• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

meloshcum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
57
35
1
24
1 buçuk yıldır bir ilişkim var. 1 aydır da nişanlıyım. Nişan öncesi dönemde de takıldığım ancak sineye çektiğim gçrmezden geldiğim şeyler olmuştu. Nişanlım kardeşlerine çok düşkün. Aslında aynı evde birbirlerini hiç görmüyolar bile ama onlar için her şeyi yapar. Kız kardeşleriyle ilk tanıştığımızda ben çok konuşamamıştım utanıp ve bana sonrasında kızlara ayıp oldu neden konuşmadın onlara mesaj at demişti. Başka bi olayda kız kardeşi üniversitemize geziye gelmişti o gün ben sınavım olduğundan yurtta ders çalışmaktaydım okula geçmemiştim sınav akiamdı akşam okula geçtiğimde de kız kardeşi gitmişti. Sınav sonrası nişanlımla buluşucaktık. Ancak ben okula gelip kız kardeşiyle buluşmadığım için benimle buluşmaya gelmedi ben bunu sınav çıkışı öğrendim ve yine bana kardeşime ayıp oldu ona mesaj at dedi. Daha çalışmıyoruz gelirimiz yok ben ileride zengin olursam kardeşlerime iş kurarım onların da zengin olmasını en az benim seviyemde olmasını isterim haberin olsun dedi dedim evde olmayan camiye haramdır haberin olsun iştr ben kendimi ayarlarım ben de zengin olurssm yaparım bilmem ne dedi. Kardeşi okulda hocalarıyla sorun yaşamış hoca bağırınca korkup bayılmış altına yapmış bana anlattı kzıkardeşime geçmiş olsun mesajı at dedi. Nişanda fotoğrafçımız yoktu arkadaşım ve kardeşi çekevekti takı töreninde arkadaşım ikramlardan yiyodu fotoğraflar kız kardeşine kaldı diye benim kız kardeşim fotoğrafçı mı ona ayıp oldu dedi. Yengesi yabancı ilk kez isteme nişanda gördüm yengesine defalarca kez gülümsememe rağmen kafasını her seferinde farklı yöne çevirdi. Ben bundan ona bahsetmedim ama. Nişandan sonra hep yengemle konuştun mu diye sorup durdu yok ortam olmadı dedim. Nişandan 3 hafta sonra yengesinin tezini atıp onlara teşekkür ettiği kısmı atmış beni yengen ilgilendirmiyor bana böyle böyle yaptı kim bana nasılsa ben de öyle davranırım dedim beni cadı gelin ilan etti yengem hamile ve yabancı ondandır diyerek onu savundu. Anneannem vefat etti o sırada onun da yeğeni beklenenden 2 hafta erken doğdu. Anneannemin 7sini okuturken evde 250 kişi vardı ben servis yapıyodrdum telefon yanımda bile değildi bana 4 5 tanr mesaj atmış birtanesi de yeğeninin ameliyat süreciyle ilgiliydi kalbinde sorun varmış stent takılıp ssonra da zamanla ameliyat olucakmış. Ben de müsait değilim servis yapıyorum dedim ve o mesajına cevap veremedim. Mesaja cebap vermediğim içim umursamazmışım bi bebeğin hayatı söz konusuymuş bilmem ne. Ben de acılı dönemiödeyim kayıp yaşadım dedim anlamıyo. Onun kız kardeşleri bana taziye mesajı dahi atmadı. Bu sadece başkaları için bana yaptıkları. Bu süreçte tektaşı değiştirmek istedim diye avm ortasında abeni hüngür hümgür ağlattı. Çiçek çikolatayı nasıl istediğimi söyledim diye ağlattı ona bırakmalıymışım neden karışmışım. Yani napıcam bununla ben onu seviyorum ama bununla hayat gider mi böyle bilemiyorum. Gerçekten çok bunaldım daha tam 1 ay oldu nişanlanalı milletim diline sakız olucam bunun yüzünden. Her seferinde ona beni önceliğin yap diyorum zaten öyle diyo ama asla değil asla değerli hissetmiyorum

Lütfen bişeyler yazın benim anlatacak kimsem yok buraya yazdım o sebeple

Yok kardeşime ayıp oldu ona mesaj at. Onunla görüşmedin sınava gittin o yüzden ben de görüşmeye gelmedim. Yok yengeme selam vermedin konusmadin böyle ömür geçmez. Yol yakınken ayrılın. Evlenirseniz ailesine yapışık yaşar sürekli sizden beklentisi olur.

Ya klasik olacak ama burdan dönmelisin. Korkudan altına kaçıran bacısına kadar, ki anlatması bile abes, geçmiş olsun diye yazdıran adam ananenin vefatına baş sağlığı dileyin diyebilirdi.
çok elzemdiyse sınav günü bacısını getirmeseymiş kampüse ayrıca. Ana babacı erkeği yine bir nebze anlıyorum ama kardeş delisi büyük sıkıntı hem de çok büyük. Herkesin kardeşi var sonuçta.

Anneannem vefat etti o sırada onun da yeğeni beklenenden 2 hafta erken doğdu. Anneannemin 7sini okuturken evde 250 kişi vardı ben servis yapıyodrdum
Başınız sağolsun bu arada.
Mesaja cebap vermediğim içim umursamazmışım bi bebeğin hayatı söz konusuymuş bilmem ne. Ben de acılı dönemiödeyim kayıp yaşadım dedim anlamıyo.
Nişanlınız çok bencil birisi. Tek üzülen acı çeken,sorunu olan kendisiymiş gibi davranıyor.

Yok kardeşime ayıp oldu ona mesaj at. Onunla görüşmedin sınava gittin o yüzden ben de görüşmeye gelmedim. Yok yengeme selam vermedin konusmadin böyle ömür geçmez. Yol yakınken ayrılın. Evlenirseniz ailesine yapışık yaşar sürekli sizden beklentisi olur.
Evet neden böyle yapıyo anlamıyorum inanın geçen annesinş aradım kadının sesi çok kötü geliyodu annesinin o akdar hasta olduğundan haberi bile yokmuş yani pes dedim. Kardeşlerimle ben cenazeden sonra konuşmadım bile dedi 1 haftada aynı evde yaşadığı insanlarla ileitşim kurmamış ama onlar için beni üzüyo

Başınız sağolsun bu arada.

Nişanlınız çok bencil birisi. Tek üzülen acı çeken,sorunu olan kendisiymiş gibi davranıyor.
Sağolun allah razı olsun evet annrannem benim için anne babamdan sonra gelirdi o kada rüzüldüm ki ve bu süreçte annem bayılmalar sonucu omurgasında kırık yaşadı bi daha ne yaptınız ne ettiniz diy esormadı 2 gündür zaten hiö yazmıyo bana dediki en son istersen beni engelle görüşürüz ve ya görüşmeyiz bundan sonra dedi

Ha bir de yenge vardı değil mi? Yenge kim ya?
Yengesi yaabncı üdnyanın diğer ucunda yılda 1 kez anca gördüğü birisi ama o çok iyi biriymiş benim yengemle aynı ortamda oturmazmış ama yengesi onun ablası gibiiymiş onunla aynı ortamda oturmasında sorun yokmuş

Ya klasik olacak ama burdan dönmelisin. Korkudan altına kaçıran bacısına kadar, ki anlatması bile abes, geçmiş olsun diye yazdıran adam ananenin vefatına baş sağlığı dileyin diyebilirdi.
çok elzemdiyse sınav günü bacısını getirmeseymiş kampüse ayrıca. Ana babacı erkeği yine bir nebze anlıyorum ama kardeş delisi büyük sıkıntı hem de çok büyük. Herkesin kardeşi var sonuçta.
Evet haklısınız bu tanışma sürecinde benim ailemin de yanlışı oldu abim kabullenemedi yüzüne dahi bakmadı abim onun ve ben abimin yanlışlarını kabul ettim ama o ailesi kusursuz givi davranıyo

Sağolun allah razı olsun evet annrannem benim için anne babamdan sonra gelirdi o kada rüzüldüm ki ve bu süreçte annem bayılmalar sonucu omurgasında kırık yaşadı bi daha ne yaptınız ne ettiniz diy esormadı 2 gündür zaten hiö yazmıyo bana dediki en son istersen beni engelle görüşürüz ve ya görüşmeyiz bundan sonra dedi
Annenize de şifalar dilerim çok geçmiş olsun 🌸 kesinlikle bu herifle evlenmeyin. Evlenirseniz pişman olursunuz. Bu saatten sonra görüşmeye gerek yok diyip yüzüğü çıkarın bence.

İki insan neden evlenir ? Kendinize bu soruyu bir sorun sonuca daha kolay ulaşacaksınız. Muhtemelen evlendiğiniz zaman sürekli eşinizin ailesi ile ilgili bir gündeminiz olacak. Yıpranacaksınız ama karşınızdaki bencil birine benziyor sizi göreceğini sanmıyorum tek başınıza savaşacaksınız. Eger evlilik gibi bir sorumluluk altına giriyorsanız size mental yük yukleyecek degil omuz verecek biri olsun. Nisan atmak boşanmaktan daha kolay.

Annenize de şifalar dilerim çok geçmiş olsun 🌸 kesinlikle bu herifle evlenmeyin. Evlenirseniz pişman olursunuz. Bu saatten sonra görüşmeye gerek yok diyip yüzüğü çıkarın bence.
Çok sağolun

Eğer şimdi nişan atmazsan 3vlendikden sonrada boşanmak isteyeceksin bu şekil bir ömür geçmez o yüzden baştan yüzüğü atarsan çok üzülen taraf olmayacaksın
Evet haklısınız bu fikrin aklıma ilk düşüşü de değil bu kaçıncı saymadın onu by konuda defalarca da uyardım ama benim en değer verdiğim sensin zaten diyo anlamıyo

Evet haklısınız bu fikrin aklıma ilk düşüşü de değil bu kaçıncı saymadın onu by konuda defalarca da uyardım ama benim en değer verdiğim sensin zaten diyo anlamıyo
Evlilik basit bir şey değil bir ömür beraber yasayacagin kişiyi iyi seçmen lazım iyi tanınan lazım nişanlıyken böyle birde evlenince nasıl olacak sen düşün

Evlilik basit bir şey değil bir ömür beraber yasayacagin kişiyi iyi seçmen lazım iyi tanınan lazım nişanlıyken böyle birde evlenince nasıl olacak sen düşün
Evet haklısınız sözlerin bi önemi yok ne yaptığı önemli defalarca kez uyardım yengesi için bile benimle tartıştı yasta oldupum dönemde mesajına bakmadım diye benimle 2 gündür konuşmuyor kimseye de anlatamıyorum bu dönemde. Ona defalarca şans verdim kimsenin değişmeye gönlü yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X