Nişan attım ama pişmanım

allah kimseye benim başıma geleni vermesin ama kendinizi bi an için benim yerime koyun seviyosunuz onun olmuşsunuz gidip konulşmazmıydınız susup bi kenaramı çekilirdiniz bilmesinmi oda bunu

gitme canım daha agır şeyler duyup yıkılacaksın gibime geliyor..
seviyor olabilir ama sevgi yetmez sanada onada, saygı lazım güven lazım hepsi tükenmiş, aileler düşman olmuş siz evlensenizde mutlu olamazsınız artık sanki.. nişanlın hala seni seviyordur belki ama kafasında bitirdiyse geri dönmez seni tersler daha kötü yıkılırsın.. cok iyi düşün taşın sonra pişman olma.

gitme canım daha agır şeyler duyup yıkılacaksın gibime geliyor..
seviyor olabilir ama sevgi yetmez sanada onada, saygı lazım güven lazım hepsi tükenmiş, aileler düşman olmuş siz evlensenizde mutlu olamazsınız artık sanki.. nişanlın hala seni seviyordur belki ama kafasında bitirdiyse geri dönmez seni tersler daha kötü yıkılırsın.. cok iyi düşün taşın sonra pişman olma.

kafamda soru işaretiyle yaşayamamki gitmeliyim

bana yazık değilmi bukadar yükü ve acıyı tek başıma neden taşıyayımki o hiçbişey olmamış gibi hayatına devam ediyor başkasını alıyor hayatına ama ben burda vicdan azabı çekiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum bu ne kadar kötü bişi biliyormusunuz ailemede bişey anlatamıyorum susuyorum gün geçtikçe dahada kötü oluyorum

tamamda bu konuda tek suclu nişanlınız gibi konusuyorsunuz yani anlasılan zorla olan bişi değil iki tarafında istegiyle olmus ben size kızmıyorum tabi konusulması duyulması lazım ama sanırım bitmiş birseyler var o baskasıyla evlenmeye bile karar vermişse sizin bu durumunuz onu pek etkilemeyecektir bende hatta kötu seyler olur gibime geliyor siz zarar görursunuz

Arkadaşım durumuna çok üzüldüm keşke demek çözüm değil ama,

* keşke kan geldiğini ona o an söyleseydin. ( Çocuk değil neden korksun )
* keşke kesin evleniriz diye düşünüp birlikte olmasaydın. ( ölüm diye birşeyde var. )
* keşke çevreden etkilenip nişan atmasaydın. ( Nişanlılık direkt sevgini tartman ve karşındakini tanıman için bir fırsattır )
* ve bence yine keşke dememek için git ve yüzyüze konuş. Bence kaybedeceğin çok şey yok.
Anladığım kadarıyla da sen konuşmak istiyorsun. Sonra iş işten geçince keşke kimseden etkilenmeseydim ve konuşsaydım diye dövünmemek için şimdi son bir kez konuş.

Bence pek inanmayacak özellikle bu son olaya
Her erkek bir kadının ilk erkeğiyse en azından bu özel anın ona açık söylenmesini ister diye düşünüyorum.
Yanlış anlama ama şimdi durumuna bir kılıf uydurmaya çalışıyorsun gibi olacak.
Gidip tekrar çamaşırını değişterecek kadar müsait bir ortamda bunu onunla o an paylaşmalıydın.
Şimdi hayatına yeni birini aldığına göre aklıma tek birşey geldi.
Sen ayrılınca çok sevdiğini, O da bu ilişkinin ona pek birşey kazandırmadığını farketmiş sanırım.

Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Sevgiler...

kafandaki soru işaretleri neler cnm?
artık baskasıyla evlenmeyi düşünüyormus, hersey net bir şekilde ortada konusman sadece senin için herseyi zorlastıracak cok iyi düşün..

allah kimseye benim başıma geleni vermesin ama kendinizi bi an için benim yerime koyun seviyosunuz onun olmuşsunuz gidip konulşmazmıydınız susup bi kenaramı çekilirdiniz bilmesinmi oda bunu

bence sen içinden ne geliyosa yap artık olan olmuş yargılamak bize düşmez:51:

:91:tosunnn;17501244]kafamda soru işaretiyle yaşayamamki gitmeliyim

Konuyu başından itibaren okudum ve sanki kendim yazmışım.Bizzat yaşadım çünkü yaşadıklarını.Ama çok şükür ki şu an rahatım ve sanki omzumdan büyük bir yük kalktı.Özelden mesaj atarsan daha ayrıntılı anlatabilirim sana.Kendini hiç üzme.Kimsenin ahı kimsede kalmıyor inan bak.Sen Allaha güven duanı yap gerisini düşünme.Kendine boş yere acı çektirme sakın.Fikrimi sorarsan gidip konuşma derim ama diyorsun ya kafamda soru işareti kalmasın.O yüzden sen bilirsin.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH....Öpüyorum....

Yazdıklarınızı hepsini baştan sona okuyamadım.Ne yapmak istediğini tam anlayamadım o yüzden kusura bakma.Bir yazında gidip konuşmalıyım demişin başka yazında hayır olmaz.Tam olarak nişanlınla aranda ne geçti aileler nasıl karıştı neler konuşuldu biz bilemeyiz tabi.
Yazının bir kısmında annenin gelip gitmedikleri için arayıp sormadıkları için sürekli baskı yaptığını,arkadaşlarının daha iyisine layık olduğunu söylediği için dolduruşa gelip nişan attığını söylemişin.TEBRİK EDİYORUM bu şekilde basit vazgeçebileceğin bir erkeğin koynuna girmişin birde napsam diye düşünebiliyorsun.Mayıstan beri nişanlıyım kaynanam bir kere istemeye bir kere de nişana geldi evimize.Arayıp sormaz,gelinim naptın demez.Çok da umrumda.Ailem akrabalarım laf etmiyor mu kesinlikle ediyor.Ben dolduruşa gelmektense anneme ne diyorum bilmek istermisin?Ne yapabilirim anne gelmiyor zorla kolundan tutup getiremem ya o var gibi düşünmüyorum sizde düşünmeyin.Kulaklarımı tıkıyorum herkesin karşısında.
Bakirelik konusuna gelince böyle kolay vazgeçtiğin erkeğin olayın üzerinden ne kadar zaman geçtikten sonra sana güvenmesini nasıl bekliyorsun yada umuyorsun.Karşındaki adam olsa ben bu kızla aynı yatağı paylaştım diyip sen ne yapsan da bırakmazdı(kanı görsede görmesede).400 tl karşılığında bekaretini satın alabileceğin bir ülkede bu kadar kolay vazgeçebildiğin bir adama sırf bekaretim bozuldu diye geri dönmeyi,konuşmayı düşünmek niye anlayamadım anlayamamda sanırım.Tekrar söylüyorum seni önemsese zaten sen ona ulaşmadan o sana ulaşmayı seçer di.Bir de ona gidip kendini daha da küçük düşürme bence...Beni seviyordu şöle demişti böle demişti diyede kendini kandırma uyan uykundan...Ha bu arada hani sen daha iyilerine layıksın diyen sevgili arkadaşlarına söyle daha iyilerini bulsunlar sana...

Son düzenleme:
bekaretinin bozulmasını çok önemseyecek biri olsaydı nişanlın zaten ayrılmazdı sendn ya biz birlikte olduk bak olmaz falan derdi.çok da umrunda olmaz ...

senin yerinde olsam ki gördüğüm kadarıyla gidip konuşcaksın o yüzden bun u söylüyorum.gidince bi güzel çirkeflik yapardım eger seni dinlemiyorlarsa.böyle böyle oglunuz beni evlenecem diye kandırdı olanlar oldu derdim hatta diğer buldukları kızada anlatacagını yazık onun da başına gelmesin diye onada söyleyeceğimi söylerdim ..

Yazdıklarınızı hepsini baştan sona okuyamadım.Ne yapmak istediğini tam anlayamadım o yüzden kusura bakma.Bir yazında gidip konuşmalıyım demişin başka yazında hayır olmaz.Tam olarak nişanlınla aranda ne geçti aileler nasıl karıştı neler konuşuldu biz bilemeyiz tabi.
Yazının bir kısmında annenin gelip gitmedikleri için arayıp sormadıkları için sürekli baskı yaptığını,arkadaşlarının daha iyisine layık olduğunu söylediği için dolduruşa gelip nişan attığını söylemişin.TEBRİK EDİYORUM bu şekilde basit vazgeçebileceğin bir erkeğin koynuna girmişin birde napsam diye düşünebiliyorsun.Mayıstan beri nişanlıyım kaynanam bir kere istemeye bir kere de nişana geldi evimize.Arayıp sormaz,gelinim naptın demez.Çok da umrumda.Ailem akrabalarım laf etmiyor mu kesinlikle ediyor.Ben dolduruşa gelmektense anneme ne diyorum bilmek istermisin?Ne yapabilirim anne gelmiyor zorla kolundan tutup getiremem ya o var gibi düşünmüyorum sizde düşünmeyin.Kulaklarımı tıkıyorum herkesin karşısında.
Bakirelik konusuna gelince böyle kolay vazgeçtiğin erkeğin olayın üzerinden ne kadar zaman geçtikten sonra sana güvenmesini nasıl bekliyorsun yada umuyorsun.Karşındaki adam olsa ben bu kızla aynı yatağı paylaştım diyip sen ne yapsan da bırakmazdı(kanı görsede görmesede).400 tl karşılığında bekaretini satın alabileceğin bir ülkede bu kadar kolay vazgeçebildiğin bir adama sırf bekaretim bozuldu diye geri dönmeyi,konuşmayı düşünmek niye anlayamadım anlayamamda sanırım.Tekrar söylüyorum seni önemsese zaten sen ona ulaşmadan o sana ulaşmayı seçer di.Bir de ona gidip kendini daha da küçük düşürme bence...Beni seviyordu şöle demişti böle demişti diyede kendini kandırma uyan uykundan...Ha bu arada hani sen daha iyilerine layıksın diyen sevgili arkadaşlarına söyle daha iyilerini bulsunlar sana...

Yazılanlara aynen katılıyorum.

Olaylar şu an çok sıcak. Beylik laflar edip de gitme gururlu ol boşver demesini ben de bilirim ama demeyeceğim çünkü gerçekten zor bir durumdasın.
Bekaretten çok bu durumun yani nişanlınla nikah öncesi birliktelik yaşayıp şimdi yapayalnız kendini hissetmenden dolayı bunalım geçirebilirsin.
Çok normal.
Öncelikle biraz sakin olmayı dene, kendini oyala ve biraz zaman geçmesini bekle.
Şu an o da nişanı attığından dolayı çok sinirli sana, haklı da...
Öyle bir heves uğruna nişanı atmanı kaldıramamış besbelli.
Canını yakmak için 'hayatımda başkası var.' dediğini düşünüyorum.
Fevri olma, başkasını seviyor diye düşünme...
Biraz zaman geçsin yanına git ve konuş.
Durumu izah et, gerçekten birbirinizi seviyorsanız barışırsınız zaten.
Eminim o da seni hala seviyordur ama sana sinirlidir bu da onu nefret eder gibi hareket etmeye sürüklüyordur...
Hakkında hayırlısı olsun, mutluluklar :92:

nişanlımı tanırım oda seviyor çünkü benim için defalarca hüngür hüngür ağladığına şahit oldum olaylar çok ağırdı sadece bide onun olduğumu bilmiyor daha olay basit bir nişan atma olayı değilki arkasını dönüp gitsin ortada benim bulunduğum durum var kabuıl etsede etmesede gerçek bu

Sadece bekaretin gitti diyemi sana sahip olduğunu düşünüyosun? bekaretin gitmeseydi de sana sahip olmuş zaten...

zaten bu olayı onunla ve annesiyle konuşcam kabul ederlerse arayıp telde annemede anlatcam kendim xzaten bölyle bi durum vardı size anlatamadım gelip onunla konuştum die

diyelimki onunla ve annesiyle konuştun... o zaman ne olacak? Annesinin gözünde nasıl bi yer alacaksın biliyomusun? Eski nişanlın kabul etse evlenseniz ikide bir başına kakacak bu durumu... Sevgilin kabul etmesede annesi orda burda anlatırsa ne olacak? Bence annesini hiç karıştırma... Ama eğer giyorsanki annesinin sözünü dinler o yzden annesine de dicem, orasını kendin bilirsin...

ben herşeyi göze aldım bugüne kadar susup kimseye bişey anlatmadıysam sırf ıo zarar görmesin die ama şimdi tek zarar gören benim zaten onla konuştuktan sonra inanmazsa bana ben gidip konuşcam t.oğluyla

Farkındamısın bilmiyorum ama çıkmazda olduğun için ne yapacağını bilemiyosun...
İlk başlarda "namus yüzünden" asla affetmezler bize ne olur diyordun, şimdi ise kendin herkeze söylüyeceğim diyosun

bana yazık değilmi bukadar yükü ve acıyı tek başıma neden taşıyayımki o hiçbişey olmamış gibi hayatına devam ediyor başkasını alıyor hayatına ama ben burda vicdan azabı çekiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum bu ne kadar kötü bişi biliyormusunuz ailemede bişey anlatamıyorum susuyorum gün geçtikçe dahada kötü oluyorum

Canım gerçekten sevdiğin için mi yoksa bekaret yüzündenmi onunla tekrar birleşmek istiyosun?
Yazılarının hepsini okudum, bana öyle geliyorki sen sırf bekaret için yine birlikte olmak isyiyosun...

canım gidip konusacaktın hani pazartesi gitmedin mi?
eger gidersen benimle birlikte oldun yarı yolda mı koyacaksın deyiver sen birini bulmuşsun ama ben nasıl baskasıyla evlenirim onun yüzüne nasıl bakarım de hiçbi düşünmüyorsun beni de zaten ondan allah korkusu olsa asla bırakmazdı seni çünkü seninle birlikte olmuş yaparken iyi miydi tövbe tövbe
(ya sinir oldum ben olsam birdk durmam çıkar karşısına bagırı cagırıdım sen yine iyi sakinsin)
bakarsın hallolur aranız iyi olur o zamnda sakın birdaha bu konuyu açamzssnız ailelerin arası düzelinceye kadarda onlara bişey duyurmazsınız yani hemen evlilik olmasın birdaha bırakacak deil ya seni
ama eger baktınki artislik yapyor bagırıyor cagrıyor o zaman seni allaha havale ettim diyeceksin
burada okuyormusun yada calışıyormusun hiç görmedim yazdığını yada gözümden kaçmış olabilir eger okuyorsa hiçte arkana bakma karsına seni anlayan birisi çıkacaktır sevmediğin ve mecbur olduğun biriyle evlenme hem evlenecek bile olsanız eşinizin tarafı size zorluk çıkartacak ve emnimki istediğiniz hiç bir seyi alamayacak layık bile görmeyecektir ki kendi ailenizde sizin yanınızdadeil zor zamanlarınız olabilir
artık bekleme konuş onunla hem teline mesajda atabilirsin beraber olduğunuzu bilmiyor deil ya önce mesaj at yanına konuşmaya gelecegim de böyle böyle desene sanırım mesaj atmadınız bu konuyu yada yine gözden kaçırmış oalbilirm
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum

intihar falan hiç yakışmıyor size,üstelik bunu yaparsanız işler daha çok sarpasaracaktır.
mantıklı düşününce eski nişalınla ayrılmanız en hayırlısı..
aileler bukadar sert tepkiler göstermişken," sevginizin "bunlara direneceğini sanmıyorum.
kaldı ki eski nişanlın hayatında yeni bir sayfa açmış,bence sende herşeye yeniden başla..
birliktelik olayına gelince,maalesef toplum baskısını bir süre daha kalbinde sızı olarak yaşayacaksın..
bundan kaçamazsın maalesef....çok düşünme bekaret olayını içinden çıkamazsın..ama dünyanın kesinlikle sonu değil..zararın neresinden dönersem kardır mantığıyla yoluna devam et...

umarım seni gerçekten sevecek birine rastlarsın...o zaman herşey kendiliğinden yoluna girecektir diye düşünüyorum..

Konunu başından sonuna okudum ve gerçeten de çok üzüldüm senin adına.

Bence bekaretin meselesini git konuş ama seni yalan söylüyorsun falan sanabilir, bu ihtimali aklında tut.

Ayrıyetten onunla konuşmanın sonucu olarak sana dönmesi gibi bir beklenti içinde olma. Tek amacın ona olan biteni anlatmak olsun.

Ne kadar az şey beklersen onunla görüştüğünde de o kadar az incinirsin. Amacın sadece onun bir şeyleri bilmesini sağlamak olsun, onun sana geri dönmesini sağlamak değil. Ona olan biteni anlatınca da kaldığın yerden hayatına devam et ve Allah'tan hayırlısını dile.

Back
X