- 27 Aralık 2010
- 792
- 1.169
- 113
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Adam taaaa eskiden berimi böyleydi. Siz tanıstıgınızdan beri. Yoksa nişandan sonramı böyle oldu.Suan engel oluyor.tartisiyor karismayin diyor.adam dusuncesiz kendi bildigini okuyor nisanlimda onun yaptiklarini arkasindan duzeltiyor.sonucta benim istedigim oluyor ama olana kadarda ben yoruluyorum ruhsal olarak
bir sey sorcam senin ailenin durumu nasil hani durumlari iyi ise borclara yardim etseler siz kiraya ciksaniz. bu kp pasa cikilmaz yani aklima baska bir sey gelmiyorEwlenince ew almayi dusunuyoruz.kiraya cikarsam asla ew alamam.bunu cok konustuk ama elimizden bisey gelmiyor.adam herseye karisiyor hic susmadan konusuyor.gelinligime kinaligima perdeme esyama akla gelecek herseye bise diyor soyle olacak perden esyan gelinlik bilmem ne ama sonunda benim istedigim oluyor.nisanlimida dolduruyor kilibik hanimkoylu diyor.onunda cani sikiliyor aramizdaki tek sorun babasi.kaynanam melek gibi bi kadin.o da söz geciremiyor.
Evlendikten sonra erkek degisecektir. Simdi rahatca soyluyorsun o da alttan alip durumu idare etmeye calisiyor olabilir. Bu durumda heleki altli ustlu otururken babasina bir der iki der ucuncusunde sana donup o benim babam boyle idare edeceksin ses etmeyeceksin.1 yildir nisanliyim birbirimizi cok seviyoruz.ama babasinin anlayissizligina dayanamaz oldum.gezmemize gitmemize herseye karisir.dugunume az kaldi ama vazgecmek uzereyim.surekli bana sormadan is yapiyor.gidip gelinligimi kinaligimi perdemi bakmis fiyati bile anlasmis.nisanlima rahatsizligimi belirttim konusmus.karismiyorum demis.dün bize haber vermeden gidip esya bakmis pesinat bile vermis.secmis esyalari.beni esya bakalim diye goturduler magazaya gittigimizde biz sectik sen sadece rengini degistir alip cikalim dedi.şok gecirdik nisanlimla.bana sormadan nasil bjnu yapiyosunuz istemiyorum ven bunu dedim almadik ciktik arabada bi ton azar isittim bende dayanamadim sizin yaptiginiz saygisizlik diye actim agzimi yumdum gözümu.ewe geldigimde aileme nisan atmak istedigimi soyledim.nisanlim geldi ve olayi duzeltti gidip kendi begendigim esyalari aldim ve babasini gormek istedigimi mesafeli olacagimi soyledim.üzüluyo ama tamam dedi.sorun su altli ustlu oturacagiz mecbur ew alana kadar.benim nasil davranmam lazim iyice sogudum gormek bile istemiyorum.
1 yildir nisanliyim birbirimizi cok seviyoruz.ama babasinin anlayissizligina dayanamaz oldum.gezmemize gitmemize herseye karisir.dugunume az kaldi ama vazgecmek uzereyim.surekli bana sormadan is yapiyor.gidip gelinligimi kinaligimi perdemi bakmis fiyati bile anlasmis.nisanlima rahatsizligimi belirttim konusmus.karismiyorum demis.dün bize haber vermeden gidip esya bakmis pesinat bile vermis.secmis esyalari.beni esya bakalim diye goturduler magazaya gittigimizde biz sectik sen sadece rengini degistir alip cikalim dedi.şok gecirdik nisanlimla.bana sormadan nasil bjnu yapiyosunuz istemiyorum ven bunu dedim almadik ciktik arabada bi ton azar isittim bende dayanamadim sizin yaptiginiz saygisizlik diye actim agzimi yumdum gözümu.ewe geldigimde aileme nisan atmak istedigimi soyledim.nisanlim geldi ve olayi duzeltti gidip kendi begendigim esyalari aldim ve babasini gormek istedigimi mesafeli olacagimi soyledim.üzüluyo ama tamam dedi.sorun su altli ustlu oturacagiz mecbur ew alana kadar.benim nasil davranmam lazim iyice sogudum gormek bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?