- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
işin çoook zor şekerim nişanlım şöyle böyle diyorsun da insan sadece nişanlıyla evlenmiyor aile ile evleniyor senin el üstünde tutulacağın en çok sevilip değer verilmesi gereken zamanda bunlar yapılıyorsa evlenince burnundan fitil fitil getirirler .biz de tesettürlü bir aileyiz ben koskoca insanın ne başörtüsüne karışırım ne de giyimine ahlakı imanına bakarım önce hem onlar bilmiyorlar mı senin açık olduğunu bu zamana kadar kafaları nerdeymiş ?Selam arkadaşlar 11aydır nişanlıyım eylülde düğünm var şu zaman kadar herşey güzeldi sorunsuz ilerledi diyebilirim fakat nişanlımın ailesi kapalı ve benim son zamanda anladığım olayda beyinleride kapalı ben açık bir bayanım 28 yaşındayım ve yaşam şeklim tarzım tipim belli pantalon giymem istenmiyor etek giycekmişim ve yaşadığım şehirden ayrılcam onların bulunduğu şehirde yaşıycaz bir sürede olsa nişanlımla ben.giyim konusu hep sorun oldu aslında gelinliğe kadar bile sartı bu mevzu ama pantalonu mu bize değişiyosun konusu olunca koptuğum nokta oldu bunu yapamıycam fakat nişanlımı seviyorum onunla hiç bir sorun yok fakat ailesi ona bile söz hakkı tanımıyor.sanırım bu işin bitmesi gerekiyor güç durumdayım sizce ne yapmalı????
Selam arkadaşlar 11aydır nişanlıyım eylülde düğünm var şu zaman kadar herşey güzeldi sorunsuz ilerledi diyebilirim fakat nişanlımın ailesi kapalı ve benim son zamanda anladığım olayda beyinleride kapalı ben açık bir bayanım 28 yaşındayım ve yaşam şeklim tarzım tipim belli pantalon giymem istenmiyor etek giycekmişim ve yaşadığım şehirden ayrılcam onların bulunduğu şehirde yaşıycaz bir sürede olsa nişanlımla ben.giyim konusu hep sorun oldu aslında gelinliğe kadar bile sartı bu mevzu ama pantalonu mu bize değişiyosun konusu olunca koptuğum nokta oldu bunu yapamıycam fakat nişanlımı seviyorum onunla hiç bir sorun yok fakat ailesi ona bile söz hakkı tanımıyor.sanırım bu işin bitmesi gerekiyor güç durumdayım sizce ne yapmalı????
zaten adam açık açık söylemese de üstü kapalı söylemiş
"ailemin yanında dikkat edersin, sonra nasıl istersen öyle giyin" demiş
bu ne demektir?
"ben anneme karşı gelemem, sözünden çıkamam, sen fedakarlık edeceksin"
Muzurtilki, bunun tam da senin soyledigin anlama geldigini dusunmuyorum ben ya.
ben normalde crop tshirtler, mini etekler falan giyerim. Hatta genelim sudur ya ust dekolteli ya bacak.Ama esim de ailesinin yanina giderken bu sekilde giymemi istemez. Tabirk caizse daha usturuplu giyinirim. Tisort pant ya da tisort tayt gibi.
esim de normalde sort giyer ornegin ama benim ailemin yanina giderken sort giymez.
Saygi gibi dusun, bu oyle bir sey.
Konu sahibi, benim esimin ailesi kapali. Hem de bayagi kapali. Ama esim oyle degil. Mesela alkol almak, gece eglenmeye cikmak vs onlarin kesinlikle kabul etmeyecegi seyler. Ama biz esimle seviyoruz. Bunu yaptigimizdan da pek kimsenin haberi olmuyor. Hayatimizi ayri yasiyoruz. Bunu yapabilecek karakterde mi sevgilin? Sana o guveni veriyor mu? Bilmiyorum ben gene de esimin ailesinin memleketine gitmezdim heralde. Gelinlige karismalari falan da hos degil.
Bana hala bitirmen daha dogru geliyor.
zaten adam açık açık söylemese de üstü kapalı söylemiş
"ailemin yanında dikkat edersin, sonra nasıl istersen öyle giyin" demiş
bu ne demektir?
"ben anneme karşı gelemem, sözünden çıkamam, sen fedakarlık edeceksin"
fakat ailesi ona bile söz hakkı tanımıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?