nişan atmak bu kadar mı kolay

sippsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
129
3
68
Konya
evin tamamına kredi çekip ev almaktansa oturmuş olduğum çok iyi lojmanda kalalım dedim uzun bir kavga çıktı
sonra basit nedenle tartışıyorken telde bu ilişkide yokum dedi ve yüzüğü çıkarıp verdi ertsi gün

bu kadar kolay olabilir mi bir ayrılık nişan bu sonuçta tam üç yıllık emek var ortada
neler oluyor şu hayatta oysa tam üç ay sonra evlenmiş olacaktık

Hayır tabi ki,normalde bu kadar kolay olmamalı.
Ayrıca söylediğiniz şey gayet mantıklı.Evin tamamına kredi çekmektense,
belki biraz birikim yapılır lojmanda otururken.
Kredi miktarı az olur dolayısıyla da daha az sıkışılır.
Bence bunun altında başka bir şey var.
Yani bu tek başına son derece geçersiz bir sebep.
Boşverin çok daha iyi olmuş bence.
En ufak bir tartışmada, ayrılmaya kalkan bir erkekle zaten yürümezdi evlilik.

nişan atmak o kadar kolay olmasa gerek diyorum ve kısa sürede barışacağınızı düşünüyorum çünkü evlilik öncesi böyle gerilimler oluyor sonrasında tatlıya bağlanıyor... :S ama tabi ki ne olur bilinmez ... hayırlısı olsun..

Hayır tabi ki,normalde bu kadar kolay olmamalı.
Ayrıca söylediğiniz şey gayet mantıklı.Evin tamamına kredi çekmektense,
belki biraz birikim yapılır lojmanda otururken.
Kredi miktarı az olur dolayısıyla da daha az sıkışılır.
Bence bunun altında başka bir şey var.
Yani bu tek başına son derece geçersiz bir sebep.
Boşverin çok daha iyi olmuş bence.
En ufak bir tartışmada, ayrılmaya kalkan bir erkekle zaten yürümezdi evlilik.

Aynen katiliyorum. Boyle birseyden ayrilandan suphe ederim

sağolun arkadaşlar,,
ben sırf o istiyor diye bu şehire geldim ve çok iyi bir lojmanda çıktı
ailesine nişanı atıcam demiş onlar ne benimle nede ailemle konuşmadan tamam demişler
ne garip nişan tüm aile arasında yapılıyor ama baba oğul bi konuşmayla bitiriiyorlar bu ilişkiye

aferin onlara diyorum

kızlar hissettiğim şey ayrılığın acısı değil bu garip durumu hazmedememek bu durum geçince belki yaşacağım ayrılığın acısını oysa şimdilik tek hissettiğim hazmedememek ve kızgınlık

Bence de bunun altında başka bir neden olmalı söylediğinizde hiç bir abes durum göremedim ben :26:

sağolun arkadaşlar,,
ailesine nişanı atıcam demiş onlar ne benimle nede ailemle konuşmadan tamam demişler
ne garip nişan tüm aile arasında yapılıyor ama baba oğul bi konuşmayla bitiriiyorlar bu ilişkiye

aferin onlara diyorum

kızlar hissettiğim şey ayrılığın acısı değil bu garip durumu hazmedememek bu durum geçince belki yaşacağım ayrılığın acısını oysa şimdilik tek hissettiğim hazmedememek ve kızgınlık

aileye bak hiç yapıcı olalım, bunlar genç demek yok...

Tabi ki bu böyle bir sebepten ayrılık olmaz; ya ilişkiniz yıpranmıştı bunu bahane etti, ya da sizi ayrılmakla korkutup istediğini yaptırmaya çalışıyor ki bu en kötüsü.

Biraz bekleyin, diyalog kurmayı deneyecektir; en ufak bir görüş ayrılığında yüzükleri çıkarmanın çocukça bir şey olduğunu izah edin ona, karşındakini ikna etmenin yolu bu değil.

Nişanlılık tanıma sürecidir, bu davranışı size onun kişiliği hakkında çok şey anlatmış olmalı.

Başka bir gerekçesi var mı onu da anlamak lazım, iyi tartın derim.

Tabi ki bu böyle bir sebepten ayrılık olmaz; ya ilişkiniz yıpranmıştı bunu bahane etti, ya da sizi ayrılmakla korkutup istediğini yaptırmaya çalışıyor ki bu en kötüsü.
Biraz bekleyin, diyalog kurmayı deneyecektir; en ufak bir görüş ayrılığında yüzükleri çıkarmanın çocukça bir şey olduğunu izah edin ona, karşındakini ikna etmenin yolu bu değil.
Nişanlılık tanıma sürecidir, bu davranışı size onun kişiliği hakkında çok şey antlatmış olmalı.

Başka bir gerekçesi var mı onu da anlamak lazım, iyi tartın derim.

eğer bunu gerçekten yapımışsa yani ayrılıkla kortukup istediklerini yaptırmak istiyorsa bu durumu affetmek içimden gelmez
umarım bu kadar basit değildir

ama ailesinin dirençsizliğini hazmedemiyorum

Ne insanlar var! Yapıcı olmak varken bu kadar yıkıcı olmak niye?
Bence sen dua et, yol yakınken kurtulmuşsun..

Pes ! Böyle bir sebepten nişan atılıyorsa söylenecek hiçbirşey yok. Canım inşallah bu günleri kolayca atlatırsın. sadece ayrılmak için sebebi buysa sevgisi falan yokmuş bence. İnsan böyle bir sebepten ayrılır mı hiç. Belki de ayrılmaya niyeti vardı bunu bahane etti. Ailesine de ayrıca bravo. İkinizi de bi kenara çekip konuşsalardı ne oluyor diye. Hemen nasıl kestirip atmışlar. Çok yazık gerçekten...

bugün artık eski olan nişanlımın kardeşi aradı beni o aratmadı sakın öyle düşünme dedi
aramızda bir hukuk varmış o günlerin hatırına aramış istediğim zaman onu arayabilir mişim filan bir şeyler söyledi
bir şeyler daha dedi ama hatırladıklarım bunlar

neler oluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
unutmaya başlayamadım bile daha çünkü halen kızgınlığım geçmedi
ya düşünsenize kızlar daha ayrılığın acısını bile yaşamadım
bir oraya gelemedim daha
yirmi gündür

sağolun arkadaşlar,,

aferin onlara diyorum

kurtuldum diye şükredin

sani kardeşine bilerek arattı bence ne haldesin öğrenmek için çünkü genelde görümceden dost olmaz da:) o yaptıklarına pişman bence senin nabzını yokluyo. ama affedersen dediğim dedik bir erkekle bir ömür yaşamak zorunda kalırsın bi de affetmenden güç alır iyice ezmeye başlar seni ne de olsa affediliyorum diye güçlü ol tatlım böylelerine meydan vermeyelim

canım üzme kendını sen .bu sebepden dolayı ayrılık olmaz

eger olursa da sadece bahane olur .nısanlının kardesı de aradıgına

gore bellı kı ortada ayrılık fılan yok .emın ol nısanlın aratmıstır .

sen uzme kendını sakın .

boşver kardeşi bidaha ararsa iyiki böyle olmuş gibisinden konuş bırak çatlasın senin üzülüp barışmak istediğini düşünüyor.

en azından kendini baştan belli etmiş evlendikden 1ay sonra belli etse daha kötü olurdu. verilmiş sadakan varmış şu mubarek günlerde ne olduğu ortaya çıkmış

var ya şu erkeklerden nefret ettim iyice yaaa.ağız dolusu küfür edesim var yaaa.
bu sebepten nişan atılmaz tabıı kı.ama canları isterse atıyorlar sonra gerı dönüyorlar karşıdaki taş nası olsa..:47:

sen arama üstüne gıtme canım..

Back
X