- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
- Konu Sahibi Sevgi emekti
-
Cnm yorumları okumadım ama daha önce nişan atmış biri olarak, öncelikle Allah kurtarmış diyorum. Ayrıca karşına çıkan insanlar ne nişan atmanı dert eder ne de sen bekar kalırsın korkmaArkadaşlar foruma yeeni üye oldum.5 ay önce nişan attım hala unutamıyorum acısı ilk günkü gibi.nişan atma sebebime gelince ailesi herseye karısıyordu kullanacagımız eşyadan tutun oturacagımız eve kadar nişanlımla hep bu yüzden tartısıp problem yaşıyorduk aılesıyle aramda denge kurmasını ısteyıp muhattap olmak ıstemedıgımı söledigimde bana verdiği cevap ailesını ona düşman etmeye çalısıyormusum aılesın atıp benı tutmayacagını söledi en sonda daha yüzük parmagımdayken babasının esyayı iptal etmeye gıttıgını ögrenınce daha fazla dayanamayıp yuzuk attım.nişanlım hiçbisekılde mucadele etmedı aradan 12 saat gecmeden gelip bohcayı aldılar.ben bu yasananları hazmedemıyorum oysakı benı cok sevdıgını bensız yapamıcagını söyleyip sacımın telıne kıyamazdı nasıl bu duruma geldik biletmiyorum.ben pişman olup kapıma gelmesını beklerken o ise hayatına bakıyor şımdıden bıkac kızla görusup karar veremıyormus.bunu duydugumdan berı cok kötüyüm.güvenım bitti sankı bırdaha sevemezmişim gıbı hıssedıyorum bu arada yaşım 31.sanki evlenemıcekmişim gibi yada karsıma cıkacak ınsanların daha önce nişan attıgım için problem haline getırecegını düşünüyorum.ama Allahtan tek ıstedıgım ahımın kalmaması çünkü ben ona hep dürüst davrandım nişanlanmadan önce herseyı konustuk artı eksi yönlerımı saklamadım söledim o ise bana yerıne getıremıcegı sözler verip kandırdı.bu durumu nasıl atlatabilirim
Teşekkür ederimCnm yorumları okumadım ama daha önce nişan atmış biri olarak, öncelikle Allah kurtarmış diyorum. Ayrıca karşına çıkan insanlar ne nişan atmanı dert eder ne de sen bekar kalırsın korkmapsikolojik olarak yıpranmışsın, uzman desteği al, çok faydasını göreceksin. Bir süre sonrada bu düşüncelerine güleceksin emin ol. İnşallah herşey gönlünce olsun.
Kendılerını hep haklı görürlerdi zaten.benı anladığınız için teşekkür ederim.Konu sahibi haklı ve karşı tarafın haklılığını görmesini istiyor, gelip yalvarsın dediği bu. Ben onun psikolojisini anlıyorum, ama karşı taraf asla böyle bir şey yapmaz, zira kendilerini haklı gören tiplerdir bunlardır daima.
İşte sizin evleneceğiniz kişi ile konudaki adam çok farklı maalesef. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
Ayrica insan yeniden seviyor evet, cok da guzel seviyor. Ve sevilmenin gercekten ne demek oldugunu da anliyor. Siz eski nisanliniz tarafindan sevilmemissiniz ki. Ayrica 31 yas gec degil ki. Ben 33 de severek ve sevilerek evlendim. Ki bizim iliskimizde oyle buyuk sozler ve vaatler yoktu ilk zamanlar. Yani sensiz yapamam sensiz olurum vs gibi seyler. Benden size nacizane tavsiye buyuk laf edenlerden hep cekinin. Davranisa bakin. Gercek sevgi sessizdir. Abartiyi sevmez.
Bence her birey kendi temizliğini yemeğini yapmayı bilmeli ailem mutfağa sokmadı demek övünülecek birşey değil, ve size çok destek oldum o işe yaramaz aileci erkeği unutun artıkBen evlılıge hep soğuk bakmıstım nişanlımın sevgısıne güvenerek ki ılk baslarda cook cok ıyıdık yüzük taktım tamam bu adam benı mutlu eder mutlu olurum diye düsündüm.kendı ayakkarımın üzerinde duruyorum.sorumlulugım yoktu bugüne kadar bir dedıgım ıkı edilmedi ve inanın su yasıma geldım yenı yenı mutfaga girdım ailem temizlik yemek her neyse bana yaptırtmadı.yeniden evlenmek mesele degıl mesele ben tekrardan o güvenı kazanıp birini sevebılecekmıyım korkuyorum artık su 5 aylık dönemde hayatıma girmek ısteyen cok ınsan oldu ama ben karakterıme yakıştıramadım kimseyı yara bandı olarak kullanmak ıstemedım.
Ben bunu övülecek birsey olarak söylemedim benım burda anlatmak ıstedıgım böyle bır hayat yaşarken sırf sevdıgım için evlenip birsürü sorumlulugum olacaktı.Bence her birey kendi temizliğini yemeğini yapmayı bilmeli ailem mutfağa sokmadı demek övünülecek birşey değil, ve size çok destek oldum o işe yaramaz aileci erkeği unutun artık
Huzurunuzda olmayacaktı, kv ve kp markete kaçta gittiğinize kadar karışacaktı, kv birazda kötüyse oğlundan bulduğu yüzle evine gelip eşya yerini bile değiştirir hatta evinizin anahtarını bile çıkarttırırlardı oğlu yüz verdiği için sonu yokBen bunu övülecek birsey olarak söylemedim benım burda anlatmak ıstedıgım böyle bır hayat yaşarken sırf sevdıgım için evlenip birsürü sorumlulugum olacaktı.
Böyle konusunca iyikide olmamıs diyorumHuzurunuzda olmayacaktı, kv ve kp markete kaçta gittiğinize kadar karışacaktı, kv birazda kötüyse oğlundan bulduğu yüzle evine gelip eşya yerini bile değiştirir hatta evinizin anahtarını bile çıkarttırırlardı oğlu yüz verdiği için sonu yok
Arkadaşlar foruma yeeni üye oldum.5 ay önce nişan attım hala unutamıyorum acısı ilk günkü gibi.nişan atma sebebime gelince ailesi herseye karısıyordu kullanacagımız eşyadan tutun oturacagımız eve kadar nişanlımla hep bu yüzden tartısıp problem yaşıyorduk aılesıyle aramda denge kurmasını ısteyıp muhattap olmak ıstemedıgımı söledigimde bana verdiği cevap ailesını ona düşman etmeye çalısıyormusum aılesın atıp benı tutmayacagını söledi en sonda daha yüzük parmagımdayken babasının esyayı iptal etmeye gıttıgını ögrenınce daha fazla dayanamayıp yuzuk attım.nişanlım hiçbisekılde mucadele etmedı aradan 12 saat gecmeden gelip bohcayı aldılar.ben bu yasananları hazmedemıyorum oysakı benı cok sevdıgını bensız yapamıcagını söyleyip sacımın telıne kıyamazdı nasıl bu duruma geldik biletmiyorum.ben pişman olup kapıma gelmesını beklerken o ise hayatına bakıyor şımdıden bıkac kızla görusup karar veremıyormus.bunu duydugumdan berı cok kötüyüm.güvenım bitti sankı bırdaha sevemezmişim gıbı hıssedıyorum bu arada yaşım 31.sanki evlenemıcekmişim gibi yada karsıma cıkacak ınsanların daha önce nişan attıgım için problem haline getırecegını düşünüyorum.ama Allahtan tek ıstedıgım ahımın kalmaması çünkü ben ona hep dürüst davrandım nişanlanmadan önce herseyı konustuk artı eksi yönlerımı saklamadım söledim o ise bana yerıne getıremıcegı sözler verip kandırdı.bu durumu nasıl atlatabilirim
Bigün nişanlımla akşam görüstük daha ılk ozamanlar sinyal vermeye başladı bana dediği şey şu ben bugün uyandıgımda üzgündüm sebep ne diye sordum anne babamdan ayrılacak olmam dedi ben bi şok geçirdim 32 yaşındakı bır adamın böyle konusuyor olmasına.burdaki bayan arkadaşlarla konusmak bana cok iyi geldi teşekkür ederimVerilmiş sadakanız varmış , böyle bir adamla evleneceğinze kurtulmuşsunuz. Aradaki dengeyi kuramayan adam evlendikten sonrada kuramazdı. Ayrıca yaşınız çok büyükte değil, kötü düşünmenize gerek yok. Umarım karşınıza dilediğiniz gibi biri çıkar. Kesinlikle pişman olmayın.
Bigün nişanlımla akşam görüstük daha ılk ozamanlar sinyal vermeye başladı bana dediği şey şu ben bugün uyandıgımda üzgündüm sebep ne diye sordum anne babamdan ayrılacak olmam dedi ben bi şok geçirdim 32 yaşındakı bır adamın böyle konusuyor olmasına.burdaki bayan arkadaşlarla konusmak bana cok iyi geldi teşekkür ederim
Benim ailem birseye karışmıyordu kayınbabam ev bakılacak yada esya bakılacak tektek abılerımı arayıp haber verıyordu gelin diye ailemın verdıgı cevap esyayıda evıde kullanacak olan oglumuz ve kızımız bil karısmayız derdi.baba kaynanadan beterdi.daha neler neler.Senin yaşın 31 ise nisanlininda en az 31 hatta 33 34 yasinda olduğunu varsayarak yazıyorum bunu
Belirli bir yaşa gelmiş birisi,anne baba sözü dinlemez. Daha doğrusu onlarin sözüyle hareket etmez.
Eşyaya bilmemneye hele hiç karıştırmaz
Ben de evliyim ve senden yaşca küçüğüm. Benim hiçbirşeyime kimse karışmadı,karışamadı. Annem dahil.
Boylr saçmalıklar nasıl devam ediyor,okudukca sinir oluyorum,herhalde babasinin parasiyla evleniyordu eski nişanlın. Bitmesi super olmus bence. Ilerde anlarsın.
Canim benim kayinbabam yok. Rahmetli olmus. Hic tanımadim. Inan ben goruyorum cevremde de,kayinbabalar kaynanalardan daha beter. Sadece kaynanalarin adı cıkmış. Kaynana hele sindirilmiş,eski kafali mazlum annelerimiz gibiyse adamlara söz geciremiyorlar. Bakma sen. Kayinbabalar daha kötü bence ve karışılmaz boyle şeylere. Allah aşkına öyle saçma is mi olur.Benim ailem birseye karışmıyordu kayınbabam ev bakılacak yada esya bakılacak tektek abılerımı arayıp haber verıyordu gelin diye ailemın verdıgı cevap esyayıda evıde kullanacak olan oglumuz ve kızımız bil karısmayız derdi.baba kaynanadan beterdi.daha neler neler.
ben yakıstıramıyorum suan için bırıyle görüşmeye zamana bıraktım.bu ruh halıyle karsı tarafın duygusuyla oynamak ıstemem bunun vebali varSiz de görüşün insanlarla. Kafa asıl öyle dağıtılır. Nişanı attığınızı da gururla söyleyin. Karakteri oluşmamış biriydi, tanıyamamışım, bu yüzden istemedim
Bir keresinde ex kaynanam ziyarete geldi bize ölmüş kaynanasının taklidini yaptı inanırmısınız sok gecırdık.kayınbaba desen iki kurusun hesabını yapıyordu hele iş para harcamaya gelince çirkinleşiyordu.Canim benim kayinbabam yok. Rahmetli olmus. Hic tanımadim. Inan ben goruyorum cevremde de,kayinbabalar kaynanalardan daha beter. Sadece kaynanalarin adı cıkmış. Kaynana hele sindirilmiş,eski kafali mazlum annelerimiz gibiyse adamlara söz geciremiyorlar. Bakma sen. Kayinbabalar daha kötü bence ve karışılmaz boyle şeylere. Allah aşkına öyle saçma is mi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?