Nişan atmamla ilgili avukata ihtiyacım var

Nerden buldun kiz bunu ama iyi donmussun ha yoksa kazik kadar adami basina atacaklardi.Uyaniklara bak bi de para talep ediyorlar asil sen borcunu iste.Terbiyesizler

Hukuk kitabı okumakla avukat olunmuyor. İnsanlar yıllarca eğitim alıyor. Staj görüyor. Neden bedava hizmet versinler? Siz gidip başkasının evini bedava temizler misiniz? Kaç gün temizlersiniz? Emek verilen iş karşılığını almak zorunda.

Avukatlar ne kitabı okumuşlar da avukat olmuşlar merak ettim doğrusu ..
Herşeyden öte insanlık önemli diyorum ben .

O da ayri sacmalik

Arkadas yardimci olmak istemiyorsan, konuya cevap vermek istemiyorsan yazmazsin olur biter. Konuya gelip sayip sovmek, yardimci olmicam yazmak nedir
Ya işte kimlikler gizli ya burda , herkes neye sinirlenirse sinirlensin gelip burda çıkarıyor , dışarıda millete yapamadığı atarı burda yapıyor.Hakkaten ne alaka yardım etmicem git parasıyla danış demek ya? Gir bak bişey yazmadan çık o Zaman.Saçmalık resmen.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/avukat-var-mi-konu-tuketici-hk.1079238/#post-56493445
Ücretsiz avukat danışmanlığıyla ilgili bahsi geçen konu bu hanımlar.
Burada mağdur edilen, şiddet gören, taciz edilen bir kadın söz konusu değil o sebeple tepki topladı ben de tepki gösterenlerdenim özellikle de konu sahibinin diğer yorumlarını okursanız anlarsınız.
Sevgili saft konunu biraz sabote ettim kusura bakma. Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
MissCherryBlossom J joeytribbiani

Son düzenleme:
Birkaç konuda denk geldim. Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olanların yorumları insanları yanlış yönlendiriyor. Burada yazılan yorumlara göre hareket etmeyin. En iyisi avukat tutun kendinize.

Eeee bu manyak neyine güvenip de 27 bin talep ediyor

Dediğin gibi, eski ve yeni üyeye yaklasim farkli oluyor bazen.. Yanlis mi, evet..

Dava içeriği olarak ne yazdırmış Bilgim yok ama sırf merak ettim adam resmen seni dolandırmaya çalışmış

Şansı gülmedi bu kızın bir türlü.
İyilik midir, saflık mıdır bilmiyorum ama yaşadıkları gerçekten çok ağır şeyler.

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama açıklama yapmak istedim. Orada o üyenin tepki almasının sebebi açıkça "ücretsiz" yardım edecek birini aramasıydı. Ben de "hiçbir avukat bu şekilde danışmanlık vermez" diyenlerdendim. Hala aynı şekilde düşünüyorum. Çünkü "benim böyle böyle bir sorunum var yardımcı olur musunuz, ne yapabilirim?" diye yol yordam sormakla "danışmanlık ücretli diye biliyorum, burada ücretsiz yardım edecek birini arıyorum" demek aynı şey değil.
Bunun insanlıkla bir alakası yok. İnsanlar hayır işlemek için okumuyorlar sonuçta. Zor durumdaki, tecavüz, taciz, şiddet mağduru bir kadına ücretsiz avukatlık hizmeti tabii ki verilebilir, hatta bence verilmelidir de. Ama mobilya meselesi için kimse hayır işlemek zorunda değil.

Borç paraları elden mi verdiniz yoksa havale mi yaptınız

Bu kadar belgeye adam gerçekten neyine güveniyor? Hem sizi maddi olarak kullanmaya çalışmışlar hem de utanmadan dava açmış. Sizdeki kanıtları bilmiyor mu?

Esim avukat. Bu ulkede danismanlik ucreti diye birsey yok masallah. Normalde olmasi gerekiyor ama veren de pek fazla yok. Burada denk geldikce konularda esime sorup tekrar cevap veriyorum ben. Ya da esimin ucretsiz baktigi tabi ki davalari var. Ama kimse sansasyonel bir bosanma davasi icin zannetmiyorum ki ucretsiz avukatlik yapsin. Avukatlarda ne okuyolar 2 tane kitap degil mi vs gibi cahilce yorum yapanlara da buradan selam olsun. Oyle kolaysa buyursunlar birer diploma da onlar alsinlar.

Sizin soyleminize gore adam sonuna kadar haksiz. Ve belgeli ispatli. Ama yine de 27 bin tl talep ettigi bir dava aciyor. Eksik birseyler var bu konuda ya hayirlisi..

Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor denir böylesine..

Kp mi eski bir ahbabı eski bir çekle dolandırmaya kalktı. Çekin üstünde oynama falan yapmış. Baya da yüklü bir miktardı. Tabi ki anlaşıldı numarası..
Senin mesele daha çabuk anlaşılır merak etme..

Kizlar netim cok az sehir disindayim ara ara gelismeleri aktarmak icin yazabiliyorum yorumlarinizi okuyorum cok tesekkur ederim.

Yuzyuze bir avukatla gorustu bugun ailem. Nikahsiz evlendirmeye calismalari, 2 yil oyalamalari, eve ustlerine dusenleri almamalari, kufurleri derken biz hakliymisiz. Dava acsak kazanirmisiz. Noterden biz de ihtar cekecegiz simdi. Gerekirse maddi manevi tazminat da acacgiz.

Hep de benim basima geliyo bu tip seyler. Suratim saf ya kandiririz saniyorlar :) bi kere yemis bulundum, bu sefer cok sukur Allah'im kurtardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…