- 19 Kasım 2016
- 203
- 127
- 18
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Sen çalışmıyosan sen çalış kirayı da öyle halledersiniz.Yada düğünü ertele borçlar azalana kadar.Bu kadar karışan bi aileyle altlı üstlü rahat edemezsinBabasi emekli.amaesyalarimizi nisanlim aldi o öduyor borcla kiraya cikmamiz mumkun degil.adamda katlanilir gibi degil.nisanlim surekli ortasini bulmaya calisiyor.ben surekli konus yapmasin bunu yapmasin diye rahatsizligimi soyluyorum o da konusuyo ama adam anlamiyo.banada o oyle demek istemedi haklisin ama tartisma diyor ben konusurum diyor.en son esyada dayanamadim ve patladim yeter artik diye kayinbabama.aramiz bozuldu.nisanlimda bise demiyo ama uzuluyo.
İyi dusun alt ust oturacagiz diyorsun birde kopruyu gecenw kadar seni idare edip evlenince babaci olursa buyuk skinti yasarsin sonucta ne kadar arada kalabilir ki ailenin ongorusu ne onlar ne diyorlarZaten bu zamana kadar hepkonustu degisen bise yok.babasi anlamiyo.anlayis yok.bende ailemde rahatsiz bu durumdan.gittimiz heryere gelmek istiyo herseye karisiyo.nisanlimda kavga dövüs enelliyo artik bu durumdan biktim.
Babasi emekli.amaesyalarimizi nisanlim aldi o öduyor
Evlenince neden kimse karisamasin ki? Şimdi karışan, nüfusuna alınca neler yapar. Karışmasına engel olabiliyorsa şimdi olsun bakalım.7 yildir birlikteyiz nisanlimla.1 yildirda nisanli.birbirimizi hep sevdik saydik.benim icin katlan ewlenince kimse karisamaz diyor ama icimde hep bu korku var emin olamiyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun sizin 7 yilda bilemediginize emin olamadiginiza biz ne diyelim tanimiyoruz ki ev olayini gundeme getirin gerekirse sureyi uzatin arkadaslarin dedigi gibi yakin olmasin ikide bir sizde biter herseye karisir skinti olur gec olsun guc olmasin diye bakinAilem nisanlimi cok seviyorlar giveniyorlar.bu yuzden babasina bisey demiyolar yoksa babam bozardim bu isi diyor.ewlenince kotu olmasindan korkuyorum.bi yanim nisanlimin bana destek olacagini biliyor bi yanimda bu adama dayanamam nisani atmaliyim diyor.5 ay sonra dugun.kafayi yedim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?