Nerden buldun kiz bunu ama iyi donmussun ha yoksa kazik kadar adami basina atacaklardi.Uyaniklara bak bi de para talep ediyorlar asil sen borcunu iste.TerbiyesizlerMerhabalar, sehir disindayim diye yazamadim. Kisa bir ozet gececegim
Ben masraf yaptirip da nisan atmadim. Aksine tum masraflari ben yaptim. Dugune birkac gun kala ev hala bombostu bir tek benim ceyizim vardi. Nisanli kisisi bu surecte calisiyorum diye yalan soylemis. Ailesi zorla iyi bir salon tutturdu onu da biz takilardan odeyecekmisiz. Ve asıl bomba: nikahi dugunden sonra yapalim dediler. Ustune nisanli kisisinden bir suru kufur yedim. Ve nisan attim. Bana elden de borcu vardi. Bosuna bir suru masraf yaptirdi. Ekstradan kirayi faturalari hep ustume almami istedi. Kabul etmedim. Kac defa borc istedi. Aldigini da geri getirmedi. 3 bin lira ediyor taktiklari 2 bilezik. Simdi 27 bin tl para talep ediyor. Ben bos evden ceyiz cikardim. Simdi dava acmaya hazirlaniyorum bu surecte fikir olmasi acisindan yardim istedim. Eski uyeyim sosyal deney filan yapiyor degilim :)
Nerden buldun kiz bunu ama iyi donmussun ha yoksa kazik kadar adami basina atacaklardi.Uyaniklara bak bi de para talep ediyorlar asil sen borcunu iste.Terbiyesizler
En sonunda bi hukuk kitabı alıp koycam eve , el insaf bi darda olana sıkıntıda olana yardım da mı edilmesin , bilgilendirseler ağızları mı aşınır .. kiminin parası kiminin duası demişler , o da kalmamış güzelim memlekette ...
Hukuk kitabı okumakla avukat olunmuyor. İnsanlar yıllarca eğitim alıyor. Staj görüyor. Neden bedava hizmet versinler? Siz gidip başkasının evini bedava temizler misiniz? Kaç gün temizlersiniz? Emek verilen iş karşılığını almak zorunda.
Ya işte kimlikler gizli ya burda , herkes neye sinirlenirse sinirlensin gelip burda çıkarıyor , dışarıda millete yapamadığı atarı burda yapıyor.Hakkaten ne alaka yardım etmicem git parasıyla danış demek ya? Gir bak bişey yazmadan çık o Zaman.Saçmalık resmen.O da ayri sacmalik
Arkadas yardimci olmak istemiyorsan, konuya cevap vermek istemiyorsan yazmazsin olur biter. Konuya gelip sayip sovmek, yardimci olmicam yazmak nedir
Eeee bu manyak neyine güvenip de 27 bin talep ediyor:)) ilki bundan iyiymis kiz. Daha anlatmadigim seyler de var ozet gectim bana ogullarini baktiracaklardi resme.
Bu arada diger arkadaslar yazan herkes sagolsun. Cok detay da veremiyorum. Haksiz yere nisani bozdugumu idda ediyor. Ama kufur ettgini itiraf ettigi ve nikahsiz evlendirmeye calistklari filan hep belgeli. Bu surecte calismadigi da sgk kayitlarindan mevcut
Dediğin gibi, eski ve yeni üyeye yaklasim farkli oluyor bazen.. Yanlis mi, evet..O değil de dikkatimi çekti.
Geçenlerde burada konu açıp bir avukata danışmak isteyen üyeye (nickini hatırlamıyorum) "avukatlar size bedava danışmanlık vermek zorunda değil git bir avukata paşa paşa parasını öde" "siz beleşe bilgi alın diye eğitim almıyorlar" diye (bu ve bunun gibi bir çok) laf işiten üyenin günahı neydi?
Eski ve sevilen bir üye olmaması mı?
Tabi ki avukat diye bilgi vermek zorunda değil kimse. Ama aşırı bir tepkiydi..
saft yazdığım sizinle ilgili değil kişisel almayın sadece dikkatimi çekti..
Herkesin verildiği taktirde bilgi alma özgürlüğü vardır. İnşallah sizin meselenizde de hak yerini bulur..
Kuzeniniz de cevap vermeden bürodan gönderecek o zaman.Ahahah. Kuzenim avukat o danışmanlık ücretini mümkün değil alamıyoruz diyor. Herkes bir şey sorup çıkmaya çalışıyormuş
Eeee bu manyak neyine güvenip de 27 bin talep ediyor
Şansı gülmedi bu kızın bir türlü.Konu sahibesi bence milleti aydinlatsin yoksa spekulasyonlar surer gider.
Bu yeni iliskisini de ben hic onaylamamistim, adamin ailesi konu sahibesini bosanmis diye istemiyordu vb tonla sacmalik. Bundan bir b.k olmaz demistim. Konu sahibesi okuzun birinden yine magdure olmamistir umarim.
O değil de dikkatimi çekti.
Geçenlerde burada konu açıp bir avukata danışmak isteyen üyeye (nickini hatırlamıyorum) "avukatlar size bedava danışmanlık vermek zorunda değil git bir avukata paşa paşa parasını öde" "siz beleşe bilgi alın diye eğitim almıyorlar" diye (bu ve bunun gibi bir çok) laf işiten üyenin günahı neydi?
Eski ve sevilen bir üye olmaması mı?
Tabi ki avukat diye bilgi vermek zorunda değil kimse. Ama aşırı bir tepkiydi..
saft yazdığım sizinle ilgili değil kişisel almayın sadece dikkatimi çekti..
Herkesin verildiği taktirde bilgi alma özgürlüğü vardır. İnşallah sizin meselenizde de hak yerini bulur..
Borç paraları elden mi verdiniz yoksa havale mi yaptınızMerhabalar, sehir disindayim diye yazamadim. Kisa bir ozet gececegim
Ben masraf yaptirip da nisan atmadim. Aksine tum masraflari ben yaptim. Dugune birkac gun kala ev hala bombostu bir tek benim ceyizim vardi. Nisanli kisisi bu surecte calisiyorum diye yalan soylemis. Ailesi zorla iyi bir salon tutturdu onu da biz takilardan odeyecekmisiz. Ve asıl bomba: nikahi dugunden sonra yapalim dediler. Ustune nisanli kisisinden bir suru kufur yedim. Ve nisan attim. Bana elden de borcu vardi. Bosuna bir suru masraf yaptirdi. Ekstradan kirayi faturalari hep ustume almami istedi. Kabul etmedim. Kac defa borc istedi. Aldigini da geri getirmedi. 3 bin lira ediyor taktiklari 2 bilezik. Simdi 27 bin tl para talep ediyor. Ben bos evden ceyiz cikardim. Simdi dava acmaya hazirlaniyorum bu surecte fikir olmasi acisindan yardim istedim. Eski uyeyim sosyal deney filan yapiyor degilim :)
:)) ilki bundan iyiymis kiz. Daha anlatmadigim seyler de var ozet gectim bana ogullarini baktiracaklardi resme.
Bu arada diger arkadaslar yazan herkes sagolsun. Cok detay da veremiyorum. Haksiz yere nisani bozdugumu idda ediyor. Ama kufur ettgini itiraf ettigi ve nikahsiz evlendirmeye calistklari filan hep belgeli. Bu surecte calismadigi da sgk kayitlarindan mevcut
Merhabalar, sehir disindayim diye yazamadim. Kisa bir ozet gececegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?