Nisan atma ve sonrası

Eski nişanlınızla nişan atmanızdan 2 ay sonra nişanlanan kızın aklından şüphe duymadım değil hani..

Bunlarda heralde nisan kiyafetini yeni gelin bulunca ona giydircekler ... ben sasiriyorum insan nasil alcalir bu kadar diye o yuzugu takan kiz nasil takmis oda bi garip durum

yada diyeceksiniz ki
size kurabiye yapmıştık tıkındınız o kadar kusuuun ulannnn :)

Annem kac defa yemege geldiniz hep et pisirdim borekleri bile kiymali yaptim sizin gonderdiginiz kurbanin etindrn fazla et yediniz siz bana borclusunuz dicem diyo :) offf valla bizim icimizden de bir cirkeflik kralicesi olarak annemi cikaracaklar :)

ıyyyggghh al mektuplarını ver mekuplarımı...ergenler bile yapsa iğreti duran davranış biçimini sözde büyükler yapmıyor mu daha da fena oluyor.

Annem kac defa yemege geldiniz hep et pisirdim borekleri bile kiymali yaptim sizin gonderdiginiz kurbanin etindrn fazla et yediniz siz bana borclusunuz dicem diyo :) offf valla bizim icimizden de bir cirkeflik kralicesi olarak annemi cikaracaklar :)

bırakın tutmayın anneciginizi :)
annen ne derse desin onların yaptıgının yanında az bile kalır

Ne kadar ayıp, kurban parası yeterli, tabi onuda laf etmezlerse biz 500e aldık siz 450 yolladınız gibi

Ev tutacak oluyorsun kapora veriyorsun vazgeçince onu alamıyorsun değil mi, bire bir karşılayan bir örnek elbette değil ama o mantıkla düşünsünler

Ay yakında nişanlanacağım gelecek senenin kurbanını mı istesem ben de İlk kez duydum çünkü böyle bir adeti. Nedne insanlar birbirine kurban hediye eder ki?

Ev tutacak oluyorsun kapora veriyorsun vazgeçince onu alamıyorsun değil mi, bire bir karşılayan bir örnek elbette değil ama o mantıkla düşünsünler

Valla gondermeyip milletede biz herseyi gonderdik yalan soyluyor iftira atiyorlar demek geliyor icimden ama ben karisamiyorum .. ablam onlarin seviyesine dusmem diyor...

Karşınızdaki insan Türkçe bilmiyor, siz ısrarla Türkçe konuşmaya çalışıyorsunuz gibi olmuş.

Annenizi tutmayın, içinden geleni desin. Çünkü karşınızdaki insanlar, onurdan gururdan habersiz.

ha
Eski nişanlınızla nişan atmanızdan 2 ay sonra nişanlanan kızın aklından şüphe duymadım değil hani..
haberi yoktur belki kızla aynı ilde değiliz hem bu çocuk bana bile benden önce 2 kere söz attığını söylemedi

Ablanız kurtulmuş o kişilerden Allah'ın sevgili kuluymuş valla iki kuruşluk çiçekle, çikolataya tenezzül eden kişilerden ailemi olur rezillik bu başka bir şey değil ben ablanın yerinde olsam yollarım kurbanla iki kuruşluk çiçekti, çikolataydı parasını sustururum çenelerini uğraşmazdım.

Nasıl nişan bu ayol iki taraf da kurban fln kesmiş vay anasını :))

Bayramda kesildi bu kurbanlar biz kendi kesmemuz gereken kurbani kestik onkarda adetden diye arife gunu kurban yolladi onu kestik nisan icin kesilen kurban degil yani bayram icin bizim kestigimiz kurban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…