Nişan attıktan sonra

minikorkide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2025
67
27
3
Arkadaşlar biliyorsunuz ki nişan atmıştım haklı sebeblerim vardı bugün nikahımız vardı çok hüzünlendim onun imkanları iyiydi evi arabası vardı rahat ederim demiştim kendimce ama karakteri çok sertti ben erkeğim ben ne dersem o havalarına girmişti hakaret de ediyordu ama sanki başkasını sevemeyecek gibiyim daha iyisi çıkmayacak gibi bi düşünce geliyor çevremdeki insanlar evli hep ben yalnız kalacak gibi hissediyorum bazen çok düşüyorum Morel olarak.annem sorununuz ne diye mesaj atmıştı en son hiç düşmedi peşine hiç konuşalım çözelim vs de demedi aramadı annemi noldu vs gibisinden nasıl bu süreci atlatabilirim yeni birileriyle flört etmek içinde erken daha ama başka biri girmeden hayatıma zor bitirir gibiyim veya bana tavsiyeniz nedir ne yapmalıyım veya benim hatam var mı kendimi sorguluyorum dertleşelim kızlar

Nişan mı attınız bilmiyorum milyon tane üye var aklımızda tutamıyoruz. Çevrenizdeki herkes evli diye yukarıda bahsettiğiniz şahısla evli olmayı göze almamışsınız tebrik ederim.
Daha iyisi çıkar boşver

Eğer tamamen maddi imkanlar sebebiyle evlenme kararı verdiyseniz zengin birini arayacaksınız. Yargılamıyorum ancak sadece bu sebeplerle ben evlenmek istemezdim, huzur ve mutluluk emin olun o kadar pahalı ki bir kere tadına bakıp gerçekten güzel bir ilişki yaşayınca işte asıl o zaman seçici oluyorsunuz.

Ayrıca bundan sonra neden daha iyisini bulamayasınız ki ? Ha maddi olarak daha zenginini bulur musunuz bilemem ama illa ki iyi kalpli güzel sevecek birine denk gelirsiniz.

Yani evi arabası var rahat ederdim diye evlenecektiniz yazmissiniz fakat adam rahat ettirmeyecekmis sizi hem sert karakterli hemde hakaret ediyormuş.Neyseki evdi arabaydı evlenince duzelirdi yerine yüzük atılmış .Ucundan kurtulmuş olay neredeyse mutsuzluğa ramak kala.Onun dışında düşünün evi sattı araba yandı karakteri de zaten hakaret dolu ise daha evlenmeden bile sizdeki bu dert ne ? Bunu dert etmeyin düğün günüymüş hicde bile belkide tüm güzel hislerin ölüm günü olacaktı.Bence kutlayın kendinizi hüzün değil kutlama zamanı

Dünyanın sonu değil nişan atmak. Zamanla her şey düzelir. Zamanla karşına iyi biri çıkar. Sana hakaret eden adamla evlenmeyerek iyi yapmışsın zaten. Geriye dönük üzülmenin alemi yok, kurtulduğuna şükret.
Haklısınız sinirlenip ağzına geleni sayıyordu bağrıp çağırıyordu bana korkuyordum aradığında yine bağırıp çağıracak kavga edicez diye

Yani evi arabası var rahat ederdim diye evlenecektiniz yazmissiniz fakat adam rahat ettirmeyecekmis sizi hem sert karakterli hemde hakaret ediyormuş.Neyseki evdi arabaydı evlenince duzelirdi yerine yüzük atılmış .Ucundan kurtulmuş olay neredeyse mutsuzluğa ramak kala.Onun dışında düşünün evi sattı araba yandı karakteri de zaten hakaret dolu ise daha evlenmeden bile sizdeki bu dert ne ? Bunu dert etmeyin düğün günüymüş hicde bile belkide tüm güzel hislerin ölüm günü olacaktı.Bence kutlayın kendinizi hüzün değil kutlama zamanı
Haklısınız ona ait bi işi bile yoktu babası almıştı her şeyini zaten evi arabası olmasa yüzüne bile bakılmazdı

Aman iyiki bitmiş bak açıklamalariniza çıkın bı kahve yapın şöyle bı salının kavgayami geldiniz dünyaya oh artık kavga edecek korkusu yok evlenmeden iyiki göstermiş yüzünü

Kendimi suçlu hissettiriyordu bana senin yüzünden bu haldeyim sen sinirlendiriyorsun sinirlendirme bende normal olayım diyodu ben mi acaba çok üstüne gittin diye kendimi suçluyorum şu sıra ama yaptığım bişey de yok ki

Aman iyiki bitmiş bak açıklamalariniza çıkın bı kahve yapın şöyle bı salının kavgayami geldiniz dünyaya oh artık kavga edecek korkusu yok evlenmeden iyiki göstermiş yüzünü
Kendimi suçlu hissediyorum onun yüzünden sanırım Buda bana hep senin yüzünden sinirleniyorum sen bu hale getiriyorsun diyodu

Haklısınız ona ait bi işi bile yoktu babası almıştı her şeyini zaten evi arabası olmasa yüzüne bile bakılmazdı

Ey o zaman ona üzülmüyorsunuz aslinda. Aslinda hayal ettiginiz hayata üzülüyorsunuz. O sadece figüran. Hemde kötü bir tane. Ilerde iyiki o olmamis diyeceksiniz. Ev ara yine alinir, ama karakter öyle olmuyor. Gecmis olsun. Hakkinizda hayirlisi

Ay bende birine kızıp birşey yapmak istesem suç hep karşı taraftaki insandami ben ağzımı toplayamiyorsam suç bitek onunmu kavga yerine yapılacak bir sürü şey var .En kötü durursun bir yerde bir derece şirazen kaymaz yani her defasında .Hiç anlamam sinirlerine hakim olamayip hep karşıyı suclayana Sizde döküldünüz icinizdekileri kutlayın ya kendinizi insan sevinir bu bitişe neyine üzülür

Öf yeter. Adam annenize babanıza size küfürler etmiş. Hala aramadı sormadı diyorsunuz, kaç konu açtınız. Adam peşinizde koşmamış ama eminim koşsa kabul ederdiniz.
Ev, araba bunlar alınır. Daha iyisini bulamamdan kastınızın da para olduğunu düşünüyorum çünkü ailenize söven birinden daha iyisini sokaktan rastgele çevirseniz bulursunuz. Yani mesele de ev paraysa ondan da çok var. Bunun yerine saygılı, sizi sevip size değer veren birini bulmaya bakın. Para kazanılır ama sırf parası var diye böyle bir hödükle evlenirseniz kaybettiğiniz yılları geri kazanamazsınız

Arkadaşlar biliyorsunuz ki nişan atmıştım haklı sebeblerim vardı bugün nikahımız vardı çok hüzünlendim onun imkanları iyiydi evi arabası vardı rahat ederim demiştim kendimce ama karakteri çok sertti ben erkeğim ben ne dersem o havalarına girmişti hakaret de ediyordu ama sanki başkasını sevemeyecek gibiyim daha iyisi çıkmayacak gibi bi düşünce geliyor çevremdeki insanlar evli hep ben yalnız kalacak gibi hissediyorum bazen çok düşüyorum Morel olarak.annem sorununuz ne diye mesaj atmıştı en son hiç düşmedi peşine hiç konuşalım çözelim vs de demedi aramadı annemi noldu vs gibisinden nasıl bu süreci atlatabilirim yeni birileriyle flört etmek içinde erken daha ama başka biri girmeden hayatıma zor bitirir gibiyim veya bana tavsiyeniz nedir ne yapmalıyım veya benim hatam var mı kendimi sorguluyorum dertleşelim kızlar
Sokaktan bir can alip kedi evlat edin sevgini bu öküz yerine ona ver bin kat daha iyi.

O evde arabada huzurla oturamayacaktin zaten emin ol.

Ey o zaman ona üzülmüyorsunuz aslinda. Aslinda hayal ettiginiz hayata üzülüyorsunuz. O sadece figüran. Hemde kötü bir tane. Ilerde iyiki o olmamis diyeceksiniz. Ev ara yine alinir, ama karakter öyle olmuyor. Gecmis

Öf yeter. Adam annenize babanıza size küfürler etmiş. Hala aramadı sormadı diyorsunuz, kaç konu açtınız. Adam peşinizde koşmamış ama eminim koşsa kabul ederdiniz.
Ev, araba bunlar alınır. Daha iyisini bulamamdan kastınızın da para olduğunu düşünüyorum çünkü ailenize söven birinden daha iyisini sokaktan rastgele çevirseniz bulursunuz. Yani mesele de ev paraysa ondan da çok var. Bunun yerine saygılı, sizi sevip size değer veren birini bulmaya bakın. Para kazanılır ama sırf parası var diye böyle bir hödükle evlenirseniz kaybettiğiniz yılları geri kazanamazsınız
O kadar doğru söylediniz ki annem babam naptı da bu kadar kinli anlamadım hiç bi zaman sadece ben cahillik edip onun her dediğine aldanmışım çok anlam yüklemişim bundan dolayı hayal kırıklığım var

Ablacığım her kötü (görünen) olay yaşayanlar için bazı dersler barındırır. Adam zaten berbatmış üzülecek bir durumun yok ama sen ders aldın mı buna bakmalısın. sadece ev, araba için mi evlenecektin yani, bu şekilde rahat hayat için evlenenler genelde çok kötü evlilikler yaşıyor, çok kötü olaylara maruz kalıyor ama kendi gelirleri olduğu için boşanamıyor kapana kısılıp kalıyor. Evren sana başına bunlar gelmeden süper bir mesaj yollamış, kimseye yamanma , karşı taraf parasını yedirse bile ya başına kakar ya para diye senin beynini yer,ezilirsin. Onun yerine kendi paran olsun kimseye ağız eğme. Para için ona buna yamanmak yerine nedne kendi gelirini arttırmanın yollarına kafa yormuyorsun? Kendi kazancın, kendi hayatyolun olsun kimseye yamanma bana kalırsa.

Hakkında şu sözleri söylediğiniz adamı unutabilir miyim, daha iyisini bulabilir miyim diye konu açıyorsunuz. Siz bir ev bir arabası var diye evlenecekmişsiniz o da bir şekilde anlamıştır bunu zaten kimse salak değil. O yüzden de değer vermemiş köpek gibi davranmış size.

Ayrılmanız iyi olmuş, bir daha evlenmeyi düşünürseniz niyetlerinizi daha iyi seçin. Ev araba için evlenilmez.

O zaman yalılarda yaşayın ama her gün dayak yiyin.. Böyle bir mantıkla evlilik yapılmaz hanımefendi. Parayla saadet olmaz ama parasız da olmaz malum günümüz şartlarında..
Ancak herşeyi maddiyat üzerine kurmayın..Kriterleriniz arasında olabilir ama ilk önceliğiniz başka kriterler olsun..Sıralamanızı değiştirmenizi tavsiye ederim..

ben şahsen ultra lüks yaşam da sağlasa böyle bir adamla yaşayamam. Daha kimler çıkar karşına.

Back
X