Senin kotu niyetin yoktur da ne bileyim hic mi yesilcam filmi izlemedin?hava cok guzeldi icecek fln alip bi banka oturduk oturdugumuz yerde aileler fln vardi daha sonra cidden cok usuduk ve kaliferleri acti arabada kotu niyetim yoktu
evet haklisiniz tabiki iyi niyetinizden supem yok . Daha once kuzenim o ve ben bulustugumuzda ayni yerde oturduk ve piknik yaptik kuzenim kendisini uzun suredir taniyo gayet eglenceli bi gundu daha sonra benimle ilgisi oldugunu anliyacagim hic bisey olmadi taki sarilana kadar daha sonra tavirlari degisti bilmiyorum amaci ney bende anlayamadim ama gercekten hizli gittiSizin kotu niyetli oldugunuzu hic dusunmedik ama size zarar gelmesin diye cabalarimiz.hem size saygisi yok cocugun.cunku sizin duygularinizin ne oldugunu bilmeden cok hizli gecisler yapiyor..bir sor bakalim hisleri ne.. yakin zamanda bir kizin basina geldi kotu bir olay.. arabasiyla kizi ormanlik alana goturuyor kiza kotuluk yapmaya calisinca kiz kendini korumaya calisip karsi cikiyor.malesef kizi tasla kafasina vurarak olduruyor..gencecik guzel mi guzel bir kiza yazik oldu..
Arkadasiniz size kotu birsey yapar demiyorum ama biz bayanlar herseyi dusunmek tedbirimizi almamiz gerek.
Neden bir kafe cay bahcesi vs degil de ormanlik alan daha rahat davranmak icin..
beraberken konustugumuzda askere gitcegi icin kimseyi bekletmemek adina bi iliski yasamadigini soyledi . daha sonra bunlari yapti tuhaf bi cekim oldu aramizda 2 kuzenimlede bes 3 4 yildir gorusurler hic boyle bisey yasanmamis kendime kizdim acikcasi ben mi verdim bu rahatligi diye
Ben size diyim. Siz bu adamla eğer bir şeyle yasamak isterseniz olayın sonunda "ben sana dddim, askere gideceğim, kimseyi bekletmek istemiyorum" diye size yol verecek.
Sizle birlikte başka kızlar da olabildi. Dikkat etmek lazım.
amacını ilk günden belli etmiş. ciddi bi ilişki mi istiyor yoksa amacı sadece cinsellik mi
sabah annem hissetmis gibi yanlis bisey yapmandan korkuyorum dedi benim de icime dert oldu . aslinda bakarsaniz 5 senenin ustune kimseyi umursamam saniyodum ama bu cocugun olayi cinsellige cevirmesi zoruma gittiAdam takılmalık bir kız arıyor bu çok doğru da, nişan attıktan 2 ay sonra birine karşı çekim hissetmen falan gayet normal. Eski nişanlınız gününü gün ediyor, onun da yaşadığı şey 5 senelik ilişkiydi sonuçta, değil mi? Ama o erkek, o yapabilir, siz kadınsınız siz yapamazsınız, böyle düşünüyorsunuz herhalde. Boşverin böyle şeyleri, gününüzü gün etmek istiyorsanız kiminle isterseniz onunla takılın, yok ben ciddi istiyorum derseniz ciddi biri çıkınca onunla takılın, istediğinizi yaşayın ama Allah aşkına kendinizi böyle kalıplarla sınırlamayın... Sınırlarınız sizin sınırlarınız olsun, toplumun falan değil. Nişan attıktan 2 gün sonra da aşık olabilirsiniz, sadece cinsel anlamda takılmak da isteyebilirsiniz, birinden hoşlana da bilirsiniz insansınız yani. Millet hayatını yaşarken siz camdan etrafı izlemeyin deyim yerindeyse, siz de yaşayın. Sizi neyin mutlu edeceğini en iyi siz bilirsiniz. Ne oluyor bana demenize gerek yok bence, birşey olmuyor, bir insansınız, bir kadınsınız. Mutlu olmak istiyorsunuz, hepsi bu.
Biriyle tanisman etkilenmen normal ama bu adamin tavirlari normal degil. Ben 2 yillik deli gibi sevdigimi dusundugum sevgilimden ayrildiktan 3 hafta sonra baskasiyla flort etmeye basladim ve su an evli mutlu cocukluyuz :)
Ama sen bu adama dikkat et derim yine
suan bana gunaydin kanka diye mesaj atti seytan diyoki agzina geleni soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?