• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan atmak üzereyim!

Nisanlina yazık. daha şimdiden arada kalmış. stresini düşünemiyorum. kp ölünceye kadar size rahat yok. tabii bu arada nisanlin da aklını kaçırmazsa iyi.

Aynı binada oturursaniz eşyaların taksidi bitmeden boşanmaya çıkarsıniz.Evlenme bir yıl daha nişanlı kal .bu daha hayırlı olur.
Aynı binada eşinin baba ve sen arasında denge saglaması imkansız. Hele ki maddi açıdan KV KP eline bakmaya muhtacsiniz. Maddi açıdan eşin babaya muhtacjen sen ezilirsin.
1 yıl daha bekle

Valla sen sen ol o evi almadan evlenme. Tarihi ileri bi tarihe at. Evlendikten sonra ayı aldım üsküdarı geçtim hesabı yaparsa eşin o zmn bin pişman olursun canım. Ben biraz daha beklemek istiyorum korkularım var. Evimizi alıp öyle evleniriz de

• Beğen
Reactions: anu
Suan engel oluyor.tartisiyor karismayin diyor.adam dusuncesiz kendi bildigini okuyor nisanlimda onun yaptiklarini arkasindan duzeltiyor.sonucta benim istedigim oluyor ama olana kadarda ben yoruluyorum ruhsal olarak
Adam taaaa eskiden berimi böyleydi. Siz tanıstıgınızdan beri. Yoksa nişandan sonramı böyle oldu.

Anladigim kadariyla alt katta babasinin evinde oturacaksiniz, hazir olun evinizin anahtari da alir benim evim diyerek her isinize de karisir, kira vermiyoruz birikim yapacagiz dersiniz ama o adam sizden o parayi da alir, nisani atmayin ama o evde de oturmayin ya da atin gitsin

Emeklilik yaramamiş bu adama. Benimde dayımla oglu tartismisti kocaman salona bitane halımı olur oğlum diye evin alti boş üşutürsünüz,cocuk olunca üşutür vs diye ki dayım baklıydi tabiki :) gelinde kayinpederi icin baam haklı salon cok buyuk yere basmayız hem demisti.

Bu adamın huyu bu demekki allah karısına yardım etsin bunca yıl kadın hic bi istedigini kendi yapmamış demek ki.

Calışıyor musun?calışmıyorsan,altınlarında varda ve sabır edebileceksen 1 yıl sonra ev alabilirsin.Ama sabırlı degilim cekemem dersen o zaman kimsenin huzuru bozulmasın ha kiraya cikin ya da atın nişanı.

Evlenince düzelmez bir de onların evinde oturacaksanız aksine çok daha kötü olur, istediği gb girer çıkar evine buzdolabının içine kirli sepetine kadar karışır. Düğünü erteleyin evinizi almadan evlenmeyin, siz de bir işe girin.

Ayrıca herkesin evi yok bizler de kirada oturuyoruz, kiraya bile çıkamayacak durumdaysanız evlenmeye de acele etmeyin derim. Nişanlına da çok güvenme, evlendikten sonra evrimin alasını geçiriyorlar.

Bu hayatınızda hep bir sorun olarak devam edecek. İlerde eşin bir diyorsa bir demeyecek sende onun başının etini yiyeceksin oda senin. Bu böyle sürüp gidecek. Biraz ertele borçların ödenmesini bekle. Ev alacağım derken huzurundan olma. Huzur olmadıktan sonra evin olsa ne olur olmasa ne olur?

Yuhhhhhh agzim acik okudum. Bu nasil adammis boyle yaa. Arkadaslara katiliyorum bencede yakin oturma onlarla. Yoksa evliliginide zehir etmeye kalkar bunlarr

Anneniz sizi ateşe atıyor. Ya bir an önce evlen ya ayrıl ne demek? Kimseyi dinlemeyin, düğünü 1 yıl erteleyin.

Ewlenince ew almayi dusunuyoruz.kiraya cikarsam asla ew alamam.bunu cok konustuk ama elimizden bisey gelmiyor.adam herseye karisiyor hic susmadan konusuyor.gelinligime kinaligima perdeme esyama akla gelecek herseye bise diyor soyle olacak perden esyan gelinlik bilmem ne ama sonunda benim istedigim oluyor.nisanlimida dolduruyor kilibik hanimkoylu diyor.onunda cani sikiliyor aramizdaki tek sorun babasi.kaynanam melek gibi bi kadin.o da söz geciremiyor.
bir sey sorcam senin ailenin durumu nasil hani durumlari iyi ise borclara yardim etseler siz kiraya ciksaniz. bu kp pasa cikilmaz yani aklima baska bir sey gelmiyor

1 yildir nisanliyim birbirimizi cok seviyoruz.ama babasinin anlayissizligina dayanamaz oldum.gezmemize gitmemize herseye karisir.dugunume az kaldi ama vazgecmek uzereyim.surekli bana sormadan is yapiyor.gidip gelinligimi kinaligimi perdemi bakmis fiyati bile anlasmis.nisanlima rahatsizligimi belirttim konusmus.karismiyorum demis.dün bize haber vermeden gidip esya bakmis pesinat bile vermis.secmis esyalari.beni esya bakalim diye goturduler magazaya gittigimizde biz sectik sen sadece rengini degistir alip cikalim dedi.şok gecirdik nisanlimla.bana sormadan nasil bjnu yapiyosunuz istemiyorum ven bunu dedim almadik ciktik arabada bi ton azar isittim bende dayanamadim sizin yaptiginiz saygisizlik diye actim agzimi yumdum gözümu.ewe geldigimde aileme nisan atmak istedigimi soyledim.nisanlim geldi ve olayi duzeltti gidip kendi begendigim esyalari aldim ve babasini gormek istedigimi mesafeli olacagimi soyledim.üzüluyo ama tamam dedi.sorun su altli ustlu oturacagiz mecbur ew alana kadar.benim nasil davranmam lazim iyice sogudum gormek bile istemiyorum.
Evlendikten sonra erkek degisecektir. Simdi rahatca soyluyorsun o da alttan alip durumu idare etmeye calisiyor olabilir. Bu durumda heleki altli ustlu otururken babasina bir der iki der ucuncusunde sana donup o benim babam boyle idare edeceksin ses etmeyeceksin.

1 yildir nisanliyim birbirimizi cok seviyoruz.ama babasinin anlayissizligina dayanamaz oldum.gezmemize gitmemize herseye karisir.dugunume az kaldi ama vazgecmek uzereyim.surekli bana sormadan is yapiyor.gidip gelinligimi kinaligimi perdemi bakmis fiyati bile anlasmis.nisanlima rahatsizligimi belirttim konusmus.karismiyorum demis.dün bize haber vermeden gidip esya bakmis pesinat bile vermis.secmis esyalari.beni esya bakalim diye goturduler magazaya gittigimizde biz sectik sen sadece rengini degistir alip cikalim dedi.şok gecirdik nisanlimla.bana sormadan nasil bjnu yapiyosunuz istemiyorum ven bunu dedim almadik ciktik arabada bi ton azar isittim bende dayanamadim sizin yaptiginiz saygisizlik diye actim agzimi yumdum gözümu.ewe geldigimde aileme nisan atmak istedigimi soyledim.nisanlim geldi ve olayi duzeltti gidip kendi begendigim esyalari aldim ve babasini gormek istedigimi mesafeli olacagimi soyledim.üzüluyo ama tamam dedi.sorun su altli ustlu oturacagiz mecbur ew alana kadar.benim nasil davranmam lazim iyice sogudum gormek bile istemiyorum.

Ömür boyu çekeceksin bir de altlı üstlü. Benim ex kp çok benziyor ama bana evlendikten sonra çektirdiler. Arkana bakmadan kaç derim. Yarın öbür gün pozisyona da karışırlar afedersin. Nasıl emzirmen gerektiğine, hatta yanımızda emzireceksin bile diyebilirler. Olmaz deme Ben yaşadım. Yol yakınken dön. Allah nişanlına sabır versin.

Zaten evde bir sene kalacakmışşınız.
Nişanlında suç yok nişanı atman ona haksızlık.
İkiniz de çalışıyorsunuz zaten gündüz evde olmayacaksınız.
İşten geldiğinizde zaten yorgun olursunuz her gun cikmazsiniz.
Altınları falan katicaz diyorsunuz baha rahatlatir sizi ev konusunda.
Bir sene çekilir bence

Back
X