nişan atmak bu kadar mı kolay

Ayrılma sebebiniz tabiki bu değil, en son o konuda tarıştığınız için öyle sanıyorsun.

Bazı şeyler birikir birikir birikir...

En son çok saçma bir sebepten patlama noktasına gelir.

Ayrıca hissiyat diyelim... biraz maddiyat sezdim açıkçası

Amaç sizle yaşamak değil de sizle lüks yaşamak gibi geldi...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:34:

Son düzenleme:
artık yavaş yavaş geçiyor kırgınlığım
acı hissediyorum ama tamamen beklediğimden farklı o kadar canım yanmıyor
alış veriş yapıyorum tv izliyorum arkadaşlarla zaman geçiriyorum

hayat yine devam ediyor

aklıma hiç gelmiyor değil elbette ama bu yapılanlardan sonra ayrılığa alışmak zor gelmiyor

artık yavaş yavaş geçiyor kırgınlığım
acı hissediyorum ama tamamen beklediğimden farklı o kadar canım yanmıyor
alış veriş yapıyorum tv izliyorum arkadaşlarla zaman geçiriyorum

hayat yine devam ediyor

aklıma hiç gelmiyor değil elbette ama bu yapılanlardan sonra ayrılığa alışmak zor gelmiyor

Ben de nişanlımdan ayrıldım.1 ay oldu. Zor bir süreç. Ben de toparlanmaya çalışıyorum. Benim mesleğim olduğu için aşamalarını biliyorum. İlk aşama inkar aşamasıdır. Sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi davranılır. İkinci aşama yas aşamasıdır. Acı bu evrede yaşanılır. Sonraki aşamada kızgınlık duyarsın v.s Bunları yaşamak bu sürecin bir parçası ve gayet sağlıklı bir durum. İsterseniz destek de alabilirsiniz daha rahat atlatmak açısından

Ben de nişanlımdan ayrıldım.1 ay oldu. Zor bir süreç. Ben de toparlanmaya çalışıyorum. Benim mesleğim olduğu için aşamalarını biliyorum. İlk aşama inkar aşamasıdır. Sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi davranılır. İkinci aşama yas aşamasıdır. Acı bu evrede yaşanılır. Sonraki aşamada kızgınlık duyarsın v.s Bunları yaşamak bu sürecin bir parçası ve gayet sağlıklı bir durum. İsterseniz destek de alabilirsiniz daha rahat atlatmak açısından

Bu arada yas evresi öfke ve pazarlık evresinden sonra geliyor. En son aşama da kabulleniş. Yas süreciyle aynı süreç ilişkinin bitmesi. İkisinde de kayıp ve travma yaşanıyor.

dün eski nişanlım aradı onda kalan doğum gününde hediye ettiğim bir saat vardı bozulmuş tamir ettirecekmiş
bana geri verecekmiş
bunun için aramış

ne yapmaya çalışıyor anlamadım
benim hediyeyi geri isteyecek kadar küçük mü görüyor acaba
yoksa anılardan mı kurtulmaya çalışıyor

saatt bahane olmuş canım seni yokluor bencee,,,bence sorumluluk almak yaklaşıncaa korkmuşmudur acaba,nebilim evlilik önce gelgitler yaşanırr bende yaşadımm,,nesee hayırlısıı bakalımm..iyi düşününn..

Back
X