Nişan atmak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizim sen okadarmi meraklisin evlenmeye.
Kardesinede, yengesinede sülalesinede s…p yüzügü kafasina firlat defet gitsin.

Cekilirmi bu salak
Evliliğe merkalı olmakla nr alakası var sevdiğim insna hala da seviyorum ama kendimi düşünüp bi karar vermem lazım ben de farkındayım çekilmeyeceğinin

Evliliğe merkalı olmakla nr alakası var sevdiğim insna hala da seviyorum ama kendimi düşünüp bi karar vermem lazım ben de farkındayım çekilmeyeceğinin
sev ozaman.
Ama o seni gram sevse deger verse seni ailesine karsi simdiden köle gibi davrandirtmaz.
Simdiden diyorum, evlenince daha neler yaparsin sevgili sülakesi icin bilemiycem.

Lütfen bişeyler yazın benim anlatacak kimsem yok buraya yazdım o sebeple
Nisan atmak yani o raddeye gelip de donmek eminim olay yaraticaktir ama omrunun heba olmasindan iyidir. Bi sure konuslir aitem edilir unutulur. Daha evlenmeden yaptirimlar baslamis. Yok ablam yok yengem yok ot yok bok. Amaan cekilmez valla.

sev ozaman.
Ama o seni gram sevse deger verse seni ailesine karsi simdiden köle gibi davrandirtmaz.
Simdiden diyorum, evlenince daha neler yaparsin sevgili sülakesi icin bilemiycem.
Evet öyle ben onlara iyi davrnaıyım ama onlar benim için bişey yapmasa da olur kafasında. Dedim ona kardeşlerin mesaj atmadı bana diye diyoki ksuura bakma biliyolardı aslında ama unuttular demek diyo

Nisan atmak yani o raddeye gelip de donmek eminim olay yaraticaktir ama omrunun heba olmasindan iyidir. Bi sure konuslir aitem edilir unutulur. Daha evlenmeden yaptirimlar baslamis. Yok ablam yok yengem yok ot yok bok. Amaan cekilmez valla.
Çekemiyorum zaten her seferinde de diyorum ben yaptıklarımı da ben de onalrla aram iyi olsun istediğim için yaptım ama taziye mesajı bile stmadılar gelmemelerini geçtim mesaj dahi atmadılar kocaman insanlar. Bana değer gösterseler bi mekanı cennet olsun rabbim sabır versin yazamıyolar mıydı kaç sanşye şu mesajı atmak

Sorun o degilki canim benim. İlerde esin olucak adam simdiden otla boku birbirine karistirmis. Yarin oburgun kime daha hassas davranicaginin kimleri on planda tutacaginin sinyalini vermis aslinda. Ben 8 yildir evliyim. Esimin ailesinden bana karsi hic bir olumsuzluk gormedim. Bunun sebebi benim mukemmel olmam degil esimin o durumda vericegi tepkiden cekinmeleri. Bilmem anlatabildim mi. Esin o dengeyi saglayamadigi an sen bitersin..

Evet benim abim de evli biz yengeme asla laf söyleyemiyoruz sevmediğimiz hiçbir yönü yok mu var tabiki ama daha sevgiliyken ona el kızı değil mi abi ya amann demiştim şakasına abim bana bi tepkş göstermişti sinirle ben ağlamıştım yani ben ona ne diyebilriim kims ebişey diyemiyo herke smuylu olsun dşye uğraşıyo ağzının içine bakıyo sadece biz de değil sülalr öyle

Yazdıklarınıza bakarak yorum yapıyorum böyle bir insanla ömür geçmez. Herkesin kardeşi ailesi var. Ben neden eşiyim kardeşimi ara yada o bana neden desin ve ota moka herşeye. Böyle bir insanla hayatınız kayar net.

Ya ne güzel biliyorsunuz işte değer görmenin nasıl bisey olduğunu sizin neyiniz eksik ? Sizin de hakettiğiniz değer ve saygı bu.

İste bundan bahsediyorum. Onunde bir ornek varmis zaten. Bunu da gelin olarak suistimal etmemek lazim tabiki. Esin durusu bu olmali. Simdi sen bunca yazdiklarindan sonra nisanlinin seni evlendikten sonra bu sekilde el ustunde tutucagina ve herkesin tutmasini sagliyacagna inaniyor musun? Cevabin evetse dusunme. Ama emin degilsen suan nekadar cok seversen sev pisman olursun. İlk bikac yil birbirini her sekilde idare ediosun evlilikte ama zaman gectikce bazi seyler katlanilmaz hale geliyor. Sonunda bosanma varsa hele ki bir de cocukla.. neden kendine bu eziyet? Eminim evlilik yoluna girdigine gore cok da guzel olumlu yonleri vardir nisanlinin. Fakat 1 yanlis kac dogruyu goturur bilemem..

Ya ne güzel biliyorsunuz işte değer görmenin nasıl bisey olduğunu sizin neyiniz eksik ? Sizin de hakettiğiniz değer ve saygı bu.
Evet haklsıınız çok şükür ben ailemden fazlasıyla değer görüyorum ve bundan daha azına razı olamam bunun fakrındayım

Evet haklsıınız çok şükür ben ailemden fazlasıyla değer görüyorum ve bundan daha azına razı olamam bunun fakrındayım
Yani
Evet zaten bu zamana kadar o olumlu yönlerini düşünerek bu noktaya geldim dedim o olmasa sonra karşıma çıkacak kişi kim bilir nasıl olur çünkü benim kendi çevremde bile adam akıllı insan yok kendi ailem dışında. Yani aramız iyi olsun istiyo diyr bu akdar ara mesaj at bilem nesine katlandım her seferind esorhulasam da ama brnim de acılı dönemimde bencilce davranöası beni şok etti

Nasıl seçebiliyorsunuz böyle birini ? Cidden merak ediyorum

Evet öyle ben onlara iyi davrnaıyım ama onlar benim için bişey yapmasa da olur kafasında. Dedim ona kardeşlerin mesaj atmadı bana diye diyoki ksuura bakma biliyolardı aslında ama unuttular demek diyo
“Bana dediğin gibi kardeşlerine de yengenize taziye mesajı atın” diye söyledin mi ? diye sordun mu konu sahibi ? Hani sana söylüyor direktif veriyor ya onlara da veriyor mu ?

Ay bu ne sen sürekli birilerini memnun etmek zorunda mısın? Yok o darıldı ona mesaj at yok ona gülmedin küstü. Kaldı ki kendisi seni memnun edecek hiç bişey yapmıyor. Umrunda olmasın kendin ne istiyorsan nasıl davranmak içinden geliyorsa öyle davran kimse için değmez ne olursa olsun

Ara mesaj at denebilir ben buna takılmadım ama size diyorsa kardeşine de diyecek. Kardeşine dememesi işte sıkıntı burada.

Seni önemsemiyor...

Senin annanenin vefatinda tum ailesi arayip bassagligina gelmeliydi bunu bile yaptiramayip size sacma sapan seylerden kardesime mesaj at va diyorsa aman aman ayrilin bunla omur gecmez cok bencil sadece onun ailesi degerliymis gibi davraniyor cok itici birisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…