• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmayı düşünüyorum

Hiç gelemiyorum öyle şeylere ya. Elbette çok iyiler kalpleri çok temiz biliyorum da, çok da yoruyor. Hiç bir şey paylaşamıyorum doğru düzgün başkasıyla konuşunca da alınıyordu, hoş eskiye göre şuan yine iyi biraz sanki ama, kendisi sürekli paylaşayım ister ben kesin içinden bir şey bulacak kızacak diye paylaşamıyorum, deniyorum deniyorum olmuyor. Kendi istediği gibi anlıyor... Hele belli konularda; mesela evlilik, arkadaşım evlenmiş diyorum geçiştiriyor meraklı mısın diyor vs vs.. Şimdi büyüdüm diye bir nebze iyi sanki.

Zamanında da hiç iş yaptırmıyordu evde ben istiyordum sıkılıyordum yazları evde, hem kıyamamak hem de kendi düzeninden dolayı yavaşlatırım falan vs., yapamadım mı bir şeyi döktüm mü falan kıyametler kopuyordu.. Hiç yemek yapmadım henüz, istiyorum şu sıra mesela ama kavga çıkacak diye girişmiyorum açıkçası :)

klasik anne tripleri aslında :)) öyle düşnmeseler bile aman şımartmıyım aman bilmem ne belki biz de öyle oluruz :)) bi de zamanla değişiyor büyükler. yaşlandıklarında esnemiş oluyolar bazı konularda daha da çok sertleşebiliyolar filan. idare etmeyi öğrencez işte :))

klasik anne tripleri aslında :)) öyle düşnmeseler bile aman şımartmıyım aman bilmem ne belki biz de öyle oluruz :)) bi de zamanla değişiyor büyükler. yaşlandıklarında esnemiş oluyolar bazı konularda daha da çok sertleşebiliyolar filan. idare etmeyi öğrencez işte :))

Az olsa neyse de, ben annemin karakterimi engellemelerine, psikolojik saldırılarına klasik diyemiyorum zaten kırılgan bir tipim, kötü şeyler söylediği olmuştur maalesef öfkesinden, bir kere canımı acıttı bunlar :) Ama anne işte tabi ki, düşündüğünü sevdiğini de biliyorum.
Yaşadıkları şeylerle de ilgili olabilir zamanında, aile hayatında vs..
Ben ilk fırsatta gideceğim zaten psikologa özellikle anne olmadan önce istiyorum, olmam dilerim böyle :) Ben de özümde sinirli biriyim.
2. hayatım olacak evlilik için annemin tersi birini istiyorum kesinlikle, manevi yorgunluğumu alacak, karakterime düşüncelerime önem veren birini.
Bu arada bence birikim yapın evlenince, ona söylemeden, nolur nolmaz... :KK51:

Az olsa neyse de, ben annemin karakterimi engellemelerine, psikolojik saldırılarına klasik diyemiyorum zaten kırılgan bir tipim, kötü şeyler söylediği olmuştur maalesef öfkesinden, bir kere canımı acıttı bunlar :) Ama anne işte tabi ki, düşündüğünü sevdiğini de biliyorum.
Yaşadıkları şeylerle de ilgili olabilir zamanında, aile hayatında vs..
Ben ilk fırsatta gideceğim zaten psikologa özellikle anne olmadan önce istiyorum, olmam dilerim böyle :) Ben de özümde sinirli biriyim.
2. hayatım olacak evlilik için annemin tersi birini istiyorum kesinlikle, manevi yorgunluğumu alacak, karakterime düşüncelerime önem veren birini.
Bu arada bence birikim yapın evlenince, ona söylemeden, nolur nolmaz... :KK51:

Insallah o zaman istedgnz gibi biri cikar karsiniza da dinlendirir sizi. cok mutlu olun insallah :) evet ben de birikim yapmayj dusunuyorum. bu arada bugun amirinden ovgu almis bizimki. cabuk yukselirsin demisler. istedi mi nasil yapiyo

Daha önce evlenip boşanmış olman nişanlına taviz vermeni gerektirmez. Nişanı atmak olmasa da konuşarak çözmeye çalışsan

Insallah o zaman istedgnz gibi biri cikar karsiniza da dinlendirir sizi. cok mutlu olun insallah :) evet ben de birikim yapmayj dusunuyorum. bu arada bugun amirinden ovgu almis bizimki. cabuk yukselirsin demisler. istedi mi nasil yapiyo

Amin inşallah, çok teşekkürler. Dilerim sizin de çok mutlu bir evliliğiniz olur.
Ne güzel böyle devam eder inşallah :)

Back
X