- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vicdansız olacağımı okuyana istediği gönlüne uyan iş olsa devam eder belki diyecektm ama adam evliliği bekliyor hem kendi düdüğünü çalacak hemde sana mum diktirecek. Sırf bu söz bile belli ediyor aslında. Balık baştan kokuyor nasılsa
Bana pek mantıklı biri gibi gelmedi üzgünüm. Bir kadın mutlu olacağına emin oldğunda evlenmeli. Yoksa ne gerek var elalemin adamını çekmeye. Adam çalışma konusunda da çok güvensiz. Adam dediğin sinirlenince herşeyi ortaya dökmek yerine iyi bir ilişki olmasına çabalar. Dağ gibi önünde durabilmeli. Bunlar yoksa evlilik çok manasız bişeyKesinlikle oyle olacak. ama sorsaniz benim istemedigim biseyi yapmazmis sozde. sinirlenince de agzindan gercek dusuncesi cikiyor.
Saft buraya yaziyorum. Bu evlilikten cok pisman olacaksin. Zaten isi gucunu bu yasina kadar bir turlu yoluna koyamamis biriyle nasil evlenebildin asil ona sasiriyorum. Sen ki yanlis bir evlilik yapmissin, yasarken ayri bitirirken ayri nasil zor oldugunu biliyorsun. Hani 18 yasinda dunyadan bihaber biri olsa inan tuhaf durmaz. Ama bu kadar cok sey yasamis birinin goz gore gore yanlis bir evlilige dogru gitmesi normal mi? Adam resmen acik acik itiraf etmis dereyi gecene kadar alttan aliyor iste. Evlendikten sonra bazi seyler yasadikca "ailesi iyi nede olsa" deyip oturabilecek misin? Iyi bir ailenin iyi bir evlilikle ne alakasi var. Ki cevremden gordugum kadariyla bu iyi ailelerin cocuklarinin beklentileri daha yuksek oldugundan cogusunun evliliginde hep sorunlar cikiyor.
Ilk evliligin bir talihsizlikti, bu tamamen kendi secimin olacak.
Bana pek mantıklı biri gibi gelmedi üzgünüm. Bir kadın mutlu olacağına emin oldğunda evlenmeli. Yoksa ne gerek var elalemin adamını çekmeye. Adam çalışma konusunda da çok güvensiz. Adam dediğin sinirlenince herşeyi ortaya dökmek yerine iyi bir ilişki olmasına çabalar. Dağ gibi önünde durabilmeli. Bunlar yoksa evlilik çok manasız bişey
Yeni gördüm konuşmuşsunuz. Umarım her şey gönlünüzce olur.Kizlar cok tesekkur ederim yorumlariniz icin. hepinizi seviyorum.
Son gelismeleri anlatayim. ailemle istisare ettim ailesiyle de gorustuk. kesinlikle is kurmayacagiz ona rahat ol dediler. ailesine her seyin yolunda oldugunu soyluyomus sana naz yapiyo sakin yuz verme dediler.
Nisanlimla da konustum. vicdansiz olacagim lafini kavga sonrasnda hesabindan paylasmisti. tam kavga ustune oldugu icin bana yazdi sanmistim. ilk ailesine sordum. bi arkadasyla bi olayi vardi sana oyle bisey demez dediler. sordm sana niye yazayim oyle bisey arkadasa yazmistim dedi.
O cumle icime cok oturmustu onu hallettik. ama tartisirken baska agir laflar da kullandi sinirle. bugun sakinlesti ozur diledi. cekilmesi gereken butun restlerimi cektim. şoka girdi. dereyi gecmesinin beni elde etmesi anlamina gelmedigini anlattim. Duzenli bi iste calisirsa hayatnda kalacagimi belirttim.
Simdilik sakinlesti ama yine tetikte olmaya devam edicem. isinde de yukselttiler bugun. oldugu yeri basarmis.
Ailesiyle isbirligi halindeyiz ailem de. daha onumde vakit var 1 seneye yakin. saglam bi karar icin beklemeye devam ediyorum.
Yapi geregi hicbi soru isareti kalmayana kadar mucadelemi verip sonra hayatmdan bi anda silip atiyorum bi de ustune ayrildigim icin mutluluktan kendime lahmacun soyluyorum. bakalm ya lahmacun yicem yine ya da ayvayi :))
Desteklernz icin ayri ayri tesekkur ederm. Allah hepinizden razi olsun. ne zaman derdm boyumu assa yanimda oluyosunuz Allah da size dar aninizda yetissin darda koymasin aminn
isinde de yukselttiler bugun. oldugu yeri basarmis.
Hmm, yaptı mı yapıyor yani, biraz umut var ama 1 sene de iyi gözlemleyin dediğiniz gibi..
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Cok tesekkur ederim. yapti mi yapiyor evet gercekten zeki biri becerikli. ama ailesi kiyamamis vaktinde diye boyle olmus. ceremesi de bana kaldi :)
Hatalarını gelin isteyince anlamışlar :) Ama o köprüyü geçene kadar imaları kafa yapısını da iyi tahlil etmeniz gerektiğini düşündürttü bana... Şoka girince bir silkelenmiştir umarım.
O kıyamamalar kötü, bende kendimde ki üşengeçliğin bir bölümünü buna bağlıyorum![]()
Tatlım benim neler yaşamışsın benim gibi.
Ben2. Evlilik konusunda çok ince eleyip sık dokudum...
Resmen burnunu sürttüm aylarca nişanlımın... en sinirli olduğu anlarda bile tek kelime kötü bir şey demedi... belli ki bu çocuk da seni seviyor. İnan kalbine yatan iş olursa ve ailesi de sen de bu düzgün duruşunuzu devam ettirirseniz evinizi geçindirir.
Tek aklıma takılan sinirlendiği anda söyledikleri... insan sinirli olduğu anda bilinçaltındakileri dışarı vurur...
O sebeple hem öfke kontrolünden emin olmadan hem de daha yumuşak başlı davranana kadar bekle ne olur...
Aynı mahkeme macerasını bir daha istemeyiz...
Diğer konularınızı da az çok biliyorum.
Ben evlenilecek adamın göz korkutmalarla,ailesinin ona vereceği öğütlerle kıvama getirilmesini mantıklı bulmuyorum.
Hele senin böyle birine hiç ihtiyacın yok gerçekten deli divane aşık olsan ve ben bu adamı yola sokarım dersen amenna.
Böyle bir aşkta göremiyorum sanki.
Bana göre sizin ikinizin kararlar alınırken istişare etmesi,uygulaması gerekli.
Gördüğüm küçük çocuk gibi istediği olmayınca kabalaşan,çok afedersiniz köprüyü geçene kadar muhabbeti yapan biri gibi.
Çok dikkatli olun.inşallah tahmin ettiğim gibi olmaz.