• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan attım ama pişmanım

arkadaşlar sizden istediğim tek şey gidip onunla konuşayımmı yüzyüze yoksa konuşmadan oturup kaderime razımı olayım onu gerçekten seviyorum onsuz olamayacağımı anladım

kendisine geri dönmen için senin bu kızlık olayının yalan olabileceğini söyleyebilir....
gözüyle görmediyse inanması zor canım....
mesajla falan olmaz bu işler....
git yüzyüze konuş...

gidersem eğer ona kaçmış gibi olurum bidaha aileme dönemem beni dinlermi bilmem ama annesinden de korkuyorum o kafasını dolduruyor onun inanma ona yolla gitsin derse ozamanda ben kalırım ortada ailemede dönemem artık anlatacam herşeyi vicdanına kalmış onun bide başka birini bulmuşmu oda var şuan biriyle birlikteyse ya ozaman ne yaparım ben çıkmazdayım ya kafam çok karışık

arkadaşlar yardımcı olun lütfen gidip yüzyüze knuşayımmı zamna bırak demeyin çünkü zamnala düzelmez aksine birini bulmuşsa bana inatta olsa en kısa zamansda evlenir ozamanda çok geç olur

Bu durum, bosa koysam dolmuyor, doluya koysam almiyor hesabi.kalbinizin sesini dinleyin, ve pisman olacaginiz seyelerdende uzak durun...

olan olmuş artık ama mutlaka git konuş 1 defa şansını dene baktın olmadımı çıkar hayatından demesi kolay geliyo ama bak bende nişanı aralıkta attım hem benim başıma gelenler daha kötü.hem bu olay ilk defa senin başına gelmiyo seni gerçekten seven bi erkek karşına çıkacaktır seni sevince her halinle kabullenir kendine gel hayatına düzen getir bence ben başlangıçlar yapmaya çalışıyorum yavaş yavaşçok zor oluyo ama mecburum bu da geçecek inşallah allah sanada banada ve bizim g,b, zor durumda olanlarada yardım etsin hakkından hayırlısı canım:(:14:

olan olmuş artık ama mutlaka git konuş 1 defa şansını dene baktın olmadımı çıkar hayatından demesi kolay geliyo ama bak bende nişanı aralıkta attım hem benim başıma gelenler daha kötü.hem bu olay ilk defa senin başına gelmiyo seni gerçekten seven bi erkek karşına çıkacaktır seni sevince her halinle kabullenir kendine gel hayatına düzen getir bence ben başlangıçlar yapmaya çalışıyorum yavaş yavaşçok zor oluyo ama mecburum bu da geçecek inşallah allah sanada banada ve bizim g,b, zor durumda olanlarada yardım etsin hakkından hayırlısı canım:(:14:

sağl canm ama çok canım yanıyo beni canından çok severken bukadar çabuk nasıl unuttu belkide unutmadı ailem yüzünden unutmak zorunda kaldı beni son bir kez dinlemiş olsaydı bütün bunlar ıolmazdı gidip konuşcam ama ne olcaksa olsun artık ya böle boş boş düşünüp kafayı yemektense gidip konuşurum artık gerisi ona kalmış bu arada sen neden attın nişanı

en kısa zamanda gidipp onunla ve annesiyle konuşcam bakalım ne olcak en azından sonradan keşke gidip konuşsaydım demem iyiki konuşmuşum derim olumluda olumsuzda olsa gitcem o erkek ama onun yapamadığını ben yapcam ben gidip konuşcam

ya akıl verin bana belki benim aklıma gelmeyen mantıklı bişeyi siz sölersiniz bana ve buda benim için en hayırlısıdır belkişde

Hakkinizda hayirlisi.

dikkatli olun lutfen..

umarim hersey istediginiz dogrultuda ilerler...

allah razı olsun bi anlık sinirle nişan attım ama ne hale geldim bi bilseniz nişanlım üstüme titriyodu beni çok seviyodu ama şimdi nefret ediyo benden bukadar büyük bir aşk bukadar kısa zamanda nasıl biter aklım mantığım almıyor ya hep rolmü yaptı gerçekten sevmedimi beni yoksa bütün bu olaylardan sonra oda bunalıma girip benden nefret edip başkasıylamı evlencek bilmiyorum

bilemiyorum karisik cok karisik bi durum yani ona guveniyormusun diyelimki soledigin halde ilgilenmedi ve bi barisnma olmadi ne olacak ama kizlik bozulacak kadar ileri gittiysen sadece neden ona takiliyosun onuda anlamadim donulmez olarak gordugun sadece omu yani

degerlerimiz dibe vuruyor artik cok uzuluyorum bu duruma

ama bencede git bi konus ailevi yapinizi bilemiyorum ama baska briside bunu kaldira bilirmi dusunulur
ama erkeklerde alisti artik napsinlar
heee yanliz asil olanin huzurlu olacaginizi dusunuyormusun bu bunuda unutma sadece bu yuzden evlenip iki gun sonra evlenmen de daha kotu olur bence

allah razı olsun bi anlık sinirle nişan attım ama ne hale geldim bi bilseniz nişanlım üstüme titriyodu beni çok seviyodu ama şimdi nefret ediyo benden bukadar büyük bir aşk bukadar kısa zamanda nasıl biter aklım mantığım almıyor ya hep rolmü yaptı gerçekten sevmedimi beni yoksa bütün bu olaylardan sonra oda bunalıma girip benden nefret edip başkasıylamı evlencek bilmiyorum
ask tan sonraki ilk duygu nefrettir rol yaptigini sanmiyorum rol yapanin sen oldugunu dusundugu icin o denli ofkeli ve nefret dolu davraniyodur
dikkat et dusundugu icin diyorum yanlis anlasilma olmasin

ask tan sonraki ilk duygu nefrettir rol yaptigini sanmiyorum rol yapanin sen oldugunu dusundugu icin o denli ofkeli ve nefret dolu davraniyodur
dikkat et dusundugu icin diyorum yanlis anlasilma olmasin

ne yapayım peki susup hayatıma devammı edeyim oda başkasıyla evlensin bende bu korkuylamı geçireyim ömrümü aileme bişi sölemedim ona zarar verirler die intihara kalkıştım ailem yine sordu ama hep sustum sırf o zarar görmesin die ama şimdi acı çekip zarar gören benim haketmedim bukadarını o mutlu hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ederken ben bu yükü tek başıma taşıyamam

Canım öncelikle sakin ol sakin kafayla karar vermen lazım.Bir de şunu net olarak bize söylemen lazım.
Onu sevdiğin için mi yoksa bişeyler yaşandı mecburiyetten mi evlenmek istiyorsun?

Kendimi senin yerine koyuyorum.Ben olsam gidip durumu anlatırım ona.Ama öyle kendini acındırarak anlatma.Onu gerçekten sevdiğini söyle ve yeniden başlarsanız ailelerin değil sizin sözünüzün geçeceğine onu inandır.

"Birlikte olduktan sonra moralim bozuktu ya işte o gün olan olmuş,seni de üzmemek için söyleyemedim o zaman" dersin.

Eğer söylemezsen aklında hep bi soru işareti kalacak.Acaba söylesem barışırmıydık diye.

Kaçarsan ailen tepki verecek belki ama sonuçta kabulleneceklerdir sevdiğin zaman.

Bi de nişanlın eğer bunu anlatmana rağmen seni kabul etmezse gerçekten onun için kendini parçalamana değmez.Çünkü seni gerçekten seviyorsa böyle bi durumda seni eşi gibi görüp bağrına basması lazım.

Seni namusu olarak görmesi lazım artık

bence bi an önce konuşmalısın,hiç vakit kaybetme,ne demek inanmamak,sana sahip çıkmalı......

allah korkusu olan biri zaten eğer gerçekten bana gösterdiği gibi allah korkusu varsa içinde zaten bana sahip çıkar hem durduk yere neden böle bir yalan söyleyeyimki veya intihara kalkayım bunları düşünse zaten anlar herşeyi ama kin nefret duyduğu için ben ve aileme bunları düşünemiyor şuan tamamen nefret ediyo bizden ama konuşmalıyım bilmeli bunları

Canım öncelikle sakin ol sakin kafayla karar vermen lazım.Bir de şunu net olarak bize söylemen lazım.
Onu sevdiğin için mi yoksa bişeyler yaşandı mecburiyetten mi evlenmek istiyorsun?

Kendimi senin yerine koyuyorum.Ben olsam gidip durumu anlatırım ona.Ama öyle kendini acındırarak anlatma.Onu gerçekten sevdiğini söyle ve yeniden başlarsanız ailelerin değil sizin sözünüzün geçeceğine onu inandır.

"Birlikte olduktan sonra moralim bozuktu ya işte o gün olan olmuş,seni de üzmemek için söyleyemedim o zaman" dersin.

Eğer söylemezsen aklında hep bi soru işareti kalacak.Acaba söylesem barışırmıydık diye.

Kaçarsan ailen tepki verecek belki ama sonuçta kabulleneceklerdir sevdiğin zaman.

Bi de nişanlın eğer bunu anlatmana rağmen seni kabul etmezse gerçekten onun için kendini parçalamana değmez.Çünkü seni gerçekten seviyorsa böyle bi durumda seni eşi gibi görüp bağrına basması lazım.

Seni namusu olarak görmesi lazım artık
ya bana kendisi diyordu hep ne olursa olsun seni bırakmam asla die ama dediğim gibi intihara kalkıştığım için ailem onu suçladı arayıp hakaret ettiler oda abime falan düşman oldular resmen birbirlerine şimdi onun penceresinden bakıyorum olaya oda haklı kendince okadar laf yedi tutup beni arayamaz aramazda zaten ama beni sonkez dinlemeliydi dinlemedi başkasıyla evlencem deyip kestirip attı zoruma giden bu ben gerçekrten sevdim onu ve bu halimlede başkasıyla evlenemem zaten

son yazdiklarimi bole bi ask nasil bu kadar cabuk nefrete donustu soruna cevaben yazdim
bende solemen tarftariyim onu gercekten seviyorsan ve guveniyorsan
ayrica ailen anlayacaktir bencede kacmani affetmeyeni gormedim pek ki siz nisan atmissiniz yani bi zamanlarda olsa ortada bi mesruluk var kimse cok gormeyecektir bence hatta kacmadanda ailenle konus ben bir an once avlanmek istiyorum dugun yapmasalarda diye

Back
X