Hiç gelemiyorum öyle şeylere ya. Elbette çok iyiler kalpleri çok temiz biliyorum da, çok da yoruyor. Hiç bir şey paylaşamıyorum doğru düzgün başkasıyla konuşunca da alınıyordu, hoş eskiye göre şuan yine iyi biraz sanki ama, kendisi sürekli paylaşayım ister ben kesin içinden bir şey bulacak kızacak diye paylaşamıyorum, deniyorum deniyorum olmuyor. Kendi istediği gibi anlıyor... Hele belli konularda; mesela evlilik, arkadaşım evlenmiş diyorum geçiştiriyor meraklı mısın diyor vs vs.. Şimdi büyüdüm diye bir nebze iyi sanki.
Zamanında da hiç iş yaptırmıyordu evde ben istiyordum sıkılıyordum yazları evde, hem kıyamamak hem de kendi düzeninden dolayı yavaşlatırım falan vs., yapamadım mı bir şeyi döktüm mü falan kıyametler kopuyordu.. Hiç yemek yapmadım henüz, istiyorum şu sıra mesela ama kavga çıkacak diye girişmiyorum açıkçası :)
klasik anne tripleri aslında :)) öyle düşnmeseler bile aman şımartmıyım aman bilmem ne belki biz de öyle oluruz :)) bi de zamanla değişiyor büyükler. yaşlandıklarında esnemiş oluyolar bazı konularda daha da çok sertleşebiliyolar filan. idare etmeyi öğrencez işte :))