Nişan atmak ve sonrasında gelen depresyon

Zamanla geçecek acın emin ol.
Çalışıyorsan daha hızlı atlatabilirsin

Pfff evlenseydin.. Kadin komsu kizini bile kuma olarak zorlardi , ogluda kabul ederdi artik annem uzulmesin diye .. kurtulduguna dua et.. Fazlada uzulme, sagligin daha onemli..

Yarin bir gun annesi uzulmesin diye yapacaklarinimn siniri yok demek ki. Ucuz kurtulmussun. Bunun bir de evlendikten sonra kendini belli edeni var.

Ayrılmanız iyi olmuş, şimdi eski nişanlın komşusunun kızıyla evlenir ama hiç mutlu olmaz. Aklında hep sen olursun. Aynısını ben değil ama bi başkası yaşadı, ordan biliyorum. Kadının bekar oğlu olsa aynı kadın mı acaba derdim ama bekar oğlu yok.

Demissinki annesini kirmamak icin birkac kez gorusmus boyle birsey nasi olabilir seven erkek boyle biseyi nasi kabl eder kusura bakma ama demekki yeteri kdr sevmiyomus seni. Sevseydi eger nolursa olsun ellerinden birakmazdi unut arkadasm ailene kiziyosun ama haklilar sanslisin ki bastan gormussun onlarin ne mal oldugunu yat kak dua et ...

Ayni seyler olmasa da ayrilik yasayip atlatan ben varim. Hatta daha beter. Cocuklu bossnmak. Ilk zaman gecmeyecek sanirsin. Herkez zamanla gecer dese de inanmazsin. Kimisinde bir yil surer acisi kimisinde daha kisa kimisinde daha uzun. Yasanmisliklara bagli sanirim.
Annesinin lafiyla baska kizla gorusrn adam evliykwn de baskalariyla gorusur. Bence sevinmelisiniz. Kisiliksizmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…