Nisan atma ve sonrası

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.769
7.047
358
İzmir
Bayanlar ablam nişanlısınsan ayrıldı ayrıldıgı günde bütün nişan takılarını ve hediye verilen kıyafetleri iade etti onlarda ablamin aldigi saati verdi konu kapandi... saniyorduk ki simdi nisan kiyafetini sozde gelen gondolu nisan cicegini istiyorlar... birde kurbanda gonderdikleri kurbanı istiyorlar ... kurban tamam onun parasini yollariz ama nisan kiyafetleri ve cicekleri annem atti ... sonucta nisan bozuldu evde tutmak olmaz dedik ... uç kurusluk cicekde tenezul edip isteneceği aklimiza gelmedi acikcasi ...
herkez kurbani yollayin yeter diyor sizde nisan pastasi ve ikramlik hazirladiniz onkarinda masrafini siz isteyin o zaman dedi ....ablamda cicegi ve gondolu yenisini alip yollamayi dusunuyor... ama bana da sacma geliyor bosuna para harcama diyoruz ama bu insanlar arsızlaşıp ısrarda edebilir siz ne dersiniz yenilerini yollasak mi yoksa attik diyip kestirip atsakmi ???

Muhabbet çok çirkinleşmiş..
İyi ki de ayrılmışlar, yoksa evliliklerinde çok yıpranırlardı.
Yapacak bir şey yok kurban parasını gönderin, başlarına çalsınlar.
Yani o kadar geçmiş günün hatırına insan susar da oturur yerine.

Yok artık
KURBAN ETİNİ istemek Mİ ?

Biz parayi yollayalim bizde kurban kestik hangisi onlarin eti bilemeyiz kesrik parcaladik karisti dedik .... onlar et vermis et isterlermis ama sonra paraya tamam demisler ablamda digerlerini attigimizi soylememis daha ama yapacak bisey yok atacaz tabi eski nisanlinin ciceginu evin bas kosesinde tutacak degiliz sonucta

Çiçeği isteyeni de yeni duydum ne görgüsüz aileymiş bu konu da kurban alınmadı elbise alınmadı diyenler iyi okusun iş sadece kurban elbise değil... insanlık...

Valla bizde sasirdik ama uc kurusluk caput icin dillerine dusmeyide istemiyor ablam

Ah canım yazık onlara ! gerçekten tevazu göstermişler paraya tamam diyerek,
Yav bunun lafı bile olmamalı sizde yatıp kalkıp dua edin böyle bir aileden kurtulduğunuza
İçeriği nedir kim haklı kim haksız bilinmez aranızda geçen mesele o ayrıda ,
Fakat şuan, karşı tarafın tutumu çok çirkin gerçekten,üzücü

Çirkefliğe bak ya.. Verilmesi gerekenleri vermişsiniz konu kapanmış. Kurban parası çiçek nedir ya ?
Bir daha ararlarsa manevi tazminat davası açacağınızı telefonla aramalarını da delil olarak göstereceğinizi söyleyin bakın bir daha arıyorlar mı?

not: nişanın bozulması konusunda kız tarafının manevi çöküntüye uğratıldığı, gururunun kırıldığını söyleyip dava kazanan arkadaşım var.

Asıl yüzleri çıkmış ortaya
3 kuruşu hesapladıklarına göre köprüyü geçene kadar kibar rolü yapıyorlarmış nişan atılınca doğal hallerine geri dönmüşler

Aynen oyle oldular kaldi ki ablam takıları bayramda verdikleri kiyafetleri bile iade etti ... annem hic bir aldiklari hediyeyi kullandirmamisti evlenince giyersin demisti iyikide kullanmamis diyoruz simdi..

Ama ablam atti nisani hukuki bi hakki olurmu bilmem kaldiki ugrasmaz... gozlerini korkutmak amacli son noktada annem soyleye bilir tabi :)

Ben nisani attigimda kuruttugum gullerine kadar yolladim. Kucun bi kizin bana nisanlim araciligiyla hediye ettigi ipli boncuklu bilekligine kadar... Ama tabi bunlari duygusal dusunerek yaptim. Karsi taraf cikolatasina kadar istemedi. 1 bilezik 1 kunye 1 kupesini yolladim. Bohcasini tulbentini patigini...

Bu bu kadardir. Ne demek cicegi cikolatasi? Muhabbet cok cirkinlesmis. Ama ne istiyorlarsa yollayin. Bu dunyadada obur dunyada da hesap birakmayin derim. Onlarin cirkinligi olarak kalsin bu mesele. Siz hicbirdey istemeyin. Ablanizda yeteri kadar sogumus olur.

Iceriginde kotu birsey yok ablam anlasamiyoruz nisan tanima evresidir zaten tanidik birbirimizi ben anlasamayacagima karar verdim allah onunda benimde yolumu acik etsin dedi cocuk icin ne ablam ne ailem kotu birsey solemedi helallestik oldu bitti dedik ama onlar 3 hafta sonra cicek bocek hesabina dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…