Benim bi arkadaşımın başına geldiAynen oyle oldular kaldi ki ablam takıları bayramda verdikleri kiyafetleri bile iade etti ... annem hic bir aldiklari hediyeyi kullandirmamisti evlenince giyersin demisti iyikide kullanmamis diyoruz simdi..
Ben nisani attigimda kuruttugum gullerine kadar yolladim. Kucun bi kizin bana nisanlim araciligiyla hediye ettigi ipli boncuklu bilekligine kadar... Ama tabi bunlari duygusal dusunerek yaptim. Karsi taraf cikolatasina kadar istemedi. 1 bilezik 1 kunye 1 kupesini yolladim. Bohcasini tulbentini patigini...
Bu bu kadardir. Ne demek cicegi cikolatasi? Muhabbet cok cirkinlesmis. Ama ne istiyorlarsa yollayin. Bu dunyadada obur dunyada da hesap birakmayin derim. Onlarin cirkinligi olarak kalsin bu mesele. Siz hicbirdey istemeyin. Ablanizda yeteri kadar sogumus olur.
Benim bi arkadaşımın başına geldi
Çiçek kuruduğu halde, bir liste düzenleyip masrafımız şu kadar yamzışlardı çiçek bedeli bile içindeydi
Hoş onların durum biraz karmaşıktı
Söz günü imam nikahı da kıyıldı, ben şok oldum ama aileler öyle karar almış dendi
Neyse uzatmayayım nişan atılınca da nişanlısı bu durumu kullandı
Bohça şu bu çiçek hepsini nakit geri ödemezseniz bizde boş ol demeyiz dediler
Var böyle saçma sapan tipler maalesef, ablana selam söyle ucuz bile atlatmış
Iceriginde kotu birsey yok ablam anlasamiyoruz nisan tanima evresidir zaten tanidik birbirimizi ben anlasamayacagima karar verdim allah onunda benimde yolumu acik etsin dedi cocuk icin ne ablam ne ailem kotu birsey solemedi helallestik oldu bitti dedik ama onlar 3 hafta sonra cicek bocek hesabina dustu
kurbanı yollayın
kalanı için de hiç aklımıza gelmedi böyle ufak şeyi isteneleceği atmıştık deyin
saniyorduk ki simdi nisan kiyafetini sozde gelen gondolu nisan cicegini istiyorlar... birde kurbanda gonderdikleri kurbanı istiyorlar ... kurban tamam onun parasini yollariz ama nisan kiyafetleri ve cicekleri annem atti ... sonucta nisan bozuldu evde tutmak olmaz dedik
Oha! çok komik... Allah insanın çirkefinden korusun gerçekten.. Ben böyle bir saçmalık hiç duymadım açıkçası.. Bunlar istenir mi yahu?
Komik ki ne komik insanlar da dalga geciyor zaten onlarla ama ablamin baya morali bozuldu rezil oldum diyor... allah manyaklardan sonradan gormelerden korusun insani
Valla bizde sasirdik ama uc kurusluk caput icin dillerine dusmeyide istemiyor ablam
Benim bi arkadaşımın başına geldi
Çiçek kuruduğu halde, bir liste düzenleyip masrafımız şu kadar yamzışlardı çiçek bedeli bile içindeydi
Hoş onların durum biraz karmaşıktı
Söz günü imam nikahı da kıyıldı, ben şok oldum ama aileler öyle karar almış dendi
Neyse uzatmayayım nişan atılınca da nişanlısı bu durumu kullandı
Bohça şu bu çiçek hepsini nakit geri ödemezseniz bizde boş ol demeyiz dediler
Var böyle saçma sapan tipler maalesef, ablana selam söyle ucuz bile atlatmış
Ben olsam, boş ol demezsen deme çok g.tümdeydi kuru gürültüyle tek kuruş alamazsın derdim
Terbiyesizler..hicbirsey yollamayin..acik ve net..onlar yeterince cirkinlesmis...hicbirsey yollamayin.
valla ben 3 kuruşluk çaput için kabusları olur konuşacak çok malzeme verirdim onlara, dişe diş kana kan :)
Gorgusuzlukten baska birsey degil bunlarinki onlarin terbiyesizliğine karsilik misliyle karsilik vermek sart aslinda ama onlar gibi olmakta zorlaniriz biz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?