Nisan attiktan 2 ay sonra biriyle tanistim ne oluyo bana ?

hava cok guzeldi icecek fln alip bi banka oturduk oturdugumuz yerde aileler fln vardi daha sonra cidden cok usuduk ve kaliferleri acti arabada kotu niyetim yoktu
Senin kotu niyetin yoktur da ne bileyim hic mi yesilcam filmi izlemedin?

Sizin kotu niyetli oldugunuzu hic dusunmedik ama size zarar gelmesin diye cabalarimiz.hem size saygisi yok cocugun.cunku sizin duygularinizin ne oldugunu bilmeden cok hizli gecisler yapiyor..bir sor bakalim hisleri ne.. yakin zamanda bir kizin basina geldi kotu bir olay.. arabasiyla kizi ormanlik alana goturuyor kiza kotuluk yapmaya calisinca kiz kendini korumaya calisip karsi cikiyor.malesef kizi tasla kafasina vurarak olduruyor..gencecik guzel mi guzel bir kiza yazik oldu..
Arkadasiniz size kotu birsey yapar demiyorum ama biz bayanlar herseyi dusunmek tedbirimizi almamiz gerek.
Neden bir kafe cay bahcesi vs degil de ormanlik alan daha rahat davranmak icin..

evet haklisiniz tabiki iyi niyetinizden supem yok . Daha once kuzenim o ve ben bulustugumuzda ayni yerde oturduk ve piknik yaptik kuzenim kendisini uzun suredir taniyo gayet eglenceli bi gundu daha sonra benimle ilgisi oldugunu anliyacagim hic bisey olmadi taki sarilana kadar daha sonra tavirlari degisti bilmiyorum amaci ney bende anlayamadim ama gercekten hizli gitti

Ben size diyim. Siz bu adamla eğer bir şeyle yasamak isterseniz olayın sonunda "ben sana dddim, askere gideceğim, kimseyi bekletmek istemiyorum" diye size yol verecek.
Sizle birlikte başka kızlar da olabildi. Dikkat etmek lazım.

ben ona niye kimseyi hayatina almiyosun dedim bu cevabi verdi zaten oyle bi niyeti olursa bu konuyu konusurum zaten cok zit karakteriz ne biliyim tuhaf oldum 2 ay gecti baskasina dokunamam saniyodum aklima bile gelmedi eski nisanlim mutlu oldum ve biseyler hissettim boyle olmasi uzdu beni
Ben size diyim. Siz bu adamla eğer bir şeyle yasamak isterseniz olayın sonunda "ben sana dddim, askere gideceğim, kimseyi bekletmek istemiyorum" diye size yol verecek.
Sizle birlikte başka kızlar da olabildi. Dikkat etmek lazım.

nezih biri ilk buluşmada daha nezih bir ortam tercih ederdi, küçük bir ilçede dahi olsanız illaki gözden uzak biryerler vardır tutup çarşı içinde olmasada yakın ilçelerde gidebileceğiniz bir yer bulabilirdi..ilk buluşma için daha gideceği mekanı seçemeyen bir hödükle sonrası içinde işiniz olmasın

merhaba ;
nişanlımdan ayrılalı 2 ay oldu diyorsun ama hiçbir ayrılık bir anda olmaz. onun soğuma ayrılma kararını alma evresi 1 seneden beri devam ediyordur. kendini suçlamana gerek yok. zaten ayrılmışsın. ve üzüntülü döneminde sana iyi gelen birine denk gelmişsin. muhtemelen boşlukta olduğundan ve nişanlın başkasıyla beraber olduğundan böyle bir çekim hissetmişsindir. birkaç ay sonra yeni kişi sana çekici gelmeyecektir. ve ara ilişkiyi bitirmeye karar verirsin.. genelde böyle olur en azından.
karşında ki adama gelirsek muhtemelen tam bir kazanova. rahat birisi ve rahat bir ilişki istiyor. sana uymayıncada iletişimi kesmiş. boşver gitsin..

amacını ilk günden belli etmiş. ciddi bi ilişki mi istiyor yoksa amacı sadece cinsellik mi

Ne var ki bunda bende bosandiktan 5 ay sonra tanismaya basladim ama hala olmadi kimseyle.İnsan boslukta hissediyor kendini ama sonra anliyorsun erken oldugunu.Bi de o cocukla kesinlikle olmaz uzak dursun

bende onu anlayamadim benden bi rahatlik gordu heralde bpyle bisey soyleyince amacinin cinsellik oldugundan emin olsam agzima geleni soylerim ama adamj suclamak da olmuyo
amacını ilk günden belli etmiş. ciddi bi ilişki mi istiyor yoksa amacı sadece cinsellik mi

Adam takılmalık bir kız arıyor bu çok doğru da, nişan attıktan 2 ay sonra birine karşı çekim hissetmen falan gayet normal. Eski nişanlınız gününü gün ediyor, onun da yaşadığı şey 5 senelik ilişkiydi sonuçta, değil mi? Ama o erkek, o yapabilir, siz kadınsınız siz yapamazsınız, böyle düşünüyorsunuz herhalde. Boşverin böyle şeyleri, gününüzü gün etmek istiyorsanız kiminle isterseniz onunla takılın, yok ben ciddi istiyorum derseniz ciddi biri çıkınca onunla takılın, istediğinizi yaşayın ama Allah aşkına kendinizi böyle kalıplarla sınırlamayın... Sınırlarınız sizin sınırlarınız olsun, toplumun falan değil. Nişan attıktan 2 gün sonra da aşık olabilirsiniz, sadece cinsel anlamda takılmak da isteyebilirsiniz, birinden hoşlana da bilirsiniz insansınız yani. Millet hayatını yaşarken siz camdan etrafı izlemeyin deyim yerindeyse, siz de yaşayın. Sizi neyin mutlu edeceğini en iyi siz bilirsiniz. Ne oluyor bana demenize gerek yok bence, birşey olmuyor, bir insansınız, bir kadınsınız. Mutlu olmak istiyorsunuz, hepsi bu.

sabah annem hissetmis gibi yanlis bisey yapmandan korkuyorum dedi benim de icime dert oldu . aslinda bakarsaniz 5 senenin ustune kimseyi umursamam saniyodum ama bu cocugun olayi cinsellige cevirmesi zoruma gitti

Yahu piknik alanı ne kadar abartılmış.
Hangi devirde yasıyoruz da yeşilçamla bağdaştırıyoruz.
Elektrik hissetmen normal ama adam ciddi beraberlik değil takılmak istiyor.
Senin cevabınla takılamayacağını anlayıp geri çekilmiş.

Biriyle tanisman etkilenmen normal ama bu adamin tavirlari normal degil. Ben 2 yillik deli gibi sevdigimi dusundugum sevgilimden ayrildiktan 3 hafta sonra baskasiyla flort etmeye basladim ve su an evli mutlu cocukluyuz :)
Ama sen bu adama dikkat et derim yine

suan bana gunaydin kanka diye mesaj atti seytan diyoki agzina geleni soyle

yav kardeşim
elini tutuyor okey
belini tutuyor okey
fingir fingir fingirdeşiyosunuz
adam yatağın öbür tarafı da senin olsun diye fingirdeşince
ilginç ilginç tepkiler veriyorsunuz

ne bekliyodun ? ayrıca adam kötü bi şey mi yapmış ?
sözlü sözlü sevişiyonuz niye tribe girip adama sapık muamelesi yapıyosun ki?

tamam anladim acikca soyleseydi hoslandim diye simdi bana gunaydin kanka diye mesaj atmis dengemi bozdu biraz olgun olup ne hissediyosa soyleyebilirdi

yanlış anladıysam düzeltin ama zaten 1 kere görüştünüz o da tanışma görüşmesiydi değil mi? yahu ne hissetmesini bekliyorsunuz ki kara sevdamı. yazışın takılın gezin keyfini çıkarın bu ne ciddiyet. baktınız haddini aşıyor talepleri sizin arz etmek istediğiniz şeyler değil yol veririsiniz gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…