Selam arkadaşlar 11aydır nişanlıyım eylülde düğünm var şu zaman kadar herşey güzeldi sorunsuz ilerledi diyebilirim fakat nişanlımın ailesi kapalı ve benim son zamanda anladığım olayda beyinleride kapalı ben açık bir bayanım 28 yaşındayım ve yaşam şeklim tarzım tipim belli pantalon giymem istenmiyor etek giycekmişim ve yaşadığım şehirden ayrılcam onların bulunduğu şehirde yaşıycaz bir sürede olsa nişanlımla ben.giyim konusu hep sorun oldu aslında gelinliğe kadar bile sartı bu mevzu ama pantalonu mu bize değişiyosun konusu olunca koptuğum nokta oldu bunu yapamıycam fakat nişanlımı seviyorum onunla hiç bir sorun yok fakat ailesi ona bile söz hakkı tanımıyor.sanırım bu işin bitmesi gerekiyor güç durumdayım sizce ne yapmalı????
Ne demek pantolon giyme? Yani tum hayatin etekle mi gececek? Valla bugun pantolunu mu bize degisiyosun der, yarin kafani ort der, ertesi gun makyaji birak der, sonra da ferace giy der, der de der, yobazla ugrasilmaz, taviz tavizi dogurur. Bence iyi dusun.Selam arkadaşlar 11aydır nişanlıyım eylülde düğünm var şu zaman kadar herşey güzeldi sorunsuz ilerledi diyebilirim fakat nişanlımın ailesi kapalı ve benim son zamanda anladığım olayda beyinleride kapalı ben açık bir bayanım 28 yaşındayım ve yaşam şeklim tarzım tipim belli pantalon giymem istenmiyor etek giycekmişim ve yaşadığım şehirden ayrılcam onların bulunduğu şehirde yaşıycaz bir sürede olsa nişanlımla ben.giyim konusu hep sorun oldu aslında gelinliğe kadar bile sartı bu mevzu ama pantalonu mu bize değişiyosun konusu olunca koptuğum nokta oldu bunu yapamıycam fakat nişanlımı seviyorum onunla hiç bir sorun yok fakat ailesi ona bile söz hakkı tanımıyor.sanırım bu işin bitmesi gerekiyor güç durumdayım sizce ne yapmalı????
İstanbul da yaşıyorum buraya gelmesini istedim ailem hertürlü yardımıda yapmaya hazır fakat babasınıda ezip geçemiyor maalesef her türlü düşünüyorum oda orda olmak istemiyor yıllardr yurt dışında üniversitedeydik okul bitince mecbur. Döndü ailesinin yanına mesleği babasının mesleğide olunca babası kendi ofisinde çalışmasını istyor kendi ayakları üzerinde durması için müsade etmiyor çok gergin inatçı ve dediğim dedik bir babası var tüm sülale önünde eğiliyor saçma salak bir biçimde 5yıldr birlikteyiz herşey güzel ama aile böyle yapınca ne yapacağımı bilemedim silip atmak mı gerek
birbirinizi seviyorsanız,bundan başka aranızda sorun yoksa ve en önemlisi nişanlın seni koruyabiliyorsa öyle kabul ediyorsa birlikteliğini bozma devam et... Bende evlenirken aynı durumu yaşamıştım eşimin aileside aşırı muhafazakardır ama şuan kimse karışmıyor böyle kabullendiler eşinin arkanda desteği çok önemli bir nokta .. nişanlınla ciddi olarak konuş kendini değiştirmeyeceğini öyle kabul etmesi gerektiğini bilsin ve seni ezdirmemesi gerektiğini bilsin,hatta evlendikten sonra bu sorunlar devam ederse evlilik yürümez diye de bir dipnot geç..Selam arkadaşlar 11aydır nişanlıyım eylülde düğünm var şu zaman kadar herşey güzeldi sorunsuz ilerledi diyebilirim fakat nişanlımın ailesi kapalı ve benim son zamanda anladığım olayda beyinleride kapalı ben açık bir bayanım 28 yaşındayım ve yaşam şeklim tarzım tipim belli pantalon giymem istenmiyor etek giycekmişim ve yaşadığım şehirden ayrılcam onların bulunduğu şehirde yaşıycaz bir sürede olsa nişanlımla ben.giyim konusu hep sorun oldu aslında gelinliğe kadar bile sartı bu mevzu ama pantalonu mu bize değişiyosun konusu olunca koptuğum nokta oldu bunu yapamıycam fakat nişanlımı seviyorum onunla hiç bir sorun yok fakat ailesi ona bile söz hakkı tanımıyor.sanırım bu işin bitmesi gerekiyor güç durumdayım sizce ne yapmalı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?