Bak sakın yollamayın.
Ben nişan attım 4 ay oldu. Eski nişanlım, yeniden nişanlandı 2 ay sonra whatsappa sürekli fotoğraf atıyor bir şekilde haberim olmasını sağlıyor neyse.
Ben her şeyi asil bir şekilde paketleyip ilk aldığı gibi verdim.
kutularıyla falan.
İlk baktım yüzüklerimi kıza takmış onu göstere göstere fotoğraf koymuşlar.
Sonra baktım saatim onu göstere göstere fotoğraf koymuşlar.
Sonra da kargo ile tel göndermişler bana bir telefon almıştı kendime yediremeyip parasını ödüyordum sonra onu da geri verdim.
Kesin telefonda benim telefonumdu ay ben şok.
Yazıklar olsun hakkım helal değil.
ben bu adama da deli gibi aşıktım ayrılırken de hem de.
Şimdiki aklım olsa asla geri vermezdim.
Bak sakın yollamayın.
Ben nişan attım 4 ay oldu. Eski nişanlım, yeniden nişanlandı 2 ay sonra whatsappa sürekli fotoğraf atıyor bir şekilde haberim olmasını sağlıyor neyse.
Ben her şeyi asil bir şekilde paketleyip ilk aldığı gibi verdim.
kutularıyla falan.
İlk baktım yüzüklerimi kıza takmış onu göstere göstere fotoğraf koymuşlar.
Sonra baktım saatim onu göstere göstere fotoğraf koymuşlar.
Sonra da kargo ile tel göndermişler bana bir telefon almıştı kendime yediremeyip parasını ödüyordum sonra onu da geri verdim.
Kesin telefonda benim telefonumdu ay ben şok.
Yazıklar olsun hakkım helal değil.
ben bu adama da deli gibi aşıktım ayrılırken de hem de.
Şimdiki aklım olsa asla geri vermezdim.
yada diyeceksiniz ki
size kurabiye yapmıştık tıkındınız o kadar kusuuun ulannnn :)
Annem kac defa yemege geldiniz hep et pisirdim borekleri bile kiymali yaptim sizin gonderdiginiz kurbanin etindrn fazla et yediniz siz bana borclusunuz dicem diyo :) offf valla bizim icimizden de bir cirkeflik kralicesi olarak annemi cikaracaklar :)
Aile yapıları farklıydıBen olsam, boş ol demezsen deme çok g.tümdeydi kuru gürültüyle tek kuruş alamazsın derdim
Ev tutacak oluyorsun kapora veriyorsun vazgeçince onu alamıyorsun değil mi, bire bir karşılayan bir örnek elbette değil ama o mantıkla düşünsünler
bunların yaptığı hayır mı şimdi? kurbanı kesip kız ailesine verip bir de üstüne geri istemek?
haberi yokturBunlarda heralde nisan kiyafetini yeni gelin bulunca ona giydircekler ... ben sasiriyorum insan nasil alcalir bu kadar diye o yuzugu takan kiz nasil takmis oda bi garip durum
Annem kac defa yemege geldiniz hep et pisirdim borekleri bile kiymali yaptim sizin gonderdiginiz kurbanin etindrn fazla et yediniz siz bana borclusunuz dicem diyo :) offf valla bizim icimizden de bir cirkeflik kralicesi olarak annemi cikaracaklar :)
haberi yoktur belki kızla aynı ilde değiliz hem bu çocuk bana bile benden önce 2 kere söz attığını söylemediEski nişanlınızla nişan atmanızdan 2 ay sonra nişanlanan kızın aklından şüphe duymadım değil hani..
Ablanız kurtulmuş o kişilerden Allah'ın sevgili kuluymuş valla iki kuruşluk çiçekle, çikolataya tenezzül eden kişilerden ailemi olur rezillik bu başka bir şey değil ben ablanın yerinde olsam yollarım kurbanla iki kuruşluk çiçekti, çikolataydı parasını sustururum çenelerini uğraşmazdım.Bayanlar ablam nişanlısınsan ayrıldı ayrıldıgı günde bütün nişan takılarını ve hediye verilen kıyafetleri iade etti onlarda ablamin aldigi saati verdi konu kapandi... saniyorduk ki simdi nisan kiyafetini sozde gelen gondolu nisan cicegini istiyorlar... birde kurbanda gonderdikleri kurbanı istiyorlar ... kurban tamam onun parasini yollariz ama nisan kiyafetleri ve cicekleri annem atti ... sonucta nisan bozuldu evde tutmak olmaz dedik ... uç kurusluk cicekde tenezul edip isteneceği aklimiza gelmedi acikcasi ...
herkez kurbani yollayin yeter diyor sizde nisan pastasi ve ikramlik hazirladiniz onkarinda masrafini siz isteyin o zaman dedi ....ablamda cicegi ve gondolu yenisini alip yollamayi dusunuyor... ama bana da sacma geliyor bosuna para harcama diyoruz ama bu insanlar arsızlaşıp ısrarda edebilir siz ne dersiniz yenilerini yollasak mi yoksa attik diyip kestirip atsakmi ???
Nasıl nişan bu ayol iki taraf da kurban fln kesmiş vay anasını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?