Nişan atmamla ilgili avukata ihtiyacım var

Saftcim bence boyle seyler heps seni bulmuyor, sen insan seciminde kotusun.
Bak bu adam zaten basindna beri bir oynakti, burda sana insanlar bir yol olmaz yazdi konu actiginda. Sen gittin ustune nisanlandin. Ne bekliyordun? Persembenin gelisi Carsambadan belli, yani bile bile lades diyorsun Allahtan yanlistan dondun.

Ben ciddiyim, bence bir sonraki damat adayini ailen, arkadaslarin secsin sen secme

Cok haklisin. Ayirt edemiyorum. Hep iyiye yoruyorum. Basindan belliydi. Allah tan bu sefer evlilikle sonuclanmadi. Simdi artik tavsiye uzerine evlilik dusunuyorum. Daha kendim tanimaya kalkamayacagm insallah.

Yazınızı okuyunca keşke başkalarına yardımcı olabileceğim bir mesleğim olsaydı dedim.
Bir mesleğim var ama burada pek işe yaramaz sanırım.
Rabbim hayırlı, merhametli, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

Cok haklisin. Ayirt edemiyorum. Hep iyiye yoruyorum. Basindan belliydi. Allah tan bu sefer evlilikle sonuclanmadi. Simdi artik tavsiye uzerine evlilik dusunuyorum. Daha kendim tanimaya kalkamayacagm insallah.
Aynen eskiden olsa gorucu usulu ne derdim.Simdi de kendi bulduklarim yamuk cikinca bende sicak bakmaya basladim.Tanisip anlastiktan sonra.

Aman erkekler de uyanık olsunlar biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…