İyiki yasadım diyeceksin bırgun sana ilişkisine degerlerıne sahıp cıkmayan bırı ile nereye kadar .. Yeni bır yol var önunde derın bı nefes al kafanı dagıt her zamankinden cok daha ıyı oldugunu gorsunler.Hepiniz çok tatlısınız, çok iyi kalplisiniz, çok isterdim bir anda sihirli bir değnek değsin ve hepsi geçsin hiç yaşanmamış olsun.KisaSamsun Hubannn demekoylee Tuuba890
Ahh ah suan sana sayfalarca yazmak isterdim canim eger evlenseydin..suan ne kadar kotu oldugunu tahmin edebiliyorum ama boylesi en hayirlisi olmus ..Kızlar merhaba,
uzun bir süredir kk'ya gelemiyordum, çok zor bir süreç geçirdim. Ocak ayında hayatımın en güzel zamanını geçirdiğimi ve daha mutu olamayacağımı düşünürken, son iki aydır çok büyük bir depresyonun içindeyim. Son yazdığım mesajlarımı gördükçe kendime ve ona daha da çok kızdım. lütfen bu durumdan nasıl çıkacağımla ve hayata tekrardan nasıl tutunacağımla ilgili bana yol gösterin. Kafayı yemek üzereyim!
Nişanlandıktan sonra kayınvalidem herşeye karışmaya başladı. Evimizi nereden tutacağımıza, ne eşya alacağımıza, gelinliğe, davetiyeye kadar... daha önce de yazmıştım, anadolu yakasında oturmayı planlıyorduk fakat sonradan öğrendim ki kayınvalide kendi sitesinde (-ki avrupa yakasının ücra bir köşesinde oturuyorular) evimizi bile ayarlamış. neyse, tüm bunlara nişanlımın hatırına çok fazla ses çıkarmadım. Ne de olsa sevdiğim adamla olduktan sonra hiçbir şeyin önemi yoktu. gel zaman git zaman, bir gün müstakbel eltim, evimizi yerleştirmeye yardıma geldiğinde bana kayınvalidemin nişanlımı alt komşusunun kızıyla evlendirmeyi planladığını anlattı. Kayınvalide benim oğluna iyi bir eş olamayacağımı düşündüğü için BİZ NİŞANLIYKEN!!! nişanlımı alt komşusuyla görüşmeye zorlamış!! İnanabiliyormusunuz? Hemen arkasından inanılmaz kavgalar yaşadık, hayatımın en berbat günlerini geçirdim. ve nişanlım tüm bunların hiçbir şey ifade etmediğini sadece annesi üzülmesin diye birkaç kere görüştüğünü anlattı. Meğerse kayınvalide tüm bu bana karışmaları ve müdahaleleri beni yıldırmak için yapmış. Allahım nasıl böyle birşeyin içine düştüm nasıl, anlam veremiyorum. ailem iyi oldu bak Allah seni ne kadar seviyormuş ki evlenmeden sana onların yüzünü gösterdi diyip duruyor sanki herşey o kadar kolay açıklanabiliyormuş gibi. ve daha kötüsünü söyliyim, ben bu adamı hala deli gibi seviyorum. Bundan sonra bir daha birini sevebilmem imkansız. Zaten kimseye de güvenemem artık. Ne yapacağımı bilemiyorum. İsmi lazım değil arada hala mesaj atıp beni merak ettiğini söylüyor ama o kadar. Ne bir özür ne başka birşey. Bu muydu dünyalar kadar sevmek, hayallerimiz, aşkımız... İnanmak istemiyorum. nolur bana bir çıkış yolu gösterin. Kimseye lanet etmek de istemiyorum ama yukarıda Allah var, elbet onlar da anlayacaklar beni ne kadar üzdüklerini bana neler çektirdiklerini.
Sizi de dertlerimle boğdum ama inanın burada buna benzer bişey yaşayıp bu durumdan çıkmış olan bir kişi bile varsa, en azından benim için de umut var diyeceğim. yoksa gerisi çok karanlık şuan...
Bende nisanliyken senin gibi dusundum aman sevdigim yanimda olsun gerisi onemli degil diye sonuclarini soyleyim miKızlar merhaba,
uzun bir süredir kk'ya gelemiyordum, çok zor bir süreç geçirdim. Ocak ayında hayatımın en güzel zamanını geçirdiğimi ve daha mutu olamayacağımı düşünürken, son iki aydır çok büyük bir depresyonun içindeyim. Son yazdığım mesajlarımı gördükçe kendime ve ona daha da çok kızdım. lütfen bu durumdan nasıl çıkacağımla ve hayata tekrardan nasıl tutunacağımla ilgili bana yol gösterin. Kafayı yemek üzereyim!
Nişanlandıktan sonra kayınvalidem herşeye karışmaya başladı. Evimizi nereden tutacağımıza, ne eşya alacağımıza, gelinliğe, davetiyeye kadar... daha önce de yazmıştım, anadolu yakasında oturmayı planlıyorduk fakat sonradan öğrendim ki kayınvalide kendi sitesinde (-ki avrupa yakasının ücra bir köşesinde oturuyorular) evimizi bile ayarlamış. neyse, tüm bunlara nişanlımın hatırına çok fazla ses çıkarmadım. Ne de olsa sevdiğim adamla olduktan sonra hiçbir şeyin önemi yoktu. gel zaman git zaman, bir gün müstakbel eltim, evimizi yerleştirmeye yardıma geldiğinde bana kayınvalidemin nişanlımı alt komşusunun kızıyla evlendirmeyi planladığını anlattı. Kayınvalide benim oğluna iyi bir eş olamayacağımı düşündüğü için BİZ NİŞANLIYKEN!!! nişanlımı alt komşusuyla görüşmeye zorlamış!! İnanabiliyormusunuz? Hemen arkasından inanılmaz kavgalar yaşadık, hayatımın en berbat günlerini geçirdim. ve nişanlım tüm bunların hiçbir şey ifade etmediğini sadece annesi üzülmesin diye birkaç kere görüştüğünü anlattı. Meğerse kayınvalide tüm bu bana karışmaları ve müdahaleleri beni yıldırmak için yapmış. Allahım nasıl böyle birşeyin içine düştüm nasıl, anlam veremiyorum. ailem iyi oldu bak Allah seni ne kadar seviyormuş ki evlenmeden sana onların yüzünü gösterdi diyip duruyor sanki herşey o kadar kolay açıklanabiliyormuş gibi. ve daha kötüsünü söyliyim, ben bu adamı hala deli gibi seviyorum. Bundan sonra bir daha birini sevebilmem imkansız. Zaten kimseye de güvenemem artık. Ne yapacağımı bilemiyorum. İsmi lazım değil arada hala mesaj atıp beni merak ettiğini söylüyor ama o kadar. Ne bir özür ne başka birşey. Bu muydu dünyalar kadar sevmek, hayallerimiz, aşkımız... İnanmak istemiyorum. nolur bana bir çıkış yolu gösterin. Kimseye lanet etmek de istemiyorum ama yukarıda Allah var, elbet onlar da anlayacaklar beni ne kadar üzdüklerini bana neler çektirdiklerini.
Sizi de dertlerimle boğdum ama inanın burada buna benzer bişey yaşayıp bu durumdan çıkmış olan bir kişi bile varsa, en azından benim için de umut var diyeceğim. yoksa gerisi çok karanlık şuan...
En fazla 6 ay...ondan sonra gerçekleri fark edip üzüldüğüne pişman olacaksın...ilk önce eltine kızmıştım ara bozuyor sanıp ama böyle birşeye şahit olsam ben de anlatırdım...sen orda binbir umutla evini kurarken arka planda başka fırıldaklar dönüyor...annesine dur diyen yok ,pişman olup Özür dileyen de...
Özür dilese kabul eder misin yada güvenebilirsin?
Ben cok keske dedim sen deme.Esim cok iyi ailesiyle konusmaz etmez bi dedigimi de iki etmez benim icin herseyi yapar ama ailesi huzur vermiyor bi gun takma 2 gun takma 3.gun mecbur takiyorsun sevgi yetmiyor eaimde laf geciremiyor esimi ariyordu ben sana daha cok kiz bulurum diyordu ayril bosver diyodu ya inan biktim artik o kadar uzak bir sehirde yasiyorumki ama hic rahat birakmiyorlar surekli bi oyun pesindeler..ne desem bilemiyorum, hepinizin haklı olduğuna da canı gönülden inanıyorum. sandım ki ilk zamanlar en kötüsünü yaşadım ama hayır zaman geçtikçe acım daha da artıyor gibi. belki de en dibini gördüm, artık sıra ışığa ulaşmakta. hakikaten evlenseydik neler olabileceğini inanın tahmin dahi edemiyorum. tek bildiğim sevginin böyle olmadığı. hepiniz ne kadar iyisiniz. gerçekten içimi aydınlattınız. bir el, umut ışığı olduğunuz şu kadarcık süre içerisinde. N NewArrivalPerimasali3737
muhtemelen hayır. yani içim özür dileyip bana gelmesini istese de, bir daha olmamalı. hayat tabii, büyük konuşmamak da lazım fakat dileğim onun ders alıp benden sonraki birlikte olacağı insana böyle birşey yaşatmaması. dediğiniz gibi kalbimi söküp almadı. zaman inşallah iyileştirecek. umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?