah herşey gönlünce olsun.

Teşekkür ederim

Kendılerını hep haklı görürlerdi zaten.benı anladığınız için teşekkür ederim.

Ben evlılıge hep soğuk bakmıstım nişanlımın sevgısıne güvenerek ki ılk baslarda cook cok ıyıdık yüzük taktım tamam bu adam benı mutlu eder mutlu olurum diye düsündüm.kendı ayakkarımın üzerinde duruyorum.sorumlulugım yoktu bugüne kadar bir dedıgım ıkı edilmedi ve inanın su yasıma geldım yenı yenı mutfaga girdım ailem temizlik yemek her neyse bana yaptırtmadı.yeniden evlenmek mesele degıl mesele ben tekrardan o güvenı kazanıp birini sevebılecekmıyım korkuyorum artık su 5 aylık dönemde hayatıma girmek ısteyen cok ınsan oldu ama ben karakterıme yakıştıramadım kimseyı yara bandı olarak kullanmak ıstemedım.

Bence her birey kendi temizliğini yemeğini yapmayı bilmeli ailem mutfağa sokmadı demek övünülecek birşey değil, ve size çok destek oldum o işe yaramaz aileci erkeği unutun artık

Bence her birey kendi temizliğini yemeğini yapmayı bilmeli ailem mutfağa sokmadı demek övünülecek birşey değil, ve size çok destek oldum o işe yaramaz aileci erkeği unutun artık
Ben bunu övülecek birsey olarak söylemedim benım burda anlatmak ıstedıgım böyle bır hayat yaşarken sırf sevdıgım için evlenip birsürü sorumlulugum olacaktı.

Ben bunu övülecek birsey olarak söylemedim benım burda anlatmak ıstedıgım böyle bır hayat yaşarken sırf sevdıgım için evlenip birsürü sorumlulugum olacaktı.
Huzurunuzda olmayacaktı, kv ve kp markete kaçta gittiğinize kadar karışacaktı, kv birazda kötüyse oğlundan bulduğu yüzle evine gelip eşya yerini bile değiştirir hatta evinizin anahtarını bile çıkarttırırlardı oğlu yüz verdiği için sonu yok

Böyle konusunca iyikide olmamıs diyorum

Verilmiş sadakanız varmış , böyle bir adamla evleneceğinze kurtulmuşsunuz. Aradaki dengeyi kuramayan adam evlendikten sonrada kuramazdı. Ayrıca yaşınız çok büyükte değil, kötü düşünmenize gerek yok. Umarım karşınıza dilediğiniz gibi biri çıkar. Kesinlikle pişman olmayın.

Bigün nişanlımla akşam görüstük daha ılk ozamanlar sinyal vermeye başladı bana dediği şey şu ben bugün uyandıgımda üzgündüm sebep ne diye sordum anne babamdan ayrılacak olmam dedi ben bi şok geçirdim 32 yaşındakı bır adamın böyle konusuyor olmasına.burdaki bayan arkadaşlarla konusmak bana cok iyi geldi teşekkür ederim

Senin yaşın 31 ise nisanlininda en az 31 hatta 33 34 yasinda olduğunu varsayarak yazıyorum bunu

Belirli bir yaşa gelmiş birisi,anne baba sözü dinlemez. Daha doğrusu onlarin sözüyle hareket etmez.
Eşyaya bilmemneye hele hiç karıştırmaz

Ben de evliyim ve senden yaşca küçüğüm. Benim hiçbirşeyime kimse karışmadı,karışamadı. Annem dahil.
Boylr saçmalıklar nasıl devam ediyor,okudukca sinir oluyorum,herhalde babasinin parasiyla evleniyordu eski nişanlın. Bitmesi super olmus bence. Ilerde anlarsın.

O zaman kimsenin kalbini kırmaya gerek yok, evlenmesin anasıyla babasının dizinin dibinde otursun. Rica ederim

Benim ailem birseye karışmıyordu kayınbabam ev bakılacak yada esya bakılacak tektek abılerımı arayıp haber verıyordu gelin diye ailemın verdıgı cevap esyayıda evıde kullanacak olan oglumuz ve kızımız bil karısmayız derdi.baba kaynanadan beterdi.daha neler neler.

Canim benim kayinbabam yok. Rahmetli olmus. Hic tanımadim. Inan ben goruyorum cevremde de,kayinbabalar kaynanalardan daha beter. Sadece kaynanalarin adı cıkmış. Kaynana hele sindirilmiş,eski kafali mazlum annelerimiz gibiyse adamlara söz geciremiyorlar. Bakma sen. Kayinbabalar daha kötü bence ve karışılmaz boyle şeylere. Allah aşkına öyle saçma is mi olur.

Siz de görüşün insanlarla. Kafa asıl öyle dağıtılır. Nişanı attığınızı da gururla söyleyin. Karakteri oluşmamış biriydi, tanıyamamışım, bu yüzden istemedim
ben yakıstıramıyorum suan için bırıyle görüşmeye zamana bıraktım.bu ruh halıyle karsı tarafın duygusuyla oynamak ıstemem bunun vebali var

Bir keresinde ex kaynanam ziyarete geldi bize ölmüş kaynanasının taklidini yaptı inanırmısınız sok gecırdık.kayınbaba desen iki kurusun hesabını yapıyordu hele iş para harcamaya gelince çirkinleşiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…