• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak

Sweetybaby

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
100
-4
16
29
Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce

Kızlar bi konuda danışmak istiyorum. Nişanlıyım ve emin değilim. Nişan atmak çok mu kötü bir durum boşanmış gibi mi bakıyor insanlar ve erkeklerin nişan atmış kızlara bakış açısı nasıl sizce
Kim ne der diye hayatınızı karartmaya değer mi ? Mutsuz olacağınızı düşünüyorsanız yol yakınken dönün.

Boşanmak kötü değil ki nişan atmak kötü olsun.
Eğer öyle bir çevrede, ailede yaşıyorsanız, boşanmanız nişan atmanızdan kötüdür. Emin değilseniz yol yakınken ayrılın.

Keşke emin olmadan nişan yapmasaydınız. Ama olan olmuş.
Mutsuz bir evlilik yapmanızdan iyidir. Emin olmadan devam etmek hem kendinize hem de karşı tarafa haksızlık olur.

Emin değilim eskiden seviyordum kaç yıllık ilişki ama eskisi gibi değilim ona Karşı evlilik için tereddütlerim var
O tereddütler evlendikten sonra pişmanlığa dönebilir. İyi düşünün. Kime ne nişan atmış,boşanmış, herkesin kendi hayatı.

Boşver kim ne düşünürse düşünsün. Eğer emin olmadığınız evliliği yaparsanız o konuşacak olanların hiçbiri üzüldüğünuzde yanınızda olmayacak. Üstelik erkekler nasıl bakar kısmını da sevmedim. Kim nasıl bakarsa baksın. Bu erkekler neden bu kadar değerli gözümüzde ???

Uzay cagina gelmişiz bu düşüncelerden kurtulun nişan atmanın da bosanmaninda ayıp bir şey gibi görmeyin lütfen başkaları ne der diye hayatınızı mahvetmeyin

Bende nişan attım çünkü partnerimin beklentilerimi gerceklestiremeyecegini, bana uymayacagini düşündüm. Hayatımı yeniledim, oh be diyorum, eski sorunlarım kalmadı. Sizden hoşlanan birisi nişanlandığızi, boşandığınizi , kaç sevgiliniz olduğunu TAKMAYACAKTIR. eğer ki sorun haline getirirse demekki o da doğru kişi değilmiş benim için diyip yola devam etmelisiniz bence

Bende attım ve hayatımda verdigim en önemli ve doğru karardı. Bunu tam 1 sene boyunca düşündüm ama bende çekindim korktum. Özellikle babamın laflarindan, uzak akraba oldukları için (anne tarafindan) anneme laf gelmesinden falan. Resmen stresten saç kıran olmustum. Sonra kendi kendime düğün yaklaşırken dedim ki. Yahu kızım sen manyak mısın? Sen başkalarını düşünerek hayatını niye karartıyor Sun? Sanane milletin ne dusuneceginden? Evlenip boşanıp gelsem daha mı iyi olacak sanki. O kapıdan girince ne yasadigimi bir Allah bir ben bilicem. Herkes kendi hayatına devam edecek olan bana olacak. Şuan bitiririm elalem 3 gün konuşur unutur gider. Aynen deee öyle oldu 🤭 Önce telefon trafiği ile başladı sonra bohça toparlama gönderme işlemleri derken 🐦 gibi rahatladım valla. Meğer kendimi feda ediyormuşum , idam sehpasına giderken son anda af çıkmış gibi hissettim 😂 Tabi ben kendimden istemediğimden ve pişman olmayacağımdan emindim. Sen ne istediğinden emin değilsen biraz daha düşün. Fakat eminsen hiç korkma utanılacak bişey yok. Aksine kendini kurtardigin için kendinle gurur duy ❤️ Bu arada ben evliyim çok ta mutluyum yani sanki nisanlaninca lanetleniyor mu insanlar ? Yok öyle birşey bu kafa yapıları eskide kaldı gitti. Zaten o kafayı yaşayan bir adamla ve ailesiyle karsilasirsan uzaklas hemen.

Nişanlanma tanışma sürecidir... Abartmamak lazım.. şüpheniz varsa yol yakınken bitirmek en güzeli..elalem için yaşanılmaz

nişan evlilik öncesi testtir nişan atıla bilinir evlik sonrası boşanmadan iyidir hangi çağdayız yahu bu konuda elalem ne der diye takılmayınız , evlilik hasas konu

emin olmadığın hiçbir yola girme , şuan keşke nişanda o kavgadan sonra atsaymışım diyorum, keşke anneme babama söyleseymişimde arkamda olduklarını bilsin gözdağı olsaymış diyorum, inan boşanmak daha zor geliyor şuan , ayıplanılcak utanılcak bişey asla ama asla değil, asıl utanılcak olan ne biliyo musun 30 derece sıcak bi işyerinde kollarındaki morluklar görülmesin diye uzun kollu oturmak insanların sorularına da üşüyorum diye cevap vermek

Back
X