- 18 Haziran 2020
- 1.655
- 2.154
- 133
Evliliğe merkalı olmakla nr alakası var sevdiğim insna hala da seviyorum ama kendimi düşünüp bi karar vermem lazım ben de farkındayım çekilmeyeceğininKizim sen okadarmi meraklisin evlenmeye.
Kardesinede, yengesinede sülalesinede s…p yüzügü kafasina firlat defet gitsin.
Cekilirmi bu salak
sev ozaman.Evliliğe merkalı olmakla nr alakası var sevdiğim insna hala da seviyorum ama kendimi düşünüp bi karar vermem lazım ben de farkındayım çekilmeyeceğinin
Nisan atmak yani o raddeye gelip de donmek eminim olay yaraticaktir ama omrunun heba olmasindan iyidir. Bi sure konuslir aitem edilir unutulur. Daha evlenmeden yaptirimlar baslamis. Yok ablam yok yengem yok ot yok bok. Amaan cekilmez valla.Lütfen bişeyler yazın benim anlatacak kimsem yok buraya yazdım o sebeple
Evet öyle ben onlara iyi davrnaıyım ama onlar benim için bişey yapmasa da olur kafasında. Dedim ona kardeşlerin mesaj atmadı bana diye diyoki ksuura bakma biliyolardı aslında ama unuttular demek diyosev ozaman.
Ama o seni gram sevse deger verse seni ailesine karsi simdiden köle gibi davrandirtmaz.
Simdiden diyorum, evlenince daha neler yaparsin sevgili sülakesi icin bilemiycem.
Çekemiyorum zaten her seferinde de diyorum ben yaptıklarımı da ben de onalrla aram iyi olsun istediğim için yaptım ama taziye mesajı bile stmadılar gelmemelerini geçtim mesaj dahi atmadılar kocaman insanlar. Bana değer gösterseler bi mekanı cennet olsun rabbim sabır versin yazamıyolar mıydı kaç sanşye şu mesajı atmakNisan atmak yani o raddeye gelip de donmek eminim olay yaraticaktir ama omrunun heba olmasindan iyidir. Bi sure konuslir aitem edilir unutulur. Daha evlenmeden yaptirimlar baslamis. Yok ablam yok yengem yok ot yok bok. Amaan cekilmez valla.
Evet benim abim de evli biz yengeme asla laf söyleyemiyoruz sevmediğimiz hiçbir yönü yok mu var tabiki ama daha sevgiliyken ona el kızı değil mi abi ya amann demiştim şakasına abim bana bi tepkş göstermişti sinirle ben ağlamıştım yani ben ona ne diyebilriim kims ebişey diyemiyo herke smuylu olsun dşye uğraşıyo ağzının içine bakıyo sadece biz de değil sülalr öyleSorun o degilki canim benim. İlerde esin olucak adam simdiden otla boku birbirine karistirmis. Yarin oburgun kime daha hassas davranicaginin kimleri on planda tutacaginin sinyalini vermis aslinda. Ben 8 yildir evliyim. Esimin ailesinden bana karsi hic bir olumsuzluk gormedim. Bunun sebebi benim mukemmel olmam degil esimin o durumda vericegi tepkiden cekinmeleri. Bilmem anlatabildim mi. Esin o dengeyi saglayamadigi an sen bitersin..
Ya ne güzel biliyorsunuz işte değer görmenin nasıl bisey olduğunu sizin neyiniz eksik ? Sizin de hakettiğiniz değer ve saygı bu.Evet benim abim de evli biz yengeme asla laf söyleyemiyoruz sevmediğimiz hiçbir yönü yok mu var tabiki ama daha sevgiliyken ona el kızı değil mi abi ya amann demiştim şakasına abim bana bi tepkş göstermişti sinirle ben ağlamıştım yani ben ona ne diyebilriim kims ebişey diyemiyo herke smuylu olsun dşye uğraşıyo ağzının içine bakıyo sadece biz de değil sülalr öyle
İste bundan bahsediyorum. Onunde bir ornek varmis zaten. Bunu da gelin olarak suistimal etmemek lazim tabiki. Esin durusu bu olmali. Simdi sen bunca yazdiklarindan sonra nisanlinin seni evlendikten sonra bu sekilde el ustunde tutucagina ve herkesin tutmasini sagliyacagna inaniyor musun? Cevabin evetse dusunme. Ama emin degilsen suan nekadar cok seversen sev pisman olursun. İlk bikac yil birbirini her sekilde idare ediosun evlilikte ama zaman gectikce bazi seyler katlanilmaz hale geliyor. Sonunda bosanma varsa hele ki bir de cocukla.. neden kendine bu eziyet? Eminim evlilik yoluna girdigine gore cok da guzel olumlu yonleri vardir nisanlinin. Fakat 1 yanlis kac dogruyu goturur bilemem..Evet benim abim de evli biz yengeme asla laf söyleyemiyoruz sevmediğimiz hiçbir yönü yok mu var tabiki ama daha sevgiliyken ona el kızı değil mi abi ya amann demiştim şakasına abim bana bi tepkş göstermişti sinirle ben ağlamıştım yani ben ona ne diyebilriim kims ebişey diyemiyo herke smuylu olsun dşye uğraşıyo ağzının içine bakıyo sadece biz de değil sülalr öyle
Evet haklsıınız çok şükür ben ailemden fazlasıyla değer görüyorum ve bundan daha azına razı olamam bunun fakrındayımYa ne güzel biliyorsunuz işte değer görmenin nasıl bisey olduğunu sizin neyiniz eksik ? Sizin de hakettiğiniz değer ve saygı bu.
YaniEvet haklsıınız çok şükür ben ailemden fazlasıyla değer görüyorum ve bundan daha azına razı olamam bunun fakrındayım
Evet zaten bu zamana kadar o olumlu yönlerini düşünerek bu noktaya geldim dedim o olmasa sonra karşıma çıkacak kişi kim bilir nasıl olur çünkü benim kendi çevremde bile adam akıllı insan yok kendi ailem dışında. Yani aramız iyi olsun istiyo diyr bu akdar ara mesaj at bilem nesine katlandım her seferind esorhulasam da ama brnim de acılı dönemimde bencilce davranöası beni şok ettiİste bundan bahsediyorum. Onunde bir ornek varmis zaten. Bunu da gelin olarak suistimal etmemek lazim tabiki. Esin durusu bu olmali. Simdi sen bunca yazdiklarindan sonra nisanlinin seni evlendikten sonra bu sekilde el ustunde tutucagina ve herkesin tutmasini sagliyacagna inaniyor musun? Cevabin evetse dusunme. Ama emin degilsen suan nekadar cok seversen sev pisman olursun. İlk bikac yil birbirini her sekilde idare ediosun evlilikte ama zaman gectikce bazi seyler katlanilmaz hale geliyor. Sonunda bosanma varsa hele ki bir de cocukla.. neden kendine bu eziyet? Eminim evlilik yoluna girdigine gore cok da guzel olumlu yonleri vardir nisanlinin. Fakat 1 yanlis kac dogruyu goturur bilemem..
Nasıl seçebiliyorsunuz böyle birini ? Cidden merak ediyorum1 buçuk yıldır bir ilişkim var. 1 aydır da nişanlıyım. Nişan öncesi dönemde de takıldığım ancak sineye çektiğim gçrmezden geldiğim şeyler olmuştu. Nişanlım kardeşlerine çok düşkün. Aslında aynı evde birbirlerini hiç görmüyolar bile ama onlar için her şeyi yapar. Kız kardeşleriyle ilk tanıştığımızda ben çok konuşamamıştım utanıp ve bana sonrasında kızlara ayıp oldu neden konuşmadın onlara mesaj at demişti. Başka bi olayda kız kardeşi üniversitemize geziye gelmişti o gün ben sınavım olduğundan yurtta ders çalışmaktaydım okula geçmemiştim sınav akiamdı akşam okula geçtiğimde de kız kardeşi gitmişti. Sınav sonrası nişanlımla buluşucaktık. Ancak ben okula gelip kız kardeşiyle buluşmadığım için benimle buluşmaya gelmedi ben bunu sınav çıkışı öğrendim ve yine bana kardeşime ayıp oldu ona mesaj at dedi. Daha çalışmıyoruz gelirimiz yok ben ileride zengin olursam kardeşlerime iş kurarım onların da zengin olmasını en az benim seviyemde olmasını isterim haberin olsun dedi dedim evde olmayan camiye haramdır haberin olsun iştr ben kendimi ayarlarım ben de zengin olurssm yaparım bilmem ne dedi. Kardeşi okulda hocalarıyla sorun yaşamış hoca bağırınca korkup bayılmış altına yapmış bana anlattı kzıkardeşime geçmiş olsun mesajı at dedi. Nişanda fotoğrafçımız yoktu arkadaşım ve kardeşi çekevekti takı töreninde arkadaşım ikramlardan yiyodu fotoğraflar kız kardeşine kaldı diye benim kız kardeşim fotoğrafçı mı ona ayıp oldu dedi. Yengesi yabancı ilk kez isteme nişanda gördüm yengesine defalarca kez gülümsememe rağmen kafasını her seferinde farklı yöne çevirdi. Ben bundan ona bahsetmedim ama. Nişandan sonra hep yengemle konuştun mu diye sorup durdu yok ortam olmadı dedim. Nişandan 3 hafta sonra yengesinin tezini atıp onlara teşekkür ettiği kısmı atmış beni yengen ilgilendirmiyor bana böyle böyle yaptı kim bana nasılsa ben de öyle davranırım dedim beni cadı gelin ilan etti yengem hamile ve yabancı ondandır diyerek onu savundu. Anneannem vefat etti o sırada onun da yeğeni beklenenden 2 hafta erken doğdu. Anneannemin 7sini okuturken evde 250 kişi vardı ben servis yapıyodrdum telefon yanımda bile değildi bana 4 5 tanr mesaj atmış birtanesi de yeğeninin ameliyat süreciyle ilgiliydi kalbinde sorun varmış stent takılıp ssonra da zamanla ameliyat olucakmış. Ben de müsait değilim servis yapıyorum dedim ve o mesajına cevap veremedim. Mesaja cebap vermediğim içim umursamazmışım bi bebeğin hayatı söz konusuymuş bilmem ne. Ben de acılı dönemiödeyim kayıp yaşadım dedim anlamıyo. Onun kız kardeşleri bana taziye mesajı dahi atmadı. Bu sadece başkaları için bana yaptıkları. Bu süreçte tektaşı değiştirmek istedim diye avm ortasında abeni hüngür hümgür ağlattı. Çiçek çikolatayı nasıl istediğimi söyledim diye ağlattı ona bırakmalıymışım neden karışmışım. Yani napıcam bununla ben onu seviyorum ama bununla hayat gider mi böyle bilemiyorum. Gerçekten çok bunaldım daha tam 1 ay oldu nişanlanalı milletim diline sakız olucam bunun yüzünden. Her seferinde ona beni önceliğin yap diyorum zaten öyle diyo ama asla değil asla değerli hissetmiyorum
“Bana dediğin gibi kardeşlerine de yengenize taziye mesajı atın” diye söyledin mi ? diye sordun mu konu sahibi ? Hani sana söylüyor direktif veriyor ya onlara da veriyor mu ?Evet öyle ben onlara iyi davrnaıyım ama onlar benim için bişey yapmasa da olur kafasında. Dedim ona kardeşlerin mesaj atmadı bana diye diyoki ksuura bakma biliyolardı aslında ama unuttular demek diyo
Ara mesaj at denebilir ben buna takılmadım ama size diyorsa kardeşine de diyecek. Kardeşine dememesi işte sıkıntı burada.Yani
Evet zaten bu zamana kadar o olumlu yönlerini düşünerek bu noktaya geldim dedim o olmasa sonra karşıma çıkacak kişi kim bilir nasıl olur çünkü benim kendi çevremde bile adam akıllı insan yok kendi ailem dışında. Yani aramız iyi olsun istiyo diyr bu akdar ara mesaj at bilem nesine katlandım her seferind esorhulasam da ama brnim de acılı dönemimde bencilce davranöası beni şok etti
Seni önemsemiyor...Sağolun allah razı olsun evet annrannem benim için anne babamdan sonra gelirdi o kada rüzüldüm ki ve bu süreçte annem bayılmalar sonucu omurgasında kırık yaşadı bi daha ne yaptınız ne ettiniz diy esormadı 2 gündür zaten hiö yazmıyo bana dediki en son istersen beni engelle görüşürüz ve ya görüşmeyiz bundan sonra dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?