- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) ah benim de babam oyle olsaydi. rahatina cok duskun biriyim ama sorumsuz ve terk edip duran bi babada buyudugum icin hayatla bogusa bogusa bu yasa geldim
Bi kere is yerinde tacize ugramistim. hani elle degil de rahatsiz ediyodu bi adam. babami arayip babaligina saydirdim. bakmiyosun bize tacize bile ugruyoruz senin yuzunden diye. sey demisti "kizim kuzenin de calisiyo niye gocunuyosun"![]()
uzun sure o lafin sokunu atlatamadm aylarca konusmadim babamla
Ben millet kahrini cekerken is yerimde, yakin kiz arkadasimn babasi kizini ise sokmuyodu biri cay getirtir sana kaldiramam diye.
Iste baba var baba var :)) nisanlim benim babamn oglu olsa astronot olurdu kesin![]()
Sizin o zaman ilk açtığınız konuyu daha dün gibi hatırlıyorum ve hiç kolay şeyler yaşamadınız.
Ve açıkcası bana bu ilişkiniz de bayağı sorunlu geldi, bunları haketmiyorsunuz.
Adam daha nişanlıyken sinyalleri vermiş, denemeye gerek yok.
Tatlım tüm yaşadıklarımdan zaten öğrenmişsindir...
Ama yine de sana tavsiyem, bir adım dışarı çıkıp dışarıdan bak ilişkine...
2. Evliliğe daha zor karar verilmeli çünkü....
Benim 3 haftaya düğünüm:) Allah razı olsun nişanlımdan da ailesinden de...
Her şey içime sindi, her şey çok güzel.
Korkarlar bana bir şey söylerken aman incinirim kırılırım diye...
Annem ki bir daha evlenmenden korkuyorum diye feryat ederdi daha önceki yaşadıklarımdan dolayı, her konuşmamızda sıkı sıkı tembihliyor beni aman kalplerimi kırma aman bir anlık boşluğuna gelipte ters bir şey söyleme diye...
Allah'a şükür, Allah yüzüme güldü:)
Benim annem çok fazla korumacı, kısıtlayıcı, öfkelenen biri, arka planda belki babam da öyleydi bazı annemi zorlamalarını sonradan öğrendim kız çocuğuyla iletişim daha çok anneyle sağlanmalı kafasında sessiz sakin biri çoğunlukla ama daha anlayışlı annemden, büyüyünce konuşmaya başladık neredeyse. Hassas yapıda da olduğumdan özgüvensiz büyüdüm biraz, manen çok zorlandım, zamanla kendi kendime azalttım vs.. Kendi kendimi büyütüyorum sanki... Ama etkilendi hayatım. Maddi özgürlüğümü tam sağlayamadım henüz ve anca o zaman kendimi tam olarak bulacağımı düşünüyorum, bunu çok istiyorum ama üşengeçliğim de etkiliyor biraz ah
Hepsinin bir zorluğu ve farkındalık oldukça da bir artısı var hayatta... Aile de bir sınav demek ki :)
siz sakin kalın biraz düşünün. zaten bu aşamaya geldiyseniz netsinizdir. direkt nişanı atmak yerine güzelce konuşun. nişan atmadığınızı ama iyi düşünmesi gerektiğini sizi ikna etmesi gerektiğini söyleyin. son şansı olduğunu bilsin. siz de öyle düşünün. eğer sizi ikna edip soru işaretlerinizi silmezse uğraşmayın.
bazen gelen sinyalleri görmek istemiyoruz. daha kötü sonuçlar doğmasın. ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama bir büyüğünüzü de araya sokabilirsiniz.
sizinki de farklıymış gerçekten :) ama valla babam baskın olsaydı baksaydı da keşke ben de üşenme lüksü bulsaydım yine de şükredin. kursa bile gitseniz özgüveniniz artar valla ben hayattan korkumdan hızımı alamayıp 3 üniversite okudum kendimi nerden geliştirirsem geliştiriyorum olur da bigün yine zor duruma düşerim dye :)
kız arkadaşım var ona kursa git diyorum amaaan diyor. işe gir diyodum amaaaan diyorsonra bıraktım kızı zorlamayı onun babası benimki gibi değil ki bence de amaaaan
bu yüzden babada göremediğim rahatlığı kocada görme niyetindeyim. çalışsın baksın ben çalışmayı düşünmüyorum. o yüzden de iş konusu bu kadar önemli benim için :))
teşekkür ederim desteğinize :) sakinleşmesini bekleyip konuştum, işten çıkmayı filan düşünmüyorum daha iyisini bulursam çıkıcam dedim dedi. dün yine konuştuk fabrikada kendine hedef koymuş oraya yükselmeyi düşünüyomuş. ilk aşamayı geçti yükseldi dün.
restlerimi çekip baya ağır ayrılık sinyalleri yolladım aldı onları. ailesi de çalışmazsan dicez kıza ayrılsın senden diyorlar. ama işte evlendikten sonra hepimizi karşısına alabilir mi onu bilmiyorum.
aileleri devreye soktum konuyla ilgili. iki aile de çalışması yönünde. iş kurmasını kimse istemiyor. bakalım ne olacak.
aslında görmek istemiyo değilim, nerde yanlışı varsa gözüme gözüme batıyor. ama artılarını eksilerini önüme koyunca biraz daha bekleyeyim diyorum
Ooo, çok güzel bence 3 üniversite..
Amaan demek de güzel değil inanın.. Diyorum ya hayatta her şeyin bir nedeni var, kendinizi geliştirmişsiniz ne güzel.
Hele evlenince çok önemli, bdv den de daha iyi gördüm bunu. Ben kendi paramı harcamayı da o özgürlüğü de sevdim çalışınca, ama üzerimde ağrılık da var maalesef ve rahatsız ediyor bu beni :) Manevi şeyler beni çok yoruyor hayatta. Bir yandan da maddi sıkıntılarımız çok oldu bizim ailede, huzursuzluk oluyor annem yine öfkeleniyor ve bana sarıyor yine, bir şey oluyor maddi özgürlüğünü kazan yap aksi taktir de bizim dediğimizi yapmalısın gibi kızgın ifadelerde de bulununca arada(sadece maddi konularda sinirlenince demiyor) iyice hoşuma gidiyor kendimi geçindirebilmem. Ona bıraksam kendimi, kararlarıma isteklerime karakterime vs. pek saygısı yok maalesef, kendi istediği gibi olayım ister.
Ama mesleğiniz değil meslekleriniz var, kendinizi geliştirmişsiniz, bir şey olsa da o an çalışmasam bile hallederim şeklinde düşünüyorsunuz gibi geldi ama çocuk olduktan sonra bir şey olursa bir de, o da var...
evlilik tarihiniz belli değilse süreci biraz uzatmanız çok iyi olabilir bence de. mantıklı birisiniz belli zaten. en doğru kararı alırsınız.
Bizim ülkenin erkeklerine daha doğrusu büyük bir kısmına çalışan kadın fazla.sizin o zaman çalışmanız daha iyi anneniz öyle davranıyosa :) ama o üşengeçliği de kadın olmamıza bağlayalım iş hayatı bence kadınlar için değil. tabi ki yapabiliyoruz ama yıpratıyor biz daha nariniz erkeklerden. gezip tozmamız yiyip içmemiz lazım bizim bence :))
aynen dediğiniz gibi düşünüyorum mazallah bişey olsa bile iyi kötü en azndan aç kalmayacak kadar maaşımı kazanabilirim. annem zaten hep arkamda olduğunu söylüyo. olmazsa mutsuz olrsan ben hep burdayım diyo o yüzden de artık ben de biraz rahata vurucam çok yıprandım çünkü. bende de baba tuhaf işte :)
sizin o zaman çalışmanız daha iyi anneniz öyle davranıyosa :) ama o üşengeçliği de kadın olmamıza bağlayalım iş hayatı bence kadınlar için değil. tabi ki yapabiliyoruz ama yıpratıyor biz daha nariniz erkeklerden. gezip tozmamız yiyip içmemiz lazım bizim bence :))
aynen dediğiniz gibi düşünüyorum mazallah bişey olsa bile iyi kötü en azndan aç kalmayacak kadar maaşımı kazanabilirim. annem zaten hep arkamda olduğunu söylüyo. olmazsa mutsuz olrsan ben hep burdayım diyo o yüzden de artık ben de biraz rahata vurucam çok yıprandım çünkü. bende de baba tuhaf işte :)
Bizim ülkenin erkeklerine daha doğrusu büyük bir kısmına çalışan kadın fazla.
Evlendikten sadece 1 sene sonra perte dönen kadınların ülkesiyiz.
Hele de çocuk da varsa şaftı kayık kadın dolu etrafım. Ben de onlardan biriyim
Hadi benim eşim sabahın köründe gidip,geceyarısı eve geliyor da. Diğer meslek grubunda olan erkekler aksam eve gelince ne b.k yiyiyo anlamıyorum. Ne kadar seviyorlar kanepede g.t büyütmeyi.
Hal böyle olunca klozetin kanallarını bile düşünmek zorunda kaliyo kadıncağız.
Al işte 2 sene sonra deli makbule oluveriyo kadın.
Hayati bir önemi olmasa da aile içi maddi durumumuz içinde gerekli aslında çalışmam ama ben çalışmanın bana yaracağını düşünüyorum bir çok yönden, hoşuma da gidiyor muhtaç olmamam.. :) Ama mesela an geliyor çok yoruluyorum hayattan, insanların enerjilerinden, yalnız kalıp kendimi dinleyip enerjimi toparlayıp geri dönmek istiyorum hayata bazen.. Ama işler bir dursun da ben bir gidip geleyim olmuyor :) Yalnız biriyimdir zaten iş güç yokken.
İnşallah sabit bir mesleğim olsun istiyorum, bakalım...
Sizin moraliniz bozmayan modunuzu düşürmeyen olumsuzluğa odaklanmayan bir anneniz varsa zaten çok daha güzel...
Bilmiyorum benim hep modum düşmüştür.. Evlilik konusunda ne düşünür nasıl davranır hiç bilmiyorum.. Ama atıyorum evlendim ayrıldım geldim eve, bana bir sinir olsun mesela bununla vurur yüksek ihtimalle kırıcı şekilde, keşke takmasam ama beceremiyorum :) O da hassas olduğu için çok yoğun yaşıyor duygularını ama yaşatıyor da...
İyiler tabi ki, yanımda da olurlar ama bunlar da oluyor.
Yaşananlar hep tecrübe işte...
inşallah geri dönmek zorunda kalmazsnz evlilik halinde. benimki arkamda ama yine de sizin annenize benziyo bazı yönlerde. geçen işimden övgü aldım. ödüllendireceklermiş. anneme dedim. sen öyle san diye bozdu beni![]()
biçok konuda beni de aşağı çeker aslında. hani kimse ne tam iyi ne tam kötü değil bence. o yüzden yine de iyidir anneniz. belki de üşenmeyin diye de rahat ettirtmiyodur sizi :)