Nisan atma ve sonrası

Aynen oyle oldular kaldi ki ablam takıları bayramda verdikleri kiyafetleri bile iade etti ... annem hic bir aldiklari hediyeyi kullandirmamisti evlenince giyersin demisti iyikide kullanmamis diyoruz simdi..
Benim bi arkadaşımın başına geldi
Çiçek kuruduğu halde, bir liste düzenleyip masrafımız şu kadar yamzışlardı çiçek bedeli bile içindeydi
Hoş onların durum biraz karmaşıktı
Söz günü imam nikahı da kıyıldı, ben şok oldum ama aileler öyle karar almış dendi
Neyse uzatmayayım nişan atılınca da nişanlısı bu durumu kullandı
Bohça şu bu çiçek hepsini nakit geri ödemezseniz bizde boş ol demeyiz dediler
Var böyle saçma sapan tipler maalesef, ablana selam söyle ucuz bile atlatmış

Ablamda oyle dusunuyor onlarin agzina laf vermek istemiyor

Verilmis sadakan varmis diyor zaten herkez... insanlar cesit cesit... iyi insanlarla karsilastirsin allah ....

Evet zaten bu dönem birşekilde tanıma evresi anlaşamamışsın helalleşmişsin olmuş bitmiş
Arkasına ne düşüyoRsunuz daha ne ayıp !

kurbanı yollayın
kalanı için de hiç aklımıza gelmedi böyle ufak şeyi isteneleceği atmıştık deyin

Gercekten hic aklimiza gelmedi gelseydi bi ihtimal diyip beklerdik biraz ama annem hemen toplayip cope atti... hatta bn nisan kiyafetini bi ihtiyaci olana veririz dedim annem olmaz giyenede hayir etmez deyip cope bile parcalayip atti

Oha! çok komik... Allah insanın çirkefinden korusun gerçekten.. Ben böyle bir saçmalık hiç duymadım açıkçası.. Bunlar istenir mi yahu?

Oha! çok komik... Allah insanın çirkefinden korusun gerçekten.. Ben böyle bir saçmalık hiç duymadım açıkçası.. Bunlar istenir mi yahu?

Komik ki ne komik insanlar da dalga geciyor zaten onlarla ama ablamin baya morali bozuldu rezil oldum diyor... allah manyaklardan sonradan gormelerden korusun insani

Komik ki ne komik insanlar da dalga geciyor zaten onlarla ama ablamin baya morali bozuldu rezil oldum diyor... allah manyaklardan sonradan gormelerden korusun insani

Ay olsun rezil olsun rezilliğin böylesi yüceltir insanı. Ben de nişan bozdum ama hiç böyle şeyler istenmedi... Sırf yokuşa sürmek olsun onlarınki. Kurban kesmek ne demek bunu bile bilmiyormuş erkek kısmı. Verilen kurban geri istenir mi? Vallahi o dana mıdır koç mudur ipten gerisi gerisi döner tepesindeki de cup ateşe

Ben olsam, boş ol demezsen deme çok g.tümdeydi kuru gürültüyle tek kuruş alamazsın derdim

valla ben 3 kuruşluk çaput için kabusları olur konuşacak çok malzeme verirdim onlara, dişe diş kana kan :)

Gorgusuzlukten baska birsey degil bunlarinki onlarin terbiyesizliğine karsilik misliyle karsilik vermek sart aslinda ama onlar gibi olmakta zorlaniriz biz ....

Bak sakın yollamayın.
Ben nişan attım 4 ay oldu. Eski nişanlım, yeniden nişanlandı 2 ay sonra whatsappa sürekli fotoğraf atıyor bir şekilde haberim olmasını sağlıyor neyse.
Ben her şeyi asil bir şekilde paketleyip ilk aldığı gibi verdim.
kutularıyla falan.
İlk baktım yüzüklerimi kıza takmış onu göstere göstere fotoğraf koymuşlar.
Sonra baktım saatim onu göstere göstere fotoğraf koymuşlar.
Sonra da kargo ile tel göndermişler bana bir telefon almıştı kendime yediremeyip parasını ödüyordum sonra onu da geri verdim.
Kesin telefonda benim telefonumdu ay ben şok.
Yazıklar olsun hakkım helal değil.
ben bu adama da deli gibi aşıktım ayrılırken de hem de.
Şimdiki aklım olsa asla geri vermezdim.

Gorgusuzlukten baska birsey degil bunlarinki onlarin terbiyesizliğine karsilik misliyle karsilik vermek sart aslinda ama onlar gibi olmakta zorlaniriz biz ....

Onların yaptıgı sadece terbiyesizlik degil basitlik ve ucuzluk da var.
kurban parası da olmak üzere bir igne dahi yollamazdım,
gelin sıkıyosa alın derdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…