Nişan attım mutsuzum

minikorkide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2025
54
21
3
nişan attım ve mutsuzum hiç değer görmemişim hiç benimle konuşmaya bile tenezzül etmedi nişan attıktan sonra ben erkek olsam yazardım arardım evine giderdim en azından hakkını helal et vs derdim hiç yok bunlar değersiz hissettim kendimi kızlar psikolojik olarak kötü hissediyorum ne diyorsunuz bu duruma (nişan atma sebebini paylaşmıştım )

nişan attım ve mutsuzum hiç değer görmemişim hiç benimle konuşmaya bile tenezzül etmedi nişan attıktan sonra ben erkek olsam yazardım arardım evine giderdim en azından hakkını helal et vs derdim hiç yok bunlar değersiz hissettim kendimi kızlar psikolojik olarak kötü hissediyorum ne diyorsunuz bu duruma (nişan atma sebebini paylaşmıştım )
Kızım sen iyi misin? Adam zaten sana annene babana ,1 yıldır ağza alınmayacak küfür ediyordu ,kendi ailesi ne var bunda stresten diyordu.Adamın zaten sana saygısı sevgisi yoktu sen kendini bir yalana inandırmış her hakareti sindirmiştin o nişanı atan aklını sev saçma sapan düşünmeyi bırak.Arasa barışmaya dünden razısın helallik alsın deme kendini kandırmayı bırak...

Kızım sen iyi misin? Adam zaten sana annene babana ,1 yıldır ağza alınmayacak küfür ediyordu ,kendi ailesi ne var bunda stresten diyordu.Adamın zaten sana saygısı sevgisi yoktu sen kendini bir yalana inandırmış her hakareti sindirmiştin o nişanı atan aklını sev saçma sapan düşünmeyi bırak.Arasa barışmaya dünden razısın helallik alsın deme kendini kandırmayı bırak...
Barışmak gibi niyetim yok ama değersiz kötü hissettim aileside kendi de aynı insan olmadıkları burdan belli zaten

Barışmak gibi niyetim yok ama değersiz kötü hissettim aileside kendi de aynı insan olmadıkları burdan belli zaten
Senin değerin başkasının davranışına mı bağlı??? Sen önce kendine değer ver.Adam sülalene küfür ederken kendince sana verdiği değeri gösterdi sen hâlâ ondan bir kıymet görme derdindesin..

Dönmeye, barışmaya niyetiniz yoksa ne diye aramadı, kapıma gelmedi diye dertleniyorsunuz.
Adam ananıza, babanıza ağza alınmayacak küfürler ediyordu en ufak olayda bile hala erkek ailesi gelmedi, adam gelmedi. Cehennemin dibine gitsinler

Adam iyi sevgi dolu olsa nişan atar mıydın? Niye gelsin ki peşinden mi koşsun istiyorsun? Canımı yakmış birine helallik vermem dolayısı ile gelmesine de gerek yok diye düşünüyorum.

Kurtulduğuna sevinmen gerekirken hala yapmadığı şeylerin derdine düşmüşsün

Senin değerin başkasının davranışına mı bağlı??? Sen önce kendine değer ver.Adam sülalene küfür ederken kendince sana verdiği değeri gösterdi sen hâlâ ondan bir kıymet görme derdindesin..
Haklısınız kötü birine denk geldiğim için üzülüyorum hala kendime gelemiyorum bu sürecin geçmesini bekliyorum buraya yazmak iyi geliyo sadece

Sadece ailemin emeklerine üzülüyorum kendimi bu hale düşürdüğüme üzülüyorum kendilerini bepenmiş insanlar
Üzülmen normal başlarda diyeceğim ama bu tipitip için 1 saat üzülmen bile hata. Evlenince daha kötü olacaktı. Annen baban o zaman ne hale gelirdi onu düşün. Bir sadaka falan ver. Sen de kendini beğenmiş davran. Çünkü niye beğenmeyesin. Daha iyisi çıkınca iyi ki diyeceksin

Sadece ailemin emeklerine üzülüyorum kendimi bu hale düşürdüğüme üzülüyorum kendilerini bepenmiş insanlar
Nişanı atarak annenin babanın yüzünü ağartmışsın asıl evliliğe gitseydi bu iş o zaman emeklerine yazık olacaktı ,bakış açını değiştir....

Bir kere nişan atma sebebiniz çok haklı gözüküyor anlattiginiza gore. Şimdi bence şöyle bir durum var; nişanlınız size değersizlik duygusunu müthiş bir şekilde yüklemiş. Siz de belki de fark etmeden son bir hamle, son bir deneme olarak bilinçaltınıza nişanı atarsam akli basina gelir, pişman olur ve bana değerli olduğumu hissettirir diye düşünmüşsünüz gibi.. fakat yine yapmamış. Bu sefer daha çok canınız yanmis ve değersizlik duygusu iyice buyuumus...

Aslında değersizlik duygusunu hissettiren insan yine size değerli olduğunuzu da hissettirebilecek tek insan gibi hissediyorsunuz. Çünkü zaten yarayı açan kisi o kişi ve ancak o kapatabilir gibi.
Aslında öyle değil. Bunu kişisel algılamayın. Bu tarz insanlar insana insan olduğu için bile değer vermezler, sevmedikleri için aşık olmadıkları için yapmıyor değiller yani... başlı başına zaten insana değer vermezler.

O yüzden sizinkisi tamamen kendinizle alakalı bir duygu. Mutsuz olmayin nisan attığınız için, çok doğru bir karar vermişsiniz bence. Umarım bundan sonra karşınıza çok iyi bir insan çıkar. Eski nişanlinizin mutlu olma ihtimalininde olmadığını düşünüyorum Çünkü zaten insana değer vermiyor. Buna da kimse dayanmaz kolay kolay..
Zaten onu boş verin kendinize odaklanin.. sevgiler

Back
X