Nişan atmak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an bile seni önemsemiyorsa, evlendikten sonra bunu kat kat hissettirecek; kendini çok daha değersiz hissetmene neden olacak.

“Bana dediğin gibi kardeşlerine de yengenize taziye mesajı atın” diye söyledin mi ? diye sordun mu konu sahibi ? Hani sana söylüyor direktif veriyor ya onlara da veriyor mu ?
Evet söyledim bana dediği şey şu ben kardeşlerimle konuşmadım bu hafta aynı evde yaşıyolar o çok değer verdiği kardeşleriyle yanı ev içerisinde ama ileitşim kurmuyolar bir hagta boyunca

Bu iş olmaz eğer şuan nişan atmıyorsunuz ileride daha büyük problemler yaşayıp daha yorucu olacak sizin için yol yakınken dönün

Evet benim kardeşleirm benimiçin çok önemldiir bilmem ne diyip durjyor ben ona bu kozu verdim malesef abim onunla tanışmak istemediğinde abimin haksız olduğunu onun suratına söyledim abimi korumam lazımmış onun yaptığı gibş ailemi tutmam lazımmış

Evet sözde okumuş insnaalr hrpsi üni mezunu benim ailemin ilkokul mezumu olması garibine gitmişti ama okul okuyaraj görgü kazanılmıypmuş gerçektne annanem hafatalarca hastanede yattı sadece annesi 1 kez aradı hastane 15 dk mesafede olmasına rağmen gelmediler vefat edince de diyoki anası o kadar kötü olduğunu bilsek gelirdik

Evet sürekli kendimden verdiğim bi ilişkiymiş ben ondan maddi manevi bi şey talep etmedim hiçbi zaman

Ara mesaj at denebilir ben buna takılmadım ama size diyorsa kardeşine de diyecek. Kardeşine dememesi işte sıkıntı burada.
BEn kardeşlerin yazmadı diyince anca ksuura bakma bilşyolardı aslında diyebiliyo e git şimdi de siz mesaj attınız mı diye

Bu ilişki yürümez ve başınızın daha fazla agrimamasi için devam etmeyin derim.

Peki son konuşmayı mesajla mı yapmam uygun yoksa yüzyüze mi

Siz de bacılarının kocalarıyla oturmam deseydin. Çok ciddi hadsiz. Ayrıca ben de 4 erkek kardeş bir tane de erkek yeğen var. Erkek kardeşler bacılarını kıskanır biraz. Eşim neden öyleydiler dediğinde, gülerek paylaşamıyorlar biraz kıskandılar ama alışınca sana çok severler demiştim. Aynen öyle de oldu. Yenge kim ki onu kıskansın da paylaşamasın. Bacıları bitti yengesi, kuzeni kaldı.

Bİz de muhafazakarız haremlik selamlık otururuz ama abim yengem annem babam ben yani hep birlilteyken gelşni başka odaya atıp oturcaka değiliz sen de bize katılacaksın dedim onlar bizden daha çok önem veriyo haremlik selamlığa ama ama abisinin yanına gittiğinde grzmeye gitmişlerdi fotoğraf attı restoranda yengesiyle yanyana oturmuş yani benşm için sorun değil ama bu kadar aynı ortamda senin yengenle oturmam diyen biri olduğu için ben şaşırmıştım sonrasında bunu önem sürünce bana benim yengem iyi biri ablam gibi o benim dedi dedim o da sana namahrem boşa hikayr uydurma yani o da sana yabancı bu tamsmen ikiyüzlülük

Evlenip bosananlar kervanina katilirsin bacim kasma bu kadar , bu kadar emare var hala evlilik diyorsan hayirli olsun

Evet haklısınız bu tanışma sürecinde benim ailemin de yanlışı oldu abim kabullenemedi yüzüne dahi bakmadı abim onun ve ben abimin yanlışlarını kabul ettim ama o ailesi kusursuz givi davranıyo
Abiniz hiç yanlış yapmamış gayette haklı. Nişanlınız yüzüne bakılcak biri değil zaten yol yakınken kurtulun ondan

Değil mesaj yazmak eşek gibi taziyeye geleceklerdi. Çok sinirlendim. Hadsizler.
Aşk karşılıklı güzel, hadi aşkı geçtim görgü bilmeyen insanlarla muhatab dahi olmamalısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…