- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Annenizi dinleyinAnnem nişanlın hiç çaba göstermiyor insan bir kez olsun yazmaz mı bu kadar sessiz kalması normal değil sen arama diyor sizce yine de aramalı mıyım sanırım beni wpden engellemiş veya gizlilik ayarlarını değiştirmiş son görülmesini göremiyorum (pp resmini 1 ay önceki kavgada kaldırmıştı tekrar koymamıştı)
Valla bir kaç kişi düğün öncesi normal demiş ama.bence hicte normal değil. Üslup her şeydir. Perşembenin gelisi çarşambadan belli olur. genel olarak her şeyden bu şekilde tartışma çıkıyorsa bence ilişkinizi ve nisanlinizi gözden geçirin derim. Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir vs diye devam edilen ilişkilerin sonucu hakkında bu forumda binlerce konu var bu forumda.Bana bu şekilde söylese anlayış gösterirdim ama beni direkt olarak tersledi, kırıcı şeyler söyledi ben de ısrar ederlerse eşek gibi bakarsın dedim ben başka şehirdeyim başla nasıl halledeceğiz dedim başka ne yapabilirim ki
Kesinlikle. Adam haddini bilmez üslup sorunu var başka şeyleri de vardır zaten de konu sahibi bu kadarını anlatmış. Böyle tipler her şeyden sorun çıkarır, küser, sinir sorunu da yaşarValla bir kaç kişi düğün öncesi normal demiş ama.bence hicte normal değil. Üslup her şeydir. Perşembenin gelisi çarşambadan belli olur. genel olarak her şeyden bu şekilde tartışma çıkıyorsa bence ilişkinizi ve nisanlinizi gözden geçirin derim. Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir vs diye devam edilen ilişkilerin sonucu hakkında bu forumda binlerce konu var bu forumda.
Simdi ne oldu? Aradimi? Yada sen iletisime gectinmi canim? Bence yeni ayrilmissiniz daha arar korkma!Annem nişanlın hiç çaba göstermiyor insan bir kez olsun yazmaz mı bu kadar sessiz kalması normal değil sen arama diyor sizce yine de aramalı mıyım sanırım beni wpden engellemiş veya gizlilik ayarlarını değiştirmiş son görülmesini göremiyorum (pp resmini 1 ay önceki kavgada kaldırmıştı tekrar koymamıştı)
Ben varımNişan sonrası düğüne kadar kavga-gürültüden geçmeyen çift yoktur sanırsam.
Yazık valla adamlaraBende kocama damatlık bakarken benim beğendiğim damatlığı seçmedi diye mağazada ağlayıp ayrılcam senden diyodumolur öyle kavgalar
bu süreçte ne kaynanam ne de nişanlım bir kez olsun beni veya ailemi aramadı diye annem çok huzursuz ve rahatsız oldu bugün aradım nişanlımı konuştuk, barıştık ama bilmiyorum artık normalde yarın bohça götürecektik sonrası için annem nişanlımın annesinin arayıp davet etmesini bekliyor. Ben gelmeyeceğiz dedim tekrar arayıp da çocuklar barışmış biz geleceğiz diyemem diyor ama kaynanamın arayacağını da sanmıyorum çünkü çok pasif kaldılar ailem huzursuz oldu umarım annesi annemi ararSimdi ne oldu? Aradimi? Yada sen iletisime gectinmi canim? Bence yeni ayrilmissiniz daha arar korkma!
Biraz acele etmediniz mi? Keşke biraz daha sakince düşünseydiniz.Yazık valla adamlarabenim sinirlendiğim üslubuydu keşke aileler işin içine karışmasaydı. bu süreçte ne kaynanam ne de nişanlım bir kez olsun beni veya ailemi aramadı diye annem çok huzursuz ve rahatsız oldu bugün aradım nişanlımı konuştuk, barıştık ama bilmiyorum artık normalde yarın bohça götürecektik sonrası için annem nişanlımın annesini arayıp davet etmesini bekliyor. Ben gelmeyeceğiz dedim tekrar arayıp da çocuklar barışmış biz geleceğiz diyemem diyor ama kaynanamın arayacağını da sanmıyorum çünkü çok pasif kaldılar ailem huzursuz oldu
Allah sabır versin, ilişkinin en zor dönemi nişan dönemiYazık valla adamlarabenim sinirlendiğim üslubuydu keşke aileler işin içine karışmasaydı. bu süreçte ne kaynanam ne de nişanlım bir kez olsun beni veya ailemi aramadı diye annem çok huzursuz ve rahatsız oldu bugün aradım nişanlımı konuştuk, barıştık ama bilmiyorum artık normalde yarın bohça götürecektik sonrası için annem nişanlımın annesini arayıp davet etmesini bekliyor. Ben gelmeyeceğiz dedim tekrar arayıp da çocuklar barışmış biz geleceğiz diyemem diyor ama kaynanamın arayacağını da sanmıyorum çünkü çok pasif kaldılar ailem huzursuz oldu
Evlenince de yapardı. Emin ol. E şimdi nişan telaşı hadi. Sonra maddi sorunlar bi de bebek oldu mu sen o zaman gör. Her sorunda bunu yapar, yani sonradan da değişmeyecekti. Bence iyi yapmışsınTerslemelerine artık tahammül edemiyordum o tersledikçe beni nasıl sakin kalabilirim ki? Düşünün ki sevgiliniz tarafından sürekli tersleniyorsunuz nasıl susabilirsiniz ki zaten ikimizin de hataları vardı ama çözüme ulaşatıramadık ben de o hata yaptığı için değil umudumu kaybettiğim için ayrılmak istedim
Hakaretler,terslemeler.Biöf yapmışsınız.Sonra barışmışsınız.Blöf yapmayın bir daha.Eğer nişanlınız hiç aramasaydı ne yapacaktınız?bu süreçte ne kaynanam ne de nişanlım bir kez olsun beni veya ailemi aramadı diye annem çok huzursuz ve rahatsız oldu bugün aradım nişanlımı konuştuk, barıştık ama bilmiyorum artık normalde yarın bohça götürecektik sonrası için annem nişanlımın annesinin arayıp davet etmesini bekliyor. Ben gelmeyeceğiz dedim tekrar arayıp da çocuklar barışmış biz geleceğiz diyemem diyor ama kaynanamın arayacağını da sanmıyorum çünkü çok pasif kaldılar ailem huzursuz oldu umarım annesi annemi arar
bu süreçte ne kaynanam ne de nişanlım bir kez olsun beni veya ailemi aramadı diye annem çok huzursuz ve rahatsız oldu bugün aradım nişanlımı konuştuk, barıştık ama bilmiyorum artık normalde yarın bohça götürecektik sonrası için annem nişanlımın annesinin arayıp davet etmesini bekliyor. Ben gelmeyeceğiz dedim tekrar arayıp da çocuklar barışmış biz geleceğiz diyemem diyor ama kaynanamın arayacağını da sanmıyorum çünkü çok pasif kaldılar ailem huzursuz oldu umarım annesi annemi arar
%100 katılıyorum.Pasif kalmaları normal değil mi?Koca koca insanları barıştırmaya mı çalışacaklardı?Konuyla annenin yorumunun ne alakası var? Hayatını ilişkini annenin yorumlarına göre mi yaşayacaksın? Senin annen, kayınvalidenin aramaısnı bekledi yok beklentşye girdi vs diye huzursuz mu olacaksın?
Sence aileleri bu kadar karıştırmak,onlara göre hareket etmek doğru mu? Çok yanlış. Sizin ilişkinizde anneler karışmamalılar. Annen huzursuz olduysa oldu o mu evleniyor.
Bohça vs ile uğraşmaya gerek var mı artık. Genç insanlarsınız. Niye aileleri karıştırıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?