nisan atmak üzereyim!

Suan engel oluyor.tartisiyor karismayin diyor.adam dusuncesiz kendi bildigini okuyor nisanlimda onun yaptiklarini arkasindan duzeltiyor.sonucta benim istedigim oluyor ama olana kadarda ben yoruluyorum ruhsal olarak

Bir yil oturacagiz.ikimizde calisiyoruz esya borcu bitince hemen kredi cekecegiz.altinlarida yatiracagiz ewe.
Nişanlınızla enine boyuna konuşun. altlı üstlü oturmak aynı evde oturmak gibi. muhtemelen yine bir çok şeyinize karışacaklar.. nişanlınızla konuşun eğer yanımda durmayacaksan o zaman biteceğine şimdi bitsin deyin..
Çok sinir bozucu bir durum ya.

Hemde nasil hakikaten sinir bozucu.konustuk cok konustuk.aldirma duymazdan gormezden gel sen yüz göz olma ben konusurum duzeltirim istemedigin seyleri bana soyle yeter diyor.yinede insan dayanamiyo iste.cileden cikiyo.

Altli ustlu oturmaniz bile bastan iyi degil.. bu sekilde mesafenide koruyamazsin.. baska evlere bak.

Bir kere içine o şüphe girdiyse düğünü ertele. Çünkü gerçekten keşke o nişanı atsaydim dersin. Ama iş işten geçmiş olur.
Hemen atmak zor geliyorsa dediğim gibi bir süre düğünü ertele ve iyice ölç tart.

Konustum.ayri iki ewiz canim isterse giderim istemezse gitmem hayatimada kimse karisamaz dedim.gezdigime misafirime hicbiseyime.tamam nasil istersen oyle olsun huzurlu olalim yeter dedi..burda yazilanlari okudum herkes bu alt ust durumundan muzdarip oyle olmaktan korkuyorum.

damadi iç guveysi alin 1 yil ligina olmami :)))
bu kp sene bi senede verem eder
olduda kredi çekemedin napacaksin

Bence atmayin, nişanliniz size destek veriyor anladigim kadariyla.

Dugune 5 ay var. Galiba bu zaman icinde dedigin gibi iyi dusunmem lazim tekrar ayni olaylar yasanmaya devam ederse en dogrusu nisani olacak.nisanlimi cok seviyorum ona tekrar benzer bi olay yasanirsa devam etmicemi soyledim.bekleyip gözlemlemek iyi olacak.

damadi iç guveysi alin 1 yil ligina olmami :)))
bu kp sene bi senede verem eder
olduda kredi çekemedin napacaksin
onuda konustuk eger bi aksilik olursa huzurumuz yuvamiz bozulursa ordan gideriz bana guven dedi.bende seni bilmemde boyle kotu olursa babam beni burdan goturur zaten dedim.ki gotururde.

7 yildir birlikteyiz nisanlimla.1 yildirda nisanli.birbirimizi hep sevdik saydik.benim icin katlan ewlenince kimse karisamaz diyor ama icimde hep bu korku var emin olamiyorum

Nişanlınız yanılıyor. Evlenince neden karışmasın? Asıl evlenince daha çok karışır. Altlı üstlü oturacağız diyorsunuz bir de. Evinize gelecek kişiye karışır, zırt pırt gelir, yaptığınız yemeğe karışır, gideceğiniz yere karışır, minik bebeğinize yemek yedirmeye çalışır, yapma deseniz dinlemez. Bence nişanlınız da evlenince daha çok karışacağını biliyor ama şu an günü kurtarmaya çalışıyor. Baba evinde oturan el kızına karışan adam kendi soyadını almış, onun evinde oturan kişiye neden karışmasın?

Evlenince neden kimse karisamasin ki? Şimdi karışan, nüfusuna alınca neler yapar. Karışmasına engel olabiliyorsa şimdi olsun bakalım.

Yukarıdaki alıntıladığım arkadaşa katılıyorum K karanlikgunler

Engel olabiliyorsa şimdi engel olsun. Yine de siz bilirsiniz ama şimdi engel olamazsa puanını ona göre verin ve bence evlenmeyin.

Suan engel oluyor.tartisiyor karismayin diyor.adam dusuncesiz kendi bildigini okuyor nisanlimda onun yaptiklarini arkasindan duzeltiyor.sonucta benim istedigim oluyor ama olana kadarda ben yoruluyorum ruhsal olarak

Bunu engellemesi gerekiyor zaten. Sizi üzmelerini engellemesi gerekiyor.

Sen ne karisirsin beee adam sanami kaldi. Kesinlikle altli ustlu oturma yada hic evlenme en iyisi ertele dugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…