- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
- Konu Sahibi Sevgi emekti
-
32 yaşındaydı kendisi şu pozisyon cümlenizede ilahi güldümVerilmiş sadakan varmış. Eski nişanlının yaşını yazmamışsın ama senden bir iki yaş büyük diye tahmin ediyorum. 30 küsür yaşındaki adamın oturacağı eve ve mobilya karışan ana baba hangi pozisyonda sevişeceğinize de karışırdı. Bence hiç üzülme.
Bizimki cok uzun sürelı bır birlıktelık degıldı 5 aylık bır tanısma sürecımız oldu sonra isteme nişanlanma derken 1 seneyu buldu.düğünüme son iki ay kala cırkınleştıler tabı öncesınde ara ara gelıp gıtmelerde sınyallerı alıyodum .ama sunu dusunuyorum nasıl olsa nişanlım ıyı evım barkım ayrı olcak mesafelı olurum dıye düşünüyordum
Eski nişanlınızın yaptıkları basit şeyler değil pişman olmanıza şaşırdım insanlar bu olaylardan soğur siz tam tersi pişmanlık duyuyorsunuz.Arkadaşlar foruma yeeni üye oldum.5 ay önce nişan attım hala unutamıyorum acısı ilk günkü gibi.nişan atma sebebime gelince ailesi herseye karısıyordu kullanacagımız eşyadan tutun oturacagımız eve kadar nişanlımla hep bu yüzden tartısıp problem yaşıyorduk aılesıyle aramda denge kurmasını ısteyıp muhattap olmak ıstemedıgımı söledigimde bana verdiği cevap ailesını ona düşman etmeye çalısıyormusum aılesın atıp benı tutmayacagını söledi en sonda daha yüzük parmagımdayken babasının esyayı iptal etmeye gıttıgını ögrenınce daha fazla dayanamayıp yuzuk attım.nişanlım hiçbisekılde mucadele etmedı aradan 12 saat gecmeden gelip bohcayı aldılar.ben bu yasananları hazmedemıyorum oysakı benı cok sevdıgını bensız yapamıcagını söyleyip sacımın telıne kıyamazdı nasıl bu duruma geldik biletmiyorum.ben pişman olup kapıma gelmesını beklerken o ise hayatına bakıyor şımdıden bıkac kızla görusup karar veremıyormus.bunu duydugumdan berı cok kötüyüm.güvenım bitti sankı bırdaha sevemezmişim gıbı hıssedıyorum bu arada yaşım 31.sanki evlenemıcekmişim gibi yada karsıma cıkacak ınsanların daha önce nişan attıgım için problem haline getırecegını düşünüyorum.ama Allahtan tek ıstedıgım ahımın kalmaması çünkü ben ona hep dürüst davrandım nişanlanmadan önce herseyı konustuk artı eksi yönlerımı saklamadım söledim o ise bana yerıne getıremıcegı sözler verip kandırdı.bu durumu nasıl atlatabilirim
O ne beBigün nişanlımla akşam görüstük daha ılk ozamanlar sinyal vermeye başladı bana dediği şey şu ben bugün uyandıgımda üzgündüm sebep ne diye sordum anne babamdan ayrılacak olmam dedi ben bi şok geçirdim 32 yaşındakı bır adamın böyle konusuyor olmasına.burdaki bayan arkadaşlarla konusmak bana cok iyi geldi teşekkür ederim
Ya sevıyodum hala ve kendımı hep sorguladım acele karar mı verdim biraz daha tolerans gösterebılırmıydım yada ne bıleyım evlenınce degısırmıydı ve tabı en kötüsü acaip bı vicdan yaptımEski nişanlınızın yaptıkları basit şeyler değil pişman olmanıza şaşırdım insanlar bu olaylardan soğur siz tam tersi pişmanlık duyuyorsunuz.
Allah bağışlasın benım ex kaynana 32 yasındakı ogluna et yemegı yaptıgında etlerı dıdıklıyormus bunu nişanlım söluyoduO ne beiki oğlum var,çocuklarımı seviyorum fakat bana bağımlı olmalarını istemem asla,ben varken yere sağlam bassınlar,ben de göreyim içim rahat etsin,sağlıklı baglansin,sağlıkla evini kursun,işini eşyasını seçsin,gurur duyarım şahsen.
Demekki gökgürültüsüymüş tek,yağmurun damlası yokmusYa inanırmısınız görmenız lazımdı cevremdekı ınsanlar sen naptında bu denlı senı sevıyor derlerdı verdıgım cevap hiçbisey.demekki sevmemiş yanılmısım yanılmısız
Oh oh,yarın senin tabaktan alır ogluşuna koyardiAllah bağışlasın benım ex kaynana 32 yasındakı ogluna et yemegı yaptıgında etlerı dıdıklıyormus bunu nişanlım söluyodu
cok yaşayın güldürdünüz beniOh oh,yarın senin tabaktan alır ogluşuna koyardi
:)Vallahi böyle yapanlar var,neler okuyoruz burada:)cok yaşayın güldürdünüz beni
HaklısınızDaha en basindan ailesi ile ilgili kompleks sahibi olup, olur olmaz cikarimlar yapip seni suclayan biriyle evlenseydin ya sürükleyerek giden, hep değersiz hissettiğin bi evliligin olurdu ya da dayanamayıp bosanirdin.. Erkeden gormussun ailesinin de onun da seviyesini ve gercek yuzlerini.. Uzulmen, kirilman, güveninin zedelenmesi normal ama aslinda ciddi manada kurtulmussun; duygusal baktığın icin farkinda değilsin..
Ben böyle bir ailenin oğlu ile evlendim ama evlenene kadar hep yanımda olmuştu annesine bağımlı olduğu hiç hissettirmedi.Annesi oğlunu benden kiskanir derecesinde hareketler yapıyordu.Üstesinden gelirim nasıl olsa beni çok seviyor diyordum.Ama evlendikten hemen sonra bebeğimiz oldu ailesi annesi herseye karıştı.Annesine haklısın bana sen haksizsin demeye başladı. Benim ailemi üzdü ve daha bir çok şey şu an bosaniyoruz.Evlenseydin olacak senaryonun gerçeğini ben yaşıyorum.Nişanı atmakla çok iyi yapmışsın.Keşke zamanında annesi tutacagimiz eve, mobilyaya arabamiza kadar karıştıginda Nişanı atsaydim bende.Haklısınız
Sevmistir de sevgi anlayislariniz farklidir belki.. Adamin karakteri oturmadı ise, aile takintisi var ise ve daha dogru ile yanlışı ayırt edemiyorsa istedigi kadar sevsin, bi yerde patlak verir ve sorun cikarir.. Sasiracak bi sey yok..Ya inanırmısınız görmenız lazımdı cevremdekı ınsanlar sen naptında bu denlı senı sevıyor derlerdı verdıgım cevap hiçbisey.demekki sevmemiş yanılmısım yanılmısız
Buda sizin imtihanınız olmuş geçmiş olsun üzüldümBen böyle bir ailenin oğlu ile evlendim ama evlenene kadar hep yanımda olmuştu annesine bağımlı olduğu hiç hissettirmedi.Annesi oğlunu benden kiskanir derecesinde hareketler yapıyordu.Üstesinden gelirim nasıl olsa beni çok seviyor diyordum.Ama evlendikten hemen sonra bebeğimiz oldu ailesi annesi herseye karıştı.Annesine haklısın bana sen haksizsin demeye başladı. Benim ailemi üzdü ve daha bir çok şey şu an bosaniyoruz.Evlenseydin olacak senaryonun gerçeğini ben yaşıyorum.Nişanı atmakla çok iyi yapmışsın.Keşke zamanında annesi tutacagimiz eve, mobilyaya arabamiza kadar karıştıginda Nişanı atsaydim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?