Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sizden istediğim tek şey gidip onunla konuşayımmı yüzyüze yoksa konuşmadan oturup kaderime razımı olayım onu gerçekten seviyorum onsuz olamayacağımı anladım
olan olmuş artık ama mutlaka git konuş 1 defa şansını dene baktın olmadımı çıkar hayatından demesi kolay geliyo ama bak bende nişanı aralıkta attım hem benim başıma gelenler daha kötü.hem bu olay ilk defa senin başına gelmiyo seni gerçekten seven bi erkek karşına çıkacaktır seni sevince her halinle kabullenir kendine gel hayatına düzen getir bence ben başlangıçlar yapmaya çalışıyorum yavaş yavaşçok zor oluyo ama mecburum bu da geçecek inşallah allah sanada banada ve bizim g,b, zor durumda olanlarada yardım etsin hakkından hayırlısı canım![]()
Hakkinizda hayirlisi.
dikkatli olun lutfen..
umarim hersey istediginiz dogrultuda ilerler...
ask tan sonraki ilk duygu nefrettir rol yaptigini sanmiyorum rol yapanin sen oldugunu dusundugu icin o denli ofkeli ve nefret dolu davraniyodurallah razı olsun bi anlık sinirle nişan attım ama ne hale geldim bi bilseniz nişanlım üstüme titriyodu beni çok seviyodu ama şimdi nefret ediyo benden bukadar büyük bir aşk bukadar kısa zamanda nasıl biter aklım mantığım almıyor ya hep rolmü yaptı gerçekten sevmedimi beni yoksa bütün bu olaylardan sonra oda bunalıma girip benden nefret edip başkasıylamı evlencek bilmiyorum
ask tan sonraki ilk duygu nefrettir rol yaptigini sanmiyorum rol yapanin sen oldugunu dusundugu icin o denli ofkeli ve nefret dolu davraniyodur
dikkat et dusundugu icin diyorum yanlis anlasilma olmasin
bence bi an önce konuşmalısın,hiç vakit kaybetme,ne demek inanmamak,sana sahip çıkmalı......
ya bana kendisi diyordu hep ne olursa olsun seni bırakmam asla die ama dediğim gibi intihara kalkıştığım için ailem onu suçladı arayıp hakaret ettiler oda abime falan düşman oldular resmen birbirlerine şimdi onun penceresinden bakıyorum olaya oda haklı kendince okadar laf yedi tutup beni arayamaz aramazda zaten ama beni sonkez dinlemeliydi dinlemedi başkasıyla evlencem deyip kestirip attı zoruma giden bu ben gerçekrten sevdim onu ve bu halimlede başkasıyla evlenemem zatenCanım öncelikle sakin ol sakin kafayla karar vermen lazım.Bir de şunu net olarak bize söylemen lazım.
Onu sevdiğin için mi yoksa bişeyler yaşandı mecburiyetten mi evlenmek istiyorsun?
Kendimi senin yerine koyuyorum.Ben olsam gidip durumu anlatırım ona.Ama öyle kendini acındırarak anlatma.Onu gerçekten sevdiğini söyle ve yeniden başlarsanız ailelerin değil sizin sözünüzün geçeceğine onu inandır.
"Birlikte olduktan sonra moralim bozuktu ya işte o gün olan olmuş,seni de üzmemek için söyleyemedim o zaman" dersin.
Eğer söylemezsen aklında hep bi soru işareti kalacak.Acaba söylesem barışırmıydık diye.
Kaçarsan ailen tepki verecek belki ama sonuçta kabulleneceklerdir sevdiğin zaman.
Bi de nişanlın eğer bunu anlatmana rağmen seni kabul etmezse gerçekten onun için kendini parçalamana değmez.Çünkü seni gerçekten seviyorsa böyle bi durumda seni eşi gibi görüp bağrına basması lazım.
Seni namusu olarak görmesi lazım artık