• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan attık ama sonu ne olmalı?

canım biz eşimle 14 yıldır evliyiz son yıllarda siyasi konular yüzünden çok tartışıyoruz ve bazen ikimizde kırıcı oluyoruz .daha yeni nişanlısın evlenince daha çok sorun olur gibi bence evliği bir kere daha düşün seni daha çok baskı altına almaya çalışırlar ailesi ile birlikte .şahsen ben eşimle yeni nişanlı olsak bi kere daha düşünürdüm ... şimdi 14 yılın hatırına her ikimiz de ehh katlanıyoruz işte modundayız

Nedense konu siyasete girince bazilari Ataturkten giriyo dinsizlikten cikiyor...
Benim esimde Ataturkcu, benim esimde Akpli.
Siyasetten sasmadigi gibi yakinindan gecerken selanike girmedende asla gecmiyor.
Bana bir kere bile kirici bir laf etmedi veya ailemi ara yok dinsizler gibi laf etmedi.
Herkez kendinden olmayana saygi gostersin biraz. Ne alakasi var siyasetle.

Konu sahibi sorunun siyaset degil senin malesef sizin sorununuz saygisizlik veya sevgi eksikligi.
Tanidigim kac kisi var kari-koca farkli siyasi goruse sahip ama asla birbirine laf etmiyorlar.
Sizinde sevgi yeterli olsaydi bu konu agir basmazdi aranizda.
En onemlisi nisanlinin babasi bu kadar saygisiz biriylse gercekten uzak dur arama bence hic...

Bence onun aramasini bekleme. Ilk önce kendi ailen ile konus, olan biteni anlat ve ayrilmak istedigini anlat.
Sonradan nisanlini ara, güzel bir ayrilma sohbeti yaparsin, ayrilmak için nedenlerini sirala (ve eger yalvarirsa, sana sarf ettigi sözleri unutma, onun degil, o an üstelik senin aradigini unutma).

Bu konusmadan sonrada yüzügu postala ve nisanlin ile bir daha konusma. Aileside birileriyle konusmak isterlerse, ailen ile konussunlar.
Kararli ol. Bu çoçuk gerçekten senin için iyi bir seçim degil. Sadece ailesi seni istemezse neyse diyecegim fakat seni zorlamalar, yok müsüman degilsin demeler,... bunlarda nisanlin zaten saglikli sekilde düsünemeyen biri oldugunu gösteriyor.

Yani kisacasi kaç, kendini kurtar.

En büyük takıntılarından biri de bu kadar Atatürkçü olamam zaten. En son konuşmamızda banası müslüman olmaya niyetin yok yani dedi bana bu yüzden. Bulduğumuzda böyle olmuyorlar ama aile gaz verince onlar da değişiyor sanırım. Keşke daha öncr anlayabilseydim diyorum artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ataturkcu olmak musluman olmamak demekse iyi ki ben musluman degilim demek istiyorum canim
Def et gitsin basindan bu sersem aileyi
Eski konunu da okumustum o nedenle bu kadar net soyleyebiliyorum sana bunu canim
Ugrasilmaz oyle yobazlarla
Kendilerine okumamis yazmamis kapi disari adimini atmamis omur billah iki kitap sayfasi cevirmemis bir MAL bulsunlar ve mutlu olsunlar
Sen de kendine serefine fikirlerine ve ailene yakisan birini bul

Evlilik sevginin yanında mantık işi... belkide olan olay yol başındayken karşına çıkan bir fırsattır...
Daha çok üzülüceğinizi onunla aaslında sizde biliyorsunuz ama kalbiniz bunu duymak istemiyor...
Kalbiniz kendiniz ilerde olucak çocuklarınız ve aileniz için en iyisi. Bu yanlış yoldan dönmek.
Öncelikle olanları tüm çıplaklığıyla ailenize anlatın , konuşun.... ve sonra nişanlınızı siz arayıp medenice konylup yüzüğü gönderin ve nişan dair ne varsa yok edin. Bi süre üzülürsünüz ama belkide hayat daha güzel gele ektır artık size.... hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Yol yakınlarım bırak canım ilerde daha kötü olur pişman olmak var bir de aile istemediği zaman istemiyor kabullenmiyorlar yolla yüzüğü tabi aldıkları ne var ne yok hepsini anlasın neyin ne olduğunu aramıyor çünkü inanmıyor ayrıdıgınıza kurtar kendini geçmiş olsun

Bence en uygun annedir ama samimi olduğun akraban varsa oda olabilir ama kadın olması uygun çünkü erkek kısmı sinirli,
anlattığın gibiyse bitirmede haklısın , ailemi ara ,ailemi ara o evlenmesin anasının dibindende ayrılmasın , çok iticiymiş

Herşeyi geçtim, anneniz istemiyormuş ya. Gerisi boş.

12 gün sonra kendisinden yüzüğü gönderir misin diye mesaj geldi ve ben de yolladım. Zaten o niyette olduğum için yüzüğü de getirmiştim Allahtan yanımda. Bu kadarmış, bazen ne yaparsan yap olmuyormuş. Hayırlısı olmuştur inşallah diyorum.

Bence en hayirlisi olmus, daha ayriliginiz bile netlesmeden utanmadan bir taş parcasinin pesine duşerek karakterini belli etmiş. Alsin o yuzugü.....

Back
X