Şaka gibi. İlişkini bitirmeyi düşünmek çok yıpratıcı, nişan atıyorsun üstelik. Ve derdi ver bohçamı. İnsan hayatında böyle bir karar verirken iki donu mu düşünür? Alsın münasip bi yerine soksun diyesim geldiKız kardeşim nilan atmıştı zaten yaşı küçüktü istemiyoduk erkenden evlensin ama sevdiği için tamam dedik.nişan olunca iş ciddeyete binince çocuğu bi rahatlama geldi sandı ki kardeşim ayrılamaz nişan oldu adı kondu gibi kardeşime hakaret etmeye başladı ikide bir al yüzüğünü ver bohçamı saçmaladı iyice kardeşimde en sonunda bu şeylere dayanamadı ayrılmıştı.sonra kardeşime salakmısım evde oturuyon git kurslara üniye falan dedim 2yılda olsa git dedim.dil kursuna gitti 2yıllık üniye gitti şimdi güney koreli damadımız var yaza düğün sonra oraya gitcek buraya gelcekler falan
Nişan la nın ca çıktı hepsi piyasaya malesef...Yuh. Ne şerefsiz insanlarmış. Valla tutamadım kendimi.
Ablanız flört etmedi mi ? Böyle denyo insanlarla nasıl biraraya geldi,nasıl nişanlandı?
10 gün kala nişan atmanız büyük cesaret nedeni neydi merak ettim :)Ben nikaha 10 gün kala nişan attım 2010 yılında. Ev tutulmuş, eşyalar alınmış,gelinlik dikilmiş,balayı bile ayarlanmış, düğün yeri hazırdı. Herkes çok şaşırmıştı. Ben bile nasıl yaptım diye kendime şaşırmıştımama dayanacak gücüm kalmamıştı. Nişanlıyken bu kadar kapris yapan evlenince neler yapmaz dedim . Çok yalvardı çok. Her gün okuluma çiçekler gönderdi pahalı hediyeler gönderdi ama hiç birini kabul etmedim . Annemin ayaklarına bile kapandı yalvardı . Arkadaşlarım taş olsa çatlardı ikna olurdu diyorlardı benim için ama affetmedim . Bir ömür çekeceğime bir kaç ay üzülürüm geçer dedim . İyi ki de affetmemişim . Affetsem net boşanırdık. Şimdi evliyim bir kızım var hayat güzel
Allah korumuş. Ailenin akıbetini çok merak ettim.Nişan la nın ca çıktı hepsi piyasaya malesef...
Hakaret etmiş bir de Bunların üstüneŞaka gibi. İlişkini bitirmeyi düşünmek çok yıpratıcı, nişan atıyorsun üstelik. Ve derdi ver bohçamı. İnsan hayatında böyle bir karar verirken iki donu mu düşünür? Alsın münasip bi yerine soksun diyesim geldi
Valla bu köylü kafasından kurtulup, yabancı damat bulmasına çok sevindim.
Ayrıldım zaten dinlemek istiyorum sadeceBaskalarinin hikayesinin size ne katkisi olacak?
Gelecekle ilgili supheleriniz varsa, dogru kisi olmadigini dusunuyorsaniz ayrilin.
Sebep?Ayrıldım zaten dinlemek istiyorum sadece
Çünkü yalvarırken ikna etmeye çalışırken birisi bu kararı almam kolay değildi ben de umut verici hikayeleri dinledikçe mutlu oluyorum nedeni bu çünkü bana karşına saçma sapan biri çıkarsa pişman olacaksın ben de olacağım dediSebep?
Aynen öyle oldu .. aileden haberimiz yok onlar Bartın'da lar bizden uzak Allah'a yakın olsunlarAllah korumuş. Ailenin akıbetini çok merak ettim.
Ya rezalet bir durum, ablasının çocuğu olmuyor dye ablanı damızlık görmüşler.
Ay ay adama bak bosversene, neler cikar daha karsina. Hiccc dusunme bile.Çünkü yalvarırken ikna etmeye çalışırken birisi bu kararı almam kolay değildi ben de umut verici hikayeleri dinledikçe mutlu oluyorum nedeni bu çünkü bana karşına saçma sapan biri çıkarsa pişman olacaksın ben de olacağım dedi
Bizim için uğraşıyorum pişman olmayalım diye diyor ama derdi kendisi çğnkü asıl o pişman olacak hiç gitmez zannettim hep beni çekti ama sildi attı diyecek hatalı bendim diyecek ve pişman olacak derdi bu bana göre sadece kendini düşünüyorAy ay adama bak bosversene, neler cikar daha karsina. Hiccc dusunme bile.
Birak ne derse desin, dusunsun, yapsin. Yerinde olsam hic tinlamam, notunu vermissin gitmis.Bizim için uğraşıyorum pişman olmayalım diye diyor ama derdi kendisi çğnkü asıl o pişman olacak hiç gitmez zannettim hep beni çekti ama sildi attı diyecek hatalı bendim diyecek ve pişman olacak derdi bu bana göre sadece kendini düşünüyor
Nişan atmadım ama bu tarz bi erkek arkadaş yerine koyduğum vasıfsız olmuştu hayatımda ne yazık ki. Kendi sevdiği beğendiği şeyler benimle uyuşmadığında biz anlaşamıyoruz bik bik der gecenin köründe ayrılık mesajı atar sabah ben görmemişsem pişman olup silerdi. Bi gece uyumamıştım mesajını anında okudum ok dedim dumur oldu haftalarca yalvardı evlenme teklifi etcektim yüzük almıştım falan abuk subuk şeyler ben dönmeyince tehditlere başladı yine de dönmedim üstüne bikaç ay sonra başkasıyla şak diye nişanlandım şu an evliyim. Hiç pişman değilim iyi ki o aptalla evlenip heba etmedim kendimi. Gittiğimiz bi yerde bile garsonlara ben bakar mısınız derdim iş beğenmezdi vs vs pısırık saçma sapan biriydi sesi bana çıkardı ıy nefret ettim yine oh iyi ki kurtulmuşumSorun netim diyen bir erkeğin bir türlü net davranmaması ve ayrılınca pişman olup yalvarması
Numarani degistir kurtul o dengesizden. Evlenirsen daha cok cekersinMerhaba arkadaşlar , aranızda nişan atıp mutlu olup iyi ki nişan atmışım diyenlerin hikayelerini dinleyebilir miyim ? Özellikle nişanlı çiftlerin dışındaki faktörlerden ziyade nişanlıların kendisinden kaynaklanan nedenlerle nişan atanlar anlatırsa sevinirim
Aynen öyle düşünsene bide bunu erkek sölüyo yani nekadar itici kardeşimde sürekli uyarıyodu kendini düzelt öyle düğün olcak diye oda niye düğünü uzatıyon al bohcamı ver bohçamı diyip duruyomuş meğer kardeşimde en sonunda gelip almazsan adam değilsin demiş snra gelip aldı Allahtan kardeşim evde diğildi.kardeşim hiç beklemedi o konuşmaları son oldu hemen hattını kırdı başka hat aldı.bide kardeşimin arkasından edepsizce konuşmuş.valla kardeşimin verilmiş sadkası varmış.çünkü kardeşmden kaç yıl sonra ailesi baya kötü oldu aile içinden biri kadın cinayeti işledi.Şaka gibi. İlişkini bitirmeyi düşünmek çok yıpratıcı, nişan atıyorsun üstelik. Ve derdi ver bohçamı. İnsan hayatında böyle bir karar verirken iki donu mu düşünür? Alsın münasip bi yerine soksun diyesim geldi
Valla bu köylü kafasından kurtulup, yabancı damat bulmasına çok sevindim.
Bu arada diğer konunuzu okudum inşallah evlenerek yanlış yapmazsınız.aşkından gebersemde böle biriyle evlenmem ailenizde destek oluyomuş bazı aileler var adı kondu geri dönüş olmaz diyo umarım yanlış karar vermezsiniz.Merhaba arkadaşlar , aranızda nişan atıp mutlu olup iyi ki nişan atmışım diyenlerin hikayelerini dinleyebilir miyim ? Özellikle nişanlı çiftlerin dışındaki faktörlerden ziyade nişanlıların kendisinden kaynaklanan nedenlerle nişan atanlar anlatırsa sevinirim
Sürekli kapris yapar, küser her şeye haftalarca trip atar. Sanki o kadın ben erkek.En son kavga ettik bana blöf yapıyor güya kuş beyniyle gideceğim düğün mekanını iptal edeceğim dedi. Git lan dedim git. Attım yüzüğü kel kafasına. Bir daha da takmadım o yüzüğü köpek gibi yalvarmasına rağmen.10 gün kala nişan atmanız büyük cesaret nedeni neydi merak ettim :)
E hani kararlıydın dönmeyecektin? Nikah tarihi bile almaya bile gelmeyen adam için hala neyin kafa karışıklığını yaşıyosun anlamıyorum ki? Diğer konunda da onca şey yazıldı sana neden barışmaman gerektiğine dair. Hala kafam karışık diye konu açıyorsan demek ki biz ne dersek diyelim sen yinede döneceksin eski nişanlına. Zaten daha ilk konunu açtığın zaman ben hissetmiştim kafanın karışık olduğunu. Yoksa neden nişan attıktan sonra hala gelip sizce iyi mi yapmışım diye sorasın ki.Nişan attım yalvar yakar affet hata yaptım diyor kafamı karıştırmak istiyor ama kafam karışsın isteniyorum o yüzden bu durumları yaşayan insanların hikayelerini bilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?