• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan attım ama pişmanım

tosunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
71
1
36
İstanbul
arkadaşlar 1ay önce nişan attım ama şuan pişmanım ara düzelir zannediyodum ama düzelmedi nişanlım kaçalım dedi kaççmadım.ailesiyle benim ailem birbirine girdi düşman oldular resmen hakaretler falan nişanlım telime çıkmıyo arama beni diyo kız bulmuşlar ona evlencek sanırım ama bilmediği bişey var ben ola beraber oldum hafif bi pembemsi kan geldi kızlığım bozuldu die düşünmedim ama doktora gittim bozulmuş bunu ona söleyemedim bi türlü şimdi neyapcam kalkıp t.dağa gitmek istiyorum yüzyüze konuşmaya etkili olurmu sizce akıl verin ailemede anlatamıyorum korkudan intihara kalkıştım bunalımdayım yardım edin

Nasıl yani??birlikte oluyorsunuz ama nişanlınızın bu durumdan nasıl haberi olmuyor?
Trajikomik bi durum yaşadınız sanırım..Hem birşeyler paylaşıyorsunuz hemde sonucunda olanları nişanlınız görmüyor çok tuhaf geldi bana..Biraz daha açmak ister miisiniz konuyu?

Kizliginizin bozuldugunu ayrilincami ogrendiniz:61::53:

Madem oyle bir durum var, acilen konusun..ayy acayip bir durum...:18:

ya beni anlamıyor kimse ya ben ozaman o olayı önemsemedim çünkü sevdiğim insandı ne olursa olsun yanındayım derdi ama nişan attıktan sontra doktora gittim olanlar olmuş anladınızmı beni dinlemedi her aradığımda arama diyodu hemen teyzeminoğlunu arayıp söle ona aramasın beni diyodu bikere dinleseydi bunlar olmazdı şimdi gidip yüzyüze konuşmak istiyorum ama bu doğrumu bilmiyorum

Sevdiğiniz için mi, yoksa cinsel beraberlik yaşadığınız için mi dönmek istiyorsunuz???

sevdiğim için tabi bu durumunda etkisi var nişanı aslında bi anlık kızgınlıkla attım yani ortada büyütülecek bi olayda yoktu oldu işte sonrasında düzeltmeye çelıştık ama olmadı aileler girdi işin içine olay büyüdüde büyüdü şuan hiçbi şakilde görüşmüyo benle dinlemiyor yüzyüze konuşmak istiyorum ama terslemesinden korkuyorum beni

bu arada benim durumum komik falan değil anlatamıyorumki tam olarak yada anlamak istemiyosunuz onu seviyorum ve bu durumdan dolayı korkularım var başkasıyla olamam artık

Artık olan olmuş..
Birlikte olduğunuz kişide yaşananlardan haberdar..birşeyler yaşadığını farkında değil mi?
Arkasına bakmıyor sizinle konuşmak dahi istemiyorsa tenezül etmeye gerek kalmadığını düşünüyorum o kişiye.Bence gidip konuşmanız yanlış olur.

nişan biraz annemin ve akrabalarımın yüzünden atıldı arayıp sormuyo bayramda ailesi gelip gitmiyo ilgisizler sana karşı hiçbişey yapmıyolar deyip duruyolardı arkadaşlarım sen onu sevmiyosun sana göre değil daha iyilerine layıksın deyip soğuttular beni oldu bende attım ama çok pişmanım seviyorum onu

oda beni çok seviyordu ama intihara kalkıştığım için ailem onu sorumllu tutup üstüne çok gittiler hakaret ettiler oda bunaldı tabi haliyle zaten annemi sebep gösteriyodu herşeye annen yüzünden oldu bunlar diyodu en sonunda annen yüzünden soğudum nefret ettim senden diyodu bizim kişisel sorunumuz yoktu vardı ama ufak tefek asıl sorun ailelerimiz ilişkimizi yönetiyodu sanki hep onlar klarışıyolardı

Öyle bir anlatıyorsun ki sanki sen ilişkiye girerken nişanlın yanında yoktu ..
Arkadaşım nişanlın çocuk değildir , erkekler bir kızla ilişkiye girdiklerinde neler olabilceğini çok iyi bilirler. Bunu bildiği halde ustelık nişanlıyken arkasına dönüp bakmıyorsa , seni istemediğini söylüyorsa

ve başka kız bulunmuşsa ! buda ayrı bısey nasıl bır insanlar ki hemen nişan bozuldu dıye ogullarına kız arayıp buluyorlar ..

bu iş bitmiş demektir.. kendini yerlere serme bence , seven adam sevdıgı kızı kadını yapmış bir adam onu asla yarı yolda bırakmaz dı !.. demekki sevmiyor
kendını toparla , hayatına yenı bır sayfa aç ..

artık yapacak bişey yok gıden zaman gerı gelmıo
bence git yüz yüze konuş sole durum bole dıye bırazda o düşünsün (düşüneceğini kafa yoracağını zannetmıorum ama )
senı gercekten sevseydı asla bırakmazdı mücadele ederdı ama konuşmak ıstemesede mutlaka sole

benimdde kaldıramadığım bu zaten benim için ölüyodu bitiyodu ben ona birlikte olduğumuzda eğer öle bişi olmuşsa ilk gece kan falan gelmezse ailen ne der dediğimde bişey olmaz gerekirse bitaraflarımı keser yinede bikaç damla kan akıtıruım diyodu yeterki sen üzülme yanımda ol diyodu daha 1 ay olmadı şimdi başka birini bulmuş bu nasıl sevgi nasıl adamlık nasıl insanlık

dur güzelim öyle kolaymı nişan atmak seviyosan konuş onunla buluşun oturup konuşun anlat derdini seviyorum artık ailemi dinlemiycemde madem seviyosun benim sözlümde kızar başkalarını dinleyince bana o bunu dedi şu şunu dedi diye gelme der normaldir konuşun oda sevmese çocuk değil nişanlanmazdı seninle ki birliktede olmuşsunuz yanlış bişey yapmışsın ama geçti artık düzeltmeye bak

kaçgündür gidip gitmeme konusunda kararsızım arkadaşlarıma danışıyorum durmadan gitme diyolarr terslerse dahada kötü olur ama bitaraftan konuş bilsin diyolar neyapacağımı bilmiyorum faceden msj atıp anlattım ama inanacağını sanmıyorum etkili olmaz sanırım yüzyüze konuşmam gerek ne kaybederimki

benimdde kaldıramadığım bu zaten benim için ölüyodu bitiyodu ben ona birlikte olduğumuzda eğer öle bişi olmuşsa ilk gece kan falan gelmezse ailen ne der dediğimde bişey olmaz gerekirse bitaraflarımı keser yinede bikaç damla kan akıtıruım diyodu yeterki sen üzülme yanımda ol diyodu daha 1 ay olmadı şimdi başka birini bulmuş bu nasıl sevgi nasıl adamlık nasıl insanlık

nişanlımda olsa nikahsız öpüşmem bile bunu onada söyledim bu konuda ikna olmam güvenmişsin arkadaşım evlenicem demiş nişanlanmış güvenmen normal sana bişey diyemiyorum insn kocam olacak diyo ama erkeklere güven olmuyo işte :((

:65:
kaçgündür gidip gitmeme konusunda kararsızım arkadaşlarıma danışıyorum durmadan gitme diyolarr terslerse dahada kötü olur ama bitaraftan konuş bilsin diyolar neyapacağımı bilmiyorum faceden msj atıp anlattım ama inanacağını sanmıyorum etkili olmaz sanırım yüzyüze konuşmam gerek ne kaybederimki

canım saçma ama kan geldiğini o gördü dimi?

ben o an lavaboya gittim gördüm iç çamaşırımı değiştirdim içeri girdiğimde moralim bozuktu ne oldu dedi telaşlanıp korkmasın die bişi diemedim keşke söleseydim ama olayların buraya geleceğini nerden bilebilirdimki şuan ona kaçmayı bile düşünüyorum o kaçalım dediğinde kaçmadım sırf ailelerimiz üzülmesin herşey güzellikle olsun die ama şimdi herkes mutlu olan bana oldu işte ben kötü ve mutsuzum

faceden beni engellemiş başka isimle msj attım ona işte giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir hayatı sev yaşamak güzel aşk olmasa falan yazmış kuzenine ilişkimiz bitti araya başkaları girdi ailesi girdi falan demiş sizce bunları yazdığı na göre beni seviyomu yoksa unutmuşmu

Back
X