Ya ben mutlu olamam demedim ki ya elbet mutlu olurum ama mutlu hikayeler duymak istiyorum isteyen yazar istemeyen yazmaz zorlayan yokKusura bakma da 2 çocukla ortada kalmış gibi davranıyorsun. Yıllar önce ben de nişanlımdan ayrıldım, şu an gayet mutlu bir evliliğim var. Hayatın ona mı bağlı? Neden mutlu olamayacaksın
Ne gibi sorunları vardı mesela ?Nişanlıyken sorunlu olduğunu anladım. Nişan atmaktan korkup evlendim 15 ay sonra boşandım. Sevgiliyken aramızda ne sorun varsa nişanlanınca bir tık arttı. Evlenince de boşanma sebebi oldu. Yani sorunları küçümsemeyin. Kurtulmuşsunuz.
Hayır alkol yokAlkol varsa zaten barışmayın bir daha. Benim eski sevgilim de kullanırdı. Bu sebeple ayrıldım. Benden sonra evlendi ama boşandı hemen.
Sil ,engelle yani size ulaşmaması için herşeyi yapın... alışacaksınız sabır...Nişan attım yalvar yakar affet hata yaptım diyor kafamı karıştırmak istiyor ama kafam karışsın isteniyorum o yüzden bu durumları yaşayan insanların hikayelerini bilmek istiyorum
Ne terbiyesiz insanlar var ablanız neden atmıştı nişanıAblam nişan attı hiç te pişman olmadı... Biz onların bohçalarını ter temiz bir şekilde yolladık onlar bizimkileri makas ile kesip parçalayıp yollamışlar..
Hayır alkol yok
Pardon. Başkası alkol yazmış. Siz daha önce yazmıştınız. Ailenize terbiyesizlik yapıp sürekli kararsızım diyen bir insanla hala neden uğraşıyorsunuz? Nişan atıp mutsuz olmazsınız. Atılması gereken nişanı atmazsanız mutsuz olursunuz. Aynısını benim arkadaşım yaşadı. Attı nişanı kız. Ve şu anda iyi ki diyor. Eşiyle tanıştı ve çok mutlu. Eski nişanlısının ailesi de hala arkadaşımın arkadaşlarına bile gelinlerini kötülüyorlar. Bebek sahibi olacaklar diye acele ettiler biz istemiyorduk gibi sözler bile söylediler. Bakımsız kendini saldı vs herşeyi anlatmışlar. Eden buluyor ama yine de anlatmaları ne kadar hadsiz olduklarının göstergesi.Hayır alkol yok
Kaynanası demiş ki hemen çocuk yaparsınız ilk çocuğuda ablasına evlatlık verirsiniz demiş ablam da hayır ben veremem kimseye çocuk demiş ex kaynana da vericeksin benim kızımın çocuğu olmuyor demiş ablamda ağır konuşunca ex eniştede senin ağızını yüzünü kırarım demiş hemen nişan attı ablam ..Ne terbiyesiz insanlar var ablanız neden atmıştı nişanı
Ayyyyy ne kadar saçma insanlar var inanamıyorum şok oldum iyi ki evlenmeden demişler bunu da gerçek yüzleri ortaya çıkmışKaynanası demiş ki hemen çocuk yaparsınız ilk çocuğuda ablasına evlatlık verirsiniz demiş ablam da hayır ben veremem kimseye çocuk demiş ex kaynana da vericeksin benim kızımın çocuğu olmuyor demiş ablamda ağır konuşunca ex eniştede senin ağızını yüzünü kırarım demiş hemen nişan attı ablam ..
Evet kesinliklePardon. Başkası alkol yazmış. Siz daha önce yazmıştınız. Ailenize terbiyesizlik yapıp sürekli kararsızım diyen bir insanla hala neden uğraşıyorsunuz? Nişan atıp mutsuz olmazsınız. Atılması gereken nişanı atmazsanız mutsuz olursunuz. Aynısını benim arkadaşım yaşadı. Attı nişanı kız. Ve şu anda iyi ki diyor. Eşiyle tanıştı ve çok mutlu. Eski nişanlısının ailesi de hala arkadaşımın arkadaşlarına bile gelinlerini kötülüyorlar. Bebek sahibi olacaklar diye acele ettiler biz istemiyorduk gibi sözler bile söylediler. Bakımsız kendini saldı vs herşeyi anlatmışlar. Eden buluyor ama yine de anlatmaları ne kadar hadsiz olduklarının göstergesi.
Aynen.. sende nişanı attıysan geri dönme sakın yüzüne bile bakma yoksa ilerde çok pişman olursun dengesiz herif... Nikaha gelmez rezillik çıkar.Ayyyyy ne kadar saçma insanlar var inanamıyorum şok oldum iyi ki evlenmeden demişler bunu da gerçek yüzleri ortaya çıkmış
Evet dengesiz kafamı karıştırmaya çalışıyor ama başaramayacakAynen.. sende nişanı attıysan geri dönme sakın yüzüne bile bakma yoksa ilerde çok pişman olursun dengesiz herif... Nikaha gelmez rezillik çıkar.
Yuh. Ne şerefsiz insanlarmış. Valla tutamadım kendimi.Kaynanası demiş ki hemen çocuk yaparsınız ilk çocuğuda ablasına evlatlık verirsiniz demiş ablam da hayır ben veremem kimseye çocuk demiş ex kaynana da vericeksin benim kızımın çocuğu olmuyor demiş ablamda ağır konuşunca ex eniştede senin ağızını yüzünü kırarım demiş hemen nişan attı ablam ..
Güney Koreli damat güzel olmuş gerçekten :)Kız kardeşim nilan atmıştı zaten yaşı küçüktü istemiyoduk erkenden evlensin ama sevdiği için tamam dedik.nişan olunca iş ciddeyete binince çocuğu bi rahatlama geldi sandı ki kardeşim ayrılamaz nişan oldu adı kondu gibi kardeşime hakaret etmeye başladı ikide bir al yüzüğünü ver bohçamı saçmaladı iyice kardeşimde en sonunda bu şeylere dayanamadı ayrılmıştı.sonra kardeşime salakmısım evde oturuyon git kurslara üniye falan dedim 2yılda olsa git dedim.dil kursuna gitti 2yıllık üniye gitti şimdi güney koreli damadımız var yaza düğün sonra oraya gitcek buraya gelcekler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?