Nişan atmayı düşünüyorum

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Yıllarca orda burda öylesine çalışıp çalıştıgını yiyen, ilk defa düzgün bi işe giren nişanlım daha iyi bi iş bulursa bu işten çıkacağını söyledi. İş ağır ama şartları çok iyi. Firmada 4 bin kişı çalışıyor ama bi bizimki nazlı.

O öyle söyleyince bana artık kal geldi. Ailesi de artık iş kurmayı düşünmuyo burda çalışmasını istiyolar. iş yerine ev alacaklardı bize.

Neyse konuşup tartışmak istedim. Beni suçlu çıkardı. Sakinken çok yumuşaktır ama sinirlenince bir sürü blof yapar sonra dayanamaz arar barışır çocuk gibi.

Kavga ettik. Şimdi çarem yok ama kozlar benim elime geçince vicdansız davranıcam dedi.

Yani evlenince bacağıma edicek. Sinirliyken hep boyle blofler yapar sonra da ben oyle biri degilim der.

Evlenince pat diye işten çıksa bi laf etsem demek ki böyle olcak. O kadar sabrımın emeğimin sonunda kopma noktasına geldim sanırım. Yarın arayıp alttan alcak eminim ailesine de öyle. sinir anında yapar eder sonra merhamete gelir. Ama bende bişeyler ciddi ciddi koptu.

Gözümden perde kalkmış gibi hissediyorum ve derin bi sessizliğe büründüm. Ayrılacağim zaman hep böyle olurum.

2 aylık saçma sapan bi evlilik sonrası bu huzurumu mutluluğumu kolay elde etmedim. Şimdi göz göre göre harcatmak tekrardan başa sarmak istemiyorum.

Kendimde o gücü göremiyorum. Bu sefer altından kalkamayabilirim.

Ailemle konuştum hayat senin hayatın iyi düşün ama hemen kestirip atma dediler. Benimse gözüm dönmüş durumda.

Şu an aaa hem evlendim ayrildim hem nisan atiyorum uzuntusu bile hissetmiyorum.

Napacagimi bilemiyorum. Galiba bitircem... dogru olan bu sanirim

Çok basit bir neden değil evet ama hemen iplerin kopması da enteresan

Demek ki o ipler çok sağlam değilmiş

Yoğurdu üfleyerek yemek istiyorsunuz anlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun

Nişanlın daha önce bir arkadaşının iş kurma teklifine : Şimdi kızın ailesi sorun eder demişti ,evlendikten sonra da sorun ederler dediğinizde, evlendikten sonra ailen ben olacağım diyerek çalışma konusundaki sorumsuzluğunun sinyallerini vermişti bence.Şimdi daha açık olarak hem sorumsuz hem vicdansız olacağım diyor.
Bile bile lades derseniz çok mutsuz olursunuz.

YAni bitek onun sıkıntısı olmuycak sizin de sıkıntınız olucak elbet bi gün bunları düşününce bitirmek bana da daha hayırlı geliyor

40 kere ölç 1 kere biç.
Acele etme sakin kafayla hareket et. "Kim ne der" diye düşünme asla.

Em dogru karar. Acik acik soylemis yapacaklarini. Evlenince sinirli olunca yapacak edecek donup sinirli animdi diyecek.

Bi bunlarda var sinir. Gizunu boyamasinA izin vereme sakin

Bir onceki konunuzada yorum yapmistim. Bu adam sinirli bir adam kopruyu gecene kadar yumusak davraniyor arada patliyor ama sonra ozur diliyor filan bunlar sizi yaniltmasin! Evlenince o is oyle olmayacak sinirliyken soylenen sozleri hafife almayin. Özellikle kozlar benim elime gecince goreceksin muhabbeti herseyi acikliyor bu oylesine edilmis bir laf degil. Nasilsa 5 dakika sonra ozur diliyor diye kanmayin bu hep boyle surup gitmez daha evlenmediniz, henuz gormediniz birsey.

Ayni sekilde işsiz haliyle kiz vermicekleri icin ise girmis o dikis tutturabilecek biri gibide degil. Agir sinyaller yolluyor size. 2. Evliliginizmiş ve suan bile göre yanlisa yuruyorsunuz. Sizin daha mantikli, olgun dusunmeniz gerek, gozu asktan kör sekilde evlenmeyin yoksa gozunuz fena halde acilir.
Nisan atmayi dusunuyorsaniz yapin bence.

Şuanda sizi kaybetme korkusu var, sinirini frenleyebiliyor veya gönlünüzü alabiliyor..
Ya evlendikten sonra..işte o zaman siniri daha da artacak ve gönlünüzü almaya da çalışmayacaktır.

Siz aklı başında bir bayansınız anladığım kadarıyla, lütfen sizi kandırmasına izin vermeyin, hayırlısı olsun.

Evlilik öncesi dönemde aklınıza takılan en küçük soru işareti bile dönüp dolaşıp önünüze sorun olarak tekrar çıkar, istisnasız bu böyledir , o yüzden kararınız yerinde bir karar bence

Ayrilman en hyrlisi bksana adam duzelick gbi degl evlenceksnde boyle kbl edcksn

kardeşim insan içindeki gerçek duyguları kavga anında söyler. bırak şu adam olmayan erkek müsveddesini

Kizlar yorumlariniz icin ayri ayri tesekkur ederim firsat bulup yazamadim. Dunden beri hic konusmadik. Feci inadim tuttu kesinlikle arayacak soracak degilim. Bitirecekse bitirsin. Sessiz sakin bekliyorum. Karsima alip adam akilli konusucam ve benimle dereyi gecse de bi ise yaramayacagini belirticem. Bu sekilde belirsizlik oldugu surece evlensek de surmez dicem. kendine guvenmiyosa hayatimdan cikmasini rica edicem.

Ustumde acayip bi sessizlik ve sakinlik var. Usul usul sonucu bekliyorum. Durumdan ailemin haberi var. Bekle bakalim diyorlar ama onun ailesinin haberi yok.

Bugune kadar da niye surdu derseniz cocuk sorumsuz evet ama karaktersiz bi cocuk degil. ailesi deseniz ki en hassas oldugum konu. cok hakkaniyetli ve iyi insanlar. cevreden de cok iyi olduklarna dair duyum almistik.

Yoksa hani korkutuk gelmedim bugune kadar. aramizdaki tek sorun en basindan beri isti. ve hala da duzelmemis olmasi guvenimi yerle bir etti.

Nolcagina dair bi fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…