Evet söyledim bana dediği şey şu ben kardeşlerimle konuşmadım bu hafta“Bana dediğin gibi kardeşlerine de yengenize taziye mesajı atın” diye söyledin mi ? diye sordun mu konu sahibi ? Hani sana söylüyor direktif veriyor ya onlara da veriyor mu ?
Bu iş olmaz eğer şuan nişan atmıyorsunuz ileride daha büyük problemler yaşayıp daha yorucu olacak sizin için yol yakınken dönün1 buçuk yıldır bir ilişkim var. 1 aydır da nişanlıyım. Nişan öncesi dönemde de takıldığım ancak sineye çektiğim gçrmezden geldiğim şeyler olmuştu. Nişanlım kardeşlerine çok düşkün. Aslında aynı evde birbirlerini hiç görmüyolar bile ama onlar için her şeyi yapar. Kız kardeşleriyle ilk tanıştığımızda ben çok konuşamamıştım utanıp ve bana sonrasında kızlara ayıp oldu neden konuşmadın onlara mesaj at demişti. Başka bi olayda kız kardeşi üniversitemize geziye gelmişti o gün ben sınavım olduğundan yurtta ders çalışmaktaydım okula geçmemiştim sınav akiamdı akşam okula geçtiğimde de kız kardeşi gitmişti. Sınav sonrası nişanlımla buluşucaktık. Ancak ben okula gelip kız kardeşiyle buluşmadığım için benimle buluşmaya gelmedi ben bunu sınav çıkışı öğrendim ve yine bana kardeşime ayıp oldu ona mesaj at dedi. Daha çalışmıyoruz gelirimiz yok ben ileride zengin olursam kardeşlerime iş kurarım onların da zengin olmasını en az benim seviyemde olmasını isterim haberin olsun dedi dedim evde olmayan camiye haramdır haberin olsun iştr ben kendimi ayarlarım ben de zengin olurssm yaparım bilmem ne dedi. Kardeşi okulda hocalarıyla sorun yaşamış hoca bağırınca korkup bayılmış altına yapmış bana anlattı kzıkardeşime geçmiş olsun mesajı at dedi. Nişanda fotoğrafçımız yoktu arkadaşım ve kardeşi çekevekti takı töreninde arkadaşım ikramlardan yiyodu fotoğraflar kız kardeşine kaldı diye benim kız kardeşim fotoğrafçı mı ona ayıp oldu dedi. Yengesi yabancı ilk kez isteme nişanda gördüm yengesine defalarca kez gülümsememe rağmen kafasını her seferinde farklı yöne çevirdi. Ben bundan ona bahsetmedim ama. Nişandan sonra hep yengemle konuştun mu diye sorup durdu yok ortam olmadı dedim. Nişandan 3 hafta sonra yengesinin tezini atıp onlara teşekkür ettiği kısmı atmış beni yengen ilgilendirmiyor bana böyle böyle yaptı kim bana nasılsa ben de öyle davranırım dedim beni cadı gelin ilan etti yengem hamile ve yabancı ondandır diyerek onu savundu. Anneannem vefat etti o sırada onun da yeğeni beklenenden 2 hafta erken doğdu. Anneannemin 7sini okuturken evde 250 kişi vardı ben servis yapıyodrdum telefon yanımda bile değildi bana 4 5 tanr mesaj atmış birtanesi de yeğeninin ameliyat süreciyle ilgiliydi kalbinde sorun varmış stent takılıp ssonra da zamanla ameliyat olucakmış. Ben de müsait değilim servis yapıyorum dedim ve o mesajına cevap veremedim. Mesaja cebap vermediğim içim umursamazmışım bi bebeğin hayatı söz konusuymuş bilmem ne. Ben de acılı dönemiödeyim kayıp yaşadım dedim anlamıyo. Onun kız kardeşleri bana taziye mesajı dahi atmadı. Bu sadece başkaları için bana yaptıkları. Bu süreçte tektaşı değiştirmek istedim diye avm ortasında abeni hüngür hümgür ağlattı. Çiçek çikolatayı nasıl istediğimi söyledim diye ağlattı ona bırakmalıymışım neden karışmışım. Yani napıcam bununla ben onu seviyorum ama bununla hayat gider mi böyle bilemiyorum. Gerçekten çok bunaldım daha tam 1 ay oldu nişanlanalı milletim diline sakız olucam bunun yüzünden. Her seferinde ona beni önceliğin yap diyorum zaten öyle diyo ama asla değil asla değerli hissetmiyorum
Evet benim kardeşleirm benimiçin çok önemldiir bilmem ne diyip durjyor ben ona bu kozu verdim malesef abim onunla tanışmak istemediğinde abimin haksız olduğunu onun suratına söyledim abimi korumam lazımmış onun yaptığı gibş ailemi tutmam lazımmışSenin annanenin vefatinda tum ailesi arayip bassagligina gelmeliydi bunu bile yaptiramayip size sacma sapan seylerden kardesime mesaj at va diyorsa aman aman ayrilin bunla omur gecmez cok bencil sadece onun ailesi degerliymis gibi davraniyor cok itici birisi
Evet sözde okumuş insnaalr hrpsi üni mezunu benim ailemin ilkokul mezumu olması garibine gitmişti ama okul okuyaraj görgü kazanılmıypmuş gerçektne annanem hafatalarca hastanede yattı sadece annesi 1 kez aradı hastane 15 dk mesafede olmasına rağmen gelmediler vefat edince de diyoki anası o kadar kötü olduğunu bilsek gelirdikSenin annanenin vefatinda tum ailesi arayip bassagligina gelmeliydi bunu bile yaptiramayip size sacma sapan seylerden kardesime mesaj at va diyorsa aman aman ayrilin bunla omur gecmez cok bencil sadece onun ailesi degerliymis gibi davraniyor cok itici birisi
Evet sürekli kendimden verdiğim bi ilişkiymiş ben ondan maddi manevi bi şey talep etmedim hiçbi zamanAy bu ne sen sürekli birilerini memnun etmek zorunda mısın? Yok o darıldı ona mesaj at yok ona gülmedin küstü. Kaldı ki kendisi seni memnun edecek hiç bişey yapmıyor. Umrunda olmasın kendin ne istiyorsan nasıl davranmak içinden geliyorsa öyle davrankimse için değmez ne olursa olsun
BEn kardeşlerin yazmadı diyince anca ksuura bakma bilşyolardı aslında diyebiliyo e git şimdi de siz mesaj attınız mı diyeAra mesaj at denebilir ben buna takılmadım ama size diyorsa kardeşine de diyecek. Kardeşine dememesi işte sıkıntı burada.
Bu ilişki yürümez ve başınızın daha fazla agrimamasi için devam etmeyin derim.1 buçuk yıldır bir ilişkim var. 1 aydır da nişanlıyım. Nişan öncesi dönemde de takıldığım ancak sineye çektiğim gçrmezden geldiğim şeyler olmuştu. Nişanlım kardeşlerine çok düşkün. Aslında aynı evde birbirlerini hiç görmüyolar bile ama onlar için her şeyi yapar. Kız kardeşleriyle ilk tanıştığımızda ben çok konuşamamıştım utanıp ve bana sonrasında kızlara ayıp oldu neden konuşmadın onlara mesaj at demişti. Başka bi olayda kız kardeşi üniversitemize geziye gelmişti o gün ben sınavım olduğundan yurtta ders çalışmaktaydım okula geçmemiştim sınav akiamdı akşam okula geçtiğimde de kız kardeşi gitmişti. Sınav sonrası nişanlımla buluşucaktık. Ancak ben okula gelip kız kardeşiyle buluşmadığım için benimle buluşmaya gelmedi ben bunu sınav çıkışı öğrendim ve yine bana kardeşime ayıp oldu ona mesaj at dedi. Daha çalışmıyoruz gelirimiz yok ben ileride zengin olursam kardeşlerime iş kurarım onların da zengin olmasını en az benim seviyemde olmasını isterim haberin olsun dedi dedim evde olmayan camiye haramdır haberin olsun iştr ben kendimi ayarlarım ben de zengin olurssm yaparım bilmem ne dedi. Kardeşi okulda hocalarıyla sorun yaşamış hoca bağırınca korkup bayılmış altına yapmış bana anlattı kzıkardeşime geçmiş olsun mesajı at dedi. Nişanda fotoğrafçımız yoktu arkadaşım ve kardeşi çekevekti takı töreninde arkadaşım ikramlardan yiyodu fotoğraflar kız kardeşine kaldı diye benim kız kardeşim fotoğrafçı mı ona ayıp oldu dedi. Yengesi yabancı ilk kez isteme nişanda gördüm yengesine defalarca kez gülümsememe rağmen kafasını her seferinde farklı yöne çevirdi. Ben bundan ona bahsetmedim ama. Nişandan sonra hep yengemle konuştun mu diye sorup durdu yok ortam olmadı dedim. Nişandan 3 hafta sonra yengesinin tezini atıp onlara teşekkür ettiği kısmı atmış beni yengen ilgilendirmiyor bana böyle böyle yaptı kim bana nasılsa ben de öyle davranırım dedim beni cadı gelin ilan etti yengem hamile ve yabancı ondandır diyerek onu savundu. Anneannem vefat etti o sırada onun da yeğeni beklenenden 2 hafta erken doğdu. Anneannemin 7sini okuturken evde 250 kişi vardı ben servis yapıyodrdum telefon yanımda bile değildi bana 4 5 tanr mesaj atmış birtanesi de yeğeninin ameliyat süreciyle ilgiliydi kalbinde sorun varmış stent takılıp ssonra da zamanla ameliyat olucakmış. Ben de müsait değilim servis yapıyorum dedim ve o mesajına cevap veremedim. Mesaja cebap vermediğim içim umursamazmışım bi bebeğin hayatı söz konusuymuş bilmem ne. Ben de acılı dönemiödeyim kayıp yaşadım dedim anlamıyo. Onun kız kardeşleri bana taziye mesajı dahi atmadı. Bu sadece başkaları için bana yaptıkları. Bu süreçte tektaşı değiştirmek istedim diye avm ortasında abeni hüngür hümgür ağlattı. Çiçek çikolatayı nasıl istediğimi söyledim diye ağlattı ona bırakmalıymışım neden karışmışım. Yani napıcam bununla ben onu seviyorum ama bununla hayat gider mi böyle bilemiyorum. Gerçekten çok bunaldım daha tam 1 ay oldu nişanlanalı milletim diline sakız olucam bunun yüzünden. Her seferinde ona beni önceliğin yap diyorum zaten öyle diyo ama asla değil asla değerli hissetmiyorum
Evet malesef ben hasta oldupumda da neyin var demiyordu geçmil olsun diyip ko uyu kestiriypdu zaten anlamam gerekirdiSeni önemsemiyor...
Siz de bacılarının kocalarıyla oturmam deseydin. Çok ciddi hadsiz. Ayrıca ben de 4 erkek kardeş bir tane de erkek yeğen var. Erkek kardeşler bacılarını kıskanır biraz. Eşim neden öyleydiler dediğinde, gülerek paylaşamıyorlar biraz kıskandılar ama alışınca sana çok severler demiştim. Aynen öyle de oldu. Yenge kim ki onu kıskansın da paylaşamasın. Bacıları bitti yengesi, kuzeni kaldı.Yengesi yaabncı üdnyanın diğer ucunda yılda 1 kez anca gördüğü birisi ama o çok iyi biriymiş benim yengemle aynı ortamda oturmazmış ama yengesi onun ablası gibiiymiş onunla aynı ortamda oturmasında sorun yokmuş
Yüz yüze konuşunca canının sıkılacağını düşünüyorsan msj atPeki son konuşmayı mesajla mı yapmam uygun yoksa yüzyüze mi
Bende neyi varsa verip bi daha görüşmek istemiyorumYüz yüze konuşunca canının sıkılacağını düşünüyorsan msj at
Msjla konuşur anlasirsaniz eşyalarını vermek için bir zaman belirlersiniz ,ona göre verirsin.Bende neyi varsa verip bi daha görüşmek istemiyorum
Bİz de muhafazakarız haremlik selamlık otururuz ama abim yengem annem babam ben yani hep birlilteyken gelşni başka odaya atıp oturcaka değiliz sen de bize katılacaksın dedim onlar bizden daha çok önem veriyo haremlik selamlığa ama ama abisinin yanına gittiğinde grzmeye gitmişlerdi fotoğraf attı restoranda yengesiyle yanyana oturmuş yani benşm için sorun değil ama bu kadar aynı ortamda senin yengenle oturmam diyen biri olduğu için ben şaşırmıştım sonrasında bunu önem sürünce bana benim yengem iyi biri ablam gibi o benim dedi dedim o da sana namahrem boşa hikayr uydurma yani o da sana yabancı bu tamsmen ikiyüzlülükSiz de bacılarının kocalarıyla oturmam deseydin. Çok ciddi hadsiz. Ayrıca ben de 4 erkek kardeş bir tane de erkek yeğen var. Erkek kardeşler bacılarını kıskanır biraz. Eşim neden öyleydiler dediğinde, gülerek paylaşamıyorlar biraz kıskandılar ama alışınca sana çok severler demiştim. Aynen öyle de oldu. Yenge kim ki onu kıskansın da paylaşamasın. Bacıları bitti yengesi, kuzeni kaldı.
Abiniz hiç yanlış yapmamış gayette haklı. Nişanlınız yüzüne bakılcak biri değil zaten yol yakınken kurtulun ondanEvet haklısınız bu tanışma sürecinde benim ailemin de yanlışı oldu abim kabullenemedi yüzüne dahi bakmadı abim onun ve ben abimin yanlışlarını kabul ettim ama o ailesi kusursuz givi davranıyo
Değil mesaj yazmak eşek gibi taziyeye geleceklerdi. Çok sinirlendim. Hadsizler.Çekemiyorum zaten her seferinde de diyorum ben yaptıklarımı da ben de onalrla aram iyi olsun istediğim için yaptım ama taziye mesajı bile stmadılar gelmemelerini geçtim mesaj dahi atmadılar kocaman insanlar. Bana değer gösterseler bi mekanı cennet olsun rabbim sabır versin yazamıyolar mıydı kaç sanşye şu mesajı atmak
Hayır drmiyorum tabiki. Bu süreçle nasıl başa çıkarım onu düşünğyorum bilirisniz akraba çevreEvlenip bosananlar kervanina katilirsin bacim kasma bu kadar , bu kadar emare var hala evlilik diyorsan hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?