Başınız sağolsun bu arada.Anneannem vefat etti o sırada onun da yeğeni beklenenden 2 hafta erken doğdu. Anneannemin 7sini okuturken evde 250 kişi vardı ben servis yapıyodrdum
Nişanlınız çok bencil birisi. Tek üzülen acı çeken,sorunu olan kendisiymiş gibi davranıyor.Mesaja cebap vermediğim içim umursamazmışım bi bebeğin hayatı söz konusuymuş bilmem ne. Ben de acılı dönemiödeyim kayıp yaşadım dedim anlamıyo.
Evet neden böyle yapıyo anlamıyorum inanın geçen annesinş aradım kadının sesi çok kötü geliyodu annesinin o akdar hasta olduğundan haberi bile yokmuş yani pes dedim. Kardeşlerimle ben cenazeden sonra konuşmadım bile dedi 1 haftada aynı evde yaşadığı insanlarla ileitşim kurmamış ama onlar için beni üzüyoYok kardeşime ayıp oldu ona mesaj at. Onunla görüşmedin sınava gittin o yüzden ben de görüşmeye gelmedim. Yok yengeme selam vermedin konusmadin böyle ömür geçmez. Yol yakınken ayrılın. Evlenirseniz ailesine yapışık yaşar sürekli sizden beklentisi olur.
Sağolun allah razı olsun evet annrannem benim için anne babamdan sonra gelirdi o kada rüzüldüm ki ve bu süreçte annem bayılmalar sonucu omurgasında kırık yaşadı bi daha ne yaptınız ne ettiniz diy esormadı 2 gündür zaten hiö yazmıyo bana dediki en son istersen beni engelle görüşürüz ve ya görüşmeyiz bundan sonra dediBaşınız sağolsun bu arada.
Nişanlınız çok bencil birisi. Tek üzülen acı çeken,sorunu olan kendisiymiş gibi davranıyor.
Yengesi yaabncı üdnyanın diğer ucunda yılda 1 kez anca gördüğü birisi ama o çok iyi biriymiş benim yengemle aynı ortamda oturmazmış ama yengesi onun ablası gibiiymiş onunla aynı ortamda oturmasında sorun yokmuşHa bir de yenge vardı değil mi? Yenge kim ya?
Evet haklısınız ama nişan atmak dahi beni çok zorluyorÇok itici bir tip belli ki. At gitsin nişanı. Boşanmak daha zor inan.
Evet haklısınız bu tanışma sürecinde benim ailemin de yanlışı oldu abim kabullenemedi yüzüne dahi bakmadı abim onun ve ben abimin yanlışlarını kabul ettim ama o ailesi kusursuz givi davranıyoYa klasik olacak ama burdan dönmelisin. Korkudan altına kaçıran bacısına kadar, ki anlatması bile abes, geçmiş olsun diye yazdıran adam ananenin vefatına baş sağlığı dileyin diyebilirdi.
çok elzemdiyse sınav günü bacısını getirmeseymiş kampüse ayrıca. Ana babacı erkeği yine bir nebze anlıyorum ama kardeş delisi büyük sıkıntı hem de çok büyük. Herkesin kardeşi var sonuçta.
Annenize de şifalar dilerim çok geçmiş olsunSağolun allah razı olsun evet annrannem benim için anne babamdan sonra gelirdi o kada rüzüldüm ki ve bu süreçte annem bayılmalar sonucu omurgasında kırık yaşadı bi daha ne yaptınız ne ettiniz diy esormadı 2 gündür zaten hiö yazmıyo bana dediki en son istersen beni engelle görüşürüz ve ya görüşmeyiz bundan sonra dedi
Çok sağolunAnnenize de şifalar dilerim çok geçmiş olsunkesinlikle bu herifle evlenmeyin. Evlenirseniz pişman olursunuz. Bu saatten sonra görüşmeye gerek yok diyip yüzüğü çıkarın bence.
Evet haklısınız bu fikrin aklıma ilk düşüşü de değil bu kaçıncı saymadın onu by konuda defalarca da uyardım ama benim en değer verdiğim sensin zaten diyo anlamıyoEğer şimdi nişan atmazsan 3vlendikden sonrada boşanmak isteyeceksin bu şekil bir ömür geçmez o yüzden baştan yüzüğü atarsan çok üzülen taraf olmayacaksın
Evlilik basit bir şey değil bir ömür beraber yasayacagin kişiyi iyi seçmen lazım iyi tanınan lazım nişanlıyken böyle birde evlenince nasıl olacak sen düşünEvet haklısınız bu fikrin aklıma ilk düşüşü de değil bu kaçıncı saymadın onu by konuda defalarca da uyardım ama benim en değer verdiğim sensin zaten diyo anlamıyo
Evet haklısınız sözlerin bi önemi yok ne yaptığı önemli defalarca kez uyardım yengesi için bile benimle tartıştı yasta oldupum dönemde mesajına bakmadım diye benimle 2 gündür konuşmuyor kimseye de anlatamıyorum bu dönemde. Ona defalarca şans verdim kimsenin değişmeye gönlü yokEvlilik basit bir şey değil bir ömür beraber yasayacagin kişiyi iyi seçmen lazım iyi tanınan lazım nişanlıyken böyle birde evlenince nasıl olacak sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?