- 17 Ekim 2021
- 100
- -4
- 16
- 29
- Konu Sahibi Sweetybaby
Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim ne der diye hayatınızı karartmaya değer mi ? Mutsuz olacağınızı düşünüyorsanız yol yakınken dönün.Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce
Emin değilim eskiden seviyordum kaç yıllık ilişki ama eskisi gibi değilim ona Karşı evlilik için tereddütlerim varKim ne der diye hayatınızı karartmaya değer mi ? Mutsuz olacağınızı düşünüyorsanız yol yakınken dönün.
Keşke emin olmadan nişan yapmasaydınız. Ama olan olmuş.Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce
O tereddütler evlendikten sonra pişmanlığa dönebilir. İyi düşünün. Kime ne nişan atmış,boşanmış, herkesin kendi hayatı.Emin değilim eskiden seviyordum kaç yıllık ilişki ama eskisi gibi değilim ona Karşı evlilik için tereddütlerim var
Boşver kim ne düşünürse düşünsün. Eğer emin olmadığınız evliliği yaparsanız o konuşacak olanların hiçbiri üzüldüğünuzde yanınızda olmayacak. Üstelik erkekler nasıl bakar kısmını da sevmedim. Kim nasıl bakarsa baksın. Bu erkekler neden bu kadar değerli gözümüzde ???Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce
Uzay cagina gelmişiz bu düşüncelerden kurtulun nişan atmanın da bosanmaninda ayıp bir şey gibi görmeyin lütfen başkaları ne der diye hayatınızı mahvetmeyinKızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce
emin olmadığın hiçbir yola girme , şuan keşke nişanda o kavgadan sonra atsaymışım diyorum, keşke anneme babama söyleseymişimde arkamda olduklarını bilsin gözdağı olsaymış diyorum, inan boşanmak daha zor geliyor şuan , ayıplanılcak utanılcak bişey asla ama asla değil, asıl utanılcak olan ne biliyo musun 30 derece sıcak bi işyerinde kollarındaki morluklar görülmesin diye uzun kollu oturmak insanların sorularına da üşüyorum diye cevap vermekKızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce