- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Bir yil oturacagiz.ikimizde calisiyoruz esya borcu bitince hemen kredi cekecegiz.altinlarida yatiracagiz ewe.Sakinleşin..
Nişanlınız sizin gibi düşünüyor sanırım önemli olan nokta bu. ne kadar süre altlı üstlü oturacaksınız?
Nişanlınızla enine boyuna konuşun. altlı üstlü oturmak aynı evde oturmak gibi. muhtemelen yine bir çok şeyinize karışacaklar.. nişanlınızla konuşun eğer yanımda durmayacaksan o zaman biteceğine şimdi bitsin deyin..Bir yil oturacagiz.ikimizde calisiyoruz esya borcu bitince hemen kredi cekecegiz.altinlarida yatiracagiz ewe.
damadi iç guveysi alin 1 yil ligina olmami :)))Konustum.ayri iki ewiz canim isterse giderim istemezse gitmem hayatimada kimse karisamaz dedim.gezdigime misafirime hicbiseyime.tamam nasil istersen oyle olsun huzurlu olalim yeter dedi..burda yazilanlari okudum herkes bu alt ust durumundan muzdarip oyle olmaktan korkuyorum.
Bence atmayin, nişanliniz size destek veriyor anladigim kadariyla.1 yildir nisanliyim birbirimizi cok seviyoruz.ama babasinin anlayissizligina dayanamaz oldum.gezmemize gitmemize herseye karisir.dugunume az kaldi ama vazgecmek uzereyim.surekli bana sormadan is yapiyor.gidip gelinligimi kinaligimi perdemi bakmis fiyati bile anlasmis.nisanlima rahatsizligimi belirttim konusmus.karismiyorum demis.dün bize haber vermeden gidip esya bakmis pesinat bile vermis.secmis esyalari.beni esya bakalim diye goturduler magazaya gittigimizde biz sectik sen sadece rengini degistir alip cikalim dedi.şok gecirdik nisanlimla.bana sormadan nasil bjnu yapiyosunuz istemiyorum ven bunu dedim almadik ciktik arabada bi ton azar isittim bende dayanamadim sizin yaptiginiz saygisizlik diye actim agzimi yumdum gözümu.ewe geldigimde aileme nisan atmak istedigimi soyledim.nisanlim geldi ve olayi duzeltti gidip kendi begendigim esyalari aldim ve babasini gormek istedigimi mesafeli olacagimi soyledim.üzüluyo ama tamam dedi.sorun su altli ustlu oturacagiz mecbur ew alana kadar.benim nasil davranmam lazim iyice sogudum gormek bile istemiyorum.
onuda konustuk eger bi aksilik olursa huzurumuz yuvamiz bozulursa ordan gideriz bana guven dedi.bende seni bilmemde boyle kotu olursa babam beni burdan goturur zaten dedim.ki gotururde.damadi iç guveysi alin 1 yil ligina olmami :)))
bu kp sene bi senede verem eder
olduda kredi çekemedin napacaksin
7 yildir birlikteyiz nisanlimla.1 yildirda nisanli.birbirimizi hep sevdik saydik.benim icin katlan ewlenince kimse karisamaz diyor ama icimde hep bu korku var emin olamiyorum
Evlenince neden kimse karisamasin ki? Şimdi karışan, nüfusuna alınca neler yapar. Karışmasına engel olabiliyorsa şimdi olsun bakalım.
Suan engel oluyor.tartisiyor karismayin diyor.adam dusuncesiz kendi bildigini okuyor nisanlimda onun yaptiklarini arkasindan duzeltiyor.sonucta benim istedigim oluyor ama olana kadarda ben yoruluyorum ruhsal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?